kızlar ya fırsat bulmuştum ne güzel sizinle vakit geçirecektim ama anlayamadım ki belim çok ağrımaya başladı size iyi sohbetlerr iyi geceler
:))) evet canim bizim hatunlar erkenci :) bakma sen onlarasaka bi yana geç kalmadik canim bizde..daha 7.aydayiz :) evelAllah herşey hallolur
olurr kızlarr olurr Allah büyükk maddi imkan varsa herşeyi 2 günde halledersinizz
[k] {n} [k];5373369 .!.:cnm kocam gibi konuştun valla oda aynen böle sölüo :roflol: güldürdün beni..
MUTAHHARACIM dogru sölüon daha erken saglıklı olsunlarda ben onu en güzel yataklarda yatırırım:ecrin_bebek:
olurr kızlarr olurr Allah büyükk maddi imkan varsa herşeyi 2 günde halledersinizz
:mymeka::mymeka::mymeka: bence siz uyuşuksunuzz delikafaduldendelikafadulden
[k] {n} [k];5373369 .!.:cnm kocam gibi konuştun valla oda aynen böle sölüo :roflol: güldürdün beni..
MUTAHHARACIM dogru sölüon daha erken saglıklı olsunlarda ben onu en güzel yataklarda yatırırım:ecrin_bebek:
valla canım herşeye paraya bakıyorr eger cebinde varsa herşey kolay hallolur ..biz üst üste gelmesin diye masraf erken davrandık azcıkk :1closedeyes::1closedeyes:
valla canım herşeye paraya bakıyorr eger cebinde varsa herşey kolay hallolur ..biz üst üste gelmesin diye masraf erken davrandık azcıkk :1closedeyes::1closedeyes:
siz yinede başlayınn bacımmm ama diyom ya para varsa 2 günde alınırr :)) çünkü bebişler çokkk masraflıı çokkkk :))))
[k] {n} [k];5373559 .!.:evet canım malasef herşey para.
aslında en güzeli öle yavaş yavaş alınca pek koymuo insana şimdi
gözümde büyüyolar nasıl bilsen...
şu fuar başlasında ufak tefekler ordan hallaolur inş.
canim liste yap..aldikça sil :) panik yapma :) hallolur merak etme :)
[k] {n} [k];5373559 .!.:evet canım malasef herşey para.
aslında en güzeli öle yavaş yavaş alınca pek koymuo insana şimdi
gözümde büyüyolar nasıl bilsen...
şu fuar başlasında ufak tefekler ordan hallaolur inş.
kizim o sana göresana kalsa 10senelik ihtiyaclarini alcan gazelimin :)))
vay haınler burdasınızda bana haber vermıyonuz ahanda küsüyom ben
[k] {n} [k];5373686 .!.:NO PANİC NO PANİC
öle yapıcam sagol cnm
vay haınler burdasınızda bana haber vermıyonuz ahanda küsüyom ben
öpun barışalım kuzucuklarıda öpun onlarda küsüyor
ahanda tekmelerı sallamaya başladı benım kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?