afiyet olsun hayatım:)
burcu canım nerelerdesin,nasıl oldun? geçmişi okuyamadım yazdıysan bilen
marylin canım bend egörmüştüm ama karar evremedim alsammı diye.. bu arada bide sürekli aynı tarafa yatrımakda bebeğin kafasını yamuk yapıyor:))
marlyıncım kullanışlı olur mu acaba sadece tek yöne yatırıyorsun yaa o bakımdan :1hug:
canım benmde 50 lık 193 cıktı ona ragmen 100 luk ıstedı ondada cıkarsa dıyet yapcam sana 100 luk yapılmadımı
afiyet olsun hayatım:)
sormaa yaa! neyseki söyleyenlerden birisi de annemdi de,öyle gittim birde pembe aldım. yoksa pek takmam kimseyi. lohusa olunca yüzün solgun oluyomuş ya, yeşil filan daha solgun gösterir dedi. ondan pembe ya da kırmızı daha iyi olur dedi.
burcu canım nerelerdesin,nasıl oldun? geçmişi okuyamadım yazdıysan bile
off ya hemde nasıl! paşam şimdiden patron oldu. o ne tarafa isterse o tarafa yatabiliyorum-tatlicadiarzu-
herkesler burda yaaa! bu muhabbet bırakılıp da kalkılır mı şimdi??? ama yemek yapmam lazıımmmdelikafadulden
birsencim benim canını sıkma bitanem akşama alırım ben bir dilim yerim :))))))))) senin paşalar ne alemde defnem annesine bir sağdan bir soldan vuruyor maşallah bebişlerimize
kızlar mesaim bitecek kızımı alacağım yemek yapacağım başımda ağrıyor karar veremedim ne pişirsem bugün sizin aklınızda ne var
Teşekkürler kızlar,vallahide kapattırıcam hattı,uyanık sanıyolar kendilerini
sağol cnm,fatura haricinde iyiyiz çok şükür,31 yada 32. haftada bi iğne yapılcakmış bana,bebeğin ciğerlerinin daha çabuk gelişmesi için,sen nasılsın bitanem?
Valla ben izmir köfte yapacağım canım. Buzlukta köftem var. Altına 2-3 patates. Bikaç çarliston biber. Salçalı suyu da döktüm mü üzerine yarım saatte pilav pişene kadar hazır cokacimcoook
birsencim benim canını sıkma bitanem akşama alırım ben bir dilim yerim :))))))))) senin paşalar ne alemde defnem annesine bir sağdan bir soldan vuruyor maşallah bebişlerimize
kızlar mesaim bitecek kızımı alacağım yemek yapacağım başımda ağrıyor karar veremedim ne pişirsem bugün sizin aklınızda ne var
inş.cnm ya inş.yarın geç gelebilirim canlarım
evet cnm yarın 100 lük olacak inş.bişey olmaz bugün 9 dan sonra yiyemeyecem
cnm o kadar sayfa okudumki aklımda kalmadı küsmeee banaaaaa
cnm ben ahhhhh neler yapardım ama dediğin gibi halsizlik ve yatmaktan yapmıyorum
annem yalvardı kıyamadım ona ben açtım o kıymasını koydu kapattı cnm
cnm yaaa canın çekti dimi tühhh yaaa ben valla açtım ama 2 tane felan yedim yiyemiyorum artık kafasını dayadılar mideme
cnm bu şirket ve öteki bir hat daha var kardeşim sevgilisi ile almış hat annem yatırmış faturayı kuruşuna kadar alın hattı kapatın demiş adamlar eksik almış hattı kapatmıyolar birsürü sorun yaşadı yaaa
cnm ben alacam o yastıktan
BİRSENCİM sorma valla koca göbiş çatladı. daha da çatlayacak 9. aya kadar çokkk varrrrrrsenağlama
cnm benim bende birhafta yatabilirim devlet hemen salmıyor sezeryan olunca bide iki bebe tlfonlaşırız yaw illa sayfaya biri yazarpeki herkesler burdayken size bir sorum var kızlarr!! doğum yaptığımız zaman nete giremeyince birbirimizden nasıl haber alacaz? bir telefon zinciri gibi birşey mi oluştursak? diğer eski annişler nasıl yapmışlar acaba? ben uzun bi süre giremeyebilirim mesela. memlekette olacağım için??
