herkese tünaydın millet...hihoyyyt
yaw sabahtan beri giremedim inanırmısınız. geldim geleli bir yoğunluk sormayın. geçmişide okuyamadım. herkes iyidir umarım canlarım...
ya pınarcım dünkü arkadaşını merak ettim hani kocası aldatan vardıya. haber varmı?
rüyan çok güzel canım inşallah hayırlı haberler gelir.
amin canım inşallah ya rüyada bile bu kadar etkileniyorsak doğunca nasıl olucak acaba ilk kucağımıza alıcaz minnacık bişey devamlı ağlıycak ayy o ağladıkça bende ağlarım heralde zaman çabuk geçsinnnn dimi ama kızlar hihoyyyt
yaw sabahtan beri giremedim inanırmısınız. geldim geleli bir yoğunluk sormayın. geçmişide okuyamadım. herkes iyidir umarım canlarım...
ya pınarcım dünkü arkadaşını merak ettim hani kocası aldatan vardıya. haber varmı?
pınarcım semracım alsucum tutkuncum şuanda bebişlerimizden başka hiçbirşey önemli değil benim içinde :))) hepizin çok iyisiniz iyiki tanımışım sizi en ufak sorunda sevinçte sizlerle olmak çok güzel moral verici tüm mayıs anneleri benim kardeşim gibi oldu
merhaba kizlar a.s.
epeydir giremedim :) oku oku oku bitmedi geçmiş :) 100sayfa felan okumusumdur herhalde :)
genel itibariyle annelerimizde bebişlerimizde iyimiş cok şukur :) cok sevindim
bende 1.5 ayin üstüne evime geçtim pazar günü..annemde bizle geldi cok sukur :)
dün doktora gittim..geçen haftaki test sonuclarim (lökosit ve crp) cok yüksek cikmişti..neyseki biraz düşmüş antibiotikle..crp kandaki iltihabi ölçüyor biliyorsunuz..dün doktorum beni dişçiye yönlendirdi..bide dişlerini kontrol ettir belki dişinde iltihap vardir ondan yüksek cikiyordur dedi..geçen ayda arka dişlerimden birinden bi parca kopmustu..böyle hafif bi agrisi vardi..neysem işte gittim dişçiye..2 tane dişimde iltihap varmiş..bunlar degerleri yükseltiyor olabilir dedi dişçi..sevindim :))) rahimde iltihap olmasinda :)
velhasil gene antibiotige devam edicem..dolgu yapilmasi için iltihabin geçmesi gerekiyormus..kurtulamadim antibiotikten ama enazindan tamamen rahimden kaynaklanmadigini ögrenmek içimi ferahlatti..
ilkkez dün alttan muayne oldum..cünkü son bikaç gündür bebişim mideme kadar cikip orda toplaniyordu..taş gibi oluyordu..bide bazen böyle pirpirpir yapar gibi göbegim oynuyordu..yattigim halde cok su geliyordu..vs vs..şikayetlerimi doktora söyleyince tekrar yatirdi beni hasta koltuguna rahmin sıkılıgını kontrol etti..cok sukur sıkıymıs..
geçen haftalarda akciger geliştirici igne olmustum..ondan tekrar verdi..bugun oldum onlarida..erken doguma karsi önlemmiş..
en riskli haftalari artik atlattik dedi doktorum..bundan sonra ne kadar tutsak kardir dedi..
suyum pek iyi çikmadi..7-8 civarinda cikti..bilmeyenler için söyliyim..10dan yukariysa su iyidir..5ten asagiysa tehlikelidir..direk hastanede yatmayi gerektiriyor..5-10 arasi ise benim gibi ne kadar tutsan nekadar az su gelse kardir dönemi oluyor :)
yattigimdan dolayi cabuk kilo aliyorum..cips cikolata vs gibi şeylerle kilo alma dedi doktorum..süt,peynir,yumurta gibi cocuga yarayacak şeylerle kilo al dedi..erken dogumlarda cocuk ne kadar toplu olursa okadar cabuk toparliyor dedi..bunlarin hepsi önlem dedi..erken dogurcan illa diye bişey yok dedi..bu hiç belli olmaz dedi..bizimkiler sadece önlem dedi..ay bi yanda yikilip bi yandan moral aldim..Rabbim hayirla saglikla zamaninda normal dogumla bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..bugunlerde boyle dua etmeye basladim artik :)
bu arada magnezyum konusu geçmiş..ihmal etmeyin kizlar..bende üşeniyorum bazen..ama rahmi kuvvetlendiriyor,agrilari geciriyor..
