2009 Mayıs Anneleri

sagol cnm bu aralar kendime pek dikkat edemiorum zaten aslında boşvericez bütün işleri kocalara yıkıcaz ama insanın içi rahat etmio iştee:jeyyar:

canım ya dinlen zorlama kendini

tatlım inşallah iyi çıkar sonuçların

burcu tatlım sanada iyi dinlenmeler hayatıma.s.
Sağolun arkideşler
SONUÇ 117 ÇIKTI DR SENDE BİŞEY YOK AMA ABARTMA DA DEDİ OH BE...

Hoşgeldin canım iyisin inşallah

Kız Birsen Allahtan yatıyon yoksa bu hamaratlıkla gelsin börekler gitsin çörekler sonra seni vinçle alırlar evden.Ye canım yarasın koçlara bi arkadaş sormuş dedin ya daha bişey demiyorum

selam kızlarrr okuldayım ben elektrikler gitti yazamadım biz minnoşumla oturuyoruz derste yok habire tıkınıyoruz
Oh daha ne

Çekti çekti ama benim annem de kocam da yapıyor kız bende yaparımda yormayım şimdi kendimi

teşekkür ederim canım. yaa pastanın resmini koyduğuma da pişman oldum! herkesin canı çekmiş
keşke pastamdan yiyebilsende bende yollasam! ya da hafta sonu 2009 mayıs anneleri bana buyrun, marifetliyimdir söylemesi ayıp:)))
canım sağolasın. bende önce yeşili aldım ama herkes niye pembe almadın,lohusaya pembe yakışır deyince bende pijamayı pembe aldım.
teşekkür ederim canım. daha güzelleri sizlerin olsun! dur akşama şu fotoğraf işini bende deneyim. benimki çok net değil ama birascık gözüküyor.
cerencim çok hoş görünüyor ellerine sağlık olsada yesek şimdi:))))))))))))))
yaa valla pişman oldum resmini koyduğuma. hepinizin canını çektirdim,kusura bakmayın kızlaarr
cerencim çok şıklar güle güle giyy
teşekkür ederim canım.

yaa o dediğini bende düşünmüyor değilim. mart başında iznime 20 gün filan kalacak. bir rapor alsam da erken mi çıksam izne?? çookk zor geliyo! hem okuldaki çocuklarıma da yazık, eskisi gibi verimli olamadığımı düşünmeye başladım. vicdan azabı çekiyorum

esencim afiyet olsun canım yarasın bebişine kızlar canımı çektirdiniz valla çiğ börek :)))) akşama bulabilirsem alayım bir parça

tülaycım artık ayarlayalım da buluşalım kız:)))) bebişler doğunca zor çıkarız dışarıya tatlım ben yerim sen yaparsın:))))))))))))))) bitanem

koca göbek arkadaşım ojelifıstığım koca göbişinmi çatladııı bende çataldım hiçbir krem fayda etmedi cicim bilgin olsunnnn

pınarım paşalrım iyiler sanırım ama ösleddddddimmmmmmmmmmm kuzularımı yawww

evet canım bazen dayanılacak gibi değil yani,bebişlerimiz için herşeye katlanıyoruz

kızlar benimde kalçam ağrıyor ama yatarken yan yatıyoruzya o zaman uykumda sağ sol yapa yapa uyuyoruz

haklısın bide hep yann yatıyoruz onunda etkisi vardır sağdan sola dönerken çok canım acıyor benimde

ilgincim bir ara buluşalımda yapıp yiyelim sıcak sıcak:):)

ya kızlar bu haksızlık nerden çıktı şimdi çiğ börek yaaaklava: zaten kilolarda aldım başımı gidiyorumkaydirigubbakcemile3 kayınvalidem tatar onlarda çok yaparlar çiğ börek ay isteyeyim bari bende hafta sonu cokacimcoook

Kızlar şimdi aradılar aveadan,kızı uzun uzun dinledim,diyoki siz girmişiniz,bide gecenin 12sinden sonra girmişmişiz,23 ve 24 ocakta cep telefonundan 54mb'lık bişiler indirmişmişiz,1kwlıkta wap indirmişmişiz, külliyen yalan, bizim evde adsl var ayol ne girim ben cepten internete?kız diyo yada modem olarak kullanmışsınız diyor,diyorumki yok girilmedi,girmişiniz diyo, isterseniz savcılığa dilekçe ile başvurabilirsiniz diyo,dedimki benim cebin zaten ayarları yapılı değil 10 aydır,bana diyokii sonradan yaptırmışınızdır ayarları diyo ya cins şey,sinir oldum, bunun ödemesi size ait diyo,dedim hemen kapatın hattı lanet olsun sizin şirketinize biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz siz soyguncu gibi girmediğimiz interneti girmiş gibi gösterionuz dedim,
savcılığa basvurup mahkeme açmak zaten kaç milyar,bide dalga geçer gibi söylüyo savcılığa dilekçe ver diye,kesin kendileri girdi

[k] {n} [k];5366902 .!.:
sagol cnm bu aralar kendime pek dikkat edemiorum zaten aslında boşvericez bütün işleri kocalara yıkıcaz ama insanın içi rahat etmio iştee:jeyyar:

Dimi ama yıkalım gitsin kaydirigubbakcemile3

Heh iyi canım çok şükür hihoyyyt

Yok be bacım. Dert etme.Yedim bugün :lepi:

iyiyim tutkuncum sende iisin inş. sonucun ii çıkmasına cok sevindim sen zaten dikkat ediodun yediklerine.

Kızlar bide bu aralar her gün gözkapağım seyiriyo,neden acaba ya,bilen varmı neden olur bu seyirme?pıt pıt atıyo sanki

valla yeşili çok güzel hem spor hem şık güle güle giy canım hamilelikte de valla her kes bilirkişi kaydirigubbakcemile3

Özlemişsindir tabi bacım git gör için rahat etsin :lepi:

Ay fena sinir oldum he resmen adam soyuyolar ya klava:

canım benim yaa sıkma canını nasıl bir rahatlıkdır anlamadım valla

tutkuncum gözün aydın tatlım çok sevindim iyi çıkmasına sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…