merhaba kızlar işler çok yoğun malesef giremiyorumumarım herkes iyidir pınarcım resimlerini gördüm çok güzel arkadaşım Allah mutluluğunuzu bozmasına.s.
Ya ben sezeryandan korkuyorum hep normal olsun istiyorum ama şimdi sen alatınca içime biraz daha yattı
pınarcım ılgıncım yarın büyük gün bizim babş gelemicek ben tek giderim ordanda gezerim biraz inş hava yarın güsel olur
cnm parmaktan 4 kere kan verdim damardan almadılar çok zor olurdu vallabi tanesi sınırda sadece olsun iyi bakalım benim ne olacak bana iki saat bekleyeceksin dediler ama kaç kere kan alıyorlar.? ellilikte canımı çok yaktılar damar bulamadılar sözde özel hastane
suyumu yarım litre dediler cnm ben koca bardağın yarısına su yarıısna şekeri döktüm içtim vallabana yarım litre içirdiler 50 likte
valla cerenciğim ben ikiz olur küçük olur dedim ama öle olmayacak sanırım cnm 30 haftalık bebekle boy ölçüşüyolar korktum açıkcası ama doktorum bu bizim için bebek sağlığı için sorun olmaz dedi.....senin yükün fazla olur dedi nerede 5 kilo çocuk nerede 6 kilo çocuk dedi.....dırımcım sonucun iyi çıkmasına sevindim. maşallah bebişlerine de yahu tosun olacak bunlar inşallah:) ben ikiz olunca 1 çocuk kilosunu ikisi paylaşıyor sanırdım. meğer öyle değilmiş-tatlicadiarzu- eşyalarınızda hayırlı olsun canım. iyi günlerde giymek nasip olsun inşallah.
maşşallah valla babaları çok fena mutluuu bebekleri dombili diye gerçi biz karıkoca irikıyım insanlarız bebeklerde kuş kadar olmaz genetik bazı şeylerbirsencim canım çok sevindim iyi çıkmasına prenslere maşallah annesi:))))))))))))
kız onlar için neler yaptım ben 2 ay diyetin lafımı olur bacımm...kıyafetleri annem tıkmadan biyere hemen çekecem sözzzzzzbirsencim hadi gözün aydınn herşey normal olduğuna sevindim 2 ay diyetten de bişi olmaz yaparsınn bebişlerde aldıklarını güle güle giysinler merakla bekliyoz resimleriii ...bu arada kilolarıda çok iyi maşşallahh tosuncuklaraa hihoyyythihoyyyt
evet zor hamişlik ama büyük ihtimalle ben uyuyorum cnm çok yani kendimi yormuyorumbirsencim bende okudum simdi önemli birşeyin olmaması cok güzel sevindim cok canım okuduğumuzla zor bir hamilelik geçirdin ama brova sana ya sonuna geliyorsun hayırlısıyla artık.Bacım 2 bebişi nasıl besledin öyle tosuncuk olmuşlar maşallah.
sağol cnm evet biraz dikkat herşeyi yoluna koyar gibigünaydın kızlar
birsencım masallah bebişlerine şekerin için biraz dikkat yeterlı gelir canm
bengicim senin 100lukte normal cıkar inş benımde 50 lık yuksek cıkmıstı 100 lukte normal cıktı
buarada kızlar ben netten nıveanın atta cantasını sipariş etmiştim geldı cok hosuma gitti çantasıda cok güzel extradan çanta almamaya karar verdım cunku cantalara baktım mağazada hemen hemen aynı özellikte yenıden almaya gerek kalmadı böylece
evet cnm herşey iyi gidiyor çok şükürrrrgünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar....
ne yaptınız mayıs anneleri...?
dırımcım çok sevindim sağlıklıymış bebişler şekerinde iyi çıkmış çok şükür bi sorun çıkmamış.gözünaydın canım...maşallah paşalarına annesi
günaydınnn ccicimmm tüm günaydın diyen arkadaşlarıma günaydınlarrr olsunnGünayyyyyyyyyyyydın nasılsınız bakalım arkadaşlar
hayırlı cumalar cnm evet biraz diyet kimseyi bozmaz heheeeGünaydınlar canlarım evetttttttttt bugün son iş günü hihoyyyt hihoyyyt hepinize hayırlı cumalar.
