2009 Mayıs Anneleri

ilgin canım evet ya şu önümüzdeki cts yide atlatalım sonra ayarlıyalım..doğumdan sonra zor olur valla..

kızlar malum siteden bunu alıcam yan yatma pozisyonunu koruyor ve bebeğin kusma ve boğulmasını engelliyor ben yeni gördüm göstereyim deidm bizim kızlara fiyatıda 22 ytl

Teşekkürler kızlar,ya bide sinir olduğum şey savcılığa dilekçe verme hakkınız var diyo,150 küsür tl için,bilmem kaç milyar harcayıp mahkemeyemi verilir Allah aşkına yaa

kızlar gece uykum bölünüyor sürekli uyanıyorum vücud kendini doğuma hazırlıyor sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor ya ondan sizdede oluyor mu

ya anacığım benimde 50 l ikte 175 çıkmıştı tutkunun 165 o zaman belki bendimde bir şeyim yoktur boş boşuna mı eziyet çakiyom ben ya

marylin canım bend egörmüştüm ama karar evremedim alsammı diye.. bu arada bide sürekli aynı tarafa yatrımakda bebeğin kafasını yamuk yapıyor:))

yeni annem hattını kapattırsan canım yaaa stres yapmamaya çalış

tamam tülaycım ayarlayalım da görüşelim fıstık

kızlar malum siteden bunu alıcam yan yatma pozisyonunu koruyor ve bebeğin kusma ve boğulmasını engelliyor ben yeni gördüm göstereyim deidm bizim kızlara fiyatıda 22 ytl

çok işe yarar bişi gerçekten peki yenidogan için uygun bişeymi bu yastık???

kızlar gece uykum bölünüyor sürekli uyanıyorum vücud kendini doğuma hazırlıyor sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor ya ondan sizdede oluyor mu

canım benim uzun süredir var zati.. dünde ilginç bişey oldu ben hep soluma yataırm ama dün benim beiş sürekli itekleyip durdu beni sola yatma der gibi sonra sağa döndüm yine aynı yüzüztüde yatamıyorum 4 ten sonra hiç uyumadım desem yeridir.sanırım şimdide prensesimiz uyuyor ses yok hiç:)))a.s.

bu arada bebiş ne kadar tatlı kıyafeti şapkası ayyy bizimkilerde böyle cicili bicili giyinecek inşallah haırlısıyla kızlar

TUTKUNCUM sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın canım..

BİRSENCİM sorma valla koca göbiş çatladı. daha da çatlayacak 9. aya kadar çokkk varrrrrrsenağlama

ya anacığım benimde 50 l ikte 175 çıkmıştı tutkunun 165 o zaman belki bendimde bir şeyim yoktur boş boşuna mı eziyet çakiyom ben ya

canım benmde 50 lık 193 cıktı ona ragmen 100 luk ıstedı ondada cıkarsa dıyet yapcam sana 100 luk yapılmadımı

aynen 6-7 beki daha faza uyanıyorum
amam herkes dur diyor daha hiç dönemeyceksin uyuyamayacaksın diyor

Teşekkürler kızlar,ya bide sinir olduğum şey savcılığa dilekçe verme hakkınız var diyo,150 küsür tl için,bilmem kaç milyar harcayıp mahkemeyemi verilir Allah aşkına yaa

burcucum versen bile ne zaman sonuçlanır allah bilir

ooo maşallah butun mayıs annelerı burda coşmusuz yaaa

valla öle 20 kişi cümbür cemaat burdayız

knk canım bir arkadaşım ikiz bebeklerine almış başından özellikle 3 aya kadar kullandım diyor çok memnuum dedi özellikle emzirdikten sonra dönmesini engelleyip kusmuyor açıklamasındada 0-6 ay arası yazıyor

canım bende hep soluma yatıyorum ama defnem tekmeledikçe dönmek zorunda kalıyorum ve sürekli uyanıyorum birde kasıklarıma kramp gibi ağrılar giriyor uyuyamıyorum hepimizde var yani

OOOOoo sen erbabının yanındaymışsın Eskişehirlimi kaynanan gil

canım valla ödetirler umurları olmaz insan kendini enayi gibi hissediyo dalga geçer gibi ama ödüyosun paşa paşa işte gıcıklar

