günaydın canım hoşgeldin seninkide iyice büyümüştür annesi
kızalr günaydın herkesse...nasılsınız benim geceden beri karın ağrılarım var zor uyudum...az sonra doktora gidicem.. Bu maksatla kızımıda görmüş olurum umarım bişeyim yoktur.. Gerçi kendi doktoruma gitmiyorum ama yağmurda var hastanede ofisin hemen yanında arada ihanet olur artık ne yapalım.alsucum maşşallah bebişine..kızalr görüşürüz birazdan ben gidip geleyim
slm kızlar
biraz canım sıkkın ya
3 gündür bebeğim çok hareket etmiyor
önceleri gece hiç uyutmazdı
hatta eşime şikayet derdim kızın uyutmuyor diye
şimdi ne gece nede gündüz
arada bir tekmelişyor ve önceki kadar şidetli değil
şekerli şeylerde
çikolata falan yiyiyorum ama
neden böyle oldu acaba?:1no2:
beyaz cnm panik yapma sonuçta hareketleri var doktora git sağlıkocağına git cnm
merhaba kızlar bu arada deli gibi yemek yedim artık yemek işi son buldu
sabaha kadar ancak su içebiliyorum
kızlar annem yorganları almış yorgancıdan çok güsel olmuş biraz yorgan küçük geldi gözüme ama olsun dedim annemi kırmak istemedim 4-5 yaşındada başka yorgan kullanırlar.....
yaprakdökümü başladı reklamda gelirimm
kızlar bi de unutmadan size söyliyim
nette bir site buldum
bebeğinizin adını yazıyorsunuz o isimle bir ninni söylüyor çok hoşuma gitti doğrusu
hergün zeynebime dinletiyorum şimdiden alışsın diye
isteyen olursa yada merak eden özelden yazsın adresi yazaforumda biri yazmış yeni doğum yapan biri
halettiği şarkıyı doğan bebeğine dinletiyormuş ve bebek sakinleşiyormuş hemen
güzel bir fikir doğrusu siz ne dersiniz?
cnm bişey kalmamış ama endişe duyma tatlım derim hiç hareket olmasa rahatsız olabilirsin ama hareket var belki tembellik yapıyor cnm rahat bırak ufağımızısırnaşık şey
evet cnm maç var bizimki mutfakta izliyor
valla ne yapar ne eder izlerdi zaten
yorganları annem düşündü eski işi meski işi ben yaptıracam dedi pamuk yaptırdı saten geçirtti dantelde koydurtmuş.....ikitanede altın yastığı yaptırtmış bu krizde kim altın takacaksa......bizde bu aksam eksik listesini yaptık ayyy herşeyi tek tek açıkladık ne kadar listeden eksiltirse kar diyor adam .....ilkkez bu ay kredi kartımızı tam ödeyemeyecez çok zoruna gidiyor sıkı yönetim yaptı şimdii
ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn
günaydın herkese kızlar nasılsınız bugüna.s.
Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?
İLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.
ılgıncım, tutkuncum, ojeli herkese günaydın kızlar....
valla erkencisiniz yine:)
biz dün akşam doktor amcamıza gittikhihoyyyt
minik prenses tam 1395 gr. olmuş ama hiç poz vermedi..canı sıkkın, suratı asık gibiydi
gerçi doktor amcamız bu pek minik olmayacak gibi dedi amakaydirigubbakcemile3
bana 31. haftanın sonunda çalışabilir raporu vericekmiş, çünkü ultrasonda 1 hafta önce gidiyomuşuz, ne alaka pek anlayamadım, geç verse daha iyi diil mi:uhm:
kızalr günaydın herkesse...nasılsınız benim geceden beri karın ağrılarım var zor uyudum...az sonra doktora gidicem.. bu maksatla kızımıda görmüş olurum umarım bişeyim yoktur.. gerçi kendi doktoruma gitmiyorum ama yağmurda var hastanede ofisin hemen yanında arada ihanet olur artık ne yapalım.alsucum maşşallah bebişine..kızalr görüşürüz birazdan ben gidip geleyim
ay sağol canım ya..hoşbulduk..çok sabırsızlanıyor insan zaman yaklaştıkça..
geçmiş olsun tülaycım tamam gitte gel bakalım haber ver bize meraklandırma ..
Canım sen şuan dikkat et doktorum bana salı günü gittiğimde şiddetin önemli olmadığını 2 saat içerisinde 4 hareket hissettiysen normal olduğunu söylemişti.Hiç canını sıkacak bişey yk
Paşaların güle güle kullansın yorganlarını
Canım bana mesaj atabilirmisin çok merak ettimhihoyyyt
Allah bebişlerin bereketini verir merak etme sen olacak o kadar hepimiz 1 liranın hesabını yaparak bütçemizi düzenliyoruz hayat zor canım bide senin kociş uğraşıyo adam yetiştirmek için allah onun işlerinin bereketini arttırsın inşallah :Saruboceq:
İnşallah iyi çıkar canım benim
Günaydın Canlarım hepinizeeeeee.
Cherry maşşallah kızına benim oğluş gibi tombik olcak desene kaydirigubbakcemile2
KISLAR MSN ADRESLERİNİZ YOKMU? BİRBİRİMİZE VERSEKTE EN AZINDAN DOĞUM YAPINCA KADINLAR KULUBUNDE BİRBİRİMİZİ BULAMAYABİLİRİZ. MSN DEN GÖRÜŞSEKK NE DERSİNİZ?
