2009 Mayıs Anneleri

pınarcım öyle k.valdeye can kurban tabi seversin seni seniiiiiiiiiiii

tutkun sen ne kremi kullandın adı neydi?pınarın ki gibi dr mu verdi kendin mi aldın ?

bende kimsenin telefonu yok. herkesin numarası varmı ki birbirinde?delikafadulden

Allah yardımcın olsun canım. neyseki rahatsızlığını biliyosunda önlemini almışsın:Saruboceq:

Şimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:

ohhhhhhhhh şanlısınnn cnm ne güselllllll

marylin sen diyetten ben midededen yiyemiyorum yaaaaaaaaaaa

ohh pınarcımm biz burda ne yemek yapıcaz diye düşünürkenn sen rahata konnn

Afiyet olsunn canımmm inş bizide bu akşam birileri çağırır yemeğe canım hiç yemek yapmak istemiyorr senağlamasenağlama

tutukun canım tiramisunun da hep farklı tarifleri var ama en iyisi kedi dili ve labne peyniri ile olan bide üstüne süzme kahve yada nescafe dökmek lazım..

ayy kızlar bende o dertten mucdaribim dünden beri az önce migrostan geldim maskorpone peyniri alam dedim bide ne görem 175 gr 8.5 ytl bana gereken 400 gr yani yaklaşık 17 ytl ye denk geliyorr oda dedimmm yaa almadım bende kötükedihüsokötükedihüso

burcu aklıma bir şey takıldı canım gebeliğin başında iltihaba bakmadılarmı hani baştan tedbir için benim ilk gittiğimde tam idrar tetkiki yapılmıştıda

ikilisi varmı nerde canım resmi varsa koyarmısın

Şimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:

valla kayınvalideden çok anneye benziyor ağzının tadı bozulmasın canım

kızlar ben çıkıyorum muhabbet çok güzel ama yarının programını hazırlıycam hepinizi öpüyorum:1hug: geveze hatunlar çok konuşmayın klava: yarın sabah okuması zor oluyorkaydirigubbakcemile3 bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlar:teytey:

pınarcım ne rahatlık kıskandım valla bizim kaynana bizden uzakta aryıp sordugu bile yok sorsan ilk torunu! bide gelip temizlik yapacak heeee düşünemioruuum

kızlar bende dünden nohut ısladım ilk defa yapıcam inş. güzel olur
püf noktassı varsa verin deneyim buarada düdüklüm yok

burcu aklıma bir şey takıldı canım gebeliğin başında iltihaba bakmadılarmı hani baştan tedbir için benim ilk gittiğimde tam idrar tetkiki yapılmıştıda

Baktılar cnm ya herşeye baktılar hem kan hem idrar,hatta en son bir ay öncede baktılar,ben şaşırdım zaten nerden çıktı bu diye şok oldum,yeni toparlıyorum şimdilerde

Cerencim sağol canım,oğluşunada maşallah

cerencimm maşşallahh kuzucuğuna teyzesi ısırsınn onun yanaklarınııı :))

kızlarr hade dağılınnn yaw kalkam işimi yapam bide tiramisuyu yapam bende :)))

bende kaçtımm hepinizi ve bebişleri öptükkkk şimdilikkk

çok net değil ama kızlar bu da benim ÇINAR'ım :) maşallah deyin teyzeleri!! ayy yaa tombiş yanaklım aynı da bana benziyor:roflol:
maşşallahhhh çınaraaaaaaaaaa

güle güle cnmmmm :1hug:

pınarcım valla çok şanslısın .benim kayınvalidem çok uzak görümcelerim ve eltilerimde.. annemde epey uzak her zaman gidemiyorum.kendim yapıp yiyorumm yazık banaya

Sağolasınız kızlar. Allah razı olsun. 5 senedir tanışırız bi gün kötülüğünü görmedim. Severim 2.annem o benim...

Bu arada şu telefon meselesini doğumdan bi süre önce ayarlayalım. Merakta kalmayalım...

Giden arkadaşlarıma güle güle canlarım.

Ceren yerim ben senin Çınar'ını maşallah bacım maşallah

ilgincim valla saoll mutfak konusunda iyiyimm...malum yemek yemeyi çok seven bir kocam var:)))))))))))))) sayesinde bilmediğim hiçbişey yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…