2009 Mayıs Anneleri

beyaz 16 canım sanada günaydın nasılsın canım bebiş ne kadar da tatlı öyle:))))))))))))
biraz geç oldu ama anca gördüm yazını,iyiim cnm sen nasılsın?
dimi ya bebeiş çok şeker
az kaldı bizimde kucağımızda olacak aynısından

sağol cnm
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.

ojeli tatlım her renk bı ayrı durmuşş falla..cok yakışmışşş yanı ama sarı bı baska...masallah yahu mayıs annelri hepimize..ben de ekliim dicem ama eşim kızıo yahu yasak bızde nete foto vermek takıntılı benimkide naparsınız(( :)))

kızlar hepinize iyi akşmlar ben çıkıyorum
eşim gelmezse akşam tekrar girerim
eşim eniştesinin yanında kalabilirmiş bu akşam ameliyat oldu da
basit bir ameliyat
gelmezse bende yalnız kalıcam ya
offffffffffff:dilcikar:
inş gelir
sanki ona kaldı beklemek
bende ne fesatım ya
neler düşünüyorum:mymeka:

Ben kaçıyorum artık canlarım. Kocaman öptüm sizleri ve kuzularınızı a.s.

Saolasın canım o senin güzel görüşün senin resimlerinede baktım çok doğal ve ciciler sanki seni bir yerde görmüş gibiyim inan o kadar tanıdık geldinki

arkadaş olarak eklemediğim için bakamadım resimlerine ekle de bakayımmm

Canım ekledim bak bakalım beğenecekmisin?

sibiko baktım canım sanada sende çok tatlısın...

Ay kızlar bu resim işi baya iyi oldu en azından birbirimizi görmüş gibi olduk sadece nicklerden ibaret değil

ay kızlar mart annelerine baktım da şimdi doğumlar başlamış amanıınnnnn ben bir heyecanlandım ki sormayın vallaa

tamam bacım hafta içi ben çalışıyorum ya hafta sonu gideriz ya da ben martın 15inden sonra doğum iznine ayrılıcam o zaman gideriz

tamam cnm bana uyar sen ne zaman müsait olursannn

kızlar hepinize baktım resimlerde çok hoş çıkmışsınız civcivim ,pınarcım ojeli hepinizin maşallahı varrr
benim albümümde resimlerim var ama yenilerini de ekleyem bariiii

çokk saol canımm sende çok güzelsinn çok yakışmışsınız allahım ömür boyu mutluluk nasip etsin

Kızlar bende resimler ekledim sonunda.. bide hamilelik sonrası halim tabi daha tombik ve koyu saçlı

bizimm mayıss anneleri maşşallahhh hepsi birbirinden güzelll Allahım nazarlardan korusun inş :Saruboceq:

çıkannnn arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlarr kendinize çokk iyi bakınnn

giden arkadaşlar hepinizi öpüyorum. siz gidin bakalım. benim mesai yeni başladı kk'da:)
ama dönüşüm muhteşem olacak! bi ayrılayım şu iznee! delikafadulden

herkescıkler gıttımı yahu kızlarrrrr....bız yemek yıyıp geldık dyanamadık falla bugun bırazcık erken yedık ama olsun,ogluş erken acıktı bugun napalımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…