geçtigimiz hafta alişverişe cikicaktim..ben daha hiçbirşey almadim bebişime..aileler bişeyler aldi elbet..ama ben daha bişicik almadim :) ama işte degerlerim yüksek cikinca gene evde kaldim :))) bakalim bu haftada geçsinde iyi olursa inşaAllah haftaya baslarim..zaten enfazla 2-3 kere cikabilirim..herşeyi o arada bitirmem lazim..
Rabbim saglik afiyet huzur afiyet versin cümlemize :) hayatim boyunca ilaçtan nefret ettim..igneden kactim..ama gebelikte hepsini cok kullandim :) buda bi imtihan herhalde :)
buarada iltiahbi olanlara kurudut yemelerini tavsiye ediyorum..dr.adnan saracoglunun sitesinde buldum..crp degerini düşürüyormus..bende hiç sevmem kuru şeyleri..ama işte şifa niyetine hergün bi avuc yiyorum :)
az kaldi kizlar :) sabir :) bugunlere gelmek bile cok uzak geliyordu gözümüze hatirlarsiniz :) ah bi 10 haftalik olsak..ah bi 15 ah bi 20 derken..28.haftalari devirir olduk..derken inşaAllah 30lara baslicaz yakin bi zamanda :)
dün gece hiç uyumadim..şimdi biraz yatip uyuyayim..tekrar gelirim inşaAllah :)
hepinizi kocamannnn öpüyorummm..yegenlerimide ayri öpüyorumm Şeniz Şeniz
saglikli mutlu huzurlu günlerle bebeklerimize kavusmak dilegiyleee a.s.
pınarcığım elimde değil ne yapam cnm şaşkınım bendeeeeeeee
havuzlu handan alışveriş yapan arkadaşlar orada kredi kartı gecerlimi hiç dikkat ettinizmi
bizim nakitimiz yok .....eşim kredi kartı ile alırız dedi
tutkucuğum kocişe dedim ben 3 kişi sığmıyorum bu yatağa sen git dedim
gideyimde nerede yatam dedi annemlerleyiz yaaa ........
kıyamadım onaa yawww
kızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
bu sabah çok sinirliyim hala da sinirim geçmedi... insanlar ne kadar vicdansız ve umursamaz... biz ofiste mağazada iki ortağız... yani bi bayan arkadaşımla ortak işletiyoruz... sabah geldim hertaraf kirlenmiş tozlanmış... ben de hiç dayanamam çalışamam öle ortamlarda... buarda ofis dedğim şey mağaza ofis şeklinde 100m2 bi yer... işte başladım süpürmeye... bekliyorum ki o da gelsin arkadan silsin... yok tık yok hatunda... işte sonra getirdim heryeri sildim... dedim galiba tozları alcak... yine tık yok hatunda... tozları da aldım... bizimki hala oturuyor... sonra gittim lavaboyu wc yi temizledim... ortalığı derledim topladım.... tam 2 saat uğraşmışınm... bu zaman zarfında yerinden bile kalkmadı yaaa. .. bu nasıl bi vicdan yaaa... insan sen hamilesin otur artık ben debamö edeyim der... o kadar sinirlendim ki... ben düşünüyorum da, o hamile olsa yerinden bile kaldırmam herhalde... elime mi yapışcak ben yapayım derim... ki ben öle bi insan da değilim mutlaka kalkar yaparım rahat etmem ama kılı bile kıpırdamadı... neyse sizinle paylaşayım istedim... ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız...
kızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı
kızlar merhaba bayadır işler cok yogun arada okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyordum günler yaklaştıkca daha gergin olmaya başladım eşime etrafımdakılere bellı etmemeye calısıyorum ama davul gıbıyım
onumuzdekı hafta bebek fuarı varya cnr da kalan alısverısler ıcın ordan bakmayı düşünüyorum ama yatak konusunda hala kararsızım park yatak daha kullanışlı gıbı gelıyor ama saglıksız gıbı düşünüyorum yerımde dar hem mobılya hem park yatak alsam akıl verın kızlarrrr sizce ne yapayım??
kızlar bişi soracağım... sigara içilen ortamlarda bulunuyormusunuz... ben bikaç kez bulunmak durumunda kaldım... ama vicadan azabı çekiyorum sonra... bulunmamaya gayret ediyorum... siz napıyosunuz...
bu arada irem bebeğe baktımda pek bi pahalı yaww orası
kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı
tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın
sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm
allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...
