2009 Mayıs Anneleri

tünaydın canım nasılsın bebişimiz nasıl

Ay canım bende seni merak ettim yahu nerde bu kız diye sordum?

Valla canım adamın söylediğine göre bu msn'den herşeyi anlatan kız adama aşıkmış. Buda farkedip işten çıkarınca kız intikam almak istemiş. Pek inandırıcı gelmedi bana. Ama arkadaşım inanmış ne yapacaksın işte CADIARZU

Aynen bacım. Birbirimizin en büyük destekcisi olduk burda a.s.

kızlar merhaba nasılsınız ? bende kaç gnlerdir geç geliyorum hep ofise..geçmişi okurkende zaman geçiyor.pınarcım arkadaşın bilirde ama eşinede yine pek güvenmesin yazıkya..ilgin canım boşver uğraşma mahkeme mahkeme eşin iyi ağzının payını vermiş.tutkun canım seninde inşallah iyi çıakr sonuçların..

Çok şükür canım ya iyisin ya az kaldı dayan bebişlerimize kavuşmamıza

Canım kredi kartı geçiyor

tutkucuğum kocişe dedim ben 3 kişi sığmıyorum bu yatağa sen git dedim
gideyimde nerede yatam dedi annemlerleyiz yaaa ........
kıyamadım onaa yawww

Yazık adama kız nereye gitsin :CüvCüv:

Canım insanlar çok anlayışsız bizim gibi hassas düşünen o kadar azki bende işyerimde bu anlayışı çoğu zaman göremiyorum şaşırmadım desem :çok üzgünüm:

kızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı

Ben uzun kollu aldım ama penyeleri çok ince ne kadar havalar iyi olsada doğum yapan üşürmüş dediler bende nisan sonu mayıs başı ihtimali yüzünden uzun kollu aldım ama olmazsa 2 tanesinin kollarını kestirip yarım kollu yapabilirim kaydirigubbakcemile3

Bende fuarı dörtgözle bekliyorum 1 martta orda olucam belkide karşılaşırız hihoyyyt Odan müsaitse bence mobilya al derim uzun soluklu olur ama oda yapamayacaksan en mantıklısı park yatak

kızlar bişi soracağım... sigara içilen ortamlarda bulunuyormusunuz... ben bikaç kez bulunmak durumunda kaldım... ama vicadan azabı çekiyorum sonra... bulunmamaya gayret ediyorum... siz napıyosunuz...

Yok canım hiç bulunmuyorum bide sigara şirkette açık alanda içildiği için hiç sorun olmuyor.

bu arada irem bebeğe baktımda pek bi pahalı yaww orası

Canım internet fiaytları pahalı onun üzerinden %30-40 inidirim yapıyolar Eminönünde mağazaları var hemen havuzluhanın çaprazında

kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı

Canım sanırım ben nisan sonu olabilir 30 hafta 1 günlük olduk artık

tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın

sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm

Ay evet yaaa çok heyecanlı en önce bizlermi olucaz delikafadulden

allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...

Kısmet bakalım canım hayırlısıyla inşallah ben senden sanırım 6 gün öndeyim a.s

Bu erkek milletine ne demeli bilmiyorumki kızlar ben kocamın bu tarz şeyler yapmayacağına inancım var ama bu konuda babama bile güvenmem yapmıştır.:roflol: O kadıncağız şimdi napsın üzüntüden perişan olmuştur.senağlama

kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :))))))))))) prensesime

Allah nazarlardan saklasın maşşallah

bunlarda gecelik ve pijamam.

nacizane,babaannesi ve anneannesinden eksik kalan bikaç şey de ben aldım bebişime. onu da ilgili başlığa koyuyorum.:1rolleyes:

Canım güle güle kullan çok güzeller

GÜNAYDIN tontiş mayıs anneleri bugün nasılsınız?a.s.

herkese günaydın iki gündür fena hastaydım şimdi iyiyim Allaha şükür
herkesler iyidir inşallah okuduğum kadarıyla iyisiniz
İLGİN cim yeni isminiz hayırlı olsun canım

Günaydınlar kızlaarrrrrrrhihoyyyt

Hoşgeldin canım... Sağolasın sen nasılsın?

