2009 Mayıs Anneleri

kızlarrrrrr canım yanıyo çokkk sağ kaburgamın altında bı sızı var sankı bebek ayagıyla vuruyo gıbı agrıyo ama 2 gundur ara ara sızlıyo sureklı sizdede oluyomu?

[k] {n} [k];5368933 .!.:
ok sabırsızlıkla bekliorum

bizde oöptük kuzuyu bende kaçım nohut anca pişer dimi ii akşamlar arkadaşlar

bende azcuk uyuklayım kızlarrr

Güle güle kızlar a.s.

kızlarrrrrr canım yanıyo çokkk sağ kaburgamın altında bı sızı var sankı bebek ayagıyla vuruyo gıbı agrıyo ama 2 gundur ara ara sızlıyo sureklı sizdede oluyomu?

Canım aynısı bende de oluyo. Bazen bi dayıyo ayağını nefes alamıyorum kaydirigubbakcemile3

Oooo hamarat kadın seni cokacimcoook bi ara bizede yapsana ben patatesli boşnak böreğine bayılırım rumeli kökenli olunca hihoyyyt

tülaycım artık ayarlayalım da buluşalım kız:)))) bebişler doğunca zor çıkarız dışarıya tatlım ben yerim sen yaparsın:))))))))))))))) bitanem

Ya kızlar hakkaten toplanalım diyorum bi ara bir organizasyon gerek istanbuldaki arkadaşlar anadolu yakası avrupa yakası birleşebiliriz uygun bir yerde.

Canım özelden mesaj attım bakarsın

kızlar malum siteden bunu alıcam yan yatma pozisyonunu koruyor ve bebeğin kusma ve boğulmasını engelliyor ben yeni gördüm göstereyim deidm bizim kızlara fiyatıda 22 ytl

Bende aldım canım doktorum önermişti

Valla ben izmir köfte yapacağım canım. Buzlukta köftem var. Altına 2-3 patates. Bikaç çarliston biber. Salçalı suyu da döktüm mü üzerine yarım saatte pilav pişene kadar hazır cokacimcoook

Ohhhh yemekler tasarlanmış allahtan benim kayın validem yapıyo ben yiyorum cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Msn adreslerimizle bir grup oluştursak ve ayrıca tellerimizin listesini yapabiliriz çok iyi fikir bu bağımız kopmasın istiyorum bende çok alıştımmmm sizlere kaydirigubbakcemile5

Şimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:

Bende çok seviyorum kayınvalidemi allah razı olsun onlardan yaaaa

çok net değil ama kızlar bu da benim ÇINAR'ım :) maşallah deyin teyzeleri!! ayy yaa tombiş yanaklım aynı da bana benziyor:roflol:

Maşşallah çınarımıza 41 kere

Kızlar bende çıkıyorum öpüyorum sizi benimde geçen birsen söyleyince canım çekti sütlaç yapmıştım onu yerim artık sonraki günlerde tramisu bitek çiğbörek nasıl yapıp yiycem canımı çektirdiniz cokacimcoook

Bende kaçıyorum artık kızlar.Hepinizi kocaman kocaman öptüm. Yarın görüşmek üzere bacılarımmmm seviyorum sizler a.s. a.s. a.s.

kızlar bi ölçüye gidip geldim döktürmüşsünüz maşallah yine, oku oku bitmedi...
yetişemedim muhabbetlere... neyse ben çıkıyorum... akşam misafirim var gideyim bişiler hazırlayayım... herkese iyi akşamlar... bebişleri öpüyorum... kendinize ii bakın...

kızlar ya amma konuşmuşsunuz deli olacam valla tam size yazıyordum elektrikler gitti yine :jeyyar:
ben izne bi ayrılayım görürsünüz siz gününüzü
neyse açım açççççççççççççç okuldan geldim kocişi bekliyorum gelsinde yemeğimizi yiyelim

şimdiler kimse yok diyecem ama ceren ve alsıu burada

sibiko cnm senindemi canın çekti yaa tühhh hiç konuyu açmasaydım yawww

ben azcuk takıldım uyuyamadım kızlar ben manyağım yaa evde göbişim açık oturuyorum

bebişlerim nasıl hareket ediyor karnım nasıl şekle giriyor bende kocccccaaaaaaa göbişime sarılıyorum yerim sizi diye bağrıyorum çocuklar korkuyo sanırım annem bile mutfaktan geliyor ne oldu neden bağırdın diyor hahahaa........
diyodur benim çocuklar acayip bir çatlak kadınla karşı karşıyayız diye
ne yapam görmemişin oğluşları işteee

