2009 Mayıs Anneleri

ay aşağımı dönmüş:1shok: ayy okurken ben heycanlandım, sanki ben hiç doğurmuycam hep karnımda kalıcak gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 ayy hadi hayırlısı canım gözün aydın oğluşun iyiymiş ..benim kızımı görmeme 2,5 hafta daha varsenağlama çok özledim

bende 12 Mayısta bebeğimi kucağıma alıcam inş bakalım önce mi olucak sonra mı zaman azaldıkça daha da heyecanlanıyorum

ay kesin tarih belli olunca insan daha çok heycanlanır ya

ay canım geçmiş olsun ya hattınıza biri girmiş falan olabilrmiki:uhm: bizim ev tel öyle olmuştu 900 hatların meşhur olduğu zamanlar girip arayıp durmuşlar hemn şikayetçi olduk yapan kişiyide buldular ama bize söylemediler yasakmış savcılık yapan kişiye dava açmıştı sonra noldu tabi bilmiyoruz genede faturayı bize ödetmişlerdi canım .gerçi senin cep tel.ondada yapabilirlermi acaba:uhm: bilmiyorum inşallah hemen çözülür az parada değil yani

biz geldik herkeze afite olsunnnnn
sibikocum maşallah oğluşuna
bende cmt günü doktora gidicem bakalım prensim nasıl olmuş ılgıncım pınarcım birlikte görücez bebişleri desene

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Eveetttt cumartesi büyük gün hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Evet canım aynen. Bizde geçn hafta süresi geçmeden mecbur ödedik kartı. Şimdi iade edecekler çok şükür... Ama saçmalığa bak yani farketmesek hoppp alacaklar o parayı bizden klava:

Amin canım. Tabi niye boşu boşuna yedirelim paramızı onlara?

aslım evet canım yaaa ne güzel aynı gün üç arkadaş bebişlerini görecek:)))))))))))))))

Evet evet evet :Saruboceq:

merhaba kızlar pınarcım fatura sorunun çözülmüş herhalde geçmiş olsun... bebeklerimize de maşallah :) kızlar şeker yüklemesinde sınır kaçtı ben bugün yaptırdım sonucu bekliyorum ilgincim sanırım sen de... inşallah iyi çıkar aramızda yüksek çıka var mı

Sağolasın canım çözüldü çok şükür hihoyyyt

Sınır 140 tatlım. Yüksek çıkan var. İnşallah iyi çıkar senin ki :Saruboceq:

sağol ya inşallah :Saruboceq:
bu arada eşinin aldttığı bi kız vardı ona ne oldu geçmişi okuyamadım var mı bi gelişme?

Pınarcım inş yerine birini bulurlar hemen aman bulmasalarda sen onlara 15 gün önceden söylediğin için bişey fark etmez yani ayarlasalarmış boşver inş tazminatı halledersin ben alamıcam ama en azından isitratim bitene kadar ssklı olucam inş yamuk yapmalazlar müdürüme güvenmiyorum şerefsizin önde gideni ama neyse
ılgıncım canım eşin vermiş adamın ağzının payını boşver sen canım

sağol ya inşallah :Saruboceq:
bu arada eşinin aldttığı bi kız vardı ona ne oldu geçmişi okuyamadım var mı bi gelişme?

Var canım. Sözüm ona msn'den herşeyi anlatan kız arkadaşın kocasına aşıkmış. Oda durumu anlayıp işten çıkardığı için kız intikam almak için yapmışmışmışmış CADIARZU

pınarcım mutlaka 15-20 gün önceden tazminatını konuş ve hiçbişey imzalama.arkadaşımın başına geldi öyle bir olay..kızda ne bilsin imzalamış herşeyi kaç yıldır orda çalışıyorum diye ama bişey alamadı..

Valla ben hamile kaldığımda söyledim bacım. Şubat sonu çıkarım dedim. Artık kendileri bilir. Tazminat işinde de sorun çıkacak eminim. Bakalım onlardan bi ses çıkmazsa çıkarken konuşacağım ben...

