2009 Mayıs Anneleri

canım saf zeytinyağı iyi geliyor ben kullanmıştım:))) canım aynen marlyıncim babalarınında kızlarının ismini beğenmesi çok güzel

Bu arada dün tam size ben geldim diye yazarken geçen hafta doğum yapan arkadaşım arada hadi gel diye eşime söyledim oda tamam dedi gittim sezeryan olmuştu dün 6. günüydü kanama fazla olmamış dr uzun ped ve hasta bezi önermemiş dikişlerden dolayı pamuklu hamile kilotlarından al dedi bana 4-5 tane çok terleniyormuş ben 2 gecelik götürdüm dedi ikiside çok iyi oldu ama terlediği için üst götürmüşler 2-3 tane, bir pijama yetti dedi bu ikinci doğumu ilki normaldi alt lazım olmuştu sezeryanda üst lazım dedi 3 saat sonra kaldırıp yürütmüşler.Birde şeker olduğu için yapıştırma dikiş kullanmış dr onda izde daha az kalıyormuş.korse kullanmasını söylemiş dr karnı kalmasın diye bebek için 1 aylık olduğunda kalça ultrasonu varmış bazı drlar önermiyormuş elle muayene yeter diyormuş oda tam gün aldım ama yaptırmıycam dedi bi arkadaş dr bakmıyor bile demiş o sırada 1.5 ay önce doğum yapan arkadaşımız var ultrasona gitmiş onu söyledi bizimkide anlatınca o bebeğinin kalçasında bir kemikte çıkık olduğunu ve bunun ultrasonda gözüktüğünü 3 haftadır çift bezle bezlendiğini bugünkü ultrasonda geçtiğini söyledi tabi hemen fikirler değişti.Yani bu ultrason daha hastanedeyken bebek için gün alıyormuşuz buna dikkat edelim önemli arkadaşlar

eşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız
Ben sebamed aldım

Daha alamadım eşime dedim ilgilenmedi yav napçan dedi anlattım bakarız dedi.Ama en kısa zamanda edinecem.

Yok canım eski halim şimdi kahve gibi boyamaya boyamaya gitti artık sarılığı ama doğumdan sonra boyatıcam hemen ayrıca bitkisel boyanın hiçbir sakıncası yok dedi doktor bakalım:CüvCüv:

ya benimde saçlarım şu anda sarı gölgeli ama ben koyu renge dönmek istiyorum emzirirken boyatabilrimiyiz acaba btikisel ile

canım saf zeytinyağı iyi geliyor ben kullanmıştım:))) canım aynen marlyıncim babalarınında kızlarının ismini beğenmesi çok güzel

canım sebamedin hem pişik kremi var hemde pişik önleyicisi ben ilk önce pişik önleyiciyi kullanıcam ama zeytin yağını kullanmayı da düşünüyorum

Canım valla doktorum bana sakıncası olmadığını söyledi bitkisel boya için hemde iki farklı doktor öncekide böle demişti

kızlar yorum yapan herkese teşekkür ediyorum...

şu an sarışın değilim hamile kalmadan önce koyu renge boyamıştım.saçım 2 renk olmasın diye.doğumdan sonra tekrar boyatacam inşallah...

son resmimde var .girip bakabilirsiniz canlar...

Kızlar herkese günaydınlar...

Dün gece fena halde bir mid eyanması vardı bende. Bütün gece uyandım durdum. Neys eki şimdi geçti. geçmişe şöyle bir hızla baktım...

Birso gelmiş. Bacım çok sevdindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Ohhh eksiklerde tamamlanmış. İçin rahat etmiştir artık hihoyyyt

Eee sizlerde ne var ne yok bacılarım?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar geçmişi okuyamadım inşallah herkez çok iyidir benim işler okadar çok yoğunki anlatamam dün 9kadar işteydim bugünde dökülüyorum resmen ya çok yoruldum vallahi işten çıkıcam ya nasıl yükleniyorlar anlatamam akşam eve pestilim gidiryor

tukuncum arkadaşını hatırladığım kadarı ile nene hatun da yaptı değilmi doğumu nasıl memnun kalmışmı hastaneden

ben biraz önce gebelik sitesinde bu kalça ultrasonunu okuyordum oradaki doktor ailede kalça çıkığı öyküsü yada makat gelişle doğmadıysa bebek gerek olmadığını yazıyor ama bizler pinpiriğiz yaparız herhalde bu kalça ultrasonunun bir zararı yoktur inş bebeğe

bide korseyi sezeryan olunca hemen kullanıyormuyuz kızlar

hoşgeldin pınarcım.. herhalde o mide yanmasını en iyi ben anlarım. gerçi benim mide değil yemek borum yanıyor.ama soğuk süt acaip iyi geliyor. yudum yudum içiyorum.geçiriyor.tavsiye ederim.

hoşgeldin pınarcım.. herhalde o mide yanmasını en iyi ben anlarım. gerçi benim mide değil yemek borum yanıyor.ama soğuk süt acaip iyi geliyor. yudum yudum içiyorum.geçiriyor.tavsiye ederim.

