Sor canım . Netten de araştır çanlak giderici falan diye çıkar mutlaka a.s.
Aynen canım. Bende bazen saatlerce kalkamıyorum yerimden
Hoşgeldin canım... Yorma kendini fazla sende. Eğilip kalkarken falan dikkat et a.s.
Hoşgeldin Birsooo. Meraktaydık bizde valla nerde bu bacı diye CADIARZU
Hadi bakalım inşallah şeker yüklemen iyi geçer, sonucu da iyi çıkar. Ömer Bey ve Ali Bey nasıllarmış bi kontrol et bakalım hihoyyyt
canım ya dinlen zorlama kendinikızlar benim kalçam hala ağrıyor önceden akşamları ağrıyordu şimdi gündüzde ağrıyor valla zor oturuyorum adım atarken falan ağrıyor bide hep sağ tarafım şimdi bir sitede okudum bebk ne taraftaysa orası daha çok ağrır diyor sahidende hep sağ taraftan tekme atıyor ama nezmn geçer nasıl geçer bilmiyorumsenağlama çok canımı acıtıyo
Tamam canım dinlen sen. Öptüm bende kocamana.s.
Hadi bakalım canım inşallah iyi çıkar sonuçların. Tabi canım evde bile olsak arada bir hareket etmek şart a.s
Birsen kaçak vallahi bugün bende merak ettim CADIARZU
Canım ayaklarını çok sarkıtma. Biraz yukarı da tut. Kan dolaşımından da olabilir yaa.s
Sağolun arkideşlertatlım inşallah iyi çıkar sonuçların
burcu tatlım sanada iyi dinlenmeler hayatıma.s.
Hoşgeldin canım iyisin inşallah[k] {n} [k];5366588 .!.:KIZLAR HERKESE SLMLARa.s.
benmde kalçam cok agrıyor 27+6 haftalıgım bu agrıyı bilirim uzun zamandır çekiorum
ben drma sordum bişi yapamayız hamilelikten ve kendini yormayacaksın dedi
zaten en cok yorulunca agrıo iş yapınca agrısından aglıyorum inan....
Kız Birsen Allahtan yatıyon yoksa bu hamaratlıkla gelsin börekler gitsin çörekler sonra seni vinçle alırlar evden.Ye canım yarasın koçlara bi arkadaş sormuş dedin ya daha bişey demiyorummerhaba kızlar geçmişe okumaya çalıştım ama tam net olmadı
sabah ezanla kalktım midem yanıyor ve ağrı vardı şurup içtim
bu sefer midem bulandı..öle böle uykuya daldım..
sabah kahvaltı yaptım ..ama malesef arkasından kustum
halam geldi..kızınının nişanı var bir iki sıkıntısı varmış onu anlattı durdu..
bende hastane çantası listesini toparladım devlette doğum olunca eksik arttı tabi.
yarın şeker yüklemem var bebeklerimi görecem kaç kilo gr olmuş öğrenecem
inş.şeker yüklememi sağsağlim atlatırım....böceklerimde iyidir inş.
biraz önce yemek yerken kafasını dayamış oturduğum zaman kemikleirme batmaya başladı
artık çok hareketliler.maşşallahh kuzularıma.....
bir arkadaş sormuş çiğ böreği nereden biliyonn bacımm öğrendim elim yattıkın
arnavut böreğide açarım hahahha doğrayım sizede açarım güsellerimmm
Oh daha neselam kızlarrr okuldayım ben elektrikler gitti yazamadım biz minnoşumla oturuyoruz derste yok habire tıkınıyoruz
Çekti çekti ama benim annem de kocam da yapıyor kız bende yaparımda yormayım şimdi kendimisağolun kızlar şeker testi çok önemli benim için çünki diyet işi bu kusma işi ile nasıl gider bilmiyorum inş......... yokturr......
ayyy canınızmı çekti kızlar çiği böreği keşke demeseydimm
teşekkür ederim canım. yaa pastanın resmini koyduğuma da pişman oldum! herkesin canı çekmişIlgın'cım maşşallah prensesime benim
Ceroooo ne güzel gözüküyo kız. Bugün alayım bari canım çekti valla cokacimcoook Bu arada gecelik ve pijama süper. Güle güle giy canım a.s.
Bengi'cim sağolasın canım. Gerçekten zor bi durum. Ama kocasının söylediğine göre bu herşeyi anlatan kızı kendisine aşık diye işten çıkarmış. Oda intikam için yapıyormuş. Ben yemedim açıkcası. Ama arkadaşım ne yapsın garibim. İnanmış. Yine de çok sinirliyim o herifeklava:
Aslimmm günde bir tanenin hiçbir zararı yok canım. Mideye gerçekten çok iyi geliyor...
Semra'cım takma kafana bacım. Konuşmaya yer arar bu gerzek insanlarklava:
cherry hoşgeldin canım...
Tutkun'cum hoşgeldin canım. Nasılsın?
