burcu cnm saol...gec kalkıyorum gecmişi okurken akşam oluyor valaa:)))
sen nasılsın cnm?
aaa konuyu merak ettim şimdi...benim eşimde cıkardı gecen hafta birini.o..... bu kadınlar cok fena.öyle bi kadın yani.gecen sene benim öyle bir elemanım vardı.düşman basına bacaksız cirkin ama..tam o...ve cok kötü dedikoducu.fesat.bana neler yaptı.ne büyüler..amaa allahından buldu sonunda.ama hepcıkıyor işte böyleleri.ya da bana denk geliyor.
çok kıskanırlar beni.herkes alır yapar ama ben yapınca olay olur....
Bakalım oğluşun ne kadar olmuş 1 kiloydu sanki son gittiğinde
evet canım tam 1 kilo 2 gramdı. ama bende alıyorum maşallah anlamıyorum neden bu kadar çok aldığımı kafayı yiyecem.
bu arada kızlar dün eşim dediki böyle karnım açık yatıyordum. sen karnının alt tarafını gördünmü diye.bende yoook dedim. çatlamış dedi. bi aynaya baktım ki ne göreyim kırmızı kırmızı koca çizgiler çıkmış göbeğimin ta altında. şimdiye kadar göremiyordum orayı zaten hiç zorlada bakmamıştım. çok üzüldüm sormayın. eşimde benle dalga geçiyor vah vahhh görüyormusun evde kalırsın şimdi seni alanda olmaz diye...
ne yapacağım ben şimdi?
olsunh canım be feda olsun oğluşuna ama eşin eçok güldüm valla baya espriliymiş kaydirigubbakcemile3
FULYACIM gözünaydın canım maşallah bebişimize...
MİMARESRACIM seninle aynı gün gideceğiz doktora şubat 28 demişin bende o gün.allahım hemen geçsin günler..
İLGİNCİM ben senin bebişi yeni gördüm ayy canım ya çok tatlı kıs bu..yerim ben yaa.
Kızlar mart annelrine bakıyordum baya doğum yapan var son doğumda da 3ler olmuş maşallah ya
darısı başımıza inş sağlıkla
teşekkür ederim cnm...yaa bu ay 1 kg almam gerek o kadar ama olmuyorrrr.. :)))
saol bitanem..senin bebişede maşallah gördüm resmini az önce tatlım..
burcu cnm saol...gec kalkıyorum gecmişi okurken akşam oluyor valaa:)))
sen nasılsın cnm?
aaa konuyu merak ettim şimdi...benim eşimde cıkardı gecen hafta birini.o..... bu kadınlar cok fena.öyle bi kadın yani.gecen sene benim öyle bir elemanım vardı.düşman basına bacaksız cirkin ama..tam o...ve cok kötü dedikoducu.fesat.bana neler yaptı.ne büyüler..amaa allahından buldu sonunda.ama hepcıkıyor işte böyleleri.ya da bana denk geliyor.
çok kıskanırlar beni.herkes alır yapar ama ben yapınca olay olur....
evet canım tam 1 kilo 2 gramdı. ama bende alıyorum maşallah anlamıyorum neden bu kadar çok aldığımı kafayı yiyecem.
bu arada kızlar dün eşim dediki böyle karnım açık yatıyordum. sen karnının alt tarafını gördünmü diye.bende yoook dedim. çatlamış dedi. bi aynaya baktım ki ne göreyim kırmızı kırmızı koca çizgiler çıkmış göbeğimin ta altında. şimdiye kadar göremiyordum orayı zaten hiç zorlada bakmamıştım. çok üzüldüm sormayın. eşimde benle dalga geçiyor vah vahhh görüyormusun evde kalırsın şimdi seni alanda olmaz diye...
ne yapacağım ben şimdi?
MİMARESRACIM seninle aynı gün gideceğiz doktora şubat 28 demişin bende o gün.allahım hemen geçsin günler..
