2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar işler çok yoğun malesef giremiyorum umarım herkes iyidir pınarcım resimlerini gördüm çok güzel arkadaşım Allah mutluluğunuzu bozmasına.s.

Selam canım hoşgeldin. Sağolasınnn a.s.

Ayyy yarın bizim de kontrol 1'de. Ordan kuzumun mobilyaları yapılmış. Boyanmadan önce üzerinde bi değişiklik ister miyiz diye görücez. Sonra mobilyanın boyasını seçicez. Sonra ordan duvar kaplaması seçmeye gideceğiz. Duvar kağıdı istiyodum ama eşim Decowall Cam Tekstili Duvar Kaplaması diye bişey bulmuş. Duvar kağıdından daha sağlıklıymış. Hemde çok hoş duruyor. Onu konuşacağız. Ordan da yatağının tekstilleri için bi tanıdık bulduk. Gidip onlara bakacağız. Sonrada bana cici alacağız. Ayyy çok işimiz varmış yarın çokkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bi tanesi sınırda sadece olsun iyi bakalım benim ne olacak bana iki saat bekleyeceksin dediler ama kaç kere kan alıyorlar.? ellilikte canımı çok yaktılar damar bulamadılar sözde özel hastane
cnm parmaktan 4 kere kan verdim damardan almadılar çok zor olurdu valla
işte aslında sorun yok ama tedbir amaçlı dahiliye görsün dedi ....vereceği diyetide çok iyi biliyorum benim hayatım diyet 17 kilo veren biri olarak tabi .....o kadar yemek yiyemem ben ....bakalım ama
bana yarım litre içirdiler 50 likte
suyumu yarım litre dediler cnm ben koca bardağın yarısına su yarıısna şekeri döktüm içtim valla

valla cerenciğim ben ikiz olur küçük olur dedim ama öle olmayacak sanırım cnm 30 haftalık bebekle boy ölçüşüyolar korktum açıkcası ama doktorum bu bizim için bebek sağlığı için sorun olmaz dedi.....senin yükün fazla olur dedi nerede 5 kilo çocuk nerede 6 kilo çocuk dedi.....

birsencim canım çok sevindim iyi çıkmasına prenslere maşallah annesi:))))))))))))
maşşallah valla babaları çok fena mutluuu bebekleri dombili diye gerçi biz karıkoca irikıyım insanlarız bebeklerde kuş kadar olmaz genetik bazı şeylerama nazardan korusun valla yinede

kız onlar için neler yaptım ben 2 ay diyetin lafımı olur bacımm...kıyafetleri annem tıkmadan biyere hemen çekecem sözzzzzz

evet zor hamişlik ama büyük ihtimalle ben uyuyorum cnm çok yani kendimi yormuyorum
o yüzden bebekler böle çalışma hayatım vs.olsaydı zor olurdu iki bebekde hep dinlenmee var cnm

sağol cnm evet biraz dikkat herşeyi yoluna koyar gibi

evet cnm herşey iyi gidiyor çok şükürrrr

Günayyyyyyyyyyyydın nasılsınız bakalım arkadaşlar
günaydınnn ccicimmm tüm günaydın diyen arkadaşlarıma günaydınlarrr olsunn

hayırlı cumalar cnm evet biraz diyet kimseyi bozmaz heheee
cnm ekleyeceğim merak etmeyin ...kusmakbeni çok yıpratıyor başka sıkıntı yok işte
kuzular iyi

cnm ben istiyorummmmmm o listeyi yawwwww

eşim benimle dalga geçiyor kızlar sanki göbüşünü sonradan monte etmişler gibi duruyor diyor:dance:
kızlar pişik kremi şampuan alan var mı sebamed mi nivea mı aldınız yada alacaksınız
benim karnımmm görsen sennnn yada kocişinnnn

