2009 Mayıs Anneleri

Ilgın'cım güle güle canım a.s.

Valla ojelim her renk ayrı yakışmış bacım...

Bende 2.bir albüm ekledim kızlar. Kına, nikah yemeği, bayram gezmesi,balayı ortaya karışık oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy gelirim tabii bacımmm delikafadulden iki hamişş göbişş tokuştururruz :roflol::roflol: dur bakalım cnm havalar biraz düzelirse gelirimm gerçektennn Şeniz

beklerim canım güzel olur valla havalar düzelsin biraz görüşürüz hatta avcılar sosyal tesislerde kahvaltıya bile gidebiliriz çok hoş olur
ay ben okuldaydım ya elektrik yüzünden kapandı yine hoşçakalın bile diyemedim sizeee
şimdi resimlere bakacağım kızlarr
bu arada giden arkadaşlara iyi akşamlar yarın görüşrüz

pınarcım çok hoşlar.bende bir bakayım eve resim cd sini yarın getirip koyayım fotoğraflarımı..düğün kına nikah heyecanı derken şimdide bebiş hayecanı ama en güzel bebiş....

ayy evet valla süper olurr canımm mm ne zamandır istiyordum bi türlü kısmet olmadı çok güsel yaptılar oraları musayit bir günüğ sec gidelimm çünkü ben hep evdeyimm bacımm çogu gün uyar bana ŞenizŞeniz

pınarcımmm sağol yorumun için canım...
Bende senin yeni eklediklerine bakıcam fırsat bulursam şimdi yoksa yarın..

tamam bacım hafta içi ben çalışıyorum ya hafta sonu gideriz ya da ben martın 15inden sonra doğum iznine ayrılıcam o zaman gideriz

kızlar hepinize baktım resimlerde çok hoş çıkmışsınız civcivim ,pınarcım ojeli hepinizin maşallahı varrr
benim albümümde resimlerim var ama yenilerini de ekleyem bariiii

pınarcımm tek kelimeyle harikasınız canımm çokk yakışıyorsunuzz

pınarcım çok hoşlar.bende bir bakayım eve resim cd sini yarın getirip koyayım fotoğraflarımı..düğün kına nikah heyecanı derken şimdide bebiş hayecanı ama en güzel bebiş....

Çok tşk ederim canlarım a.s.

kızlar hepinize iyi akşamlar... öpüyorum sizi ve beişlerinizi.eşimi bekletmiyeyim yağmurda var zaten...

İyi akşamlar canım a.s.

pınarcımmm sağol yorumun için canım...
Bende senin yeni eklediklerine bakıcam fırsat bulursam şimdi yoksa yarın..

Tamam bitanem yerimseniben

kızlar hepinize baktım resimlerde çok hoş çıkmışsınız civcivim ,pınarcım ojeli hepinizin maşallahı varrr
benim albümümde resimlerim var ama yenilerini de ekleyem bariiii

a.s.

Yenile bacım yenile meraklıyız biz kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende resimler ekledim sonunda.. bide hamilelik sonrası halim tabi daha tombik ve koyu saçlı

Gördüm canım süpersin valla yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…