2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı cumartesi 100 lük yapılacak çok üzüldümm. bugün de oğlum hep aşağıya doğru vurdu çıkacak sandım çok canım acıdı karnım serleşti şu an semsert inşallah kötü bi şey olmaz yaa off

canım bozma moralini şimdi onlar içimizde dört dönüyorlar,benimde kalçam çok ağrıyor adım atarken bile çok acım oluyorsenağlama hayırlısıyla bir doğursakkaydirigubbakcemile3

olmaz canım merak etme, kasılmaların oluyordur

ben geldim .....sabah gittik 100lük şeker yüklendi
birtane değerim sınırda çıktı...evdeki değerlerde sınırda olunca yinede dahiliyeye görün dedi diyet önerirse yaparsın dedi..yani çok kötü bişey yok..ama önlem alınıyor .......

bebişlere gelince çokkk çokkk iyiler bu arada alinin kilosu 1300 ömerin kilosu 1150 gr çıktı
doktor kiloları fazla dedi ama bu bi sorun değil dedi...sadece senin yükün fazlaşıyor dedi...
ama boylarını sormayı unuttum.....
sonra herşeyi doktoruma sordum...kafamda soru işareti kalmadı.....
ben hep yatıyorum dedim dolaşma iznim varmı dedim....kendini yormadığın sğrece sorun yok kasılman kasık ağrın yoksa tabiki çık dedi yoksa bunalıma girersin dedi...tmm dedim ....oradan çıktığım gibi otobüse bindim eşimin yanına gittim kendimi zorla havuzlu hana yollattım....bütün eksikleri aldım
sadece bebek bakım ürünleri ile port bebeler kaldı ..nevresimini bile aldım..foto makinam gelsin size çekip koyacam hepsini ...

heeee bu arada doğum işi benim tahmin ettiğim gibi 36+ larda alırız dedi herhangi bir sorun olmazsa dedi

şimdi geçmişe bi bakemmmm

bacım hadı gozun aydın sonucun ıyı cıkmış şeker bıraz yuksek olunca zaten bebışlerınde kılosu cok oluyormuş
canım yukleme 3 saat mı surdu mıden falan bulandımı bende yarın yaptırcam ınsallah bende sorunsuz gecırırım
bebeışlerın hazırlıklarınıda yapmışsın ne keyıflısındır sen sımdı ohhh sefn olsun bacım

cnm 8,30 da oradaydık açlık şekerimi aldı sonra yükleme yapıldı ilk bardağa 50 gr döküldü sonraki bardakdada 50 gr içtik.....8.45 de içmiştim 9.45 de ilk kanı verdim sonra 10.45 de sonrada 11..45 de verdim kusmadım cnm zor dayandım uykum geldi ama talttık cnm

şimdi çok yorgunum yatacağım cnm

bi tanesi sınırda sadece olsun iyi bakalım benim ne olacak bana iki saat bekleyeceksin dediler ama kaç kere kan alıyorlar.? ellilikte canımı çok yaktılar damar bulamadılar sözde özel hastane

bana yarım litre içirdiler 50 likte

dırımcım sonucun iyi çıkmasına sevindim. maşallah bebişlerine de yahu tosun olacak bunlar inşallah:) ben ikiz olunca 1 çocuk kilosunu ikisi paylaşıyor sanırdım. meğer öyle değilmiş-tatlicadiarzu- eşyalarınızda hayırlı olsun canım. iyi günlerde giymek nasip olsun inşallah.

birsencim hadi gözün aydınn herşey normal olduğuna sevindim 2 ay diyetten de bişi olmaz yaparsınn bebişlerde aldıklarını güle güle giysinler merakla bekliyoz resimleriii ...bu arada kilolarıda çok iyi maşşallahh tosuncuklaraa hihoyyythihoyyyt

birsencim bende okudum simdi önemli birşeyin olmaması cok güzel sevindim cok canım okuduğumuzla zor bir hamilelik geçirdin ama brova sana ya sonuna geliyorsun hayırlısıyla artık.Bacım 2 bebişi nasıl besledin öyle tosuncuk olmuşlar maşallah.

KISLAR SLMLARa.s. küstüm size benide arkadaş olarak ekleyin:çok üzgünüm:

hiçbirinizin resimlerini göremedim bi kaçtanenize ark.listeme ekledim...
ya biz bugün recep ivedige gittik amanın bune cok komikti kızlar gülekten doguracaktım
sinemada inanın bi ara korkup cıksammı die bile düşündüm kıslar acayip moral valla tavsiye ederim..

CİVCİV1981 bende şu ilgi hastanesini çok merak ediorum birileri eşime tavsiye etmiş
ben aradım bugun nor.dogum 200 sezeryan 350dedi inanamadım ben vatan29mayısa gidiom normal 850 sez.1280 falan dediler. ilgi has. nasıl gerçi gidip bi muayene olmak istiorum hangi dra gidiosun banada tavsiye et!! bide orada 4 boyutlu ultrosonda varmıs ama telde fiat vermediler bagkurluya nekadar sen biliomusun?? dogum eviymiş orası dimi bide dediki istege baglı sezerya olmuomus sigorta karsılamıomus mecburi olursa karsılıomus biraz korkuttu beni ama gidip bi bakım diorum büyük fark var arada!!!

CNR FUARA bende ilk günü gitmeyi düşünüorum fuarlar ilk gün daha güzel ve promosyonlu oluo kıslar kacırmayın derim!! ama buluşma gibi bişi olursa size uyarım ve cokta mutlu olurum:dance: düşünsenize bissürü hamile arkadaş bi arada ne güzel resimler,paylaşımlar cok hoş bi anı kalır cocuklarımıza

günaydın kızlar
birsencım masallah bebişlerine şekerin için biraz dikkat yeterlı gelir canm
bengicim senin 100lukte normal cıkar inş benımde 50 lık yuksek cıkmıstı 100 lukte normal cıktı
buarada kızlar ben netten nıveanın atta cantasını sipariş etmiştim geldı cok hosuma gitti çantasıda cok güzel extradan çanta almamaya karar verdım cunku cantalara baktım mağazada hemen hemen aynı özellikte yenıden almaya gerek kalmadı böylece

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar....
ne yaptınız mayıs anneleri...?
dırımcım çok sevindim sağlıklıymış bebişler şekerinde iyi çıkmış çok şükür bi sorun çıkmamış.gözünaydın canım...maşallah paşalarına annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…