[k] {n} [k];5368933 .!.:ok sabırsızlıkla bekliorum
bizde oöptük kuzuyu bende kaçım nohut anca pişer dimi ii akşamlar arkadaşlar
bende azcuk uyuklayım kızlarrr
kızlarrrrrr canım yanıyo çokkk sağ kaburgamın altında bı sızı var sankı bebek ayagıyla vuruyo gıbı agrıyo ama 2 gundur ara ara sızlıyo sureklı sizdede oluyomu?
merhaba kızlar geçmişe okumaya çalıştım ama tam net olmadı
sabah ezanla kalktım midem yanıyor ve ağrı vardı şurup içtim
bu sefer midem bulandı..öle böle uykuya daldım..
sabah kahvaltı yaptım ..ama malesef arkasından kustum
halam geldi..kızınının nişanı var bir iki sıkıntısı varmış onu anlattı durdu..
bende hastane çantası listesini toparladım devlette doğum olunca eksik arttı tabi.
yarın şeker yüklemem var bebeklerimi görecem kaç kilo gr olmuş öğrenecem
inş.şeker yüklememi sağsağlim atlatırım....böceklerimde iyidir inş.
biraz önce yemek yerken kafasını dayamış oturduğum zaman kemikleirme batmaya başladı
artık çok hareketliler.maşşallahh kuzularıma.....
bir arkadaş sormuş çiğ böreği nereden biliyonn bacımm öğrendim elim yattıkın
arnavut böreğide açarım hahahha doğrayım sizede açarım güsellerimmm
tülaycım artık ayarlayalım da buluşalım kız:)))) bebişler doğunca zor çıkarız dışarıya tatlım ben yerim sen yaparsın:))))))))))))))) bitanem
Kızlar şimdi aradılar aveadan,kızı uzun uzun dinledim,diyoki siz girmişiniz,bide gecenin 12sinden sonra girmişmişiz,23 ve 24 ocakta cep telefonundan 54mb'lık bişiler indirmişmişiz,1kwlıkta wap indirmişmişiz, külliyen yalan, bizim evde adsl var ayol ne girim ben cepten internete?kız diyo yada modem olarak kullanmışsınız diyor,diyorumki yok girilmedi,girmişiniz diyo, isterseniz savcılığa dilekçe ile başvurabilirsiniz diyo,dedimki benim cebin zaten ayarları yapılı değil 10 aydır,bana diyokii sonradan yaptırmışınızdır ayarları diyo ya cins şey,sinir oldum, bunun ödemesi size ait diyo,dedim hemen kapatın hattı lanet olsun sizin şirketinize biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz siz soyguncu gibi girmediğimiz interneti girmiş gibi gösterionuz dedim,
savcılığa basvurup mahkeme açmak zaten kaç milyar,bide dalga geçer gibi söylüyo savcılığa dilekçe ver diye,kesin kendileri girdi
kızlar malum siteden bunu alıcam yan yatma pozisyonunu koruyor ve bebeğin kusma ve boğulmasını engelliyor ben yeni gördüm göstereyim deidm bizim kızlara fiyatıda 22 ytl
Valla ben izmir köfte yapacağım canım. Buzlukta köftem var. Altına 2-3 patates. Bikaç çarliston biber. Salçalı suyu da döktüm mü üzerine yarım saatte pilav pişene kadar hazır cokacimcoook
peki herkesler burdayken size bir sorum var kızlarr!! doğum yaptığımız zaman nete giremeyince birbirimizden nasıl haber alacaz? bir telefon zinciri gibi birşey mi oluştursak? diğer eski annişler nasıl yapmışlar acaba? ben uzun bi süre giremeyebilirim mesela. memlekette olacağım için??
Şimdi kayınvalidem aradı. Dün akşamda yemekte onlardaydık. Bu akşamda gelin kızım yiyin gidin dedi. Yarında bize gidip temizlik yapacakmış. Seviyorum ben bu kadını yaaaa :lepi:
çok net değil ama kızlar bu da benim ÇINAR'ım :) maşallah deyin teyzeleri!! ayy yaa tombiş yanaklım aynı da bana benziyor:roflol:
iyi akşamlar herkese :))))))))))))))
cnm bişey kalmamış ama endişe duyma tatlım derim hiç hareket olmasa rahatsız olabilirsin ama hareket var belki tembellik yapıyor cnm rahat bırak ufağımızısırnaşık şeysağol dırım kızı 10 gün sonra kontrolüm var dr.a gidicem bakalım aynı olursa randevuyu biraz öne çekeriz
güle güle kullansın yorganlarınız bebişlerin inş
[k] {n} [k];5372284 .!.:kızlar merhabaa.s.
canım sıkıldı yaprak dökümü var ama izleyemiorum trtde gs maçı var
benmki fanatik gsda güzel oynamıo heralde burnundan soluo korkudan
kanaldeye bakalımda diemiorum tırstım kaldım yani.. neyse artık netten izlerim
DIRIMKIZI afiyet olsun bende öle cok yedim bu akşam şiştim birazda evde yürüyüş yaptım ii geldi
yorganlar hayırlı olsun ben daha hiç bakmadım o işlere.. gerçi beşik içinde uyku seti veriolar
takım halinde bakalım cooooook eksik var coookkk
slm kızlar
biraz canım sıkkın ya
3 gündür bebeğim çok hareket etmiyor
önceleri gece hiç uyutmazdı
hatta eşime şikayet derdim kızın uyutmuyor diye
şimdi ne gece nede gündüz
arada bir tekmelişyor ve önceki kadar şidetli değil
şekerli şeylerde
çikolata falan yiyiyorum ama
neden böyle oldu acaba?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?