Valla bende dedim canım. Sen yine de tetikte ol diye ama insan ısrarda edemiyo. Bi yere kadar karışabiliyosun...

canım ya benim içinde aynı şey geçerli iyiki varsınıza.s.

hoşgeldin canıma.s.

ben biraz daha iyiyim canım akşam 8 de yattım başımın ağrısından ama gece kızımın tekmelerinden 4 te uyandım bir dahada uyuyamadım.iyiyiz allaha şükür. sen nasılsın defnemiz nasıl:)

Günaydın canım hoşgeldin... Dün perişan oldu tabi. Ama bugün daha iyi. Eşine innamış o yüzden keyfi yerinde :1rolleyes:

iyiyim pınarcım.tabi en iyisini kendi bilir ama allah kimseye yaşatmasın böyle bişey..

Evet canım Allah kimsenin başına vermesin valla...

Canlarım dün doktorumuza gittik;

Herşey gayet iyi maşşallah Oğluşum çok tatlıydı ay uzun zamandır görmediğim için çokkkk özlemişim

1,530 gr olmuş 39 cm sat'a göre 30 hafta ama 1 hafta 3 günde önden gidiyor kızlar bakalım oğluş nezaman gelecek doktor 24 nisandan sonra heran dedi delikafadulden gerçi mayıs 8'e kadar yolu varmış ama sanki oğluşum erken gelcekmiş gibi geliyo bana.

Kafası aşağıda doğum pozisyonu almış.Yanaklar bi tombişti görseniz ama 3 boyutlu olmadığı için sadece renksizde gösterdi ama bi türlü görüntüyü alamadı o kadar hareketliydiki maşşallah

Defnelerimiz 3 olmuş kaydirigubbakcemile2 Yağızlarımızda 2 oldu hadi hayırlısı bakalımgamyoncuiremsu

oy tazminat deyince suratları düşer valla.Yat valla ben evdeyim ya ne kadar arada bunalsamda sen bizim gibi olmuycağın için gezersinde rahatlarsın.iş ve trafik yol derdinden kurtulcan.Defnecikte rahatlar

Canım yorma kendini ya bırak başkaları yapsın.

Canım hepimiz bir bütün olduk inşallah bu daim olur.

sibikocum oğluşun maşşalah büyümüş allah nazarlardan saklasın.benim kızda hiç yüzünü göstermiyor
çok utangaç çok:):):)

PINARCIM iyide bu adam kıza sevgililer gününde ayı almamışmıydı ben anlayamadım...madem kız aşıkmışda adam niye buna sevgililer gününde ayı almışkafamçokkarıştı

İLGİNCİM sağol iyiyiz oğluşla çalışıyoruz...sende iyisin umarım?

SEMRACIM hoşbulduk..

SİBİKOCUM maşallahbebişe canım yerim ben tombiş yanaklarını.gözünaydın..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.

TUTKUNCUM ne yapalım işte mecbur işte olunca yapıyoruz. ben hamileyim diye bana kimse kolaylık sağlamıyorki..

Hoşgeldin canım. Oh maşşallah oğluşuma. Kocaman olmuş yahu hihoyyyt Ay biizmki hala oturur vaziyette. Doktor hiç dönmeye niyeti yok bu kızın baş aşağı durunca midesi bulanıyor galiba diye dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3 Bakalım bu cumartesi ne alemde?

Evet canım tazminat diyince düşecek yüzler. Ama bende akıllandım. Tek aptal ben miyim ya? Onlardan zengin miyim sanki? İstemeyeceğim hakkımı...

Canım bol bol yürüyüş yapmak istiyorum. Evde oturur kalırsam çok fena olurum. Toparlayamam sonra kendimi. Allah'tan kayınvalimle evlerimiz taksi ile 10 dk. Kendisi de gezmeyi çok sever. Fırsat buldukça dolaşacağız hem sıkılmayayım hemde biraz hareket kazanayım diye...

Yok canım tam yerinde bi deyim oldu. İnşallah dediği gibidir yapmamıştır ama ben pek inanmıyorum açıkcası. Kendisi eski barmen. Gece gezmelerini pek seviyor. Bazen cuma akşamı bi çıkıyor pazar akşamı ancak geliyor. Sorsan da içtik arkadaşta kaldık falan... Arkadaşımın da başka yapacak bişeyi yok ne yapsın inanmış gibi yapıyor bencede. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın :Saruboceq:

Yok canım ayıcık aldığı şuanda yanında çalışan kızlar. Bu msn'den yazan 1 ay önce işten çıkan kız...

sibikom maşallah oğluşuna:)))))))))))) benimde cumartesi randevum var

Gelsin cumartesi gelsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…