Hoşbuldum canım. benimde arada olurdu ama dün ki fenaydı. Öğlen başladı sabaha kadar hiç geçmedi. Gece yatarken belki iyi gelir diye koca bir bardak sü içtim ama yok bacım yandım durdum. Aman bi daha olmasın ya. Yarın doktora gidince soracağım bişeyler versin bana...

Sen nasılsın?

Bu arada bakım malzemelerini Sebamed alacağım bende kızlar...

bende iyiyim sağol. geçmiş olsun ne diyim niye öyle olduki acaba?
benim yanıyor bile olsa yatınca geçer.uyanıp yemek yediğim zaman başlıyor benimkide...
neyse az kaldı sabredelim...

bende iyiyim sağol. geçmiş olsun ne diyim niye öyle olduki acaba?
benim yanıyor bile olsa yatınca geçer.uyanıp yemek yediğim zaman başlıyor benimkide...
neyse az kaldı sabredelim...

Öğlen söylemesi ayıp tavuk kanat istemiştim dışarıdan. Sosluydu. Sanırım o yaptı tatlım ya :çok üzgünüm:

Evet az kaldı ama bundan sonrası daha ağır olacak heralde :CüvCüv:

günaydın kızzllaaar!
yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum artık. neçabuk 1500e dayandınız anlamadım.
geçmişi okumadım ama uamarım herkes iyidir.
yarın kuzumu göreceğim için çook heyecanlıyım. biray oldu nerdeyse. çok merak ediyom sıpam nekdar olmuş.
doğum yaklaştıkça iş yükü fazlalaşıyor. ama olsun diyorum hareket etmeden bütün gün pcnin başındada oturunca iyice kaslar tembelleşiyor. (işlerin yoğunluğunda bende kendimi böyle motive ediyom::)) azcık polyanacılık yapıyom yoksa çekilmez dimi)

Ojeli pınarcım oh o miğde yanmaları benide öldürüyor bende çok dayanamadığımda günde 1 kez soda içiyorum iyi geliyor

eşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız

canım ben nivea kullandım gayette memnunum benimkinin cildi hassaa olmasına rağmen çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. ama sebamedi de beyenen çok.

Canım ya ne fena o yanma ne yedin dün akşam
İİİİİİİİYYYYYYYYYİİİİİİİİİYYYYYYİİİZZZZZZZ

canım böylede güzel öylede güzeldir

Az kaldı ha gayret ondan da artık sabrın azalmıştır.Dün arkadaşla konuşuyordum nasıl dedim işyerindeki arkadaşlar yerimize gelenler falan bana dedi ki valla bizlede yürüyodu bizsizde yürüyor hayat devam ediyor ondan çokta üzülmenin şimdi ben gidince ne olacak diye düşünmenin anlamı yok aslolan kendimiz hayat devam ediyor.

ayyy kızlar sohbetleriniz bizimkiyle aynı bizde 30. haftalarda aynı sohbetleri yapıyoduk, biraz geçmişi yaşıyayım diye sizlere bakıyorum mahsuru yoksa.

mide yanma sorunum benimde var hemde acayip ( biraz fazla yesem baharatlı yağlı salçalı hemen midem yanıyor çıkarıyorum süt banada iyi geliyor

bozoncım günaydın tatlım nasılsın bende göreceğim defnemi yarın hayırlısıyla:))))))))

Günaydın canım hoşgeldin. Ohh hsende bizdensin. Yarın büyük gün hihoyyyt

Ojeli pınarcım oh o miğde yanmaları benide öldürüyor bende çok dayanamadığımda günde 1 kez soda içiyorum iyi geliyor

İçtim bacım içtim ama bu fenaydı valla canıma okudu :çok üzgünüm:

Akşam değilde öğlen yediğim tavuk dokundu bacım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…