2009 Mayıs Anneleri

Bende cebimi ve msn'imi MARYLİN'e mesaj attım. O bugün listeyi toparlayıp bi zahmet hepimize yollar a.s.

Bizde birbirimizi msn'de kaydederken burdaki nicklerimizi yazalım açıklama bölümüne ki karışıklık olmasın yerimseniben

afiyet olsun canım oğluşunun kemikleri güçlensin biizm kız iyi süzülüp duruyor kuğu gibi bugün

O zaman herkes MARYLİN'e msn ve isterse cep no'larını yazsın. MARYLİN listeyi tamamlayıp hepimize göndersin?

günaydın canım hoşgeldin kızlar listeye başladım bu listeyi tamamlayıp hepinize özelden atıcam isteyen nosunuda verebilir

Çok iyi fikir ismimizi yanına nick olsun isimlerimizi biliyoruz çoğumuz ama isimle hitap daha güzel oluyor sanki (Sibiko-Sibel) kaydirigubbakcemile5

Canım şimdi hazırlandım gidicem

Maşallah canım dr ona göre söylemiştir bakalım benim kız ne kadar olmuş

Canım bazen oluyor inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Ya benim msn adresim yok ki bende hemen alayım tabi bilen birinden yapsın.Eşime söyleyim olmazsa o alsın.Yada bilgisayar öğretmeni arkadaşım var o yapsın.Bana da özelden gönderirmisin bende yarına kadar şu msn işini halledeyim

Günaydın bende bu kız nerde diyordum

Canım şu msn adresi kendime bi edineyim hemen çok heyecanlandım şimdi bana da özelden atarsan iyi olur bende alamasamda telimi atarım artık.a.s.
Kızlar ben çıkıyorum kızımı görmeye gidiyorum.Heeyyyyyt çekilin biz geliyoz

yokmu msn allah canını almasın hemen al, teli bekliyoruz

Burdayım bacım burdayım. İşlerden fırsat buldum geldim :) Eeee malum kısmeste haftaya son. Ancak toparlanıyor işler. Evet sen şu msn işini hallet. Oooo randevuya he :) Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah a.s.

Kız Marlyn iki ayağımı bi pabuca soktun telimi gönderdim aldınmı?Ula ben diyorum bilgisayar özürlüyüm diye anlamıyonuz ya.
Pınarcım artık gidiyorum

kızlar ben geldim allaha şükür bebeişim çok iyiyimiş teyzeleri 1.200 olmuş doktor gayet iyi dedi. çok şekrdi ya sakız çiğner gibi bir hali vardı doktorda senin kız sakızı sevcek galiba diyor:):):) karın ağrılarım çok normalmiş. bu arada bebek bazen az kıpırdıyor dedim onunda dinlenmeye uyumaya hakkı var dedi ve güldü...kendi doktoruma gidince daha içim ratah etcek tabiki.bu arada mayısın ilk haftası sezaryan olmanız gerekiyor dedi.. amrlyn canım atarım bende az sonra msn mi..tel.nomu

maşallah maşallah annesi kocaman kız olmuş canım ya sat tarihin kaçtı 40. haftada mı olacaksın sezeryanı bide mecburen mi sezeryan

Tülaycım maşşallah kızına bu arada neden sezeryan olcaksın?

Tutkuncum şeker sonucun iyi çıkmıştı diyet yapmıycaksın dimi?

marlyn canım ben daha önce kist amelşyatı oldum dikişler normal doğumda zorluk olabilir dedi.satımda 6 ağustos normali 13 14 mayıs gözüküyor.saol teyzesi büyümüş kızım bu arada kilom 3 haftadır 64 :):)):

Kız Marlyn iki ayağımı bi pabuca soktun telimi gönderdim aldınmı?Ula ben diyorum bilgisayar özürlüyüm diye anlamıyonuz ya.
Pınarcım artık gidiyorum

Güle güle canım a.s.

Canım hoşgeldin. Oh maşşallah kocaman olmuş prensesin hihoyyyt

Sağlıkla olsun da sezaryen, normal farketmez canım. Ooo bak ne güzel kilo aynı afferim sana hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…