Birsencim sonuçlar iyi az bir süre diyet yapmak sorun olmaz canım ayrıca kıyafetleride çok merak ediyorum en kısa zamanda ekle olurmu ayyy canlarım ya maşşallah kilolarıda çok iyi kız sen bu bebeleri iyi bakmışın heee o kadar kusmaya rağmen bak paşalar almışlar alacaklarını bundan sonra kusuyorum diye üzülmek yok :dance:
günaydın kızlar
pınarcım fotolarına şimdi bakabildim hepsi çok güzel tam aklımda canlandırdığım gibi tatlı ve güleryüzlüsün mutluluğun katlanarak çoğalsın öpüyorum
fulya bengi mimaresra ve incihancım hepinizi ekledim listeye
mayıs annesi yok mu başka adres verecek listeyi bu akşam üzeri göndercem herkese
ojeli ılgın civciv sizlerde çok güzelmişsiniz kızlar birer fıstık valla mayıs annelerinin hepsi birbirinden güzel ve bakımlı hepinizi öpüyorum
benim karnımmm görsen sennnn yada kocişinnnneşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız
ben sebamet kullanacağımmmılgıncımben sebamed alıcam hepsini ona iyi diyorlar nivea nasıl acaba onuda hiç bimiyorum
evet cnm içim rahat etti çok yoruldum ama benKızlar herkese günaydınlar...
Dün gece fena halde bir mid eyanması vardı bende. Bütün gece uyandım durdum. Neys eki şimdi geçti. geçmişe şöyle bir hızla baktım...
Birso gelmiş. Bacım çok sevdindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Ohhh eksiklerde tamamlanmış. İçin rahat etmiştir artık hihoyyyt
Eee sizlerde ne var ne yok bacılarım?
Canım valla doktorum bana sakıncası olmadığını söyledi bitkisel boya için hemde iki farklı doktor öncekide böle demişti
kızlar yorum yapan herkese teşekkür ediyorum...
şu an sarışın değilim hamile kalmadan önce koyu renge boyamıştım.saçım 2 renk olmasın diye.doğumdan sonra tekrar boyatacam inşallah...
son resmimde var .girip bakabilirsiniz canlar...
hoşgeldin pınarcım.. herhalde o mide yanmasını en iyi ben anlarım. gerçi benim mide değil yemek borum yanıyor.ama soğuk süt acaip iyi geliyor. yudum yudum içiyorum.geçiriyor.tavsiye ederim.
Hoşbuldum canım. benimde arada olurdu ama dün ki fenaydı. Öğlen başladı sabaha kadar hiç geçmedi. Gece yatarken belki iyi gelir diye koca bir bardak sü içtim ama yok bacım yandım durdum. Aman bi daha olmasın ya. Yarın doktora gidince soracağım bişeyler versin bana...
Sen nasılsın?
Bu arada bakım malzemelerini Sebamed alacağım bende kızlar...
,günaydın kızzllaaar!
yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum artık. neçabuk 1500e dayandınız anlamadım.
geçmişi okumadım ama uamarım herkes iyidir.
yarın kuzumu göreceğim için çook heyecanlıyım. biray oldu nerdeyse. çok merak ediyom sıpam nekdar olmuş.
doğum yaklaştıkça iş yükü fazlalaşıyor. ama olsun diyorum hareket etmeden bütün gün pcnin başındada oturunca iyice kaslar tembelleşiyor. (işlerin yoğunluğunda bende kendimi böyle motive ediyom::)) azcık polyanacılık yapıyom yoksa çekilmez dimi)
ayyy kızlar sohbetleriniz bizimkiyle aynı bizde 30. haftalarda aynı sohbetleri yapıyoduk, biraz geçmişi yaşıyayım diye sizlere bakıyorum mahsuru yoksa.
günaydın kızlar..
off bugün çok yorgunumfisfisfis
dün gece kızımızın odası geldi..şimdi de internetten uyku setlerine bakıyoruz..