Valla işler fena. Neyse biri aradı şimdi iş görüşmesi için. Ay inşallah bu olur da bunlar beni aybaşında rahat bırakırlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada kızlar sabah iş arkadaşım ekstresinde bi harcama gördü. Bi oyuncak mağazasından alışveriş yapılmış. Kartı kocasıyla ortak kullandıkları için kocasını aradı. O da ben iş yerindeki sekretere jest olsun diye sevgililer gününde oyuncak ayıcık aldım dedi. Neyse kız burda çıldırdı falan.Ortalık duruldu derken yarım saat önce falan msn'ini biri kaydetmek istedi. Oda bayan zarar gelmez diye kabul etti. Kız meğersem kocasının yanında çalışan geçen ay işten çıkan kızmış. Kocasının sekreteriyle ilişkisi varmış.Bu kızda herşeyi bir bir anlattı msnde. O sekreter kız yüzünden işimden oldum diye herşeyi size anlatıcam dedi. Kız yıkıldı resmen. Şimdi apar topar çıktı. Felaket üzgün. Kocasıyla konuşacak. Öyle de iyi bi kızdır ki. Hem çalışıyo, hem iyi bi anne, hem iyi bi ev kadını. Varsa gerçekten böyle birşey hiç haketmeid yani. Çok üzüldüm ya şok oldum resmen :1shok:
kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :)))))))))))prensesime
bunlarda gecelik ve pijamam.
nacizane,babaannesi ve anneannesinden eksik kalan bikaç şey de ben aldım bebişime. onu da ilgili başlığa koyuyorum.:1rolleyes:
GÜNAYDIN tontiş mayıs anneleri bugün nasılsınız?a.s.
herkese günaydın iki gündür fena hastaydım şimdi iyiyim Allaha şükür
herkesler iyidir inşallah okuduğum kadarıyla iyisiniz
İLGİN cim yeni isminiz hayırlı olsun canım
kızlar merhaba nasılsınız ? bende kaç gnlerdir geç geliyorum hep ofise..geçmişi okurkende zaman geçiyor.pınarcım arkadaşın bilirde ama eşinede yine pek güvenmesin yazıkya..ilgin canım boşver uğraşma mahkeme mahkeme eşin iyi ağzının payını vermiş.tutkun canım seninde inşallah iyi çıakr sonuçların..
pınarcım semracım alsucum tutkuncum şuanda bebişlerimizden başka hiçbirşey önemli değil benim içinde :))) hepizin çok iyisiniz iyiki tanımışım sizi en ufak sorunda sevinçte sizlerle olmak çok güzel moral verici tüm mayıs anneleri benim kardeşim gibi oldu
Bu erkek milletine ne demeli bilmiyorumki kızlar ben kocamın bu tarz şeyler yapmayacağına inancım var ama bu konuda babama bile güvenmem yapmıştır.:roflol: O kadıncağız şimdi napsın üzüntüden perişan olmuştur.senağlama
Günaydınlar kızlaarrrrrrrhihoyyyt
iyiyim pınarcım.tabi en iyisini kendi bilir ama allah kimseye yaşatmasın böyle bişey..
oy tazminat deyince suratları düşer valla.Yat valla ben evdeyim ya ne kadar arada bunalsamda sen bizim gibi olmuycağın için gezersinde rahatlarsın.iş ve trafik yol derdinden kurtulcan.Defnecikte rahatlarSende sağol canım a.s.
Ay valla sorma canım ya. Aradakalacağım biliyorum. Eşim de haklı. Çok zorlanıyorum yolda. Zaten bebek doğunca yeterince yorulacaksın bari son 2 ayında yat dinlen evinde hamileliğin keyfini çıkar diyor. Bakalım haftaya dananın kuyruğu kopacak delikafadulden
Daha tazminat meselesini konuşmadım. Bakalım ona ne diyecekler?
