2009 Mayıs Anneleri

maş. kuzulularına öp. yaramazları

kızlar ben kaçtım otur,yat, pc başındaım ne zamandır popo acıdı kızımda rahatsız oldu

acık gezinelim biz öp sizleri ii geceler

Merhaba kızlar herkes gitmiş sanırım bizde kızımla biraz acıktık tıkınıyoruz sonra sütümüzüde içip tumba yatak hepinizi ve bebişlerinizi öptüm iyi geceler

Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?

bitanem sanada günaydın ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bebişinle iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl annesia.s.

İLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.

ılgıncım, tutkuncum, ojeli herkese günaydın kızlar....

valla erkencisiniz yine:)

biz dün akşam doktor amcamıza gittikhihoyyyt
minik prenses tam 1395 gr. olmuş ama hiç poz vermedi..canı sıkkın, suratı asık gibiydi
gerçi doktor amcamız bu pek minik olmayacak gibi dedi amakaydirigubbakcemile3

bana 31. haftanın sonunda çalışabilir raporu vericekmiş, çünkü ultrasonda 1 hafta önce gidiyomuşuz, ne alaka pek anlayamadım, geç verse daha iyi diil mi:uhm:

bitanem sanada günaydın ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bebişinle iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl annesia.s.
valla dün yemekten sonra uyumuşum gece 1 de kalktım eşim sinir olmuş ben saatlerdir koltukta uyuyorum uyandıramamışta yatmaya gitti süt içtim yine koltukta uyumuşum sabah 6 da kalktım mutfağı toparladım kahvaltı fala şimdi oturuyoruz bakalım.

İLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.
canım iyisin bakıyorum benim kızda biraz önce taklamı attı yer mi değiştirdi küt diye bütün vücudum oynadı korktum karnımın kalktığını gördüm resmen

ojefıstığım cherrim sizede günaydın fıstıklar bizim defne hanımda maşallah çok hareketli bugün bende onun hareketlerini izliyordum çok şükür kızlar :))))))))))))))))
cumartesi bizde gideceğiz cherryim tatlım maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım

GÜNAYDIN CHERRY SANADAhihoyyytBEBİŞE MAŞALLAH ANNESİ
ULTRASONUN ÖNDE GİTMESİ BEBEĞİN HAFTASINI DEĞİŞTİRMEZKİ. SONUÇTA 29 HAFTALIKSAM ULTRASONDA 31 HAFTALIK GÖZÜKMEM BENİM 2 HAFTA ÖNCE RAPOR ALMAMI GEREKTİRMEZ BENİM BİLDİĞİM. ÇÜNKÜ HAFTAM DEĞİŞMİYORKİ. SADECE BEBEK İLERDE GÖZÜKÜYOR. ALLAH ALLAH ANLAMADIM:uhm:BU GİTTİĞİMDE İYİCE SORAYIM BAKIYIM DOKTORUMA.

kızlar bizim bebişler bugün atakta maşallah onlara sabahtan başladılar yerim ben onları burada hava kapalı ve yağmurlu kızlar ama moralim çok şükür iyi bebişlerimize hergeçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz heyecan dorukta

ojefıstığım bende senin gibi biliyorum önemli olna son regl tarihine göre haftan ama bu gidişimde doktorla konuşayım bakalım izin konusunu

maşallah annesi canım dr iyi demiş zaten sen 37. haftaya çalışamazsın sezeryan olursada 38. haftada alıyorlar bide son zaman hareket bile edmezsin zorlanırsın ona göre yazmış dr.

günaydın kızlar hepinizehihoyyythihoyyyt

Canım günaydın ay yerim ben o bebişi ya maşallah
ooooooooo herkes toplanmaya başlamış yeni gelen arkadaşlar günatdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…