İLGİNCİM ben senin bebişi yeni gördüm ayy canım ya çok tatlı kıs bu..yerim ben yaa.
Kızlar mart annelrine bakıyordum baya doğum yapan var son doğumda da 3ler olmuş maşallah ya
ne yapacağım ben şimdi?
.
Bakalım oğluşun ne kadar olmuş 1 kiloydu sanki son gittiğinde
ne yapacağım ben şimdi?
Canım benimde ay durum bendede bu bizim bebişler kilolu diyemi böle olduk bende baktıkça canım sıkılıyor okadar kremler aldık sürekli kullanıyoruz sonuca bak mirmirmirmir
Bitanem masallah bebişine tosun olmuş ne güzel,az kaldıkça heyecan artıyor,bu arada benimde ters duruyodu ultrasonda ama bebek doğuma kadar hep dönermiş zaten ddr o tehlikeli değil dedi,
Canım çok teşekkür ederim,bendede int ayarları ayarlı değil,hiç açtırmaadım,bide kendiliğinden int e bağlanmasın diye abim en az 10 ay önce falandı sanırım wap ayarlarını bozmuştu, sizi arıcaz dediler daha aramadılar bugün geri aramazlarsa ben yine arasammı acaba ya?arasınlar hemen yazarım sana,çok sağol cnm ya
Bence arama bekle bakalım bi sonuca ne diycekler ona göre konuşalım aradıklarında da sor bir internet sitesine bi üyelikmi olmuş yada bişeymi indirmişsin sor ayrıca ısrarla internet ayarlarının olmadığını ve bağlantı yapamadığını söyle.Bazen telefonlara otomatik ayarların yüklenmesi içinde msj geliyor acaba onları yanlışlıkla kabul etmiş olabilirmisin?
Sen son durum hakkında bilgilendir canım olmazsa bakıcaz:jeyyar:
yok canım ya onlar kırk kere dönüyor bende 1 hafta önce gittim doktora dedimki aşağıya çok vuruyor ama çok aşağıya vuruyordu orada nesi var dedim kafası dedi ben bacakları diycek diye bekliyorum benimkide amuda vaziyette yani benim doktorda bir şey demedi merak etme daha kırk kere dönerler
Canım benimde ay durum bendede bu bizim bebişler kilolu diyemi böle olduk bende baktıkça canım sıkılıyor okadar kremler aldık sürekli kullanıyoruz sonuca bak mirmirmirmir
Bence arama bekle bakalım bi sonuca ne diycekler ona göre konuşalım aradıklarında da sor bir internet sitesine bi üyelikmi olmuş yada bişeymi indirmişsin sor ayrıca ısrarla internet ayarlarının olmadığını ve bağlantı yapamadığını söyle.Bazen telefonlara otomatik ayarların yüklenmesi içinde msj geliyor acaba onları yanlışlıkla kabul etmiş olabilirmisin?
Sen son durum hakkında bilgilendir canım olmazsa bakıcaz:jeyyar:
yok pınarcım krem değilde her banyodan sonra mutlaka bebe yağı ve kakao yağı sürüyordum...karnım hep yumuşacıktı.hiç ihmal etmedim valla..
Gerçekten moralim bozuldu ne yapacam bilmiyorum.
ojeli canım bol su iç gerçi bazı ciltlerde olabiliyor.bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi düzelir gider..ilgin canım geçmiş olsun başağrısı çok kötü ya dün valla felakettim ben
yok pınarcım krem değilde her banyodan sonra mutlaka bebe yağı ve kakao yağı sürüyordum...karnım hep yumuşacıktı.hiç ihmal etmedim valla..
Gerçekten moralim bozuldu ne yapacam bilmiyorum.
canım bizim buralarda sol göz sağlık sağ göz varlık derler:))) ne kadar doğru bilmiyorum burcucumm ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?