Eeee mayıs anneleri bugün keyifler nasıl bakalım? Dün kızımın buhar makinasını aldım. Evde deneme yaptık. Çok güzel ya. Ayyy kuzum gelse de odasında rahat rahat nefes alsa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
keşke pastamdan yiyebilsende bende yollasam! ya da hafta sonu 2009 mayıs anneleri bana buyrun, marifetliyimdir söylemesi ayıp:)))kız sen karadenizli değilmisin çiğ böreği nerden biliyon bu Eskişehirin böreği
Canım maşallah Defnemize eşin ne dedi akşam kesin kararımı defne
ya insan görsel mi paylaşır hepimize bir dilim göndermeliydin ama ben yiyemem yasak ıııııııııhhhh:a015:
Hadi keyfin yerinde bugün oh oh:içelim:
Canım ya iç soda bişey olmaz ama günde 1 den fazla içme yinede.Dr lar sodaya birşey demiyor ama herşeyin azı tabiki
canım sağolasın. bende önce yeşili aldım ama herkes niye pembe almadın,lohusaya pembe yakışır deyince bende pijamayı pembe aldım.maşalalh annesi defnemiz çok şeker
ah olsada yesem ama yiyemem ki::(((((((((((((((888888
çok güzel canım güle güle giy inş ::))benimde piajma takımı yeşil gecelikler pembe kız annesiyiz ya ::)))bi ara koyucam bende ::)))
teşekkür ederim canım. daha güzelleri sizlerin olsun! dur akşama şu fotoğraf işini bende deneyim. benimki çok net değil ama birascık gözüküyor.dırımkızım cerenim bengim aslım marlyıncim teşekkür ederim kızlar yanındaki plasentası başını orayas koymuştu ultrasonda keyif yapıyordu kızım benim maşallah mayıs bebeklerine:)))))))
cerenim fotosunu çekip bilgisayara aktarıp yükledim prensesimin fotosunu
herkese kucak dolusu öpücükler dün erken uyudum bugünde ilk defa zinde kalktım sizler nasılsınız:)))
cerencim güle güle kullan ikiside birbirinden şık:)))))))))))))))))
yaa valla pişman oldum resmini koyduğuma. hepinizin canını çektirdim,kusura bakmayın kızlaarrcerencim çok hoş görünüyor ellerine sağlık olsada yesek şimdi:))))))))))))))
teşekkür ederim canım.cerencim çok şıklar güle güle giyy
Cerencim geceliklerin çok şık güle güle giy canım günaydın kızlar çok uykum var offfffffff artık çalışmayıp evde uyuyanlrın iyice kıskanmaya başladım cmt olsada doktora gitsemde izinimi erkene alsam ILGINCIM KIZINA MAŞALLAH CANIM ÇOK TATLII
Sor canım . Netten de araştır çanlak giderici falan diye çıkar mutlaka a.s.
Aynen canım. Bende bazen saatlerce kalkamıyorum yerimden
Hoşgeldin canım... Yorma kendini fazla sende. Eğilip kalkarken falan dikkat et a.s.
Hoşgeldin Birsooo. Meraktaydık bizde valla nerde bu bacı diye CADIARZU
Hadi bakalım inşallah şeker yüklemen iyi geçer, sonucu da iyi çıkar. Ömer Bey ve Ali Bey nasıllarmış bi kontrol et bakalım hihoyyyt
[k] {n} [k];5366588 .!.:KIZLAR HERKESE SLMLARa.s.
benmde kalçam cok agrıyor 27+6 haftalıgım bu agrıyı bilirim uzun zamandır çekiorum
ben drma sordum bişi yapamayız hamilelikten ve kendini yormayacaksın dedi
zaten en cok yorulunca agrıo iş yapınca agrısından aglıyorum inan....
kızlar benimde kalçam ağrıyor ama yatarken yan yatıyoruzya o zaman uykumda sağ sol yapa yapa uyuyoruz
ilgincim bir ara buluşalımda yapıp yiyelim sıcak sıcak:):)
DIRIMKIZI canım yarın 100 lukmu yapılcak sanada banada cuma yapılcak 100 lukde seker yuklmesınden sonra 3 saat beklıycez ac ac bıde ac karnına gıdıcez ben kusarım dıye korkuyorum ya
bu arada bende akşam cıg borek yaptım gelın bacılar hepınıze yapayım bebışlerle yerız
[k] {n} [k];5366902 .!.:sagol cnm bu aralar kendime pek dikkat edemiorum zaten aslında boşvericez bütün işleri kocalara yıkıcaz ama insanın içi rahat etmio iştee:jeyyar:
canım ya dinlen zorlama kendini
Sağolun arkideşler
SONUÇ 117 ÇIKTI DR SENDE BİŞEY YOK AMA ABARTMA DA DEDİ OH BE...
