2009 Mayıs Anneleri

çok net değil ama kızlar bu da benim ÇINAR'ım :) maşallah deyin teyzeleri!! ayy yaa tombiş yanaklım aynı da bana benziyor:roflol:
Maşallah Çınarımıza sağlıkla doğar inşallah

Güle güle canım
Canım şimdiden pişrmeye başla tuzsuz pişir sonra atarsın bide öncede biraz ocakta haşla sonra yğlı soğanlı pişir çünkü malum hamileyiz seni rahatsız eder

tutukun canım tiramisunun da hep farklı tarifleri var ama en iyisi kedi dili ve labne peyniri ile olan bide üstüne süzme kahve yada nescafe dökmek lazım..
O pahalı oluyor işte ondan ben hazır paket alıyorum labne falan daha uyguna çıkıyor.

pınarcım öyle k.valdeye can kurban tabi seversin seni seniiiiiiiiiiii

tutkun sen ne kremi kullandın adı neydi?pınarın ki gibi dr mu verdi kendin mi aldın ?
PREGNACARE adı canım ben ucuz diye eczaneden almıştım sonra mustekayı kullanırım dedim ama iyi geldi dahada bitmedi valla pek bereketli 100 ml göğüslerim içinde NİSAVİT aldım sonra iyilerini kullanırım demiştim ama bunlarda iyimi çıktı ne.İki kreme 60 verdim sanırım yalan olmasın ilaçta aldım ama bu kadardı.

bende kimsenin telefonu yok. herkesin numarası varmı ki birbirinde?delikafadulden

Allah yardımcın olsun canım. neyseki rahatsızlığını biliyosunda önlemini almışsın:Saruboceq:
Alırız telleri canım
tutkun beklerim canım gel akşama:))))):
Kapıdayım geldim açsana kız

Tutkuncum çok sağol ben bir bakayım bu kreme.

Bende mustela'nın kremini kullanıyorum canım. Bi tane almıştım henüz bitmedi. Ay sonunu getirrim heralde. Sonra hem yine aynı kremden hemde göğüs ucu için olnadan alacağım...

Ilgın'cım güle güle canım a.s.

tutkuncum bende o kremden kullandım bitkisel bi krem pragnacare ama ben memnun deggilim

benm popo çatlak içinde hiç işe yaramadı dr gittimde başka krem istedim oda cok pahalı geldi

alamadım ama almam lazım artık başladık şişmeye

kızlar ben herşeyi denedim yawww çok iyi bir marka kullandım 70 tl verdim bişey ifade etmedi
badam yağı ,vazalin,bebek yağ ama çatladımmmmmmm işteee

O zaman evet canım bugün tam 6.ayını doldurdun hihoyyyt Hafta hesabı kafanı karıştırıyosa ay hesabından git. Son regli tarihinden ay olarak gidince bulursun rahatlıkla...

evet bugün altı ay bitiyor o zaman 18 marttada 7 ay abbowwwwwwwwwwwwwww:1shok:
ben ay sonu moilyayı alacam martın ilk haftası kıyafetlerini ve kendi eksiklerimi alacam
7 ayda çantam hazır olsun isityorum ne olur ne olmaz diyee

dimek benim kaynana pinti mintii arıyor beni merak ediyor yani annemede geldi ziyarete o kadarda kötü değil bebişlerin yorgan parasınıda yollayacak
Daha ne istiyon bizimki öğrendi çoldırdı kabullenemedi
Canım ekstra labne ve süzme yoğurt al onlar daha da yoğun yapıyor.Benim bi arkadaşım hazır kekle yapıyor onunkide çok güzel dur yarın onun tarifini alayım yazarım size işyerine getirdiğinde parmaklarımızı yiyoruz çünkü bu hazırda kahveyi bide ben bol tutuyorum iyi ıslat yani
Gidenleri öpüyoruz kuzumla ben
Ay kocişim aradı geliyormuş geç gelecekti ben hemen bi çora bide şu mantıyı yapayım öpüyoruzzzzzzzzzzzzz

seninnn kaynana kötek gerekkötükedihüsoklava:klava:çok terbiyesiz biri yaa
nasıl kabullenmez ...uyuz şeyy

Ne çabuk geçiyor dimi canım zaman hihoyyyt

Evet canım bende mart başında çantamı hazırlayayım diyorum. Kendim 7 aylığım çünkü ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3

ooo ben yemeğimi yaptım da geldim,siz burda mısınız hala?? :))
tiramisu tarifi bende de var. hazır kek ve labne peyniri ile yapıyorum. pratik ve lezzetlicokacimcoook
yazarım tarifini isteyen olursa.

ok sabırsızlıkla bekliorum

bizde oöptük kuzuyu bende kaçım nohut anca pişer dimi ii akşamlar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…