2009 Mayıs Anneleri

merhaba kizlarrr a.s.

herkes iyi gördügüm kadariyla maşaAllahh diyelimmmm :) bizde iyiyiz hamdolsun..bebişim sessiz bugun ama sanirim igneden kaynaklaniyor..burcucum o igneyi doktorun tavsiye ettiyse muhakkak yaptir..ben 2.potayi yaptirdim p.tesi günü..

nie eski işi olsunki benm annemde bayılır öle şeylerede şimdilik dantelden battanie sardırıo

altın yastıgı olmazsa olmaz zaten sorma hadi bizim bi tane sende iki tane millet zorlanacak

bide zaten mayısta nüfüs patlaması olacak benm tüm arkadaşlarım hamile oradn al oaraya tak

yandık valla

sağol cnm ya şimdi içim biraz rahatladı
Allah razı olsun vallaa.s
çok teşekkürlera.s.

bizde nüfus patlaması yok ama kriz herkesi vurmuş durumda babanne takar kesinde benim annemde ufak bişey gerisi yalan ama yapılmış yastıkk zaten diğer yastıktan farkı birinde pamuk birinde silikon varmış model vs.aynı .....
annemin içinde dertti işte yaptı birini kardeşinin çocuğu kullanır birinide kendi torunun diyor :roflol:

ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn

kızlar kaynatıyormusunuz bu saatte ay benim ki film izliyo bende sıkıldım valla hep vurmalı kırmalı seyler bi bakayım dedim size ve galiba cok yedim patlamak üzereyimmmmmm

ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn

inş iyi çıkar canımmm

kızlar kaynatıyormusunuz bu saatte ay benim ki film izliyo bende sıkıldım valla hep vurmalı kırmalı seyler bi bakayım dedim size ve galiba cok yedim patlamak üzereyimmmmmm

boşver canım bırak izlesinn sen gel bizle takılll delikafaduldendelikafadulden

olsun alınmış alınmıştır annen dogru söglüo zaten eskitemezssin kolay kolay
herkes yararlanır. valla ALLAH herkesin yardımcısı olsun özellikle kocaların
üstüste binio eksikler bitmio zaten en ihtiyaç olanları alıcaz mecbur..
biz daha beşik bile bakmadık eşim birazdaha bekle dio ben beklerimde bebiş beklesin dimi??

nedemek canım Allah sendende razı olsunn beişini sana bağışlasınn Şeniz ve bütün hamişlerin bebişlerinii :Saruboceq:

hafifte olsa hisssediyorsun değil mi canım??

evet hissediyorum yoksa hemen dr.a giderdim ama
önceki gibi sert vuruşlar yapmıyor bebeğim
bir de sürekli tekme atardı
bazen hiç atmıyor
bu beni endişelendirdi
ama söyleidğin gayet mantıklı geldi bana
içime su serpildi valla

selam kızlar kociş geldi yemeğimizi yedik ama geç geldiği için hiç bir güzelliği kalmadı süprizimin((
beyazcım korkma canım arda sırada dinlenmeye çekiliyorlar bebişler e onlara da hak ver sürekli hareketli olamazlar yassık yoruluyorlar annesiii
birsencim yorganlarını güle güle kirletsinler bebişlerin bol bol işesinler inşallah:)))

amin canim..merak etme bende bakmadim :)) tek hissetme kendini :)

hoşgeldin canim :) aman seyretme öyle filmleri..bize göre degil :)) miden için soda iç canim..iyi geliyor..

afiyet olsun canim..hoşgeldinn

he ozaman aynen dediğim gibidir canımm Allahın izniyle bebişin iyidir canım içini ferah tut birde netet 27.hafta gebelik e bak ordada var zaten bebeğin duruş resmi Şeniz

kızlar ya fırsat bulmuştum ne güzel sizinle vakit geçirecektim ama anlayamadım ki belim çok ağrımaya başladı size iyi sohbetlerr iyi geceler

kızlar ya fırsat bulmuştum ne güzel sizinle vakit geçirecektim ama anlayamadım ki belim çok ağrımaya başladı size iyi sohbetlerr iyi geceler

iyi geceler cnm merak etme arada bir tutuyor hepimizde öyle ağrılar...özellikle yanlış oturma pozisyonundaa yerimsenibenyerimseniben

[k] {n} [k];5373167 .!.:
sagol cnm hakkaten bi ben kaldım zannediodum:çok üzgünüm:

herkesler almışlar odalarını düzmüşler imrenio insan dimi??

olsun bizimde geç olsun temiz olsun inş.hihoyyyt

:))) evet canim bizim hatunlar erkenci :) bakma sen onlara saka bi yana geç kalmadik canim bizde..daha 7.aydayiz :) evelAllah herşey hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…