kızlar malum siteden bunu alıcam yan yatma pozisyonunu koruyor ve bebeğin kusma ve boğulmasını engelliyor ben yeni gördüm göstereyim deidm bizim kızlara fiyatıda 22 ytl
kızlar malum siteden bunu alıcam yan yatma pozisyonunu koruyor ve bebeğin kusma ve boğulmasını engelliyor ben yeni gördüm göstereyim deidm bizim kızlara fiyatıda 22 ytl
kızlar gece uykum bölünüyor sürekli uyanıyorum vücud kendini doğuma hazırlıyor sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor ya ondan sizdede oluyor mu
ya anacığım benimde 50 l ikte 175 çıkmıştı tutkunun 165 o zaman belki bendimde bir şeyim yoktur boş boşuna mı eziyet çakiyom ben ya
aynen 6-7 beki daha faza uyanıyorumkızlar gece uykum bölünüyor sürekli uyanıyorum vücud kendini doğuma hazırlıyor sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor ya ondan sizdede oluyor mu
Teşekkürler kızlar,ya bide sinir olduğum şey savcılığa dilekçe verme hakkınız var diyo,150 küsür tl için,bilmem kaç milyar harcayıp mahkemeyemi verilir Allah aşkına yaa
ooo maşallah butun mayıs annelerı burda coşmusuz yaaa
canım benim uzun süredir var zati.. dünde ilginç bişey oldu ben hep soluma yataırm ama dün benim beiş sürekli itekleyip durdu beni sola yatma der gibi sonra sağa döndüm yine aynı yüzüztüde yatamıyorum 4 ten sonra hiç uyumadım desem yeridir.sanırım şimdide prensesimiz uyuyor ses yok hiç:)))a.s.
OOOOoo sen erbabının yanındaymışsın Eskişehirlimi kaynanan gilevet canım bazen dayanılacak gibi değil yani,bebişlerimiz için herşeye katlanıyoruz
haklısın bide hep yann yatıyoruz onunda etkisi vardır sağdan sola dönerken çok canım acıyor benimde
ya kızlar bu haksızlık nerden çıktı şimdi çiğ börek yaaaklava: zaten kilolarda aldım başımı gidiyorumkaydirigubbakcemile3 kayınvalidem tatar onlarda çok yaparlar çiğ börek ay isteyeyim bari bende hafta sonu cokacimcoook
canım valla ödetirler umurları olmaz insan kendini enayi gibi hissediyo dalga geçer gibi ama ödüyosun paşa paşa işte gıcıklarKızlar şimdi aradılar aveadan,kızı uzun uzun dinledim,diyoki siz girmişiniz,bide gecenin 12sinden sonra girmişmişiz,23 ve 24 ocakta cep telefonundan 54mb'lık bişiler indirmişmişiz,1kwlıkta wap indirmişmişiz, külliyen yalan, bizim evde adsl var ayol ne girim ben cepten internete?kız diyo yada modem olarak kullanmışsınız diyor,diyorumki yok girilmedi,girmişiniz diyo, isterseniz savcılığa dilekçe ile başvurabilirsiniz diyo,dedimki benim cebin zaten ayarları yapılı değil 10 aydır,bana diyokii sonradan yaptırmışınızdır ayarları diyo ya cins şey,sinir oldum, bunun ödemesi size ait diyo,dedim hemen kapatın hattı lanet olsun sizin şirketinize biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz siz soyguncu gibi girmediğimiz interneti girmiş gibi gösterionuz dedim,
savcılığa basvurup mahkeme açmak zaten kaç milyar,bide dalga geçer gibi söylüyo savcılığa dilekçe ver diye,kesin kendileri girdi
Canım sağol hemen rejimi bozacak bi atraksiyon yaptım mantı aldım yicem bide 2 gündür tvde tiramusu şöleni var eşim canım çekti diyor valla dedim ben onu yapıcam sen yiceksin bende bakıcam olmaaaz dedim yarın bi yapayımda enerji toplayım sonra yine dikkat ederim[k] {n} [k];5367024 .!.:iyiyim tutkuncum sende iisin inş. sonucun ii çıkmasına cok sevindim sen zaten dikkat ediodun yediklerine.
