2009 Mayıs Anneleri

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hafta sonu geldi yine ohh ne güzel yarın dinleniriz :))))))))) nasılsınız hatunlar

herkeslere selam mayısın tontiş Hamilelerrri, aranızda kaç kişi normal doğum düşünüyor merak ettim. ben sezeryanla yaptım doğumumu

Günayyyyyyyyyyyydın nasılsınız bakalım arkadaşlar

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hafta sonu geldi yine ohh ne güzel yarın dinleniriz :))))))))) nasılsınız hatunlar

Günaydınlar canlarım evetttttttttt bugün son iş günü hihoyyyt hihoyyyt hepinize hayırlı cumalar.

Birsencim sonuçlar iyi az bir süre diyet yapmak sorun olmaz canım ayrıca kıyafetleride çok merak ediyorum en kısa zamanda ekle olurmu ayyy canlarım ya maşşallah kilolarıda çok iyi kız sen bu bebeleri iyi bakmışın heee o kadar kusmaya rağmen bak paşalar almışlar alacaklarını bundan sonra kusuyorum diye üzülmek yok :dance:

günaydın kızlar

pınarcım fotolarına şimdi bakabildim hepsi çok güzel tam aklımda canlandırdığım gibi tatlı ve güleryüzlüsün mutluluğun katlanarak çoğalsın öpüyorum

fulya bengi mimaresra ve incihancım hepinizi ekledim listeye

mayıs annesi yok mu başka adres verecek listeyi bu akşam üzeri göndercem herkese

ojeli ılgın civciv sizlerde çok güzelmişsiniz kızlar birer fıstık valla mayıs annelerinin hepsi birbirinden güzel ve bakımlı hepinizi öpüyorum

tutkuncum ojefıstığım sibikom günaydın canlarım nasılsınız:)))))))))))))) gece defnem pek hareketliydi bütün gece eşim göbüşümü sevdi durdu bizimde hoşumuza gitti baba kız pek yakınlaştılar:)) babası seviyor oda vuruyor:)))))))))))))))

tutkuncum gözünaydın... büyümüş kızın.alır annesi merak etme.. eşin güle güle giysinn kazağını canım..
Canım sağol

TUTKUNCUM BEBİŞ ALIR DOKTOR NORMAL DEDİYSE ÜZÜLME CANIM...
SEN BİR BOĞAYSAN BEN NEYİM ACABA?
BEN 71-72 FİLANIM ABOOOOOOOWWWWWWW:1shok::1shok::1shok:
Canım şiştikçe daha doğrusu tartıdaki rakamlar beni geriyor

Maşallah canım iyi almışsın ama vücudun onu kaldırıyordur

Canım hayırlı olsun fotosunu görelim canım dr yine de diyet verdimi ne yapıyorsun

Kız ojeli resmini gördüm güzlmişsin kız

Hayırlı cumalar canım

eşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız

ılgıncım iyiyim canım sağolasın bu mayıs babalarıda kızlarana pek düşkün canım,

sibiko ojeli kız sin sarışınmısınız ama valla fıstık gibisiniz çok yakışmış saçınız hala aynı renktemi kızlar zor olmuyormu hamilelikte

aysuncum kaç çıkmıştı 50 likte

tutkuncum günaydın msn adresi aldınmı

eşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız

Canım arkadaşlarımın çoğu niveadan memnun kalmadılar ikisinden birini alacaksan sebamed al derim ben chicco nun bakım setini aldım çantalı

kızlar bende kararsız kaldım hemşire arkadaşımda pişik için bepanthane yada hametan kullan diyor

Son düzenleme:
ılgıncım bu arada defne ismini babalar da çok seviyor ne güzel ya onlarında içine sinen bir isim olması benim eşimde çok narin ve hanfendi biri olcak diyor ismi gibi inş ::)))

Yok canım eski halim şimdi kahve gibi boyamaya boyamaya gitti artık sarılığı ama doğumdan sonra boyatıcam hemen ayrıca bitkisel boyanın hiçbir sakıncası yok dedi doktor bakalım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…