Canım yorma kendini ya bırak başkaları yapsın.herkese tünaydın millet...hihoyyyt
Canım hepimiz bir bütün olduk inşallah bu daim olur.pınarcım semracım alsucum tutkuncum şuanda bebişlerimizden başka hiçbirşey önemli değil benim içinde :))) hepizin çok iyisiniz iyiki tanımışım sizi en ufak sorunda sevinçte sizlerle olmak çok güzel moral verici tüm mayıs anneleri benim kardeşim gibi oldu
Az kaldı ama zaman kısalırken sanki uzuyorda bi kucağımıza alalım da Allahın izniyle.rüyan çok güzel canım inşallah hayırlı haberler gelir.
amin canım inşallah ya rüyada bile bu kadar etkileniyorsak doğunca nasıl olucak acaba ilk kucağımıza alıcaz minnacık bişey devamlı ağlıycak ayy o ağladıkça bende ağlarım heralde zaman çabuk geçsinnnn dimi ama kızlar hihoyyyt
Canım sağol inşallah karnımı da doyurdum bu doymaksa tabi.kızlar merhaba nasılsınız ? bende kaç gnlerdir geç geliyorum hep ofise..geçmişi okurkende zaman geçiyor.pınarcım arkadaşın bilirde ama eşinede yine pek güvenmesin yazıkya..ilgin canım boşver uğraşma mahkeme mahkeme eşin iyi ağzının payını vermiş.tutkun canım seninde inşallah iyi çıakr sonuçların..
pınarın arkadaşı bence inanmadı ama inanmak istiyor kendi içinde fırtınaAR kopuyordur napsın Allah kimsenin başına vemesin.ama 1. de yırttım diye 2. yide dener.Derler ya Alışmış kudurmuştan beterdir diye ay çokmu argo oldu.
Canlarım dün doktorumuza gittik;
Herşey gayet iyi maşşallahOğluşum çok tatlıydı ay uzun zamandır görmediğim için çokkkk özlemişim
1,530 gr olmuş 39 cm sat'a göre 30 hafta ama 1 hafta 3 günde önden gidiyor kızlar bakalım oğluş nezaman gelecek doktor 24 nisandan sonra heran dedi delikafadulden gerçi mayıs 8'e kadar yolu varmış ama sanki oğluşum erken gelcekmiş gibi geliyo bana.
Kafası aşağıda doğum pozisyonu almış.Yanaklar bi tombişti görseniz ama 3 boyutlu olmadığı için sadece renksizde gösterdi ama bi türlü görüntüyü alamadı o kadar hareketliydiki maşşallah
Defnelerimiz 3 olmuş kaydirigubbakcemile2 Yağızlarımızda 2 oldu hadi hayırlısı bakalımgamyoncuiremsu
oy tazminat deyince suratları düşer valla.Yat valla ben evdeyim ya ne kadar arada bunalsamda sen bizim gibi olmuycağın için gezersinde rahatlarsın.iş ve trafik yol derdinden kurtulcan.Defnecikte rahatlar
Canım yorma kendini ya bırak başkaları yapsın.
Canım hepimiz bir bütün olduk inşallah bu daim olur.
Canım sağol inşallah karnımı da doyurdum bu doymaksa tabi.
pınarın arkadaşı bence inanmadı ama inanmak istiyor kendi içinde fırtınaAR kopuyordur napsın Allah kimsenin başına vemesin.ama 1. de yırttım diye 2. yide dener.Derler ya Alışmış kudurmuştan beterdir diye ay çokmu argo oldu.
PINARCIM iyide bu adam kıza sevgililer gününde ayı almamışmıydı ben anlayamadım...madem kız aşıkmışda adam niye buna sevgililer gününde ayı almışkafamçokkarıştı
İLGİNCİM sağol iyiyiz oğluşla çalışıyoruz...sende iyisin umarım?
SEMRACIM hoşbulduk..
SİBİKOCUM maşallahbebişe canım yerim ben tombiş yanaklarını.gözünaydın..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
TUTKUNCUM ne yapalım işte mecbur işte olunca yapıyoruz. ben hamileyim diye bana kimse kolaylık sağlamıyorki..
sibikom maşallah oğluşuna:)))))))))))) benimde cumartesi randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?