bi de park yatak almak gerkicek galiba ilk aylar için..tabii bu arada maddi olarak hafif göçüklerdeyiz:bbo:
Kızlar günaydın
nasılsınız, pınarcım geçmiş olsun
dün fotolarını gördüm, maşallah canım çok yakışmışsınız
biz de oğluşla işteyiz bugün, babamıza küsüz :dilcikar:
çok kırdı bizi
hafta sonu istanbula gidecektik olmayacak herhalde :1no2:
kızlar dün iş arkadaşım fark etmeden karnımı acıttı, bir şeyler almaya eğilmişti ben de yanındaydım kalkarken karnıma değdi
inşallah bir şey olmamıştır kuşuma :Saruboceq:
anneme de söylemiştim abartma diyor, her şeyi takıyorum kızlar ne yapıyım anneyim işte :CüvCüv:
ne kadar azkalmış doğumlarınızaa dimi, allah ağrısız sızısız kurtarır inşallah, ben sezeryan oldum ilk sezeryandan çıktığımda canım çok yanıyodur, sürekli ağrı kesici yapsınlar diye sayıkladım neyseki ağrı kesici verilince ve serum takılınca bir nebze olsun rahatladım 2. gün ayağa kalktım yürüdüm, tabi ayağa kalkarken kende canım çok yandı, ama yürüyüş yapmak sezeryanın iyileşmesini hızlandıryor, ve inanın hasatanede 3 gece kaldım sanki 1 hafta kalmışım gibi geldi verdikleri ilaçlardanmı yoksa narkozdanmı bilmiyorum, sonra hastaneden çıkış eve geliş tabiki evde de az az canımın yandığı oldu oldu ama ilk iki günde olduğu gibi değil, yani 5 gün sonra acılarınız çok hafiliyor sadece öküsürüken hapşururken yataktan kalkarkken acıyor, 20. günde hiç acınız kalmıyor. bunları yazmak istedim çünkü ben sezeryan olmadan önce bunları bilmiyodum mesela sezeryandan sonra ağrım olacak sandım, ama ağrı değil bu yanma acısı gibi insanın orası yanmış gibi acıyor. ama inanaın hiç bir acı bebeğinizin sevincinin önüne geçemiyor evde hep ben baktım bebeğime geceleri gündüzleri.
tutkuncum sarelle yarasın bebişine kızlar bir belgesel vardı çoğumuz izlemişiszdir anne karnında yaşama yolculuk orada anne ne yerse bebişte ilerde o tarz beslenmeye yönelik olurmuş kadın hep italyan yemekleri yiyordu bizimkilerde tatlı canavarmı olacak ne:icecream:
Aynen bacım ne kadar kafaya takarsan o kadar fena oluyor. İnsan kendini dinlemeye başlıyor sonra. Hem ayrıntılı ultrason için gittiğim profa "Eğilmeme, kalkmama dikkat etmiyorum. Bişey olur mu?" demiştim. O da sen kendin için dikkat et. Bebek istemediği sürece ona hiçbişey olmaz demişti a.s.
Günaydın Kızlar
Şöyle bir bakayım dedim size arkadaşlar herkes iyimiş ne güzel ben de hazırlıklar tam gaz gidiyor valla Birazdan bankaya cıkıcam kızlar bebek arabası ve puseti aldım intrnetten parasını halledicez buda abimin hediyesi oldu.
ayy kızlar ya ben size kaç gündür anlatıcam hep unuttum.....
bizim bebek odamızı benim babannem alacak tamam mı. hamile kaldığımda demişti odasını ben alacam diye. işte bende biliyorsunuz bebiş büyüdükçe bebek odası bakıyordum. 2 gün önce aradım babannemi ne yapıyorsun diye.. (bu arada babannem izmirde yaşıyor. arada kayseriye gelir) bana dediki aman yavrum şimdi alma şu an borcum var alamam. temmuzda oraya gelecem o zaman alacam diye. hadi buyurun. zaten dedi yeni doğan bebeği daha odasında yatıramazsın dedi. doğru bende yatırmayacaktım zaten yatağımın yanına beşik alacaktım ama ne biliyim odasını da yapmak istiyordum. bende kadına ne diyim tamam o zaman babanne dedim. yazın alalım dedim. zaten almayacam demiyorum söz canım sağ olursa alacam dedi ama şimdi değil temmuzda diyor.yani anlayacağınız şu an benim bebek odası planlarım suya düştü..
