ayyy kızlar sohbetleriniz bizimkiyle aynı bizde 30. haftalarda aynı sohbetleri yapıyoduk, biraz geçmişi yaşıyayım diye sizlere bakıyorum mahsuru yoksa.
günaydın kızlar..
off bugün çok yorgunumfisfisfis
dün gece kızımızın odası geldi..şimdi de internetten uyku setlerine bakıyoruz..
bi de park yatak almak gerkicek galiba ilk aylar için..tabii bu arada maddi olarak hafif göçüklerdeyiz:bbo:
ayyy kızlar sohbetleriniz bizimkiyle aynı bizde 30. haftalarda aynı sohbetleri yapıyoduk, biraz geçmişi yaşıyayım diye sizlere bakıyorum mahsuru yoksa.
mide yanma sorunum benimde var hemde acayip( biraz fazla yesem baharatlı yağlı salçalı hemen midem yanıyor çıkarıyorum süt banada iyi geliyor
bozoncım günaydın tatlım nasılsın bende göreceğim defnemi yarın hayırlısıyla:))))))))
günaydın kızlar..
off bugün çok yorgunumfisfisfis
dün gece kızımızın odası geldi..şimdi de internetten uyku setlerine bakıyoruz..
bi de park yatak almak gerkicek galiba ilk aylar için..tabii bu arada maddi olarak hafif göçüklerdeyiz:bbo:
Kızlar günaydın
nasılsınız, pınarcım geçmiş olsun
dün fotolarını gördüm, maşallah canım çok yakışmışsınız
biz de oğluşla işteyiz bugün, babamıza küsüz :dilcikar:
çok kırdı bizi
hafta sonu istanbula gidecektik olmayacak herhalde :1no2:
kızlar dün iş arkadaşım fark etmeden karnımı acıttı, bir şeyler almaya eğilmişti ben de yanındaydım kalkarken karnıma değdi
inşallah bir şey olmamıştır kuşuma :Saruboceq:
anneme de söylemiştim abartma diyor, her şeyi takıyorum kızlar ne yapıyım anneyim işte :CüvCüv:
canım ben nivea kullandım gayette memnunum benimkinin cildi hassaa olmasına rağmen çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. ama sebamedi de beyenen çok.
Canım sağol bilgi için.Takıl tabi canım ne mutlu sen doğurmuşsun ve büyütüyorsun ay bi o günleri görsekayyy kızlar sohbetleriniz bizimkiyle aynı bizde 30. haftalarda aynı sohbetleri yapıyoduk, biraz geçmişi yaşıyayım diye sizlere bakıyorum mahsuru yoksa.
Aman dikkat et canım yediklerine hadi az kaldı yarınaGünaydın canım hoşgeldin. Ohh hsende bizdensin. Yarın büyük gün hihoyyyt
İçtim bacım içtim ama bu fenaydı valla canıma okudu :çok üzgünüm:
Akşam değilde öğlen yediğim tavuk dokundu bacım :çok üzgünüm:
Hadi inşallah hayırlı haberler alır gelirsin.günaydın kızzllaaar!
yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum artık. neçabuk 1500e dayandınız anlamadım.
geçmişi okumadım ama uamarım herkes iyidir.
yarın kuzumu göreceğim için çook heyecanlıyım. biray oldu nerdeyse. çok merak ediyom sıpam nekdar olmuş.
doğum yaklaştıkça iş yükü fazlalaşıyor. ama olsun diyorum hareket etmeden bütün gün pcnin başındada oturunca iyice kaslar tembelleşiyor. (işlerin yoğunluğunda bende kendimi böyle motive ediyom::)) azcık polyanacılık yapıyom yoksa çekilmez dimi)
Kızlar günaydın
çok kırdı bizi
kızlar dün iş arkadaşım fark etmeden karnımı acıttı, bir şeyler almaya eğilmişti ben de yanındaydım kalkarken karnıma değdi
anneme de söylemiştim abartma diyor, her şeyi takıyorum kızlar ne yapıyım anneyim işte :CüvCüv:
Canım sağol bilgi için.Takıl tabi canım ne mutlu sen doğurmuşsun ve büyütüyorsun ay bi o günleri görsek
Aman dikkat et canım yediklerine hadi az kaldı yarına
Hadi inşallah hayırlı haberler alır gelirsin.
Dün bebişimin kilosunu beğenmedim ya dönerken sarelle aldım bir dilim ekmeğe bol booooolca sürdüm yedim.şimdi meyva yiyim de beslensin kuzum ya
ne kadar azkalmış doğumlarınızaa dimi, allah ağrısız sızısız kurtarır inşallah, ben sezeryan oldum ilk sezeryandan çıktığımda canım çok yanıyodur, sürekli ağrı kesici yapsınlar diye sayıkladım neyseki ağrı kesici verilince ve serum takılınca bir nebze olsun rahatladım 2. gün ayağa kalktım yürüdüm, tabi ayağa kalkarken kende canım çok yandı, ama yürüyüş yapmak sezeryanın iyileşmesini hızlandıryor, ve inanın hasatanede 3 gece kaldım sanki 1 hafta kalmışım gibi geldi verdikleri ilaçlardanmı yoksa narkozdanmı bilmiyorum, sonra hastaneden çıkış eve geliş tabiki evde de az az canımın yandığı oldu oldu ama ilk iki günde olduğu gibi değil, yani 5 gün sonra acılarınız çok hafiliyor sadece öküsürüken hapşururken yataktan kalkarkken acıyor, 20. günde hiç acınız kalmıyor. bunları yazmak istedim çünkü ben sezeryan olmadan önce bunları bilmiyodum mesela sezeryandan sonra ağrım olacak sandım, ama ağrı değil bu yanma acısı gibi insanın orası yanmış gibi acıyor. ama inanaın hiç bir acı bebeğinizin sevincinin önüne geçemiyor evde hep ben baktım bebeğime geceleri gündüzleri.
