ahanda tekmelerı sallamaya başladı benım kuzucuklar
Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?günaydın herkese kızlar nasılsınız bugüna.s.
Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?
valla dün yemekten sonra uyumuşum gece 1 de kalktım eşim sinir olmuş ben saatlerdir koltukta uyuyorum uyandıramamışta yatmaya gitti süt içtim yine koltukta uyumuşum sabah 6 da kalktım mutfağı toparladım kahvaltı fala şimdi oturuyoruz bakalım.bitanem sanada günaydın ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bebişinle iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl annesia.s.
canım iyisin bakıyorum benim kızda biraz önce taklamı attı yer mi değiştirdi küt diye bütün vücudum oynadı korktum karnımın kalktığını gördüm resmenİLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.
ılgıncım, tutkuncum, ojeli herkese günaydın kızlar....
valla erkencisiniz yine:)
biz dün akşam doktor amcamıza gittikhihoyyyt
minik prenses tam 1395 gr. olmuş ama hiç poz vermedi..canı sıkkın, suratı asık gibiydi
gerçi doktor amcamız bu pek minik olmayacak gibi dedi amakaydirigubbakcemile3
bana 31. haftanın sonunda çalışabilir raporu vericekmiş, çünkü ultrasonda 1 hafta önce gidiyomuşuz, ne alaka pek anlayamadım, geç verse daha iyi diil mi:uhm:
maşallah annesi canım dr iyi demiş zaten sen 37. haftaya çalışamazsın sezeryan olursada 38. haftada alıyorlar bide son zaman hareket bile edmezsin zorlanırsın ona göre yazmış dr.ılgıncım, tutkuncum, ojeli herkese günaydın kızlar....
valla erkencisiniz yine:)
biz dün akşam doktor amcamıza gittikhihoyyyt
minik prenses tam 1395 gr. olmuş ama hiç poz vermedi..canı sıkkın, suratı asık gibiydi
gerçi doktor amcamız bu pek minik olmayacak gibi dedi amakaydirigubbakcemile3
bana 31. haftanın sonunda çalışabilir raporu vericekmiş, çünkü ultrasonda 1 hafta önce gidiyomuşuz, ne alaka pek anlayamadım, geç verse daha iyi diil mi:uhm:
Canım günaydın ay yerim ben o bebişi ya maşallahgünaydın kızlar hepinizehihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?