duvar kagıdını bende araştırıcam bugun pınar ama cok pahalı ya bir yerde sordum 10 m2 odayı 300 istiyorlar benim kendi evim olmadığı için cok geldi bana inşallah seneye biticek evim oraya yaptırırım koçtaşa baktım ordada işçlikle birlikte 150 oluyor karar veremedim yani daha
Günaydın Kızlar
Şöyle bir bakayım dedim size arkadaşlar herkes iyimiş ne güzel ben de hazırlıklar tam gaz gidiyor valla Birazdan bankaya cıkıcam kızlar bebek arabası ve puseti aldım intrnetten parasını halledicez buda abimin hediyesi oldu.
ayy kızlar ya ben size kaç gündür anlatıcam hep unuttum.....
bizim bebek odamızı benim babannem alacak tamam mı. hamile kaldığımda demişti odasını ben alacam diye. işte bende biliyorsunuz bebiş büyüdükçe bebek odası bakıyordum. 2 gün önce aradım babannemi ne yapıyorsun diye.. (bu arada babannem izmirde yaşıyor. arada kayseriye gelir) bana dediki aman yavrum şimdi alma şu an borcum var alamam. temmuzda oraya gelecem o zaman alacam diye. hadi buyurun. zaten dedi yeni doğan bebeği daha odasında yatıramazsın dedi. doğru bende yatırmayacaktım zaten yatağımın yanına beşik alacaktım ama ne biliyim odasını da yapmak istiyordum. bende kadına ne diyim tamam o zaman babanne dedim. yazın alalım dedim. zaten almayacam demiyorum söz canım sağ olursa alacam dedi ama şimdi değil temmuzda diyor.yani anlayacağınız şu an benim bebek odası planlarım suya düştü..
oy oy valla en güzel yiceğe alıştırmışsınkızlar bende yağmuruma hamileyken hep balık yedim şimdi çok seviyor:)))
hayırlı olsun canım nerden ne kadara aldın foto foto fotoGünaydın Kızlar
Canım ya insan hayal kırıklığına uğruyor ama gelince en güzelini aldırırsınayy kızlar ya ben size kaç gündür anlatıcam hep unuttum.....
Afiyet olsun.canlar ben saat 1 e kadar yokum. Bugün cuma ya öğle paydosumuz uzun oluyor. öptüm gelince görüşürüz inş.
canlar ben saat 1 e kadar yokum. Bugün cuma ya öğle paydosumuz uzun oluyor. öptüm gelince görüşürüz inş.
Haber verirsen sevinirim pınarcım bende bugün dolaşayım yazarım size olanları
oy oy valla en güzel yiceğe alıştırmışsın
hayırlı olsun canım nerden ne kadara aldın foto foto foto
Canım ya insan hayal kırıklığına uğruyor ama gelince en güzelini aldırırsın
Afiyet olsun.
Bu arada dün arkadaşımın kaynanasının kaynanası gelmiş nine 107 yaşındaoğlu olmuş ondan gelmiş bebeğin şeylerini öpüyor böyle fanatiklik kaç uşağın var dedim 4 diyor sadece erkekleri sayıyor bana senin karnın oğlan dedi bende evet dedim çünkü kız yapanları sevmiyor çok güldüm nineme ya eskiler ne kadar farklı düşünüyor.
Bu arada MARLIYN sen de memnunmusun dr kim senin kız belki aynı zamanda doğururuz orda senin nezaman doğum
kızlar patronumun uçuşunu ayarladım uçurdum gitti:))) sizler neler yapıyorsunuz acayip bel ağrım var benim
kızlar ekleyebildimmi acaba
oy oy valla en güzel yiceğe alıştırmışsın
hayırlı olsun canım nerden ne kadara aldın foto foto foto
Canım ya insan hayal kırıklığına uğruyor ama gelince en güzelini aldırırsın
Afiyet olsun.
Bu arada dün arkadaşımın kaynanasının kaynanası gelmiş nine 107 yaşındaoğlu olmuş ondan gelmiş bebeğin şeylerini öpüyor böyle fanatiklik kaç uşağın var dedim 4 diyor sadece erkekleri sayıyor bana senin karnın oğlan dedi bende evet dedim çünkü kız yapanları sevmiyor çok güldüm nineme ya eskiler ne kadar farklı düşünüyor.
Bu arada MARLIYN sen de memnunmusun dr kim senin kız belki aynı zamanda doğururuz orda senin nezaman doğum
kızlar patronumun uçuşunu ayarladım uçurdum gitti:))) sizler neler yapıyorsunuz acayip bel ağrım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?