Canlarım dün doktorumuza gittik;
Herşey gayet iyi maşşallahOğluşum çok tatlıydı ay uzun zamandır görmediğim için çokkkk özlemişim
1,530 gr olmuş 39 cm sat'a göre 30 hafta ama 1 hafta 3 günde önden gidiyor kızlar bakalım oğluş nezaman gelecek doktor 24 nisandan sonra heran dedi delikafadulden gerçi mayıs 8'e kadar yolu varmış ama sanki oğluşum erken gelcekmiş gibi geliyo bana.
Kafası aşağıda doğum pozisyonu almış.Yanaklar bi tombişti görseniz ama 3 boyutlu olmadığı için sadece renksizde gösterdi ama bi türlü görüntüyü alamadı o kadar hareketliydiki maşşallah
Defnelerimiz 3 olmuş kaydirigubbakcemile2 Yağızlarımızda 2 oldu hadi hayırlısı bakalımgamyoncuiremsu
bende 12 Mayısta bebeğimi kucağıma alıcam inş bakalım önce mi olucak sonra mı zaman azaldıkça daha da heyecanlanıyorum
Merhabalar,damdan düşer gibi dalayım bugün aranıza,ayy kızlar az önce maillere bakıyodum ne göreyim her ay 20tl gelen faturam bu ay 154.70 gelmiş,ve hiç konuşmada yapmadım herkes beni aradı telefondan bi arama bile yapmadım msj bile çekmedim,
aradım aveayı şimdi fırçaladım,internete girilmiş gözüküyor ama benim internet ayarları zaten cebi aldığımdan beri kapalı hiç adetim diildir int.e cepten girmek,bi fırça çektim telefondakine, cebi incelemeye alıcak bize birazdan ulaşacaklarmış,bu ne yaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
biz geldik herkeze afite olsunnnnn
sibikocum maşallah oğluşuna
bende cmt günü doktora gidicem bakalım prensim nasıl olmuş ılgıncım pınarcım birlikte görücez bebişleri desene
Hmm iyi o zaman,bide gecikme faizi falan alırlar zaten ödenmezse dimi,o daha kötü,
Seninde gözün aydın bitanem,neyseki atlatmışsınız çok şükür,
bide zaten 2-3 kuruş kenara atıp bebişe diye ayırmaya çalışıyoruz hepimiz,kimsenin bonkör dönemide değilki,muayeneler,doğum,bebek eşyaları vs..çok masraf var çok,inş. bi daha hiç birimiz böyle şeylerle karsılasmayız
aslım evet canım yaaa ne güzel aynı gün üç arkadaş bebişlerini görecek:)))))))))))))))
merhaba kızlar pınarcım fatura sorunun çözülmüş herhalde geçmiş olsun... bebeklerimize de maşallah :) kızlar şeker yüklemesinde sınır kaçtı ben bugün yaptırdım sonucu bekliyorum ilgincim sanırım sen de... inşallah iyi çıkar aramızda yüksek çıka var mı
sağol ya inşallah :Saruboceq:
bu arada eşinin aldttığı bi kız vardı ona ne oldu geçmişi okuyamadım var mı bi gelişme?
Pınarcım inş yerine birini bulurlar hemen aman bulmasalarda sen onlara 15 gün önceden söylediğin için bişey fark etmez yani ayarlasalarmış boşver inş tazminatı halledersin ben alamıcam ama en azından isitratim bitene kadar ssklı olucam inş yamuk yapmalazlar müdürüme güvenmiyorum şerefsizin önde gideni ama neyse
ılgıncım canım eşin vermiş adamın ağzının payını boşver sen canım
SİBİKOCUM bende 28 şubatta gidecem allah izin verirse.bende çatlıyorum merakımdan valla sorma
Merhabalar,damdan düşer gibi dalayım bugün aranıza,ayy kızlar az önce maillere bakıyodum ne göreyim her ay 20tl gelen faturam bu ay 154.70 gelmiş,ve hiç konuşmada yapmadım herkes beni aradı telefondan bi arama bile yapmadım msj bile çekmedim,
aradım aveayı şimdi fırçaladım,internete girilmiş gözüküyor ama benim internet ayarları zaten cebi aldığımdan beri kapalı hiç adetim diildir int.e cepten girmek,bi fırça çektim telefondakine, cebi incelemeye alıcak bize birazdan ulaşacaklarmış,bu ne yaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Kızlar çok teşekkürler,iyiyiz oğluşla çok şükür,ay bi sinirle girdim foruma kusura bakmayın çıktı kafama faturayı görüncekötükedihüsokötükedihüso ben oğluma derece beğenmiştim 120 tl diye alamadım,bu samsalak herifler bize durduk yere 150 küsür ödetmeye çalışıyoo,ne yapılması gerekir bilmiyorumki yaa
sibikocum bebişin baş aşağı gelmiş ama o yakında yeniden döner yani dönmeli :)
ay canım geçmiş olsun ya hattınıza biri girmiş falan olabilrmiki:uhm: bizim ev tel öyle olmuştu 900 hatların meşhur olduğu zamanlar girip arayıp durmuşlar hemn şikayetçi olduk yapan kişiyide buldular ama bize söylemediler yasakmış savcılık yapan kişiye dava açmıştı sonra noldu tabi bilmiyoruz genede faturayı bize ödetmişlerdi canım .gerçi senin cep tel.ondada yapabilirlermi acaba:uhm: bilmiyorum inşallah hemen çözülür az parada değil yani
fulyacım bebişin büyümüş maşallahh.valla banada doktor çok kilo alıyorsun dedi..o yüzden dikkat ediyorum.1 aydır aynı kilodayımm umarım almam bebiş alır..
pınarcım çok sevindim canım gözünüz aydın:))))
fulyacım hoşgeldin canım maşallah bebişine
Oh maaşallah kuzuna büyümüş de kocaman olmuş hihoyyyt
Ooo gerçekten çok bacım. Neyse bu ay dikkat edersin ortalamış olursun sıkma canını a.s.
saol pınarcım..inşallah..düşünsene 12 kg aldım.e daha 3 ay var.her ay 5 kg.alsam 15 daha eder.toplamda 27....................
