bende kimsenin telefonu yok. herkesin numarası varmı ki birbirinde?delikafaduldencnm benim bende birhafta yatabilirim devlet hemen salmıyor sezeryan olunca bide iki bebe tlfonlaşırız yaw illa sayfaya biri yazar
bende o boşluktan istiyorum yawww bir elmayı bile 1 saatte yiyorum hemen yiyemiyorum tıkanıyorum çünkii
ewet cnm,benm vajinal yumuşama var,enfeksiyon sonucunda oldu ,buda erken doğum tehlikesi yaratıyor,düşük önleyici alıyom 6 saatte 1 bide yatıyorum,bu iğnede bebeğin ciğer gelişimi daha hızlı olsun diye olxcakmış
Şimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:
anammmm bunlar işi gücü bırakmışş burda çene yapıyolarr yaww delikafadulden len patronlarınız yakalamasınnn sizii delikafadulden
ohh pınarcımm biz burda ne yemek yapıcaz diye düşünürkenn sen rahata konnn
Afiyet olsunn canımmm inş bizide bu akşam birileri çağırır yemeğe canım hiç yemek yapmak istemiyorr senağlamasenağlama
bende kimsenin telefonu yok. herkesin numarası varmı ki birbirinde?delikafadulden
Allah yardımcın olsun canım. neyseki rahatsızlığını biliyosunda önlemini almışsın:Saruboceq:
tutukun canım tiramisunun da hep farklı tarifleri var ama en iyisi kedi dili ve labne peyniri ile olan bide üstüne süzme kahve yada nescafe dökmek lazım..
ewet cnm,benm vajinal yumuşama var,enfeksiyon sonucunda oldu ,buda erken doğum tehlikesi yaratıyor,düşük önleyici alıyom 6 saatte 1 bide yatıyorum,bu iğnede bebeğin ciğer gelişimi daha hızlı olsun diye olxcakmış
Ben biraz önce biraz yürüdüm demiştim ya şimdi o yastığın 2 taraflısıda vardı bida gittiğimde fotosunu çekeyim fikriniz olur yeni gelmişti ondan kurcalayamadım zaten korkuyla gezdim
Benimde solumda depikliyor ben şöyle düşündüm kan akışı hızlanıyor heralde ondan oda hareketleniyor.
Maşallah pek tatlı
Sağol canım darısı diğer arkadaşlara göbiş çatlağı için krem sürün diycem ama genelde yapıyorsunuz.Bende korktum baktım yok daha kremlermi yaradı acaba
Canım diyet yapıyorsan belki düşer biliyosun ben 1 haftadır dikkat ettim 2 gün fire verip yine dikkat etmeyi düşünüyorum bu 165 beni korkuttu bir ay sonra yine bi yaptırırım kızıma kıyamam sonra.
Süper ben şu ikili olanada bi bakayım sonra ona göre karar veririm
Sağol canım bir tiramusu kaçağından sonra yine dikkat edicem bu bende şeker olma potansiyeli var olabilir çünkü ama şu bir haftadır diyet yapınca göğüslerim bile indi karnım biraz küçüldü sanki yada ben öyle hissediyorum
Benden oldunuz kızlar ben gece kimse yok diye girmiyorum yada bakıp çıkıyorum çoğalırsak gireriz artık geceleride
:teytey:
Şimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:
ay canım sorma bugün şefim yok başımda iyice dağıttım kaydirigubbakcemile3
ayy canım kıyamam sana! ben geldim evdeyim,bana gel yemeğecokacimcoook
burcu aklıma bir şey takıldı canım gebeliğin başında iltihaba bakmadılarmı hani baştan tedbir için benim ilk gittiğimde tam idrar tetkiki yapılmıştıda
maşşallahhhh çınaraaaaaaaaaa
çok net değil ama kızlar bu da benim ÇINAR'ım :) maşallah deyin teyzeleri!! ayy yaa tombiş yanaklım aynı da bana benziyor:roflol:
kızlar ben çıkıyorum muhabbet çok güzel ama yarının programını hazırlıycam hepinizi öpüyorum:1hug: geveze hatunlar çok konuşmayınklava: yarın sabah okuması zor oluyorkaydirigubbakcemile3 bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?