2009 Mayıs Anneleri

günaydın canım hoşgeldin seninkide iyice büyümüştür annesi

ay sağol canım ya..hoşbulduk..çok sabırsızlanıyor insan zaman yaklaştıkça..

geçmiş olsun tülaycım tamam gitte gel bakalım haber ver bize meraklandırma ..

Canım sen şuan dikkat et doktorum bana salı günü gittiğimde şiddetin önemli olmadığını 2 saat içerisinde 4 hareket hissettiysen normal olduğunu söylemişti.Hiç canını sıkacak bişey yk

Paşaların güle güle kullansın yorganlarını

Canım bana mesaj atabilirmisin çok merak ettimhihoyyyt

Allah bebişlerin bereketini verir merak etme sen olacak o kadar hepimiz 1 liranın hesabını yaparak bütçemizi düzenliyoruz hayat zor canım bide senin kociş uğraşıyo adam yetiştirmek için allah onun işlerinin bereketini arttırsın inşallah :Saruboceq:

ben banyo yapacam kızlar öptüm yarın sabah erkenden hastaneye gidecem bana şans dileyin şeker yüklemesi iyi geçsinn

İnşallah iyi çıkar canım benim

günaydın herkese kızlar nasılsınız bugüna.s.

Günaydın İlgin cim bende kimse gelmemiştir diye başka yerlerde geziyorum biz acayip uyuduk bugün hatta abarttık şimdi kahvaltımızıda yaptık.Sen nasılsın?

İLGİNCİM TUTKUNCUM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.?
BİZ İYİYİZ OĞLUMLA MAŞALLAH KIPIR KIPIR BİR OYNUYOR. AMAN NAZAR DEĞMESİN.

Günaydın Canlarım hepinizeeeeee.
Cherry maşşallah kızına benim oğluş gibi tombik olcak desene kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun tülay haberini bekliyoruz

ılgıncım ooo zaman kocaman olmuştur defne ben en son 27+4 gittim 1153 gramdı benim kuzu

KISLAR MSN ADRESLERİNİZ YOKMU? BİRBİRİMİZE VERSEKTE EN AZINDAN DOĞUM YAPINCA KADINLAR KULUBUNDE BİRBİRİMİZİ BULAMAYABİLİRİZ. MSN DEN GÖRÜŞSEKK NE DERSİNİZ?
BU KADAR ARKADAŞLIKTAN SONRA BEN SİZİDOĞUMDAN SONRA BULAMAZSAM ÇOK KÖTÜ OLURUM VALLAsenağlama

ay sağol canım ya..hoşbulduk..çok sabırsızlanıyor insan zaman yaklaştıkça..

geçmiş olsun tülaycım tamam gitte gel bakalım haber ver bize meraklandırma ..

ne zaman gidiyorsun canım ben 1 ay sonra daha çok var

günaydın canım hoşgeldin oğluşumuz nasıl bugün

marylin cim 28 şubat cumartesi gidecem inş. Ondan önce en son 17 ocakta gitmiştim. 1,5 ay oldu yani..çok ösledim oğlu çokk

ama kızlar artık dr bize bu kadar uzun randevu vermeyebilir son aylarımızya

Günaydınlar bacılarııımmmmmm :)

Sabah geldim bir iş yoğunluğu. Telefonlar susmuyor. Şaştım kaldım valla. Şimdi vakit buldum da geldim. Geçmişi okuyamadım. Herkesin keyifler yerindedir umarım?

Son sayfa mesajlarına göre Tülay'cım doktora gidicekmiş. Geçmiş olsun bacım. Habersiz bırakma bizi a.s.

Sizlerde ne var ne yok bacılarım?

ceren bana uyar canım çok çok da iyi olur isterseniz ben yapayım bir liste özelden herkese atayım msn sini vermek isteyenler bana özelden yazsın arkadaşlar ben liste yapayım ve katılmak isteyenlere göndereyim

canım çok olmuş ya ama az kalmış su gibi aksın günler oğlumuzun ismi berke değilmi

hihoyyyt hoşgeldin pınarcım bende pınarla defnem daha gelmedi diye yazmıştım geldiniz iyiyiz tatlım sen nasılsın :)))))) sabahtan başladık sohbetea.s.

AY yavrum maşşallah bir tombik bebiş daha desene bende benim oğluşa tombik diyodum ama azcık şöle büyük olsunlar bakması daha kolay olur ele avuca gelirler

Çok sevindim tutkuncum düşük çıkmasına diyet yapmıycan dimi?

Sana katılıyorum tatlım ama burdan veremeyiz heralde nasıl yapcaz bu işi hatta ben dün akşam şubat annelerinde sarıböcek vardı sezeryan ameliyatına gircekti allahım hepsi seferber olmuş destek için her dakka aradılar her dakka yorumlarıyla birbirlerine destek oldular bayıldım aralarındaki dayanışmaya bizde öyle olalım kızlar birbirimize kenetlenirsek her sorunun altından çok daha kolay kalkarız kendimizi daha güçlü hissederiz kaydirigubbakcemile5

ne zaman gidiyorsun canım ben 1 ay sonra daha çok var

günaydın canım hoşgeldin oğluşumuz nasıl bugün

İyi canım dinlenmede kahvaltımızı ettik şimdide sütümüzü içiyoruz prensesim nasıl?

Günaydın pınarcım hoşgeldinnnnnn bzide herşey aynı yeni bir iş günü daha umarım hızlıca geçer

Çok iyi fikir bir kişide toplanması benimkini attım canım sana özelden

[/b]
ojefıstığım tatlım özeline yazdım msnimi şeker bilgin olsun :)

tamamdır ilgincim kayıt edicem birazdan...

tamam ben sana özelden atayım msn mi.sana gönderenleride bana gönder o zaman canım..oğlumuzun ismi tam belli değil ama sanırım mirze berke canım..

Valla bana uyar bacılar. İsterseniz yapalım böyle bir liste? Hatta teller bile olabilir listede. Ama özelden ancak...

hihoyyyt hoşgeldin pınarcım bende pınarla defnem daha gelmedi diye yazmıştım geldiniz iyiyiz tatlım sen nasılsın :)))))) sabahtan başladık sohbetea.s.

Hoşbuldum canım. Sağolasın bitanem a.s. Geldim kahvaltımı ettim hemen başladım iş güce. Sabah sabah herkes atağa geçmiş gibi aradı. Şimdi duruldu biraz. Sen nasılsın tatlım?

Günaydın pınarcım hoşgeldinnnnnn bzide herşey aynı yeni bir iş günü daha umarım hızlıca geçer

Çok iyi fikir bir kişide toplanması benimkini attım canım sana özelden

Günaydın canım. Hoşbuldum. Valla sorma. İşler gittikçe artıyor heralde...

O zaman herkes MARYLİN'e msn ve isterse cep no'larını yazsın. MARYLİN listeyi tamamlayıp hepimize göndersin?

O zaman herkes MARYLİN'e msn ve isterse cep no'larını yazsın. MARYLİN listeyi tamamlayıp hepimize göndersin?

İyi fikir canım bende marylin'e mns'i atmıştım.Cebide atıyorum şimdi ona bizimle özelden paylaşır çok iyi oldu böyle kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…