2009 Mayıs Anneleri

Kızlar öpüyoruz hepinizi oğluşla, biz birazda sırtüstü yatalım,bi haber gelsin aveadan hemen girip yazıcam yine,öpüldünüz şapır şupurŞenizŞenizŞenizŞeniz

Tamam canım dinlen sen. Öptüm bende kocamana.s.

Hadi bakalım canım inşallah iyi çıkar sonuçların. Tabi canım evde bile olsak arada bir hareket etmek şart a.s

Birsen kaçak vallahi bugün bende merak ettim CADIARZU

Canım ayaklarını çok sarkıtma. Biraz yukarı da tut. Kan dolaşımından da olabilir yaa.s

bilmiyorum ki canım yaa. Bu gittiğimde bir doktora sorayım belki krem filan yazar.iyi dedin valla

tatlım inşallah iyi çıkar sonuçların

burcu tatlım sanada iyi dinlenmeler hayatıma.s.

işyerinde bütün gün oturuyorum malesef arada kalkıp dolanıyorum ama bütün günüm oturmakla geçiyorbenneyaptımki

KIZLAR HERKESE SLMLARa.s.

benmde kalçam cok agrıyor 27+6 haftalıgım bu agrıyı bilirim uzun zamandır çekiorum

ben drma sordum bişi yapamayız hamilelikten ve kendini yormayacaksın dedi

zaten en cok yorulunca agrıo iş yapınca agrısından aglıyorum inan....

Kızlar bide bu aralar her gün gözkapağım seyiriyo,neden acaba ya,bilen varmı neden olur bu seyirme?pıt pıt atıyo sanki

canım yorgunluktan olur benim bildiğim bide halk arasında lafım ediyor denir

ojeli takma canım ya cildin incedir genelde cilt tipi ile alakalıymış hem onlar beyaza dönüyor bide mekik çekersin sıkılaştırıcı kullanırsın

merhaba kızlar geçmişe okumaya çalıştım ama tam net olmadı
sabah ezanla kalktım midem yanıyor ve ağrı vardı şurup içtim
bu sefer midem bulandı..öle böle uykuya daldım..
sabah kahvaltı yaptım ..ama malesef arkasından kustum
halam geldi..kızınının nişanı var bir iki sıkıntısı varmış onu anlattı durdu..
bende hastane çantası listesini toparladım devlette doğum olunca eksik arttı tabi.
yarın şeker yüklemem var bebeklerimi görecem kaç kilo gr olmuş öğrenecem
inş.şeker yüklememi sağsağlim atlatırım....böceklerimde iyidir inş.
biraz önce yemek yerken kafasını dayamış oturduğum zaman kemikleirme batmaya başladı
artık çok hareketliler.maşşallahh kuzularıma.....

bir arkadaş sormuş çiğ böreği nereden biliyonn bacımm öğrendim elim yattıkın
arnavut böreğide açarım hahahha doğrayım sizede açarım güsellerimmm

kızlar benimde kalçam ağrıyor ama yatarken yan yatıyoruzya o zaman uykumda sağ sol yapa yapa uyuyoruz

birsencim afiyet olsun.hayırlı haberlerle gelirsin yarın inşallah.çiğ böreği bende severim yemesinide yapmasınıda..

birsencim hoşgeldin tatlım inşallah yarın güzel haberler verirsin bize

tülaycım bende çok severim çiğ böreği:))))))))))))

selam kızlarrr okuldayım ben elektrikler gitti yazamadım biz minnoşumla oturuyoruz derste yok habire tıkınıyoruz

bilmiyorum ki canım yaa. Bu gittiğimde bir doktora sorayım belki krem filan yazar.iyi dedin valla

Sor canım . Netten de araştır çanlak giderici falan diye çıkar mutlaka a.s.

işyerinde bütün gün oturuyorum malesef arada kalkıp dolanıyorum ama bütün günüm oturmakla geçiyorbenneyaptımki

Aynen canım. Bende bazen saatlerce kalkamıyorum yerimden

Hoşgeldin canım... Yorma kendini fazla sende. Eğilip kalkarken falan dikkat et a.s.

Hoşgeldin Birsooo. Meraktaydık bizde valla nerde bu bacı diye CADIARZU

Hadi bakalım inşallah şeker yüklemen iyi geçer, sonucu da iyi çıkar. Ömer Bey ve Ali Bey nasıllarmış bi kontrol et bakalım hihoyyyt

birsencim afiyet olsun.hayırlı haberlerle gelirsin yarın inşallah.çiğ böreği bende severim yemesinide yapmasınıda..

birsencim hoşgeldin tatlım inşallah yarın güzel haberler verirsin bize

tülaycım bende çok severim çiğ böreği:))))))))))))

sağolun kızlar şeker testi çok önemli benim için çünki diyet işi bu kusma işi ile nasıl gider bilmiyorum inş......... yokturr......

ayyy canınızmı çekti kızlar çiği böreği keşke demeseydimm

Bende yemesini çok severim. Dün patronun eşi yapmış hepimize yollamış afiyetle yedüm cokacimcoook

selam kızlarrr okuldayım ben elektrikler gitti yazamadım biz minnoşumla oturuyoruz derste yok habire tıkınıyoruz

Ohh tıkın bakalım bacım kaydirigubbakcemile3

HOŞGELDİN BİRSENCİĞİM...İYİ HABERLER GETİRMİŞİN. MAŞALLAH DİYELİM.
İNŞALLAH YARINDA BÖYLE GELİRSİN CANIM..hihoyyyt

DIRIMKIZI canım yarın 100 lukmu yapılcak sanada banada cuma yapılcak 100 lukde seker yuklmesınden sonra 3 saat beklıycez ac ac bıde ac karnına gıdıcez ben kusarım dıye korkuyorum ya
bu arada bende akşam cıg borek yaptım gelın bacılar hepınıze yapayım bebışlerle yerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…