ayy gelirim tabii bacımmm delikafadulden iki hamişş göbişş tokuştururruz :roflol::roflol: dur bakalım cnm havalar biraz düzelirse gelirimm gerçektennn Şeniz
beklerim canım güzel olur valla havalar düzelsin biraz görüşürüz hatta avcılar sosyal tesislerde kahvaltıya bile gidebiliriz çok hoş olur
ay ben okuldaydım ya elektrik yüzünden kapandı yine hoşçakalın bile diyemedim sizeee
şimdi resimlere bakacağım kızlarr
bu arada giden arkadaşlara iyi akşamlar yarın görüşrüz
kızlar hepinize iyi akşamlar... öpüyorum sizi ve beişlerinizi.eşimi bekletmiyeyim yağmurda var zaten...
ayy evet valla süper olurr canımm mm ne zamandır istiyordum bi türlü kısmet olmadı çok güsel yaptılar oraları musayit bir günüğ sec gidelimm çünkü ben hep evdeyimm bacımm çogu gün uyar bana ŞenizŞeniz
pınarcımm tek kelimeyle harikasınız canımm çokk yakışıyorsunuzz
pınarcım çok hoşlar.bende bir bakayım eve resim cd sini yarın getirip koyayım fotoğraflarımı..düğün kına nikah heyecanı derken şimdide bebiş hayecanı ama en güzel bebiş....
kızlar hepinize iyi akşamlar... öpüyorum sizi ve beişlerinizi.eşimi bekletmiyeyim yağmurda var zaten...
pınarcımmm sağol yorumun için canım...
Bende senin yeni eklediklerine bakıcam fırsat bulursam şimdi yoksa yarın..
kızlar hepinize baktım resimlerde çok hoş çıkmışsınız civcivim ,pınarcım ojeli hepinizin maşallahı varrr
benim albümümde resimlerim var ama yenilerini de ekleyem bariiii
Kızlar bende resimler ekledim sonunda.. bide hamilelik sonrası halim tabi daha tombik ve koyu saçlı
Kızlar bende resimler ekledim sonunda.. bide hamilelik sonrası halim tabi daha tombik ve koyu saçlı
PINARR kız cok şirin resimlerrr maşşallah kocişinle sana Allah nazarlardan saklasın arkasaşşıımmmm!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?