ılgıncımben sebamed alıcam hepsini ona iyi diyorlar nivea nasıl acaba onuda hiç bimiyorum
ben sebamet kullanacağımmm
evet cnm içim rahat etti çok yoruldum ama ben

oyyyy oyyyy anca bitti yaaa siz bi dünya konuştunuz yine ama dimi yaww

Canım valla doktorum bana sakıncası olmadığını söyledi bitkisel boya için hemde iki farklı doktor öncekide böle demişti

iyi o zaman canımya saçım başım çok kötü oldu ben tam saçımı boyatacaktım o ay hamile olduğumu öğrendim kaldı ve bende beyaz çok :::::::(((((((((((((((

valla iyi yapmışsın ojelim keşke bende öncesinde boyasaydım

hoşgeldin pınarcım.. herhalde o mide yanmasını en iyi ben anlarım. gerçi benim mide değil yemek borum yanıyor.ama soğuk süt acaip iyi geliyor. yudum yudum içiyorum.geçiriyor.tavsiye ederim.

geçmiş olsun kızlar ya bana da arsıra oluyor çok şiddetli değil bende acıktığımda oluyor

,

oh oh ne güzle valla bekliyoruz kuzunun haberlerini bakalım kaç kilo olmuş bebişimiz

Valla çok memnun kalmış kafam karıştı onun dr Neslihan hanımmış kadın cumartesi tatili iken bile gelmiş kontrol etmiş hemşireler falan da çok iyiymiş bide fiyat 500 müş tek kişilik oda 2 gün çok iyi geldi bana.
Bu kalça çıkığı arkadaşın bebeğinin sonradanmış ya doğum sırasında yada evde yanlış tutuştan olmuş olabilirmiş bebeğede zararı yokmuş bu ultrasonun en azından aklımızda olsun dikkat etmemiz lazım.[/QUOTE]

hadi ya ne güzel bende oraya gidiyorum ve doğumuda orada düşünüyorum inş iyi olur evet bensordum paket 500 civarı

ayyy kızlar sohbetleriniz bizimkiyle aynı bizde 30. haftalarda aynı sohbetleri yapıyoduk, biraz geçmişi yaşıyayım diye sizlere bakıyorum mahsuru yoksa.

aa olumrm ne mahsuru olcak darısı başımıza inş

güle güle kullansın annesi maddi konuyu hiç sorma vallahepimiz hemen hemenaynı yız

olmamıştır annesi ama sen yinede dikkat et ben nedense kimsenin karnıma dokunmasını istemiyorum ayyy ben çok kıskanç anne olucam ya şimdiden öperlerse ne yaparım ne derim diye düşünmeye başladım

allahtan tez zamanda iyileşmişsin canım ne güzel

evet bende iledi onu ama kadın dayaklıktı ha yunusların üstünde gezdi hamileliği boyunca
valla ılgıncım bizimkiler tam türk olur hele benimki acıya baharata bayılır kesin

valal pınarcım doktorlarda çok rahat onlara göre hiç bir şey olmaz zaten

Günaydın Kızlar
Şöyle bir bakayım dedim size arkadaşlar herkes iyimiş ne güzel ben de hazırlıklar tam gaz gidiyor valla Birazdan bankaya cıkıcam kızlar bebek arabası ve puseti aldım intrnetten parasını halledicez buda abimin hediyesi oldu.

ayy kızlar ya ben size kaç gündür anlatıcam hep unuttum.....

bizim bebek odamızı benim babannem alacak tamam mı. hamile kaldığımda demişti odasını ben alacam diye. işte bende biliyorsunuz bebiş büyüdükçe bebek odası bakıyordum. 2 gün önce aradım babannemi ne yapıyorsun diye.. (bu arada babannem izmirde yaşıyor. arada kayseriye gelir) bana dediki aman yavrum şimdi alma şu an borcum var alamam. temmuzda oraya gelecem o zaman alacam diye. hadi buyurun. zaten dedi yeni doğan bebeği daha odasında yatıramazsın dedi. doğru bende yatırmayacaktım zaten yatağımın yanına beşik alacaktım ama ne biliyim odasını da yapmak istiyordum. bende kadına ne diyim tamam o zaman babanne dedim. yazın alalım dedim. zaten almayacam demiyorum söz canım sağ olursa alacam dedi ama şimdi değil temmuzda diyor.yani anlayacağınız şu an benim bebek odası planlarım suya düştü..