Sağolasınız canlarım a.s.
Gözün aydın canım,masallah bebişine,sağlıklı olsunlarda tombişlik bbebeklikte güzel oluyo:ecrin_bebek:geçmişin tamamını bende okuyamıyorum genelde,sayfaları biraz fazlamı yazmaya basladık nea.s
Ilgıncım teşekkürler canım,fatura olayı haricinde çok şükür iyiyiz oğluşumla,yatıp duruyos
Var canım. Sözüm ona msn'den herşeyi anlatan kız arkadaşın kocasına aşıkmış. Oda durumu anlayıp işten çıkardığı için kız intikam almak için yapmışmışmışmış CADIARZU
Bakalım oğluşun ne kadar olmuş 1 kiloydu sanki son gittiğinde
evet canım tam 1 kilo 2 gramdı. ama bende alıyorum maşallah anlamıyorum neden bu kadar çok aldığımı kafayı yiyecem.
bu arada kızlar dün eşim dediki böyle karnım açık yatıyordum. sen karnının alt tarafını gördünmü diye.bende yoook dedim. çatlamış dedi. bi aynaya baktım ki ne göreyim kırmızı kırmızı koca çizgiler çıkmış göbeğimin ta altında. şimdiye kadar göremiyordum orayı zaten hiç zorlada bakmamıştım. çok üzüldüm sormayın. eşimde benle dalga geçiyor vah vahhh görüyormusun evde kalırsın şimdi seni alanda olmaz diye...
ne yapacağım ben şimdi?
FULYACIM gözünaydın canım maşallah bebişimize...
MİMARESRACIM seninle aynı gün gideceğiz doktora şubat 28 demişin bende o gün.allahım hemen geçsin günler..
İLGİNCİM ben senin bebişi yeni gördüm ayy canım ya çok tatlı kıs bu..yerim ben yaa.
Canım şöyle anlatayım sana 2 yıl gsm şirketinin müşteri hizmetlerinde çalıştığım için çok net tahmin edebiliyorum ne olduğunu.
Muhtemelen senin cep telefonuna bir msj gelmiştir,yada bir bilgilendirme yazısı bunu açtıysan indir oku gibi seçenekler var bunlar senin o internet sitesine aylık üyelik yapmana yada oyun müzik vs indirmeni sağlıyolar böylelikle faturana bağlantı artı hizmetin aylık yada haftalık ücreti yansıyor.İnternete girmişsin dedilerse cep telefonunda tek tuşla internete bağlantı özelliği olabileceği için yanlışlıkla bağlantı sağlanmış olabilir.Ben sırf bu yüzden telefonumuda bildiğim için wap ayarlarını bozmuştum.Eğer söylediğim gibi bir durum varsa bağlanmışsınız denilerek ücreti geri almayacaklardır.
Sen bi durumu öğrendikten sonrasında tekrar yazsana duruma göre yönlendireyim seni olmazsa bende öğrenmeye çalışırım.
Canım ödenmiş olması sorun değil zaten fatura itirazı için ödemiş olman gerekiyor süreç
böyle daha sonrasında faturaya itiraz için bildirimde bulunman gerekir ayrıca.
Bakalım oğluşun ne kadar olmuş 1 kiloydu sanki son gittiğinde
Canım şöyle anlatayım sana 2 yıl gsm şirketinin müşteri hizmetlerinde çalıştığım için çok net tahmin edebiliyorum ne olduğunu.
Muhtemelen senin cep telefonuna bir msj gelmiştir,yada bir bilgilendirme yazısı bunu açtıysan indir oku gibi seçenekler var bunlar senin o internet sitesine aylık üyelik yapmana yada oyun müzik vs indirmeni sağlıyolar böylelikle faturana bağlantı artı hizmetin aylık yada haftalık ücreti yansıyor.İnternete girmişsin dedilerse cep telefonunda tek tuşla internete bağlantı özelliği olabileceği için yanlışlıkla bağlantı sağlanmış olabilir.Ben sırf bu yüzden telefonumuda bildiğim için wap ayarlarını bozmuştum.Eğer söylediğim gibi bir durum varsa bağlanmışsınız denilerek ücreti geri almayacaklardır.
Sen bi durumu öğrendikten sonrasında tekrar yazsana duruma göre yönlendireyim seni olmazsa bende öğrenmeye çalışırım.
Canım ödenmiş olması sorun değil zaten fatura itirazı için ödemiş olman gerekiyor süreç
böyle daha sonrasında faturaya itiraz için bildirimde bulunman gerekir ayrıca.
Doktorum bişey söylemedi ama neden dönmeliki anlamadım baş aşağı olması bu haftalarda tehlikelimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?