kızlar biz kaçıyoruz herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi
[k] {n} [k];5368028 .!.:pınarcım ne rahatlık kıskandım valla bizim kaynana bizden uzakta aryıp sordugu bile yok sorsan ilk torunu! bide gelip temizlik yapacak heeee düşünemioruuum
kızlar bende dünden nohut ısladım ilk defa yapıcam inş. güzel olur
püf noktassı varsa verin deneyim buarada düdüklüm yok
Valla mmenü çok güzel mantıdan vazgeçip size mi gelsem bugün eşimde geç gelcekvalla ilgin canım bende köfte patates pilav çorba salata yapıcam.en kolay o var çünkü hazır köftelerim çünkü.geçen hafta pazara çıkmayınca bişey kalmadı malum..bide yanına naneli yoğurt moydummu tamamdır..
nş iyi çıkar birsen ya haberini bekliyoz bol şansa bacım[/QUOTE]Kız Marlyn canın çekti sanırım ay çok oburmu olduk nefırındamı yapcan güzel olur valla ya kızlar siz ne deseniz canım çekiyor ne zormuş bu diyet ya
bu defneler tekmeci benimkide aşağıya çalışıyor teyzesi
kuşummm bişeyyyyy olmazzzzzzzzzz bende çatladımmmmmm
İyi canım haberleşiriz artık özellerde kablosuz ağ sistemi var lap tobu olanlar ordan girer yakın olanlarda tlf laşır heraldecnm benim bende birhafta yatabilirim devlet hemen salmıyor sezeryan olunca bide iki bebe tlfonlaşırız yaw illa sayfaya biri yazar
bende o boşluktan istiyorum yawww bir elmayı bile 1 saatte yiyorum hemen yiyemiyorum tıkanıyorum çünkii
Canım genelde Eskişehirde tatar çok ondan sordum ben üniversiteyi orda okudum en yakın arkadaşım tatardı onların köye giderdik şenliklerine falan bol bol yerdimOOOOoo sen erbabının yanındaymışsın Eskişehirlimi kaynanan gil
yok canım izmitli bide kırım tatarı galiba:uhm:ay kız şaşırdım vallahi ama öyleydi galiba kaydirigubbakcemile3 ay eşimin sülalesi bir garip herkes heryerdenkaydirigubbakcemile3 kafam karısıyor ama dedeleri falan kırımdan gelmiş
canım aynı menü bendede var dün akşam yapmıştım,bugünde onu yicezkaydirigubbakcemile3 bide salata yapar ohh bu akşam yemek derdim yok
Canım o iğnenin adını versene bizede dr sorayım blki bizede verir şu ciğer gelişimi iğnesininewet cnm,benm vajinal yumuşama var,enfeksiyon sonucunda oldu ,buda erken doğum tehlikesi yaratıyor,düşük önleyici alıyom 6 saatte 1 bide yatıyorum,bu iğnede bebeğin ciğer gelişimi daha hızlı olsun diye olxcakmış
Kızım kulağını çek Maşalllah böle kaynana bu zamanda zor şanslısın bende kaynanamı değiştirmek istiyorum markette falan varmıdır acabaŞimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:
Olur canım neden olmasın biraz daha yaklaşalım şu günlerepeki herkesler burdayken size bir sorum var kızlarr!! doğum yaptığımız zaman nete giremeyince birbirimizden nasıl haber alacaz? bir telefon zinciri gibi birşey mi oluştursak? diğer eski annişler nasıl yapmışlar acaba? ben uzun bi süre giremeyebilirim mesela. memlekette olacağım için??
Canım diyeti uyguladıysan düşmüştür bence kalbini ferah tut.kızlar tüm gece değilde emzirdikten sonra kullanmayı düşündüm açıkçası
ya canım öğlene kadar aç kalmıştım 50 likte düşün saat 1 e kadar şekerli suyu içtim sonra 15 dakika sonra bayıldım acilde yattım doktora söyleyince sen yüzlüğü hiç yapamazsın dedi dahiliyeye sevk etti oda diyet verdi bence vahim bir durumum yok ama ben yinede tatlıyı karbohidratı kestim bide kızlar tam buğday ekmeği dedi kepek ekmek hikayeymiş ben başladım tam buğdaya
kız annene ayıp ettik ben sandım öle etraftan birileri öpüyorum anneni canım
Canım ben 2 türlüde yapıyorum şu dr otkerin hazırını da alıyorum kendimde yapıyorum burda migrosta o meşhur peynirden satılıyor ondan alıp onlada yapıyorum bakalım yarın hangisini yapıcam[k] {n} [k];5367709 .!.:tutkun sorma ya tiramisu meselesi herkesi fet etmiş durumda ama ben güvenip yapamam
sen yap bizede anlat bakalım arada kaçsın okadar hamileyiz ya bu valla kısılmıo bogazdan
bıraksalar bazen masayı yicem gelio!! içimde bi boşluk var sanki yediklerim oraya gidio doyma hissi yok artıııkkkcokacimcoook
Canım küçük doğsalar bile sonra toparlarlar benim kardeşim 2250 doğmuş o zaman küvezda yokmuş anneme yaşamaz demişler annem 40 ı çıkınca dr gitmiş şaşırmışlar yaşadığına şimdi 1.90 boyunda 100 kilo düşün yani sülale uzunsa seninkilerde dalyan gibi olurlar inşallahcnm benim paşlarımda sağlı sollu her şekilli geliyolar hele solamu yatınca ömerim nasıl vuruyor bide alide ona uyuyor oda başlıyor bu sefer ...maşşallahh dün babamız ikinci kez hissetti çok hoşuna gidiyor şeker bulmuş çocuk gibi seviniyor babamız ama alimiz ömer kadar aktif değil yani babası seslenince ses vermyor eşimde kıyamıyor onuda öpüyorrr..
bide benimkilerin kafası kemiklerime dayandı ilgiciğim sanırım benim kuzular uzun olacak
babası 1.87 amcası 1.92.diğer amca 1.88 dayılarıda 1.87.bende işte 1.69 sanrıım oğlıuşlarda uzun kafa kemilerde ayaklar kasıkta ..
bide aksam çay molasında komsu karnına bakim dedim....açtım kadınla konuşurken karnım deniz gibi dalgalanmaya başladı ayyy çok korktum:1shok:dedim ne yapıyor bu annem kadın şaşkın nasıl bakıyor.............
cnm yemeklik ne varrr sölede bişiler söleyim sana annem kabak dolmabiber dolduracak
Ya yetişemiyorum çok hızlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?