Oooo mayıs anneleri toplanıyo :) Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar... Bende dün akşam besin zehirlenmesi teşhisiyle gittim doktora. İlaç vermeden önce hamilelik testi istedim. Doktor test sonuçlarına göre %99 hamilesin dedi... Yarında Kadın doğum uzmanına randevum var. Çok da iyi bi doktorumuz var. teyzemin iki doğumunu da o yaptırdı. Kesinlikle tavsiye ederim...
sibikocum oğluşun maşşalah büyümüş allah nazarlardan saklasın.benim kızda hiç yüzünü göstermiyor
çok utangaç çok:):):)
SİBİKOCUM maşallahbebişe canım yerim ben tombiş yanaklarını.gözünaydın..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
Canım saolasın seninki ne kadar oldu acaba merak ediyorum nezaman gidicem kontrole?
sibikom maşallah oğluşuna:)))))))))))) benimde cumartesi randevum var
Ay ne güzel az kalmış prensesimizi görmene
Hoşgeldin canım. Oh maşşallah oğluşuma. Kocaman olmuş yahu hihoyyyt Ay biizmki hala oturur vaziyette. Doktor hiç dönmeye niyeti yok bu kızın baş aşağı durunca midesi bulanıyor galiba diye dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3 Bakalım bu cumartesi ne alemde?
Benim kuzumda geçen kontorlde oturur pozisyondaydı 1 hafta öncesinde acayip şekilde hareketlilik oldu çıkacak sandım sanırım ozaman aşağıya dönmüş hihoyyyt
pınarcım evet cumartesi gelsinde bende defnemizi göreyim size haberler getireyim hayırlısıyla a.s.
hangi doktoro gidiyorsun canım
Bizimkinin utangaçlığından değil edepsizliğinden içeride hiç rahat durmuyoki sırnaşık şey
Canım saolasın seninki ne kadar oldu acaba merak ediyorum nezaman gidicem kontrole?
Ay ne güzel az kalmış prensesimizi görmene
Benim kuzumda geçen kontorlde oturur pozisyondaydı 1 hafta öncesinde acayip şekilde hareketlilik oldu çıkacak sandım sanırım ozaman aşağıya dönmüş hihoyyyt
Aaaa benimkide bu hafta diyorum ya içeride inşaat mı ne yapıyor acaba diye? Dönecek mi ne bakalım cumartesi göreceğiz? Gerçi ben kafasının yukarıda olduğunu görebiliyorum. Bi sağa bi sola gidiyor mercimeğim kaydirigubbakcemile3
bende 12 Mayısta bebeğimi kucağıma alıcam inş bakalım önce mi olucak sonra mı zaman azaldıkça daha da heyecanlanıyorum
Pınarcım bende kafası yukarıda sanıyodum doktorum geçen gittiğimde öle söylemişti aklım sıra kafasını okşayarak konuşuyodum ama meğersem orası poposuymuş :roflol:
Bi sağa bi sola kayıyo bazende dışarıya doğru geriliyosa kesin poposudur
SİBİKOCUM bende 28 şubatta gidecem allah izin verirse.bende çatlıyorum merakımdan valla sorma
en uzun benim galiba 3 martta
Merhabalar,damdan düşer gibi dalayım bugün aranıza,ayy kızlar az önce maillere bakıyodum ne göreyim her ay 20tl gelen faturam bu ay 154.70 gelmiş,ve hiç konuşmada yapmadım herkes beni aradı telefondan bi arama bile yapmadım msj bile çekmedim,
aradım aveayı şimdi fırçaladım,internete girilmiş gözüküyor ama benim internet ayarları zaten cebi aldığımdan beri kapalı hiç adetim diildir int.e cepten girmek,bi fırça çektim telefondakine, cebi incelemeye alıcak bize birazdan ulaşacaklarmış,bu ne yaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Bakalım oğluşun bu sefer nasıl poz vericek cerencim hihoyyyt
Merhabalar,damdan düşer gibi dalayım bugün aranıza,ayy kızlar az önce maillere bakıyodum ne göreyim her ay 20tl gelen faturam bu ay 154.70 gelmiş,ve hiç konuşmada yapmadım herkes beni aradı telefondan bi arama bile yapmadım msj bile çekmedim,
aradım aveayı şimdi fırçaladım,internete girilmiş gözüküyor ama benim internet ayarları zaten cebi aldığımdan beri kapalı hiç adetim diildir int.e cepten girmek,bi fırça çektim telefondakine, cebi incelemeye alıcak bize birazdan ulaşacaklarmış,bu ne yaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
bilmiyorumki teyzesi artık oğlumun keyfine kalmış ama şimdiye kdar fotoğraf konusunda beni hiç üzmedi. hep güzel pozlar verdi. allahım en son 17 ocakta gitmiştim 1,5 ay oldu çok ösledim çokkkkkkkksenağlama
hoşgeldin burcucum nasıl iyisin umarım bir sıkıntın filan varmı canım?
allah allah başka birinin hattıyla filan mı karıştı acaba:uhm:hattın anlamadımki:bbo:haber alınca bizede söyle sonucu merakta bırakma canım.
teyzoşlarrr bis yemeğe gidiyos oğlumla..yine her zamanki gibi çok acıktık hepsini yiyeceğiz..
sizlerede afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnn
teyzoşlarrr bis yemeğe gidiyos oğlumla..yine her zamanki gibi çok acıktık hepsini yiyeceğiz..
sizlerede afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar çok teşekkürler,iyiyiz oğluşla çok şükür,ay bi sinirle girdim foruma kusura bakmayın çıktı kafama faturayı görüncekötükedihüsokötükedihüso ben oğluma derece beğenmiştim 120 tl diye alamadım,bu samsalak herifler bize durduk yere 150 küsür ödetmeye çalışıyoo,ne yapılması gerekir bilmiyorumki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?