Ben yeşili severim birini bende yeşil aldım her geceliğe renk uyumu ayrı güzel oluyor bu senin zevkinvalla yeşili çok güzel hem spor hem şık güle güle giy canım hamilelikte de valla her kes bilirkişi kaydirigubbakcemile3
SAĞOL SAĞOL SAĞOLcanım benim yaa sıkma canını nasıl bir rahatlıkdır anlamadım valla tutkuncum gözün aydın tatlım çok sevindim iyi çıkmasına sonuçların
Coşalım arkadaşlar biraz önce "16+2 ydiooo maşallah butun mayıs annelerı burda coşmusuz yaaa
Ay yerimde duramıyorum yarın bu dr a gideyimde hem sonucu gösterme bahanesiyle bi kızımı göreyim yavdelikafaduldenseherim hergeçen gün paylaşımlar heyecanlar çoğalıyor :)))))))))))))))))
afiyet olsun hayatım:)Dimi ama yıkalım gitsin kaydirigubbakcemile3
Heh iyi canım çok şükür hihoyyyt
Yok be bacım. Dert etme.Yedim bugün :lepi:
sormaa yaa! neyseki söyleyenlerden birisi de annemdi de,öyle gittim birde pembe aldım. yoksa pek takmam kimseyi. lohusa olunca yüzün solgun oluyomuş ya, yeşil filan daha solgun gösterir dedi. ondan pembe ya da kırmızı daha iyi olur dedi.valla yeşili çok güzel hem spor hem şık güle güle giy canım hamilelikte de valla her kes bilirkişi kaydirigubbakcemile3
burcu canım nerelerdesin,nasıl oldun? geçmişi okuyamadım yazdıysan bileTeşekkürler kızlar,ya bide sinir olduğum şey savcılığa dilekçe verme hakkınız var diyo,150 küsür tl için,bilmem kaç milyar harcayıp mahkemeyemi verilir Allah aşkına yaa
off ya hemde nasıl! paşam şimdiden patron oldu. o ne tarafa isterse o tarafa yatabiliyorum-tatlicadiarzu-kızlar gece uykum bölünüyor sürekli uyanıyorum vücud kendini doğuma hazırlıyor sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor ya ondan sizdede oluyor mu
inş.cnm ya inş.yarın geç gelebilirim canlarımHOŞGELDİN BİRSENCİĞİM...İYİ HABERLER GETİRMİŞİN. MAŞALLAH DİYELİM.
İNŞALLAH YARINDA BÖYLE GELİRSİN CANIM..hihoyyyt
evet cnm yarın 100 lük olacak inş.bişey olmaz bugün 9 dan sonra yiyemeyecemDIRIMKIZI canım yarın 100 lukmu yapılcak sanada banada cuma yapılcak 100 lukde seker yuklmesınden sonra 3 saat beklıycez ac ac bıde ac karnına gıdıcez ben kusarım dıye korkuyorum ya
bu arada bende akşam cıg borek yaptım gelın bacılar hepınıze yapayım bebışlerle yerız
cnm o kadar sayfa okudumki aklımda kalmadı küsmeee banaaaaaHoşgeldin canım iyisin inşallah
Kız Birsen Allahtan yatıyon yoksa bu hamaratlıkla gelsin börekler gitsin çörekler sonra seni vinçle alırlar evden.Ye canım yarasın koçlara bi arkadaş sormuş dedin ya daha bişey demiyorum
Oh daha ne
Çekti çekti ama benim annem de kocam da yapıyor kız bende yaparımda yormayım şimdi kendimi
cnm yaaa canın çekti dimi tühhh yaaa ben valla açtım ama 2 tane felan yedim yiyemiyorum artık kafasını dayadılar midemeesencim afiyet olsun canım yarasın bebişine kızlar canımı çektirdiniz valla çiğ börek :)))) akşama bulabilirsem alayım bir parça
cnm bu şirket ve öteki bir hat daha var kardeşim sevgilisi ile almış hat annem yatırmış faturayı kuruşuna kadar alın hattı kapatın demiş adamlar eksik almış hattı kapatmıyolar birsürü sorun yaşadı yaaaKızlar şimdi aradılar aveadan,kızı uzun uzun dinledim,diyoki siz girmişiniz,bide gecenin 12sinden sonra girmişmişiz,23 ve 24 ocakta cep telefonundan 54mb'lık bişiler indirmişmişiz,1kwlıkta wap indirmişmişiz, külliyen yalan, bizim evde adsl var ayol ne girim ben cepten internete?kız diyo yada modem olarak kullanmışsınız diyor,diyorumki yok girilmedi,girmişiniz diyo, isterseniz savcılığa dilekçe ile başvurabilirsiniz diyo,dedimki benim cebin zaten ayarları yapılı değil 10 aydır,bana diyokii sonradan yaptırmışınızdır ayarları diyo ya cins şey,sinir oldum, bunun ödemesi size ait diyo,dedim hemen kapatın hattı lanet olsun sizin şirketinize biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz siz soyguncu gibi girmediğimiz interneti girmiş gibi gösterionuz dedim,
savcılığa basvurup mahkeme açmak zaten kaç milyar,bide dalga geçer gibi söylüyo savcılığa dilekçe ver diye,kesin kendileri girdi
cnm ben alacam o yastıktan[k] {n} [k];5367296 .!.:çok işe yarar bişi gerçekten peki yenidogan için uygun bişeymi bu yastık???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?