annem şimdi yorganlarını almaya gitti .......bitmişte

bu arada bizdede karnıyarık var....ama mide fena benim geç yesek iyi bu aksam yemeği son yemek yarın sabaha kadar bişey yok.......aç kalıncada sapıtıyorum yaa

aman ya kızlar ayda yılda bir kez kocama güzel bir sofra hazırladım mum felan geç geleceği tuttu sinir oldum
şansını kaybetti daha da yok benim gibi kazulete de bu yakışırdı:)))

slm annişlernasılsınız bakalım...
kim var kim yok bakamadım bıle sole bı ugrayım dedim ...bende gene mısafır var haatuunlarrrrrr...bıkacgun daha bole yogun yogun geccek anlasılan...opuoırum hepınızı..cok cok ii bakın kwendınıze ve bebişlerimize....optum hepıcınızı....

slm kızlar
biraz canım sıkkın ya
3 gündür bebeğim çok hareket etmiyor
önceleri gece hiç uyutmazdı
hatta eşime şikayet derdim kızın uyutmuyor diye
şimdi ne gece nede gündüz
arada bir tekmelişyor ve önceki kadar şidetli değil
şekerli şeylerde
çikolata falan yiyiyorum ama
neden böyle oldu acaba?:1no2:

beyaz cnm panik yapma sonuçta hareketleri var doktora git sağlıkocağına git cnm

merhaba kızlar bu arada deli gibi yemek yedim artık yemek işi son buldu
sabaha kadar ancak su içebiliyorum

kızlar annem yorganları almış yorgancıdan çok güsel olmuş biraz yorgan küçük geldi gözüme ama olsun dedim annemi kırmak istemedim 4-5 yaşındada başka yorgan kullanırlar.....

yaprakdökümü başladı reklamda gelirimm

sağol dırım kızı 10 gün sonra kontrolüm var dr.a gidicem bakalım aynı olursa randevuyu biraz öne çekeriz
güle güle kullansın yorganlarınız bebişlerin inş

kızlar merhabaa.s.

canım sıkıldı yaprak dökümü var ama izleyemiorum trtde gs maçı var

benmki fanatik gsda güzel oynamıo heralde burnundan soluo korkudan

kanaldeye bakalımda diemiorum tırstım kaldım yani.. neyse artık netten izlerim

DIRIMKIZI afiyet olsun bende öle cok yedim bu akşam şiştim birazda evde yürüyüş yaptım ii geldi

yorganlar hayırlı olsun ben daha hiç bakmadım o işlere.. gerçi beşik içinde uyku seti veriolar

takım halinde bakalım cooooook eksik var coookkk

kızlar bi de unutmadan size söyliyim
nette bir site buldum
bebeğinizin adını yazıyorsunuz o isimle bir ninni söylüyor çok hoşuma gitti doğrusu
hergün zeynebime dinletiyorum şimdiden alışsın diye
isteyen olursa yada merak eden özelden yazsın adresi yazaforumda biri yazmış yeni doğum yapan biri
halettiği şarkıyı doğan bebeğine dinletiyormuş ve bebek sakinleşiyormuş hemen
güzel bir fikir doğrusu siz ne dersiniz?

sağol dırım kızı 10 gün sonra kontrolüm var dr.a gidicem bakalım aynı olursa randevuyu biraz öne çekeriz
güle güle kullansın yorganlarınız bebişlerin inş
cnm bişey kalmamış ama endişe duyma tatlım derim hiç hareket olmasa rahatsız olabilirsin ama hareket var belki tembellik yapıyor cnm rahat bırak ufağımızısırnaşık şey

evet cnm maç var bizimki mutfakta izliyor
valla ne yapar ne eder izlerdi zaten

yorganları annem düşündü eski işi meski işi ben yaptıracam dedi pamuk yaptırdı saten geçirtti dantelde koydurtmuş.....ikitanede altın yastığı yaptırtmış bu krizde kim altın takacaksa......bizde bu aksam eksik listesini yaptık ayyy herşeyi tek tek açıkladık ne kadar listeden eksiltirse kar diyor adam .....ilkkez bu ay kredi kartımızı tam ödeyemeyecez çok zoruna gidiyor sıkı yönetim yaptı şimdii

canımm hemen panikk yapma ters dönmüştür yani kafası yukarda yüzü sana dönük ise aşağıya doğru çok hafif hissedersin aynı hafta yani 27 .haftada benimde öyle oldu 10 sürdü hatta bu yüzden 2 defa dr gittim makat gelişi dediler doğuma kadar dönmeyebilir dedi bi dr um ama şükürler olsunki 28.haftanın ortasında normal pozisyona döndüü Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…