duvar kagıdını bende araştırıcam bugun pınar ama cok pahalı ya bir yerde sordum 10 m2 odayı 300 istiyorlar benim kendi evim olmadığı için cok geldi bana inşallah seneye biticek evim oraya yaptırırım koçtaşa baktım ordada işçlikle birlikte 150 oluyor karar veremedim yani daha

Hoşgeldin canım. Oh ne güzel eksikler bitiyor desene a.s.

Ay canım üzülmüşsündür tabi. Ama kadında ne yapsın. Sıkma canını. Yaza yaparsın bitanem ya a.s

Valla bizim oda 11 m2. Eşim sormuş 200.-TL demişler. Bana da çok ucuz gibi geldi ne bilim araştırmamıştım daha önce. Acaba dedim kaplama, üzerine boyası ve işçiliği dahil mi? Eşim de emin olmadı. Hafta sonu gidip konuşacağız işte canım... Katalog getirmiş eve. Ordan istediğim modeli seçtim. Ama fiyatını hafta sonu konuşacağız. Haber veririm size de fikriniz olur en azından...

güle güle kullansın bebişin resimlerini bekleriz

ojeli olsun canım ya zaten en az 3-4 ay kesin senin yanında sonra odası gelir yavaş yavaş içine sine sine yaparsın bende öle yapıcam şimdilik sadece odam için park yatak alıcam sonra odasını yapınca oyun parkı olarak kullanırım

birsencim şekerin güzel çıkmış çok sevindim darısı bana cicilerde alınmış bekleriz resimleri

canlar ben saat 1 e kadar yokum. Bugün cuma ya öğle paydosumuz uzun oluyor. öptüm gelince görüşürüz inş.

kızlar bende yağmuruma hamileyken hep balık yedim şimdi çok seviyor:)))
oy oy valla en güzel yiceğe alıştırmışsın

hayırlı olsun canım nerden ne kadara aldın foto foto foto

Canım ya insan hayal kırıklığına uğruyor ama gelince en güzelini aldırırsın

canlar ben saat 1 e kadar yokum. Bugün cuma ya öğle paydosumuz uzun oluyor. öptüm gelince görüşürüz inş.
Afiyet olsun.
Bu arada dün arkadaşımın kaynanasının kaynanası gelmiş nine 107 yaşındaoğlu olmuş ondan gelmiş bebeğin şeylerini öpüyor böyle fanatiklik kaç uşağın var dedim 4 diyor sadece erkekleri sayıyor bana senin karnın oğlan dedi bende evet dedim çünkü kız yapanları sevmiyor çok güldüm nineme ya eskiler ne kadar farklı düşünüyor.
Bu arada MARLIYN sen de memnunmusun dr kim senin kız belki aynı zamanda doğururuz orda senin nezaman doğum

Tamam canım. Afiyet şeker olsun a.s.

Haber verirsen sevinirim pınarcım bende bugün dolaşayım yazarım size olanları

Tamam bitanem. Bilgi alınca yazarım hemen yerimseniben

Anammm ne fanatiklik hakikaten he:1shok: Erkek olsun da çamurdan olsun hesabı :jeyyar:

ben memnunum canım doktorum nihan hanım çok tatlı ve iyi ilgileniyor sadece biraz sıra beklemek sıkıcı oda her özel hastanede var artık ama personel falan güler yüzlü ben ayrıntılıya falanda orada girdim radyolog inceledi çok güzle baktı

bakalım, inş doğumlarmız sorunsuz olur benim kesin olmamakla birlikte orada olacak büyük ihtimalle
kızlar patronumun uçuşunu ayarladım uçurdum gitti:))) sizler neler yapıyorsunuz acayip bel ağrım var benim

bırak uçsun gitsin canım sende rahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…