ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn
kızlar kaynatıyormusunuz bu saatte ay benim ki film izliyo bende sıkıldım valla hep vurmalı kırmalı seyler bi bakayım dedim size ve galiba cok yedim patlamak üzereyimmmmmm
evet hissediyorum yoksa hemen dr.a giderdim ama
önceki gibi sert vuruşlar yapmıyor bebeğim
bir de sürekli tekme atardı
bazen hiç atmıyor
bu beni endişelendirdi
ama söyleidğin gayet mantıklı geldi bana
içime su serpildi valla
ılgıncım, tutkuncum, ojeli herkese günaydın kızlar....
valla erkencisiniz yine:)
biz dün akşam doktor amcamıza gittikhihoyyyt
minik prenses tam 1395 gr. olmuş ama hiç poz vermedi..canı sıkkın, suratı asık gibiydi
gerçi doktor amcamız bu pek minik olmayacak gibi dedi amakaydirigubbakcemile3
bana 31. haftanın sonunda çalışabilir raporu vericekmiş, çünkü ultrasonda 1 hafta önce gidiyomuşuz, ne alaka pek anlayamadım, geç verse daha iyi diil mi:uhm:
İLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.
bitanem sanada günaydın ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bebişinle iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl annesia.s.
Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?
günaydın herkese kızlar nasılsınız bugüna.s.
Kızlar günaydınnar a.s.
biz de geldik oğlumla, dün doktora gitmiştik, kilosunu boyunu çok merak ediyordum,
maşallah bizim paşa da 2 hafta önde gidiyormuş :CüvCüv:
kilosu 1 900 olmuş dedi doktor amcamız :ecrin_bebek:
kafasının gelişimi de 4-5 gün önde, 15 günü geçmediği sürece normalmiş
kızlar bugün acayip bir rüya gördüm, bebeğimi doğurmuşum normal doğumla bakıyorum ne ağrım ne de yırtığım var, hemen ayağa kalktım (öyle derler ya hemen kalkarsın diye)
oğlum tam tahmin ettiğim gibi bana benziyor kaydirigubbakcemile3
aldım emzireceğim, karnı acıkmış hemen kaptı memeyi :roflol:
biraz emdikten sonra diyor ki bana, ben büyüyünce kim olacağım biliyormusun kaydirigubbakcemile3
dedim önce karnını doyur sonra diyorum
rüyalar biraz da saçma olur ya neyse hayırlısı bakalım kızlar sağlıklı olsunlar da
öpüyorum sizleri Şeniz
Hoşgeldin Marlyn iyisin sanırım bugün keyfide yerinde....
Beyazcım bazen hareketler azalıyor hareket azalması değilde duymamak problem
Bu arada dün biliyosunuz şeker tahlili için gitmiştim ve sonuç olumluydu eşim gece rüyasında şekerimin 1000 olduğunu ve insülin kullanmam gerektiğini görmüş dün geç gelecekti normalde erkenden geldi bende şaka olsun diye canım ya şeker varmış dedim resmen gözleri doldu dedim yok dr şeker meker yok dedi dedim bi sarıldı bütün gün korkudan mahvoldum dedi rüyası tabi daha uzun onun.Ay dedim Allahıma çok şükür.
Bugün dedim bu dr da gideyim göstereyim tahlili hem kızımıda bi göreyim çünkü bu sefer dr 13 marta gün verdi ben bu kadar nasıl beklerm.
Canım ne güzel bir rüya insanın içi bi hoş oluyor ben hep diyorum bu rüyalar hayırlara haber.Maşallah bebişinede 900 gr mı 1900 mü orda biri görünce hangisi anlamadımKızlar günaydınnar a.s.