Hoşgeldin canım iyisin inşallah
Kız Birsen Allahtan yatıyon yoksa bu hamaratlıkla gelsin börekler gitsin çörekler sonra seni vinçle alırlar evden.Ye canım yarasın koçlara bi arkadaş sormuş dedin ya daha bişey demiyorum
Oh daha ne
Çekti çekti ama benim annem de kocam da yapıyor kız bende yaparımda yormayım şimdi kendimi
teşekkür ederim canım. yaa pastanın resmini koyduğuma da pişman oldum! herkesin canı çekmiş
keşke pastamdan yiyebilsende bende yollasam! ya da hafta sonu 2009 mayıs anneleri bana buyrun, marifetliyimdir söylemesi ayıp:)))
canım sağolasın. bende önce yeşili aldım ama herkes niye pembe almadın,lohusaya pembe yakışır deyince bende pijamayı pembe aldım.
teşekkür ederim canım. daha güzelleri sizlerin olsun! dur akşama şu fotoğraf işini bende deneyim. benimki çok net değil ama birascık gözüküyor.
yaa valla pişman oldum resmini koyduğuma. hepinizin canını çektirdim,kusura bakmayın kızlaarr
teşekkür ederim canım.
yaa o dediğini bende düşünmüyor değilim. mart başında iznime 20 gün filan kalacak. bir rapor alsam da erken mi çıksam izne?? çookk zor geliyo! hem okuldaki çocuklarıma da yazık, eskisi gibi verimli olamadığımı düşünmeye başladım. vicdan azabı çekiyorum
Kızlar bide bu aralar her gün gözkapağım seyiriyo,neden acaba ya,bilen varmı neden olur bu seyirme?pıt pıt atıyo sanki
teşekkür ederim canım. yaa pastanın resmini koyduğuma da pişman oldum! herkesin canı çekmiş
keşke pastamdan yiyebilsende bende yollasam! ya da hafta sonu 2009 mayıs anneleri bana buyrun, marifetliyimdir söylemesi ayıp:)))
canım sağolasın. bende önce yeşili aldım ama herkes niye pembe almadın,lohusaya pembe yakışır deyince bende pijamayı pembe aldım.
teşekkür ederim canım. daha güzelleri sizlerin olsun! dur akşama şu fotoğraf işini bende deneyim. benimki çok net değil ama birascık gözüküyor.
yaa valla pişman oldum resmini koyduğuma. hepinizin canını çektirdim,kusura bakmayın kızlaarr
teşekkür ederim canım.
yaa o dediğini bende düşünmüyor değilim. mart başında iznime 20 gün filan kalacak. bir rapor alsam da erken mi çıksam izne?? çookk zor geliyo! hem okuldaki çocuklarıma da yazık, eskisi gibi verimli olamadığımı düşünmeye başladım. vicdan azabı çekiyorum
koca göbek arkadaşım ojelifıstığım koca göbişinmi çatladııı bende çataldım hiçbir krem fayda etmedi cicim bilgin olsunnnn
pınarım paşalrım iyiler sanırım ama ösleddddddimmmmmmmmmmm kuzularımı yawww
Kızlar şimdi aradılar aveadan,kızı uzun uzun dinledim,diyoki siz girmişiniz,bide gecenin 12sinden sonra girmişmişiz,23 ve 24 ocakta cep telefonundan 54mb'lık bişiler indirmişmişiz,1kwlıkta wap indirmişmişiz, külliyen yalan, bizim evde adsl var ayol ne girim ben cepten internete?kız diyo yada modem olarak kullanmışsınız diyor,diyorumki yok girilmedi,girmişiniz diyo, isterseniz savcılığa dilekçe ile başvurabilirsiniz diyo,dedimki benim cebin zaten ayarları yapılı değil 10 aydır,bana diyokii sonradan yaptırmışınızdır ayarları diyo ya cins şey,sinir oldum, bunun ödemesi size ait diyo,dedim hemen kapatın hattı lanet olsun sizin şirketinize biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz siz soyguncu gibi girmediğimiz interneti girmiş gibi gösterionuz dedim,
savcılığa basvurup mahkeme açmak zaten kaç milyar,bide dalga geçer gibi söylüyo savcılığa dilekçe ver diye,kesin kendileri girdi
Kızlar şimdi aradılar aveadan,kızı uzun uzun dinledim,diyoki siz girmişiniz,bide gecenin 12sinden sonra girmişmişiz,23 ve 24 ocakta cep telefonundan 54mb'lık bişiler indirmişmişiz,1kwlıkta wap indirmişmişiz, külliyen yalan, bizim evde adsl var ayol ne girim ben cepten internete?kız diyo yada modem olarak kullanmışsınız diyor,diyorumki yok girilmedi,girmişiniz diyo, isterseniz savcılığa dilekçe ile başvurabilirsiniz diyo,dedimki benim cebin zaten ayarları yapılı değil 10 aydır,bana diyokii sonradan yaptırmışınızdır ayarları diyo ya cins şey,sinir oldum, bunun ödemesi size ait diyo,dedim hemen kapatın hattı lanet olsun sizin şirketinize biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz siz soyguncu gibi girmediğimiz interneti girmiş gibi gösterionuz dedim,
savcılığa basvurup mahkeme açmak zaten kaç milyar,bide dalga geçer gibi söylüyo savcılığa dilekçe ver diye,kesin kendileri girdi
seherim hergeçen gün paylaşımlar heyecanlar çoğalıyor :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?