2009 Mayıs Anneleri

Aman iyi olun canım. Stres yapma. İncelerler çıkar ortaya ya kullanmadığın şeyi ödetecek değiller ya süprizzzzz

Tatlım bunu geçen ay annemede yaptılar turkcellden,atıyolar kafadan bi numara heralde,onunda telefonundan kelime bilme oyunu oynanmış gibi gözüküyomuş,60 tlde annemler vermek zorunda kaldı,onun 60 bi yere kadarda benim 150 küsür,valla kapattırım telefonu çok kızdım çokklava:klava:klava:

kızlar bu arada dün özeldeki doktoruma gittik,ultrasonla baktıiçok şükür bebek iyi,31 yada 32. haftada akciğerleri hızlı gelişsin diye iğne yapıcaklarmış,dr bi zararı olmaz dedi,bende mutahharadan duymuştum onada yapılcaktı

Aaa işi iyice ticarete dökdü firmalar desene? Ne saçma ya. İtiraz et bacım mutlaka. Yuh yani. Resmen adam kazıklıyorlar...

Ohhh çok şükür bacım. Ne güzel bi haber. Evet onada yapıldı bildiğim kadarıyla hihoyyyt

herkese merhaba... kuzucukları çook çook öpüyorum....
bizimde kontrolümüz 28inde... çok özledim oğlumu... görmeyeli 1 ay oluyor...
henüz yüzünü tam olarak göstermedi bize... hep arkasını döndü... belki bu sefer görüüz...
yenianne bende kredi kartımı kaybettim geçenlerde... farkedinde dünya başıma yıkıldı sanki... kesin biri buldu alışveriş yaptı dedim... neyseki alışveriş yaptığım bi yerde unutmuşum... gittim aldım allahtan başıma bi iş gelmeden... seninkide çözülür inşallah...

Sağol tatlım inş. çözülür yaa,
Kızlar bu arada ben baktım efatura bugün gelmesine rağmen,son ödeme tarihi olan 16 subatta otomatik ödeme talimatıyla ödenmiş fatura bizim hesaptan,şimdi biz bu faturayı kabul etmişmi oluyoruz??kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

burcu canım öyle durumlarda itiraz dilekçesiyle avea firmasına başvurursan geri ödeme yaparlar senin olmadığın kesin kanıtlanırsa..esracım benimde kredi kartım alışveriş yaptığım mağazada düşürmüştüm birisi alıp bir güzel alışveriş yapmış allahtan dükkan sahibi farketmiş iptal etmişler işlemi adamıda elden kaçırmışlar tabi..

Canım hoşgeldin nasılsın?

Ooo ucuz atlatmışsın valla canım ya...

Zaten itiraz için bildiğim kadarıyla önce ödüyosun sonra itiraz ediyosun canım. senin olmadığı ispatlanırsa geri ödeme yaparlar merak etme...

kızlar herkese afiyet olsun biz yedik geldik :))))))))))))

Afiyet olsun canım. Bende şimdi yedim. Ne acıkmışım ya kaydirigubbakcemile3

Vallahi sende ucuz atlatmışsın bacım...

Bu arada hani geçen haftalarda eşimin kartından para çekilmişti ya. Bankaya dilekçe yazmıştı. Az önce cevabı gelmiş. Bankanın başka bir şubesinden işlem yapan banka çalışanı yanlışlıkla eşimin hesabından çekmiş. Faizi ve tutarı iade ediyorlar bugün. Ama ekstrede atm'den çekilmiş gibi gözüküyordu. Onu kendileri de çözememişler kaydirigubbakcemile3

Kanıtlamaları lazım ya görmüyorlarmı hangi no'dan ve cihazdan girildiğini , hani telefonlarıda kayıt etmişlerdi bi ara öyle hatırlıyorum ben,
İyiki senin magaza sahibi uyanık çıkmış,ayy adam mağazayı komple satın alır valla nasılsa bedava diye..ne günlere kaldık yarabbim,bide güveniyoruz firmalara ki,benim avea ve annemin turkcellde hep bilindik,kaç firma varki tr'de...

ILGINCIM,kız maşallah maşallah bebişineeee,çok tatlı prensesin,plesentayada dayamış yüzünü

kızlar ben geldim.bu sefer gecmişi okumadan geldim.yoksa akşam oluyor:)))))
dün doktora gittik kızım çok iyi maşallah.32 cm olmus boyu..kilosuda 1kg 27gr.kocaman olmus.biraz şişko gibi ama:))
ben 1 ayda 4 kg almısım cook dedi doktorum naptıın böyle dedi....

fulyacım bebişin büyümüş maşallahh.valla banada doktor çok kilo alıyorsun dedi..o yüzden dikkat ediyorum.1 aydır aynı kilodayımm umarım almam bebiş alır..

biz geldik herkeze afite olsunnnnn
sibikocum maşallah oğluşuna
bende cmt günü doktora gidicem bakalım prensim nasıl olmuş ılgıncım pınarcım birlikte görücez bebişleri desene

Hmm iyi o zaman,bide gecikme faizi falan alırlar zaten ödenmezse dimi,o daha kötü,
Seninde gözün aydın bitanem,neyseki atlatmışsınız çok şükür,
bide zaten 2-3 kuruş kenara atıp bebişe diye ayırmaya çalışıyoruz hepimiz,kimsenin bonkör dönemide değilki,muayeneler,doğum,bebek eşyaları vs..çok masraf var çok,inş. bi daha hiç birimiz böyle şeylerle karsılasmayız

Oh maaşallah kuzuna büyümüş de kocaman olmuş hihoyyyt

Ooo gerçekten çok bacım. Neyse bu ay dikkat edersin ortalamış olursun sıkma canını a.s.

pınarcım gözünüz aydınnn..

pınarcım çok sevindim canım gözünüz aydın:))))

fulyacım hoşgeldin canım maşallah bebişine

Sağolasınız canlarım a.s.

Gözün aydın canım,masallah bebişine,sağlıklı olsunlarda tombişlik bbebeklikte güzel oluyo:ecrin_bebek:geçmişin tamamını bende okuyamıyorum genelde,sayfaları biraz fazlamı yazmaya basladık nea.s

Ilgıncım teşekkürler canım,fatura olayı haricinde çok şükür iyiyiz oğluşumla,yatıp duruyos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…