canımm hemen panikk yapma ters dönmüştür yani kafası yukarda yüzü sana dönük ise aşağıya doğru çok hafif hissedersin aynı hafta yani 27 .haftada benimde öyle oldu 10 sürdü hatta bu yüzden 2 defa dr gittim makat gelişi dediler doğuma kadar dönmeyebilir dedi bi dr um ama şükürler olsunki 28.haftanın ortasında normal pozisyona döndüü Şeniz
[k] {n} [k];5372488 .!.:nie eski işi olsunki benm annemde bayılır öle şeylerede şimdilik dantelden battanie sardırıo
altın yastıgı olmazsa olmaz zaten sorma hadi bizim bi tane sende iki tane millet zorlanacak
bide zaten mayısta nüfüs patlaması olacak benm tüm arkadaşlarım hamile oradn al oaraya tak
yandık valla
sağol cnm ya şimdi içim biraz rahatladı
Allah razı olsun vallaa.s
çok teşekkürlera.s.
ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn
kızlar kaynatıyormusunuz bu saatte ay benim ki film izliyo bende sıkıldım valla hep vurmalı kırmalı seyler bi bakayım dedim size ve galiba cok yedim patlamak üzereyimmmmmm
nedemek canım Allah sendende razı olsunn beişini sana bağışlasınn Şeniz ve bütün hamişlerin bebişlerinii :Saruboceq:
hafifte olsa hisssediyorsun değil mi canım??
[k] {n} [k];5372838 .!.:olsun alınmış alınmıştır annen dogru söglüo zaten eskitemezssin kolay kolay
herkes yararlanır. valla ALLAH herkesin yardımcısı olsun özellikle kocaların
üstüste binio eksikler bitmio zaten en ihtiyaç olanları alıcaz mecbur..
biz daha beşik bile bakmadık eşim birazdaha bekle dio ben beklerimde bebiş beklesin dimi??
kızlar kaynatıyormusunuz bu saatte ay benim ki film izliyo bende sıkıldım valla hep vurmalı kırmalı seyler bi bakayım dedim size ve galiba cok yedim patlamak üzereyimmmmmm
selam kızlar kociş geldi yemeğimizi yedik ama geç geldiği için hiç bir güzelliği kalmadı süprizimin((
beyazcım korkma canım arda sırada dinlenmeye çekiliyorlar bebişler e onlara da hak ver sürekli hareketli olamazlar yassık yoruluyorlar annesiii
birsencim yorganlarını güle güle kirletsinler bebişlerin bol bol işesinler inşallah:)))
evet hissediyorum yoksa hemen dr.a giderdim ama
önceki gibi sert vuruşlar yapmıyor bebeğim
bir de sürekli tekme atardı
bazen hiç atmıyor
bu beni endişelendirdi
ama söyleidğin gayet mantıklı geldi bana
içime su serpildi valla
amin canim..merak etme bende bakmadim :)) tek hissetme kendini :)
kızlar ya fırsat bulmuştum ne güzel sizinle vakit geçirecektim ama anlayamadım ki belim çok ağrımaya başladı size iyi sohbetlerr iyi geceler
[k] {n} [k];5373167 .!.:sagol cnm hakkaten bi ben kaldım zannediodum:çok üzgünüm:
herkesler almışlar odalarını düzmüşler imrenio insan dimi??
olsun bizimde geç olsun temiz olsun inş.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?