Kızlar öpüyoruz hepinizi oğluşla, biz birazda sırtüstü yatalım,bi haber gelsin aveadan hemen girip yazıcam yine,öpüldünüz şapır şupurŞenizŞenizŞenizŞeniz
Kızlar ben geldim ne zaman gittin diyebilirsiniz valla eşim gelince o aldı bilgisayarı gidiyorum bile diyemedim gittim kan uyuşmazlığı ve şeker için kanımı verdim şimdi 3 te alicam sonra 1.5 ta çıktım şöyle ağırdan bir tur attım.İçimde korkuda var ama bu gün okudum bir tıp öğrencisi 11 saat ders çalışmış hareketsizlikten ölmüş dedim ki evde de olsak arada kalkıp evde kısa tur atmak lazım.Dr sordum burdaki şekerin çok yüksek
sayılmaz biraz esnek bir diyet uygulanabilir dedi bakalım öbürü sonuca ne diycek.
Yeni anne hpşgeldin iyisin sanırım geçmişi okuyamadım yani 12 den beri döktürmüşsünüz herkes burda sanırım bugün Dırım gelmedi galiba kaçak
kızlar benim kalçam hala ağrıyor önceden akşamları ağrıyordu şimdi gündüzde ağrıyor valla zor oturuyorum adım atarken falan ağrıyor bide hep sağ tarafım şimdi bir sitede okudum bebk ne taraftaysa orası daha çok ağrır diyor sahidende hep sağ taraftan tekme atıyor ama nezmn geçer nasıl geçer bilmiyorumsenağlama çok canımı acıtıyo
olsun bacım sıkma canını. Ciltten cilde değişiyor işte. Hele genetikse ne yaparsan yap oluyor. Acaba diyorum hazır henüz kırmızıyken, hani sedef beyaz hale dönmemişken çatlak önleyici değil de oluşan çatlakları giderici kremlerden kullansan işe yarar mı?
Kızlar ben geldim ne zaman gittin diyebilirsiniz valla eşim gelince o aldı bilgisayarı gidiyorum bile diyemedim gittim kan uyuşmazlığı ve şeker için kanımı verdim şimdi 3 te alicam sonra 1.5 ta çıktım şöyle ağırdan bir tur attım.İçimde korkuda var ama bu gün okudum bir tıp öğrencisi 11 saat ders çalışmış hareketsizlikten ölmüş dedim ki evde de olsak arada kalkıp evde kısa tur atmak lazım.Dr sordum burdaki şekerin çok yüksek
sayılmaz biraz esnek bir diyet uygulanabilir dedi bakalım öbürü sonuca ne diycek.
Yeni anne hpşgeldin iyisin sanırım geçmişi okuyamadım yani 12 den beri döktürmüşsünüz herkes burda sanırım bugün Dırım gelmedi galiba kaçak
Tamam canım dinlen sen. Öptüm bende kocamana.s.
Hadi bakalım canım inşallah iyi çıkar sonuçların. Tabi canım evde bile olsak arada bir hareket etmek şart a.s
Birsen kaçak vallahi bugün bende merak ettim CADIARZU
Canım ayaklarını çok sarkıtma. Biraz yukarı da tut. Kan dolaşımından da olabilir yaa.s
kızlar benim kalçam hala ağrıyor önceden akşamları ağrıyordu şimdi gündüzde ağrıyor valla zor oturuyorum adım atarken falan ağrıyor bide hep sağ tarafım şimdi bir sitede okudum bebk ne taraftaysa orası daha çok ağrır diyor sahidende hep sağ taraftan tekme atıyor ama nezmn geçer nasıl geçer bilmiyorumsenağlama çok canımı acıtıyo
Kızlar bide bu aralar her gün gözkapağım seyiriyo,neden acaba ya,bilen varmı neden olur bu seyirme?pıt pıt atıyo sanki
bilmiyorum ki canım yaa. Bu gittiğimde bir doktora sorayım belki krem filan yazar.iyi dedin valla
işyerinde bütün gün oturuyorum malesef arada kalkıp dolanıyorum ama bütün günüm oturmakla geçiyorbenneyaptımki
[k] {n} [k];5366588 .!.:KIZLAR HERKESE SLMLARa.s.
benmde kalçam cok agrıyor 27+6 haftalıgım bu agrıyı bilirim uzun zamandır çekiorum
ben drma sordum bişi yapamayız hamilelikten ve kendini yormayacaksın dedi
zaten en cok yorulunca agrıo iş yapınca agrısından aglıyorum inan....
merhaba kızlar geçmişe okumaya çalıştım ama tam net olmadı
sabah ezanla kalktım midem yanıyor ve ağrı vardı şurup içtim
bu sefer midem bulandı..öle böle uykuya daldım..
sabah kahvaltı yaptım ..ama malesef arkasından kustum
halam geldi..kızınının nişanı var bir iki sıkıntısı varmış onu anlattı durdu..
bende hastane çantası listesini toparladım devlette doğum olunca eksik arttı tabi.
yarın şeker yüklemem var bebeklerimi görecem kaç kilo gr olmuş öğrenecem
inş.şeker yüklememi sağsağlim atlatırım....böceklerimde iyidir inş.
biraz önce yemek yerken kafasını dayamış oturduğum zaman kemikleirme batmaya başladı
artık çok hareketliler.maşşallahh kuzularıma.....
bir arkadaş sormuş çiğ böreği nereden biliyonn bacımm öğrendim elim yattıkın
arnavut böreğide açarım hahahha doğrayım sizede açarım güsellerimmm
birsencim afiyet olsun.hayırlı haberlerle gelirsin yarın inşallah.çiğ böreği bende severim yemesinide yapmasınıda..
birsencim hoşgeldin tatlım inşallah yarın güzel haberler verirsin bize
tülaycım bende çok severim çiğ böreği:))))))))))))
birsencim afiyet olsun.hayırlı haberlerle gelirsin yarın inşallah.çiğ böreği bende severim yemesinide yapmasınıda..
selam kızlarrr okuldayım ben elektrikler gitti yazamadım biz minnoşumla oturuyoruz derste yok habire tıkınıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?