2009 Mayıs Anneleri

olurr kızlarr olurr Allah büyükk maddi imkan varsa herşeyi 2 günde halledersinizz

cnm kocam gibi konuştun valla oda aynen böle sölüo :roflol: güldürdün beni..

MUTAHHARACIM dogru sölüon daha erken saglıklı olsunlarda ben onu en güzel yataklarda yatırırım:ecrin_bebek:

[k] {n} [k];5373369 .!.:

MUTAHHARACIM dogru sölüon daha erken saglıklı olsunlarda ben onu en güzel yataklarda yatırırım:ecrin_bebek:

valla canım herşeye paraya bakıyorr eger cebinde varsa herşey kolay hallolur ..biz üst üste gelmesin diye masraf erken davrandık azcıkk :1closedeyes::1closedeyes:

olurr kızlarr olurr Allah büyükk maddi imkan varsa herşeyi 2 günde halledersinizz

:mymeka::mymeka::mymeka: bence siz uyuşuksunuzz delikafaduldendelikafadulden

karar ver kiz hem 2 günde halledilir diosun hem uyusuksunuz diosun

[k] {n} [k];5373369 .!.:

he valla aynen öyle canim :) muhim olan sagliklari :) elbet alicaz inşaAllah yataklarini ihtiyaclarini :)

valla canım herşeye paraya bakıyorr eger cebinde varsa herşey kolay hallolur ..biz üst üste gelmesin diye masraf erken davrandık azcıkk :1closedeyes::1closedeyes:

dogru diosun canim..üst üste gelicek bizim biraz..ama napalim elimizde diil ki :) ben mecburen cikamiyorum :) gerçi çikabilseydim de hep 7.aydan sonra alicam diyordum :))

siz yinede başlayınn bacımmm ama diyom ya para varsa 2 günde alınırr :)) çünkü bebişler çokkk masraflıı çokkkk :))))

evet canım malasef herşey para.

aslında en güzeli öle yavaş yavaş alınca pek koymuo insana şimdi

gözümde büyüyolar nasıl bilsen...

şu fuar başlasında ufak tefekler ordan hallaolur inş.

[k] {n} [k];5373559 .!.:

canim liste yap..aldikça sil :) panik yapma :) hallolur merak etme :)

dimi ya bende okadar alma taraftarı degilim hediyede gelio bissürü

sonra giydiremeden küçülüo.

[k] {n} [k];5373559 .!.:

bende eksikleri tamamlamak için fuarı bekliyorum canımm umarım orda da fiyatlar uygun olurr

kizim o sana göre sana kalsa 10senelik ihtiyaclarini alcan gazelimin :)))

oyy anası yesiinnn onu valla param olsa yapardımmm delikafaduldendelikafadulden

vay haınler burdasınızda bana haber vermıyonuz ahanda küsüyom ben

ayy kıyamam ben sana kankimmm gel öpemde barışalımmmmm ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…