2009 Mayıs Anneleri

Kalan ve çıkan arkadaslara iyi akşamlar bende kaçıyorum,çok midem bulanıyo zaten:CüvCüv:

kızlar biz kaçıyoruz herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi

sanada güle güleeeee cnmm:1hug:

cnm birde kaynayan suda bir iki çevir sonra süzz birde dış kabuğunu çıkar ben öle yapıyorum ........çok sevmeyiz biz ama öle yaparım yaparsam

bu fotoğrafa bakmaya doyamıyorum kızlar! çerçeveletip asacam yakında:roflol:

çıkanlara güle güle!! hade yavrum işinizi gücünüze bakında bende kalkam bir yemek yapam kocişe!!delikafadulden

CERENCİM bebişine maşallah canım nazar değmesin...çok tatlı..

GİDEN ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR GÜLE GÜLEEEEEEEEEE

çıkan arkadaşlara bye

pişrmedenmi haşayım diosun öle yaparım

cerencim maş. beyefendi beyendi duruo

çıkan herkese iyi akşamlar bende yarım saate çıkarım inşallah bebişlere iyi bakın kızlar yarın sabah buluşuruz kaldığımız yerden devam ederiz muhabbete zaman çabuk geçiyor birbirimizin sayesinde

knk canım bazen haşalrken suyuna tuz atıldığı zamanda geç haşlanıyor bide nohutun cinside önemli ben geçenlerde düdüklüde o kadar zaman haşladım hala kıtır kıtırdı..artık onu ezerek yemeğini yapıcam bende boş vakitte:):)

Valla mmenü çok güzel mantıdan vazgeçip size mi gelsem bugün eşimde geç gelcek

nş iyi çıkar birsen ya haberini bekliyoz bol şansa bacım[/QUOTE]Kız Marlyn canın çekti sanırım ay çok oburmu olduk ne

İyi canım haberleşiriz artık özellerde kablosuz ağ sistemi var lap tobu olanlar ordan girer yakın olanlarda tlf laşır heralde

cerencim maşallah yaaa yerim ben onu kıyamam :)))))))))))))

kızlar kayınvalidesi ile anne kız dialoğu içinde olanlara hep özenmişimdir ama elimden gelen birşey yok(( knk tatlım aynıyız bizide hiç aramazlar sormazlar

dimek benim kaynana pinti mintii arıyor beni merak ediyor yani annemede geldi ziyarete o kadarda kötü değil bebişlerin yorgan parasınıda yollayacak

AAaaa tutkun hazırını almak aklıma gelmemişti:jeyyar:
dur ben ondan alayım kocam pasta hastasıdır diyimki bak bu halimle üşenmeden sana tiramisu yaptım
falan diim onuda düşündügümü farketsin adamcagız hep canım ne isterse onu yiyo oda yazık
ii fikir dimi kızlar

aynen valla ılgıncım bende özenmişimdir aman aramasınlar daha ii oluo bazen

buraya geldilermi herşeye muhalefet valla sıkılıo insan kıramıonda kimseyi en güzeli uzak olmak

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum... muhabbet güzeldi akşam nasıl oluyor anlamıyorum..hepinizi ve beişlerinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın görüşmek üzre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…