[k] {n} [k];5367024 .!.:
iyiyim tutkuncum sende iisin inş. sonucun ii çıkmasına cok sevindim sen zaten dikkat ediodun yediklerine.
Canım sağol hemen rejimi bozacak bi atraksiyon yaptım mantı aldım yicem bide 2 gündür tvde tiramusu şöleni var eşim canım çekti diyor valla dedim ben onu yapıcam sen yiceksin bende bakıcam olmaaaz dedim yarın bi yapayımda enerji toplayım sonra yine dikkat ederim

valla yeşili çok güzel hem spor hem şık güle güle giy canım hamilelikte de valla her kes bilirkişi kaydirigubbakcemile3
Ben yeşili severim birini bende yeşil aldım her geceliğe renk uyumu ayrı güzel oluyor bu senin zevkin

canım benim yaa sıkma canını nasıl bir rahatlıkdır anlamadım valla tutkuncum gözün aydın tatlım çok sevindim iyi çıkmasına sonuçların
SAĞOL SAĞOL SAĞOL

ooo maşallah butun mayıs annelerı burda coşmusuz yaaa
Coşalım arkadaşlar biraz önce "16+2 ydi
GEL GEL MAYIS ANNELERİNE GEL

seherim hergeçen gün paylaşımlar heyecanlar çoğalıyor :)))))))))))))))))
Ay yerimde duramıyorum yarın bu dr a gideyimde hem sonucu gösterme bahanesiyle bi kızımı göreyim yavdelikafadulden

Dimi ama yıkalım gitsin kaydirigubbakcemile3

Heh iyi canım çok şükür hihoyyyt

Yok be bacım. Dert etme.Yedim bugün :lepi:
afiyet olsun hayatım:)
valla yeşili çok güzel hem spor hem şık güle güle giy canım hamilelikte de valla her kes bilirkişi kaydirigubbakcemile3
sormaa yaa! neyseki söyleyenlerden birisi de annemdi de,öyle gittim birde pembe aldım. yoksa pek takmam kimseyi. lohusa olunca yüzün solgun oluyomuş ya, yeşil filan daha solgun gösterir dedi. ondan pembe ya da kırmızı daha iyi olur dedi.
burcu canım nerelerdesin,nasıl oldun? geçmişi okuyamadım yazdıysan bile
off ya hemde nasıl! paşam şimdiden patron oldu. o ne tarafa isterse o tarafa yatabiliyorum-tatlicadiarzu-

herkesler burda yaaa! bu muhabbet bırakılıp da kalkılır mı şimdi??? ama yemek yapmam lazıımmmdelikafadulden

HOŞGELDİN BİRSENCİĞİM...İYİ HABERLER GETİRMİŞİN. MAŞALLAH DİYELİM.
İNŞALLAH YARINDA BÖYLE GELİRSİN CANIM..hihoyyyt
inş.cnm ya inş.yarın geç gelebilirim canlarım

evet cnm yarın 100 lük olacak inş.bişey olmaz bugün 9 dan sonra yiyemeyecem

cnm o kadar sayfa okudumki aklımda kalmadı küsmeee banaaaaa
cnm ben ahhhhh neler yapardım ama dediğin gibi halsizlik ve yatmaktan yapmıyorum
annem yalvardı kıyamadım ona ben açtım o kıymasını koydu kapattı cnm

esencim afiyet olsun canım yarasın bebişine kızlar canımı çektirdiniz valla çiğ börek :)))) akşama bulabilirsem alayım bir parça
cnm yaaa canın çekti dimi tühhh yaaa ben valla açtım ama 2 tane felan yedim yiyemiyorum artık kafasını dayadılar mideme
cnm bu şirket ve öteki bir hat daha var kardeşim sevgilisi ile almış hat annem yatırmış faturayı kuruşuna kadar alın hattı kapatın demiş adamlar eksik almış hattı kapatmıyolar birsürü sorun yaşadı yaaa

[k] {n} [k];5367296 .!.:
çok işe yarar bişi gerçekten peki yenidogan için uygun bişeymi bu yastık???
cnm ben alacam o yastıktan

BİRSENCİM sorma valla koca göbiş çatladı. daha da çatlayacak 9. aya kadar çokkk varrrrrrsenağlama[/QUOTE]

kuşummm bişeyyyyy olmazzzzzzzzzz bende çatladımmmmmm

birsencim benim canını sıkma bitanem akşama alırım ben bir dilim yerim :))))))))) senin paşalar ne alemde defnem annesine bir sağdan bir soldan vuruyor maşallah bebişlerimize

kızlar mesaim bitecek kızımı alacağım yemek yapacağım başımda ağrıyor karar veremedim ne pişirsem bugün sizin aklınızda ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…