SİBİKOCUM bende 28 şubatta gidecem allah izin verirse.bende çatlıyorum merakımdan valla sorma

Bakalım oğluşun ne kadar olmuş 1 kiloydu sanki son gittiğinde

Canım şöyle anlatayım sana 2 yıl gsm şirketinin müşteri hizmetlerinde çalıştığım için çok net tahmin edebiliyorum ne olduğunu.

Muhtemelen senin cep telefonuna bir msj gelmiştir,yada bir bilgilendirme yazısı bunu açtıysan indir oku gibi seçenekler var bunlar senin o internet sitesine aylık üyelik yapmana yada oyun müzik vs indirmeni sağlıyolar böylelikle faturana bağlantı artı hizmetin aylık yada haftalık ücreti yansıyor.İnternete girmişsin dedilerse cep telefonunda tek tuşla internete bağlantı özelliği olabileceği için yanlışlıkla bağlantı sağlanmış olabilir.Ben sırf bu yüzden telefonumuda bildiğim için wap ayarlarını bozmuştum.Eğer söylediğim gibi bir durum varsa bağlanmışsınız denilerek ücreti geri almayacaklardır.

Sen bi durumu öğrendikten sonrasında tekrar yazsana duruma göre yönlendireyim seni olmazsa bende öğrenmeye çalışırım.

Canım ödenmiş olması sorun değil zaten fatura itirazı için ödemiş olman gerekiyor süreç
böyle daha sonrasında faturaya itiraz için bildirimde bulunman gerekir ayrıca.

sibikocum bebişin baş aşağı gelmiş ama o yakında yeniden döner yani dönmeli :)

Doktorum bişey söylemedi ama neden dönmeliki anlamadım baş aşağı olması bu haftalarda tehlikelimi?

ayy ne biliim yaa,bence kesin kendileri gazlamıştır int parası diye,ayol benim internet ayarları bile yapılandırılmış değil kapalı,hiç açtırmadım,
O 900lü hatlar zamanında topluiğneyle bizim bi akrabanın ev telefonunada girmişlerdi,baya bi fatura ödediler mecburen,seninki kötü olmuş cnm ya niye ödetmedilerki yapana

fulyacım bebişin büyümüş maşallahh.valla banada doktor çok kilo alıyorsun dedi..o yüzden dikkat ediyorum.1 aydır aynı kilodayımm umarım almam bebiş alır..

teşekkür ederim cnm...yaa bu ay 1 kg almam gerek o kadar ama olmuyorrrr.. :)))

pınarcım çok sevindim canım gözünüz aydın:))))

fulyacım hoşgeldin canım maşallah bebişine

saol bitanem..senin bebişede maşallah gördüm resmini az önce tatlım..

burcu cnm saol...gec kalkıyorum gecmişi okurken akşam oluyor valaa:)))
sen nasılsın cnm?

aaa konuyu merak ettim şimdi...benim eşimde cıkardı gecen hafta birini.o..... bu kadınlar cok fena.öyle bi kadın yani.gecen sene benim öyle bir elemanım vardı.düşman basına bacaksız cirkin ama..tam o...ve cok kötü dedikoducu.fesat.bana neler yaptı.ne büyüler..amaa allahından buldu sonunda.ama hepcıkıyor işte böyleleri.ya da bana denk geliyor.
çok kıskanırlar beni.herkes alır yapar ama ben yapınca olay olur....

Bitanem masallah bebişine tosun olmuş ne güzel,az kaldıkça heyecan artıyor,bu arada benimde ters duruyodu ultrasonda ama bebek doğuma kadar hep dönermiş zaten ddr o tehlikeli değil dedi,
Canım çok teşekkür ederim,bendede int ayarları ayarlı değil,hiç açtırmaadım,bide kendiliğinden int e bağlanmasın diye abim en az 10 ay önce falandı sanırım wap ayarlarını bozmuştu, sizi arıcaz dediler daha aramadılar bugün geri aramazlarsa ben yine arasammı acaba ya?arasınlar hemen yazarım sana,çok sağol cnm ya

yok canım ya onlar kırk kere dönüyor bende 1 hafta önce gittim doktora dedimki aşağıya çok vuruyor ama çok aşağıya vuruyordu orada nesi var dedim kafası dedi ben bacakları diycek diye bekliyorum benimkide amuda vaziyette yani benim doktorda bir şey demedi merak etme daha kırk kere dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…