[k] {n} [k];5367709 .!.:tutkun sorma ya tiramisu meselesi herkesi fet etmiş durumda ama ben güvenip yapamam
sen yap bizede anlat bakalım arada kaçsın okadar hamileyiz ya bu valla kısılmıo bogazdan
bıraksalar bazen masayı yicem gelio!! içimde bi boşluk var sanki yediklerim oraya gidio doyma hissi yok artıııkkkcokacimcoook
OOOOoo sen erbabının yanındaymışsın Eskişehirlimi kaynanan gil
yok canım izmitli bide kırım tatarı galiba:uhm:ay kız şaşırdım vallahi ama öyleydi galiba kaydirigubbakcemile3 ay eşimin sülalesi bir garip herkes heryerdenkaydirigubbakcemile3 kafam karısıyor ama dedeleri falan kırımdan gelmiş
Valla ben izmir köfte yapacağım canım. Buzlukta köftem var. Altına 2-3 patates. Bikaç çarliston biber. Salçalı suyu da döktüm mü üzerine yarım saatte pilav pişene kadar hazır cokacimcoook
canım aynı menü bendede var dün akşam yapmıştım,bugünde onu yicezkaydirigubbakcemile3 bide salata yapar ohh bu akşam yemek derdim yok
bende şu yorgunlukları saymazsak çok iyiyim canım. bu dediğin iğneyi neden yapacaklar? erken doğum filan olursa diye mi?
Ben biraz önce biraz yürüdüm demiştim ya şimdi o yastığın 2 taraflısıda vardı bida gittiğimde fotosunu çekeyim fikriniz olur yeni gelmişti ondan kurcalayamadım zaten korkuyla gezdim[k] {n} [k];5367296 .!.:çok işe yarar bişi gerçekten peki yenidogan için uygun bişeymi bu yastık???
Benimde solumda depikliyor ben şöyle düşündüm kan akışı hızlanıyor heralde ondan oda hareketleniyor.canım benim uzun süredir var zati.. dünde ilginç bişey oldu ben hep soluma yataırm ama dün benim beiş sürekli itekleyip durdu beni sola yatma der gibi sonra sağa döndüm yine aynı yüzüztüde yatamıyorum 4 ten sonra hiç uyumadım desem yeridir.sanırım şimdide prensesimiz uyuyor ses yok hiç:)))a.s.
Maşallah pek tatlıbu arada bebiş ne kadar tatlı kıyafeti şapkası ayyy bizimkilerde böyle cicili bicili giyinecek inşallah haırlısıyla kızlar
Sağol canım darısı diğer arkadaşlara göbiş çatlağı için krem sürün diycem ama genelde yapıyorsunuz.Bende korktum baktım yok daha kremlermi yaradı acabaTUTKUNCUM sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın canım..
BİRSENCİM sorma valla koca göbiş çatladı. daha da çatlayacak 9. aya kadar çokkk varrrrrrsenağlama
Canım diyet yapıyorsan belki düşer biliyosun ben 1 haftadır dikkat ettim 2 gün fire verip yine dikkat etmeyi düşünüyorum bu 165 beni korkuttu bir ay sonra yine bi yaptırırım kızıma kıyamam sonra.canım benmde 50 lık 193 cıktı ona ragmen 100 luk ıstedı ondada cıkarsa dıyet yapcam sana 100 luk yapılmadımı
Süper ben şu ikili olanada bi bakayım sonra ona göre karar veririmaynen 6-7 beki daha faza uyanıyorum
amam herkes dur diyor daha hiç dönemeyceksin uyuyamayacaksın diyor
burcucum versen bile ne zaman sonuçlanır allah bilir
valla öle 20 kişi cümbür cemaat burdayız
knk canım bir arkadaşım ikiz bebeklerine almış başından özellikle 3 aya kadar kullandım diyor çok memnuum dedi özellikle emzirdikten sonra dönmesini engelleyip kusmuyor açıklamasındada 0-6 ay arası yazıyor
Sağol canım bir tiramusu kaçağından sonra yine dikkat edicem bu bende şeker olma potansiyeli var olabilir çünkü ama şu bir haftadır diyet yapınca göğüslerim bile indi karnım biraz küçüldü sanki yada ben öyle hissediyorumtutkun sonuçların iyi çıkmasına sevindim ama sen yinede pastaları kekleri götürme:):))
Benden oldunuz kızlar ben gece kimse yok diye girmiyorum yada bakıp çıkıyorum çoğalırsak gireriz artık geceleridekızlar gece uykum bölünüyor sürekli uyanıyorum vücud kendini doğuma hazırlıyor sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor ya ondan sizdede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?