BU KADAR ARKADAŞLIKTAN SONRA BEN SİZİDOĞUMDAN SONRA BULAMAZSAM ÇOK KÖTÜ OLURUM VALLAsenağlama
Günaydınlar bacılarııımmmmmm :)
Sabah geldim bir iş yoğunluğu. Telefonlar susmuyor. Şaştım kaldım valla. Şimdi vakit buldum da geldim. Geçmişi okuyamadım. Herkesin keyifler yerindedir umarım?
Son sayfa mesajlarına göre Tülay'cım doktora gidicekmiş. Geçmiş olsun bacım. Habersiz bırakma bizi a.s.
Sizlerde ne var ne yok bacılarım?
Kızlar günaydınnar a.s.
biz de geldik oğlumla, dün doktora gitmiştik, kilosunu boyunu çok merak ediyordum,
maşallah bizim paşa da 2 hafta önde gidiyormuş :CüvCüv:
kilosu 1 900 olmuş dedi doktor amcamız :ecrin_bebek:
kafasının gelişimi de 4-5 gün önde, 15 günü geçmediği sürece normalmiş
kızlar bugün acayip bir rüya gördüm, bebeğimi doğurmuşum normal doğumla bakıyorum ne ağrım ne de yırtığım var, hemen ayağa kalktım (öyle derler ya hemen kalkarsın diye)
oğlum tam tahmin ettiğim gibi bana benziyor kaydirigubbakcemile3
aldım emzireceğim, karnı acıkmış hemen kaptı memeyi :roflol:
biraz emdikten sonra diyor ki bana, ben büyüyünce kim olacağım biliyormusun kaydirigubbakcemile3
dedim önce karnını doyur sonra diyorum
rüyalar biraz da saçma olur ya neyse hayırlısı bakalım kızlar sağlıklı olsunlar da
öpüyorum sizleri Şeniz
Hoşgeldin Marlyn iyisin sanırım bugün keyfide yerinde....
Beyazcım bazen hareketler azalıyor hareket azalması değilde duymamak problem
Bu arada dün biliyosunuz şeker tahlili için gitmiştim ve sonuç olumluydu eşim gece rüyasında şekerimin 1000 olduğunu ve insülin kullanmam gerektiğini görmüş dün geç gelecekti normalde erkenden geldi bende şaka olsun diye canım ya şeker varmış dedim resmen gözleri doldu dedim yok dr şeker meker yok dedi dedim bi sarıldı bütün gün korkudan mahvoldum dedi rüyası tabi daha uzun onun.Ay dedim Allahıma çok şükür.
Bugün dedim bu dr da gideyim göstereyim tahlili hem kızımıda bi göreyim çünkü bu sefer dr 13 marta gün verdi ben bu kadar nasıl beklerm.
KISLAR MSN ADRESLERİNİZ YOKMU? BİRBİRİMİZE VERSEKTE EN AZINDAN DOĞUM YAPINCA KADINLAR KULUBUNDE BİRBİRİMİZİ BULAMAYABİLİRİZ. MSN DEN GÖRÜŞSEKK NE DERSİNİZ?
BU KADAR ARKADAŞLIKTAN SONRA BEN SİZİDOĞUMDAN SONRA BULAMAZSAM ÇOK KÖTÜ OLURUM VALLAsenağlama
ne zaman gidiyorsun canım ben 1 ay sonra daha çok var
günaydın canım hoşgeldin oğluşumuz nasıl bugün
Günaydınlar bacılarııımmmmmm :)
Sabah geldim bir iş yoğunluğu. Telefonlar susmuyor. Şaştım kaldım valla. Şimdi vakit buldum da geldim. Geçmişi okuyamadım. Herkesin keyifler yerindedir umarım?
Son sayfa mesajlarına göre Tülay'cım doktora gidicekmiş. Geçmiş olsun bacım. Habersiz bırakma bizi a.s.
Sizlerde ne var ne yok bacılarım?
ceren bana uyar canım çok çok da iyi olur isterseniz ben yapayım bir liste özelden herkese atayım msn sini vermek isteyenler bana özelden yazsın arkadaşlar ben liste yapayım ve katılmak isteyenlere göndereyim
canım çok olmuş ya ama az kalmış su gibi aksın günler oğlumuzun ismi berke değilmi
ojefıstığım tatlım özeline yazdım msnimi şeker bilgin olsun :)
ceren bana uyar canım çok çok da iyi olur isterseniz ben yapayım bir liste özelden herkese atayım msn sini vermek isteyenler bana özelden yazsın arkadaşlar ben liste yapayım ve katılmak isteyenlere göndereyim
canım çok olmuş ya ama az kalmış su gibi aksın günler oğlumuzun ismi berke değilmi
hihoyyyt hoşgeldin pınarcım bende pınarla defnem daha gelmedi diye yazmıştım geldiniz iyiyiz tatlım sen nasılsın :)))))) sabahtan başladık sohbetea.s.
Günaydın pınarcım hoşgeldinnnnnn bzide herşey aynı yeni bir iş günü daha umarım hızlıca geçer
Çok iyi fikir bir kişide toplanması benimkini attım canım sana özelden
pınarcım hoşgeldin canım nasılsın bakimmm
O zaman herkes MARYLİN'e msn ve isterse cep no'larını yazsın. MARYLİN listeyi tamamlayıp hepimize göndersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?