merhaba kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı cumartesi 100 lük yapılacak çok üzüldümm. bugün de oğlum hep aşağıya doğru vurdu çıkacak sandım çok canım acıdı karnım serleşti şu an semsert inşallah kötü bi şey olmaz yaa off
merhaba kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı cumartesi 100 lük yapılacak çok üzüldümm. bugün de oğlum hep aşağıya doğru vurdu çıkacak sandım çok canım acıdı karnım serleşti şu an semsert inşallah kötü bi şey olmaz yaa off
ben geldim .....sabah gittik 100lük şeker yüklendi
birtane değerim sınırda çıktı...evdeki değerlerde sınırda olunca yinede dahiliyeye görün dedi diyet önerirse yaparsın dedi..yani çok kötü bişey yok..ama önlem alınıyor .......
bebişlere gelince çokkk çokkk iyiler bu arada alinin kilosu 1300 ömerin kilosu 1150 gr çıktı
doktor kiloları fazla dedi ama bu bi sorun değil dedi...sadece senin yükün fazlaşıyor dedi...
ama boylarını sormayı unuttum.....
sonra herşeyi doktoruma sordum...kafamda soru işareti kalmadı.....
ben hep yatıyorum dedim dolaşma iznim varmı dedim....kendini yormadığın sğrece sorun yok kasılman kasık ağrın yoksa tabiki çık dedi yoksa bunalıma girersin dedi...tmm dedim ....oradan çıktığım gibi otobüse bindim eşimin yanına gittim kendimi zorla havuzlu hana yollattım....bütün eksikleri aldım
sadece bebek bakım ürünleri ile port bebeler kaldı ..nevresimini bile aldım..foto makinam gelsin size çekip koyacam hepsini ...
heeee bu arada doğum işi benim tahmin ettiğim gibi 36+ larda alırız dedi herhangi bir sorun olmazsa dedi
şimdi geçmişe bi bakemmmm
bacım hadı gozun aydın sonucun ıyı cıkmış şeker bıraz yuksek olunca zaten bebışlerınde kılosu cok oluyormuş
canım yukleme 3 saat mı surdu mıden falan bulandımı bende yarın yaptırcam ınsallah bende sorunsuz gecırırım
bebeışlerın hazırlıklarınıda yapmışsın ne keyıflısındır sen sımdı ohhh sefn olsun bacım
ben geldim .....sabah gittik 100lük şeker yüklendi
birtane değerim sınırda çıktı...evdeki değerlerde sınırda olunca yinede dahiliyeye görün dedi diyet önerirse yaparsın dedi..yani çok kötü bişey yok..ama önlem alınıyor .......
bebişlere gelince çokkk çokkk iyiler bu arada alinin kilosu 1300 ömerin kilosu 1150 gr çıktı
doktor kiloları fazla dedi ama bu bi sorun değil dedi...sadece senin yükün fazlaşıyor dedi...
ama boylarını sormayı unuttum.....
sonra herşeyi doktoruma sordum...kafamda soru işareti kalmadı.....
ben hep yatıyorum dedim dolaşma iznim varmı dedim....kendini yormadığın sğrece sorun yok kasılman kasık ağrın yoksa tabiki çık dedi yoksa bunalıma girersin dedi...tmm dedim ....oradan çıktığım gibi otobüse bindim eşimin yanına gittim kendimi zorla havuzlu hana yollattım....bütün eksikleri aldım
sadece bebek bakım ürünleri ile port bebeler kaldı ..nevresimini bile aldım..foto makinam gelsin size çekip koyacam hepsini ...
heeee bu arada doğum işi benim tahmin ettiğim gibi 36+ larda alırız dedi herhangi bir sorun olmazsa dedi
şimdi geçmişe bi bakemmmm
cnm 8,30 da oradaydık açlık şekerimi aldı sonra yükleme yapıldı ilk bardağa 50 gr döküldü sonraki bardakdada 50 gr içtik.....8.45 de içmiştim 9.45 de ilk kanı verdim sonra 10.45 de sonrada 11..45 de verdim kusmadım cnm zor dayandım uykum geldi ama talttık cnm
şimdi çok yorgunum yatacağım cnm
canım ben kendi dr umun hastanesinde yapacam yani ist yıldıztabya bilge hastanesindee Allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?