2009 Mayıs Anneleri

ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn

inş iyi çıkar canım

kızlar kaynatıyormusunuz bu saatte ay benim ki film izliyo bende sıkıldım valla hep vurmalı kırmalı seyler bi bakayım dedim size ve galiba cok yedim patlamak üzereyimmmmmm

valla benimkide film hastasıdır canım ama zevklerimiz uymuyor o yüzden birlikte izlediğimiz film sayılı ayrı takılıyoz

beyazcım tekmeler azalıyor benimde öle ama gezinme çok oluyor artı bebişlerin yeri giderek daralıyor hareketleri dahada azalcakmış ama yinede uzun süre hareket etmezse hemen doktora git

maşallah annesi, maşallah saat göre kaçıncı haftadasın

canım bence iyi yapıyor çünkü son 3 haftaya kadar çalışacaksın ya bebiş önden gidiyorsa daha erken doğunca iznin yanıyor zaten erken de doğsa geç de doğsa kalan izni doğum sonrasına aktaramıyorsun doktorum banada 31+6 olunca geleceksin yani 32 sayılıyormuş o zaman verecek sen o zaman 30+6 olunca gideceksin ama benimki sat la bir gidiyor haftası 2-3 gün önde sadece

İLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.

bitanem sanada günaydın ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bebişinle iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl annesia.s.

Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?

günaydın herkese kızlar nasılsınız bugüna.s.

ben de burdayım günaydın fıstıklar geçmişi okudum geldim ne çok yazılıyor sayfamız maşallah doğumdan sonrada bebekler uyuyunca koşalım pc başına

marlyıncım günaydın hayatım nasılsın bebişler bugün atakta maşallah:))))))

dırımkızım tatlım hayırlısıyla sonuçlar inşallah iyi çıkar tatlım

Kızlar günaydınnar a.s.
biz de geldik oğlumla, dün doktora gitmiştik, kilosunu boyunu çok merak ediyordum,
maşallah bizim paşa da 2 hafta önde gidiyormuş :CüvCüv:
kilosu 1 900 olmuş dedi doktor amcamız :ecrin_bebek:
kafasının gelişimi de 4-5 gün önde, 15 günü geçmediği sürece normalmiş
kızlar bugün acayip bir rüya gördüm, bebeğimi doğurmuşum normal doğumla bakıyorum ne ağrım ne de yırtığım var, hemen ayağa kalktım (öyle derler ya hemen kalkarsın diye)
oğlum tam tahmin ettiğim gibi bana benziyor kaydirigubbakcemile3
aldım emzireceğim, karnı acıkmış hemen kaptı memeyi :roflol:
biraz emdikten sonra diyor ki bana, ben büyüyünce kim olacağım biliyormusun kaydirigubbakcemile3
dedim önce karnını doyur sonra diyorum
rüyalar biraz da saçma olur ya neyse hayırlısı bakalım kızlar sağlıklı olsunlar da
öpüyorum sizleri Şeniz

Hoşgeldin Marlyn iyisin sanırım bugün keyfide yerinde....
Beyazcım bazen hareketler azalıyor hareket azalması değilde duymamak problem
Bu arada dün biliyosunuz şeker tahlili için gitmiştim ve sonuç olumluydu eşim gece rüyasında şekerimin 1000 olduğunu ve insülin kullanmam gerektiğini görmüş dün geç gelecekti normalde erkenden geldi bende şaka olsun diye canım ya şeker varmış dedim resmen gözleri doldu dedim yok dr şeker meker yok dedi dedim bi sarıldı bütün gün korkudan mahvoldum dedi rüyası tabi daha uzun onun.Ay dedim Allahıma çok şükür.
Bugün dedim bu dr da gideyim göstereyim tahlili hem kızımıda bi göreyim çünkü bu sefer dr 13 marta gün verdi ben bu kadar nasıl beklerm.

alsum günaydın canım nasılsın maşallah bebişine doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görüyoruz tatlım:1hug:a.s.

canım ne güzel eşinin seni bu kadar içten düşünmesi maşallah valla bende çok sevindim senin adına sonuçların iyi çıkmasına:1hug:a.s. hadi bakalım bebişi görde bizede haber ver canım:1hug:

Canım ne güzel bir rüya insanın içi bi hoş oluyor ben hep diyorum bu rüyalar hayırlara haber.Maşallah bebişinede 900 gr mı 1900 mü orda biri görünce hangisi anlamadım

canım ne güzel eşinin seni bu kadar içten düşünmesi maşallah valla bende çok sevindim senin adına sonuçların iyi çıkmasına:1hug:a.s. hadi bakalım bebişi görde bizede haber ver canım:1hug:
Canım valla arkadaşlarıyla onlar 1 aydır görüşmüyorlardı dün ekmiş onları bende bunun üstüne tüm gece uyudumya ne kazmayım adam eğlenceyi bıraktı hanım döndü sırtını uyudu ne deyim kendime.Neyse akşam şu tiramusuyu yapayımda gönlüünü alayım.10.30 da gidicem dr a o saat daha rahat oluyor.

marlyıncım günaydın hayatım nasılsın bebişler bugün atakta maşallah:))))))

dırımkızım tatlım hayırlısıyla sonuçlar inşallah iyi çıkar tatlım

günaydın canım evet defneler yaramaz olca anne kuzuları yerim ben onları benimkide serviste gelirken süzüldü sürekli ::))senin defnen nasıl bitanem

maşallah canım maşallah ya tosun olmuş tosun

iyiyim tukuncum valla sağol şekerine çok sevindim valla darısı başıma

git gör annesi türkiz hanımda seni özlemiş

niye öle yapıyon adama yazık değilmi kız bak seni ne kadar düşünmüş

canım doktor 1.900-2 kiloluk bebeğin var dedi, ben de şaşırdım açıkçası
beklemiyordum çünkü
dedim bebeğim biraz büyükmü doğacak, hayır gayet normal dedi
bu arada mühtemel doğum tarihi 9 mayıstı, doktorum değiştirdi 30 nisan dedi
Allah Allah dedim neyse hayırlısı bakalım
sağlıklı olsun da gerisi boş

kızalr günaydın herkesse...nasılsınız benim geceden beri karın ağrılarım var zor uyudum...az sonra doktora gidicem.. bu maksatla kızımıda görmüş olurum umarım bişeyim yoktur.. gerçi kendi doktoruma gitmiyorum ama yağmurda var hastanede ofisin hemen yanında arada ihanet olur artık ne yapalım.alsucum maşşallah bebişine..kızalr görüşürüz birazdan ben gidip geleyim

marlyıncım aynen defnelerimiz yaramaz olacak sanırım benim defnemde iyi canım tekmeliyor bir türlü yerleşemedi :))))))))))))))))))

canım günaydın geçmiş olsun tatlım hadi bakalım doktora git hem bebişini görürsün hemde şikayetlerini iletirsin inşallah önemli birşey yoktur tatlım:)))))))))))

marlyıncim bende en son dört hafta önce görmüştüm bebişimi 500 gramdı bakalım şimdi ne kadar olmuş tatlım çok merak ediyorum

sağol canım
geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…