biz de geldik oğlumla, dün doktora gitmiştik, kilosunu boyunu çok merak ediyordum,
kızlar bugün acayip bir rüya gördüm, bebeğimi doğurmuşum normal doğumla bakıyorum ne ağrım ne de yırtığım var, hemen ayağa kalktım (öyle derler ya hemen kalkarsın diye)
biraz emdikten sonra diyor ki bana, ben büyüyünce kim olacağım biliyormusun kaydirigubbakcemile3
rüyalar biraz da saçma olur ya neyse hayırlısı bakalım kızlar sağlıklı olsunlar da
öpüyorum sizleri Şeniz
Canım valla arkadaşlarıyla onlar 1 aydır görüşmüyorlardı dün ekmiş onları bende bunun üstüne tüm gece uyudumya ne kazmayım adam eğlenceyi bıraktı hanım döndü sırtını uyudu ne deyim kendime.Neyse akşam şu tiramusuyu yapayımda gönlüünü alayım.10.30 da gidicem dr a o saat daha rahat oluyor.canım ne güzel eşinin seni bu kadar içten düşünmesi maşallah vallabende çok sevindim senin adına sonuçların iyi çıkmasına:1hug:a.s. hadi bakalım bebişi görde bizede haber ver canım:1hug:
marlyıncım günaydın hayatım nasılsın bebişler bugün atakta maşallah:))))))
dırımkızım tatlım hayırlısıyla sonuçlar inşallah iyi çıkar tatlım
Kızlar günaydınnar a.s.
öpüyorum sizleri Şeniz
Hoşgeldin Marlyn iyisin sanırım bugün keyfide yerinde....
Beyazcım bazen hareketler azalıyor hareket azalması değilde duymamak problem
Bu arada dün biliyosunuz şeker tahlili için gitmiştim ve sonuç olumluydu eşim gece rüyasında şekerimin 1000 olduğunu ve insülin kullanmam gerektiğini görmüş dün geç gelecekti normalde erkenden geldi bende şaka olsun diye canım ya şeker varmış dedim resmen gözleri doldu dedim yok dr şeker meker yok dedi dedim bi sarıldı bütün gün korkudan mahvoldum dedi rüyası tabi daha uzun onun.Ay dedim Allahıma çok şükür.
Bugün dedim bu dr da gideyim göstereyim tahlili hem kızımıda bi göreyim çünkü bu sefer dr 13 marta gün verdi ben bu kadar nasıl beklerm.
Canım ne güzel bir rüya insanın içi bi hoş oluyor ben hep diyorum bu rüyalar hayırlara haber.Maşallah bebişinede 900 gr mı 1900 mü orda biri görünce hangisi anlamadım
Canım valla arkadaşlarıyla onlar 1 aydır görüşmüyorlardı dün ekmiş onları bende bunun üstüne tüm gece uyudumya ne kazmayım adam eğlenceyi bıraktı hanım döndü sırtını uyudu ne deyim kendime.Neyse akşam şu tiramusuyu yapayımda gönlüünü alayım.10.30 da gidicem dr a o saat daha rahat oluyor.
Canım ne güzel bir rüya insanın içi bi hoş oluyor ben hep diyorum bu rüyalar hayırlara haber.Maşallah bebişinede 900 gr mı 1900 mü orda biri görünce hangisi anlamadım
Canım valla arkadaşlarıyla onlar 1 aydır görüşmüyorlardı dün ekmiş onları bende bunun üstüne tüm gece uyudumya ne kazmayım adam eğlenceyi bıraktı hanım döndü sırtını uyudu ne deyim kendime.Neyse akşam şu tiramusuyu yapayımda gönlüünü alayım.10.30 da gidicem dr a o saat daha rahat oluyor.
kızalr günaydın herkesse...nasılsınız benim geceden beri karın ağrılarım var zor uyudum...az sonra doktora gidicem.. bu maksatla kızımıda görmüş olurum umarım bişeyim yoktur.. gerçi kendi doktoruma gitmiyorum ama yağmurda var hastanede ofisin hemen yanında arada ihanet olur artık ne yapalım.alsucum maşşallah bebişine..kızalr görüşürüz birazdan ben gidip geleyim
alsu cum bebişine maşallah ya.tosun olmuş annesi tosun..gözünaydın..
Darısı benim gitmeme allahımmm
kızalr günaydın herkesse...nasılsınız benim geceden beri karın ağrılarım var zor uyudum...az sonra doktora gidicem.. bu maksatla kızımıda görmüş olurum umarım bişeyim yoktur.. gerçi kendi doktoruma gitmiyorum ama yağmurda var hastanede ofisin hemen yanında arada ihanet olur artık ne yapalım.alsucum maşşallah bebişine..kızalr görüşürüz birazdan ben gidip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?