2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar oooooo maşallah sabah sabah bakıyorum muhabbet koyu msn ler havada ucuşuyor bende verem barii
tyloncum bebişin,in iyi olması süper bir haber maşallahhhh maşalllah
bende kahvaltı yaptım kahvaltı yaparken kızıma yusuf suresini dinlettim hem güzel hem akıllı olurmuş ve kızımı da rahatlatıyor dinlerken çok şeker haareket ediyor

Günaydın canım. Evet sabah sabah aşka geldik yine hihoyyyt

pınarcım evet yaa bu hafta sonu defnelerimizi göreceğiz:)))))))))))

Canım valla şimdi iyice büyüdüler ya daha bi heyecanlanıyorum gideceğim diye. Bakalım nasıl poz verecek bu sefer kuzum? Geçen randevudan beri videosunu izliyorum. Ellerini bi güzel açıp kapıyo ki hihoyyyt Parmaklarını yiyeceğim sıpanın cokacimcoook

ya pınar çok mucize bunlar ya...benimkide sakız çiğner gibi ağzını açıp kapıyordu ama siyah beyazdı resmi bişey anlaşılmıyor.inşallah ayın 3 ünde kendi doktorumuz hem cd sini hemde iyi poz yakalrsa resmini verir:)

Ayy yerim ben onun ağzını, dudaklarını kaydirigubbakcemile3

ben de gitmek istiyom banane
daha haftaya salı gidicem ben

Az kalmış bacım idare et yerimseniben

saol ojeli canım..evet bende sevindim allaha şükür.. inşallahda hepimizi şu kalan aylarımızı sorunsuz geçiririz canımm

kızlar ben çıkmalıyım okula gidicem eğer elektreikler kesilmezse girerim malum gürpınar mahrumiyet bölgesi habire elektrik gidiyorr:))

Kızlar geldim canlarım benim bide alışveriş yaptım eşime bir kazak aldım baharlık gibi bakalım beğenecek mi?
Gelelim kızımıza 1097 gr olmuş az almış ama diyet beslememiş bence dr normal dedi ama boyu 38 cm olmuş 27+2 deyiz ben 67 kilo olmuşum inanamıyorum ben bir boğayım

tutkuncum gözünaydın... büyümüş kızın.alır annesi merak etme.. eşin güle güle giysinn kazağını canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…