günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar....
ne yaptınız mayıs anneleri...?
dırımcım çok sevindim sağlıklıymış bebişler şekerinde iyi çıkmış çok şükür bi sorun çıkmamış.gözünaydın canım...maşallah paşalarına annesi
Günayyyyyyyyyyyydın nasılsınız bakalım arkadaşlar
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese hafta sonu geldi yine ohh ne güzel yarın dinleniriz :))))))))) nasılsınız hatunlar
herkeslere selam mayısın tontiş Hamilelerrri, aranızda kaç kişi normal doğum düşünüyor merak ettim. ben sezeryanla yaptım doğumumu
Canım sağoltutkuncum gözünaydın... büyümüş kızın.alır annesi merak etme.. eşin güle güle giysinn kazağını canım..
Canım şiştikçe daha doğrusu tartıdaki rakamlar beni geriyorTUTKUNCUM BEBİŞ ALIR DOKTOR NORMAL DEDİYSE ÜZÜLME CANIM...
SEN BİR BOĞAYSAN BEN NEYİM ACABA?
BEN 71-72 FİLANIM ABOOOOOOOWWWWWWW:1shok::1shok::1shok:
Maşallah canım iyi almışsın ama vücudun onu kaldırıyordur[k] {n} [k];5379189 .!.:KIZLAR GÜNAYDINa.s.
yeni kalktık sayılır kahvaltı yapmadım daha yaparız birazdan midem kötü
tutkuncum bebişe maş büyümüş sen kaç kilo aldınki şimdiye kadar bende 68 falanım
51le kalmıstım dün tartılınca şoka girdim nerdeyse her ay 4 kilo bireden alıorum bu defada öle alırsam
dr bana kızıcak
yediklerime dikkat edicem 28de randevum var ozamana kadar kilo almayım bari offff ya offf
tombalak bişi oldum ben
Güle güle canım a.s.
Hoşgeldin canım. Ohh maşşallah kızımıza kocaman olmuş. 67 ve boğamı? O zaman ben neyim acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eşinde kazağını güle güle giysinnnhihoyyyt[/QUOTECanım sağol]
Canım ya normalde daha çok alıyordu diyetten sonra ben yine 500 gr almışım bebek 100 gr yani önemli olan onu beslemek ondan öyle söylüyorumTürkiz'imize maşşallah doktor normal dediyse süperrrrrr.Sen kendine boğa diyosun ben napayım senağlama
Ben 81 oldum 74'le hamile kaldım ooooo siz mankensiniz bizim yanımızda :roflol::roflol::roflol:
Kaç çıktı canım.Canım benim kız gibi oturuyordur belki benimkide alta vuruyor ayaklarını donuma kaçırcam zannediyorummerhaba kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı cumartesi 100 lük yapılacak çok üzüldümm. bugün de oğlum hep aşağıya doğru vurdu çıkacak sandım çok canım acıdı karnım serleşti şu an semsert inşallah kötü bi şey olmaz yaa off
Kız bebişleri iyi beslemişsin aldıklarınıda görelim hayırlı günlerde giysin yaramazlar inşallah bak ne güzel çıktı herşey moral ne kadar önemliben geldim .....sabah gittik 100lük şeker yüklendi
birtane değerim sınırda çıktı...evdeki değerlerde sınırda olunca yinede dahiliyeye görün dedi diyet önerirse yaparsın dedi..yani çok kötü bişey yok..ama önlem alınıyor .......
bebişlere gelince çokkk çokkk iyiler bu arada alinin kilosu 1300 ömerin kilosu 1150 gr çıktı
doktor kiloları fazla dedi ama bu bi sorun değil dedi...sadece senin yükün fazlaşıyor dedi...
ama boylarını sormayı unuttum.....
sonra herşeyi doktoruma sordum...kafamda soru işareti kalmadı.....
ben hep yatıyorum dedim dolaşma iznim varmı dedim....kendini yormadığın sğrece sorun yok kasılman kasık ağrın yoksa tabiki çık dedi yoksa bunalıma girersin dedi...tmm dedim ....oradan çıktığım gibi otobüse bindim eşimin yanına gittim kendimi zorla havuzlu hana yollattım....bütün eksikleri aldım
sadece bebek bakım ürünleri ile port bebeler kaldı ..nevresimini bile aldım..foto makinam gelsin size çekip koyacam hepsini ...
heeee bu arada doğum işi benim tahmin ettiğim gibi 36+ larda alırız dedi herhangi bir sorun olmazsa dedi
şimdi geçmişe bi bakemmmm
Sezeryan benimdeherkeslere selam mayısın tontiş Hamilelerrri, aranızda kaç kişi normal doğum düşünüyor merak ettim. ben sezeryanla yaptım doğumumu
Günaydın Dedim sana Defne diye sevdir yakınlaşır ismede ısınırtutkuncum ojefıstığım sibikom günaydın canlarım nasılsınız:)))))))))))))) gece defnem pek hareketliydi bütün gece eşim göbüşümü sevdi durdu bizimde hoşumuza gitti baba kız pek yakınlaştılar:)) babası seviyor oda vuruyor:)))))))))))))))
Canım hayırlı olsun fotosunu görelim canım dr yine de diyet verdimi ne yapıyorsungünaydın kızlar
birsencım masallah bebişlerine şekerin için biraz dikkat yeterlı gelir canm
bengicim senin 100lukte normal cıkar inş benımde 50 lık yuksek cıkmıstı 100 lukte normal cıktı
buarada kızlar ben netten nıveanın atta cantasını sipariş etmiştim geldı cok hosuma gitti çantasıda cok güzel extradan çanta almamaya karar verdım cunku cantalara baktım mağazada hemen hemen aynı özellikte yenıden almaya gerek kalmadı böylece
Kız ojeli resmini gördüm güzlmişsin kızgünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar....
ne yaptınız mayıs anneleri...?
dırımcım çok sevindim sağlıklıymış bebişler şekerinde iyi çıkmış çok şükür bi sorun çıkmamış.gözünaydın canım...maşallah paşalarına annesi
Günaydınlar canlarım evetttttttttt bugün son iş günü hihoyyyt hihoyyyt hepinize hayırlı cumalar.
Birsencim sonuçlar iyi az bir süre diyet yapmak sorun olmaz canım ayrıca kıyafetleride çok merak ediyorum en kısa zamanda ekle olurmu ayyy canlarım ya maşşallah kilolarıda çok iyi kız sen bu bebeleri iyi bakmışın heee o kadar kusmaya rağmen bak paşalar almışlar alacaklarını bundan sonra kusuyorum diye üzülmek yok :dance:
eşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız
Canım hayırlı olsun fotosunu görelim canım dr yine de diyet verdimi ne yapıyorsun
cnm diyete falan gerek yok dedi normalmiş sonuçlarım
ılgıncım iyiyim canım sağolasın bu mayıs babalarıda kızlarana pek düşkün canım,
sibiko ojeli kız sin sarışınmısınız ama valla fıstık gibisiniz çok yakışmış saçınız hala aynı renktemi kızlar zor olmuyormu hamilelikte
aysuncum kaç çıkmıştı 50 likte
tutkuncum günaydın msn adresi aldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?