Aaa aşkolsun ne mahsuru ya ne güzel siz geçmişsiniz bu günleri. Sağlıkla büyütün kuzunuza a.s.
Bende çok hafif olurdu bacım arada. Ama bu dünkü beni mahvetti...
Oooo hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullansın inşallah kuzun hihoyyyt
Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın a.s.
Yok be bacım bu kadar pimpirikli olma. Sen benim kendimi koltuğa atışımı falan görsen kalpten gidersin healde kaydirigubbakcemile3
Canım sağol bilgi için.Takıl tabi canım ne mutlu sen doğurmuşsun ve büyütüyorsun ay bi o günleri görsek
Aman dikkat et canım yediklerine hadi az kaldı yarına
Hadi inşallah hayırlı haberler alır gelirsin.
Dün bebişimin kilosunu beğenmedim ya dönerken sarelle aldım bir dilim ekmeğe bol booooolca sürdüm yedim.şimdi meyva yiyim de beslensin kuzum ya
ne kadar azkalmış doğumlarınızaa dimi, allah ağrısız sızısız kurtarır inşallah, ben sezeryan oldum ilk sezeryandan çıktığımda canım çok yanıyodur, sürekli ağrı kesici yapsınlar diye sayıkladım neyseki ağrı kesici verilince ve serum takılınca bir nebze olsun rahatladım 2. gün ayağa kalktım yürüdüm, tabi ayağa kalkarken kende canım çok yandı, ama yürüyüş yapmak sezeryanın iyileşmesini hızlandıryor, ve inanın hasatanede 3 gece kaldım sanki 1 hafta kalmışım gibi geldi verdikleri ilaçlardanmı yoksa narkozdanmı bilmiyorum, sonra hastaneden çıkış eve geliş tabiki evde de az az canımın yandığı oldu oldu ama ilk iki günde olduğu gibi değil, yani 5 gün sonra acılarınız çok hafiliyor sadece öküsürüken hapşururken yataktan kalkarkken acıyor, 20. günde hiç acınız kalmıyor. bunları yazmak istedim çünkü ben sezeryan olmadan önce bunları bilmiyodum mesela sezeryandan sonra ağrım olacak sandım, ama ağrı değil bu yanma acısı gibi insanın orası yanmış gibi acıyor. ama inanaın hiç bir acı bebeğinizin sevincinin önüne geçemiyor evde hep ben baktım bebeğime geceleri gündüzleri.
kız Pınar güldürdün beni ya ama haklısın giderim herhalde kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana gerçekten takmamak lazım :mymeka:
Aynen bacım ne kadar kafaya takarsan o kadar fena oluyor. İnsan kendini dinlemeye başlıyor sonra. Hem ayrıntılı ultrason için gittiğim profa "Eğilmeme, kalkmama dikkat etmiyorum. Bişey olur mu?" demiştim. O da sen kendin için dikkat et. Bebek istemediği sürece ona hiçbişey olmaz demişti a.s.
Canım ya karşı taraf dikkat etmeyebilir ondan biz daha dikkatli olmalıyız elini hep refleks olarak kullan çünkü insanlar gerçekten bize o kadar dikkat etmiyorlar.Canım inşallah bişey olmaz ama sende dikkat et ama hıııııKızlar günaydın
çok kırdı bizi
Valla bir haftadır hayatım tatlı olmadan geçti dr şeker olabilir tekrar bi tahlil deyince çayımın şekerini bile kestim sonra az alınca kiloyu biraz tatlı takviye edeyim dedim bide burda duyrulur arkadaşlara sarelle yiyolar bi kavanoz canım çekti bir dilime sürüp içimi söndüreyim dedimallah iyiliğini versin:roflol: heee sarelle yedin bebekte yedi ölemii hiç güleceğim yoktu çok yaşa emiiinaniknanik:roflol:
Canım benim ki o zaman karma olcak çünkü ben eti çok yiyorum mecburen sağlıklı olsun diyede öğlen zeytinyağlı yada sebze yiyorum.Ama yoğurtçu olcağı kesin tabi bıkmadıysa.tutkuncum sarelle yarasın bebişine kızlar bir belgesel vardı çoğumuz izlemişiszdir anne karnında yaşama yolculuk orada anne ne yerse bebişte ilerde o tarz beslenmeye yönelik olurmuş kadın hep italyan yemekleri yiyordu bizimkilerde tatlı canavarmı olacak ne:icecream:
Doğru demiş vallaAynen bacım ne kadar kafaya takarsan o kadar fena oluyor. İnsan kendini dinlemeye başlıyor sonra. Hem ayrıntılı ultrason için gittiğim profa "Eğilmeme, kalkmama dikkat etmiyorum. Bişey olur mu?" demiştim. O da sen kendin için dikkat et. Bebek istemediği sürece ona hiçbişey olmaz demişti a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?