2009 Mayıs Anneleri

sağol bitanem,oğluşla iyiyiz çok şkür,nazar boncuğu taşı bitanem,cevsen falanda olabilir,hiç bişi yapamaz o zaman,ben çok inanırım nazara falan

Ortalık şerefsiz adi insan dolu bacım valla. Aman Allah hepimizden uzak tutsun canım...

Canım ya sıkma canını. Hepimizin zamanla çıkacak belki de. Sen çatlak önleyici kullanmıyordun hatırladığım kadarıyla dimi canım?

Kızlar mart annelrine bakıyordum baya doğum yapan var son doğumda da 3ler olmuş maşallah ya

Ohhh maşşallah

Bitanem bende çatlıyorum ama çatlaklar hiç umrum olmuyo inan,bakmıyorum bile,benim gebelik riskli olduğu için tek derdim aman bebek iyi olsunda bana ne olursa olsun oldu,o kadar antibiyotikten sonra bide kremler falan sürmek istemedim kimyasallar diye,saçımı zaten annem yatakta yıkıyo,banyoyu 1dk soğuğa yakın su ile yaptığım için cilt suyu zaten emmiyo,bu yüzden üstüne yağda süremiyorum yine cildimi tıkayıp kuruluk yapacakta daha çok çatlıcam diye,sadece bol bol su içiyorum derim içten nemlenir belki,bi umut ama dimi:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

aynen cnm,benimkide dönmüşte elleriymiş meğersem bende ayaklar sanıyodum:ecrin_bebek:

Sağol cnm ya,bi arasınlar bakalım ne dicekler,hemen yazarım sonucu,çok tesekkürlera.s.

Son düzenleme:
yok pınarcım krem değilde her banyodan sonra mutlaka bebe yağı ve kakao yağı sürüyordum...karnım hep yumuşacıktı.hiç ihmal etmedim valla..
Gerçekten moralim bozuldu ne yapacam bilmiyorum.

ojeli canım bol su iç gerçi bazı ciltlerde olabiliyor.bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi düzelir gider..ilgin canım geçmiş olsun başağrısı çok kötü ya dün valla felakettim ben

yok pınarcım krem değilde her banyodan sonra mutlaka bebe yağı ve kakao yağı sürüyordum...karnım hep yumuşacıktı.hiç ihmal etmedim valla..

ojeli canım bol su iç gerçi bazı ciltlerde olabiliyor.bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi düzelir gider..ilgin canım geçmiş olsun başağrısı çok kötü ya dün valla felakettim ben

Canlarım yapıcak bişey yok benimkide yumuşacıktır ve o kadar çok su içerimki en az günde 3 litre ona rağmen benimde aynı yapacak bişey yok cilt yapımızla alakalı amannnnn tek derdimiz bu olsun :teselli:

Kızlar bide bu aralar her gün gözkapağım seyiriyo,neden acaba ya,bilen varmı neden olur bu seyirme?pıt pıt atıyo sanki

EVET KIZLAR TABİKİ TEK DERDİMİZ BU OLSUN AMA NE BİLİYİM İŞTE İNSANIN MORALİ BOZULUYOR.
BENDE GÜNDE 3 LİTRE SU İÇEN BİR İNSANIM MESELA..DEMEKKİ KREMLE SUYLA ALAKASI YOKMUŞ...BÜNYE MESELESİYMİŞ...senağlama

canım bizim buralarda sol göz sağlık sağ göz varlık derler:))) ne kadar doğru bilmiyorum burcucumm ama...

Olsun bacım sıkma canını. Ciltten cilde değişiyor işte. Hele genetikse ne yaparsan yap oluyor. Acaba diyorum hazır henüz kırmızıyken, hani sedef beyaz hale dönmemişken çatlak önleyici değil de oluşan çatlakları giderici kremlerden kullansan işe yarar mı?

Kızlar öpüyoruz hepinizi oğluşla, biz birazda sırtüstü yatalım,bi haber gelsin aveadan hemen girip yazıcam yine,öpüldünüz şapır şupurŞenizŞenizŞenizŞeniz

Kızlar ben geldim ne zaman gittin diyebilirsiniz valla eşim gelince o aldı bilgisayarı gidiyorum bile diyemedim gittim kan uyuşmazlığı ve şeker için kanımı verdim şimdi 3 te alicam sonra 1.5 ta çıktım şöyle ağırdan bir tur attım.İçimde korkuda var ama bu gün okudum bir tıp öğrencisi 11 saat ders çalışmış hareketsizlikten ölmüş dedim ki evde de olsak arada kalkıp evde kısa tur atmak lazım.Dr sordum burdaki şekerin çok yüksek
sayılmaz biraz esnek bir diyet uygulanabilir dedi bakalım öbürü sonuca ne diycek.
Yeni anne hpşgeldin iyisin sanırım geçmişi okuyamadım yani 12 den beri döktürmüşsünüz herkes burda sanırım bugün Dırım gelmedi galiba kaçak

kızlar benim kalçam hala ağrıyor önceden akşamları ağrıyordu şimdi gündüzde ağrıyor valla zor oturuyorum adım atarken falan ağrıyor bide hep sağ tarafım şimdi bir sitede okudum bebk ne taraftaysa orası daha çok ağrır diyor sahidende hep sağ taraftan tekme atıyor ama nezmn geçer nasıl geçer bilmiyorumsenağlama çok canımı acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…