kızlar bizde yemeğe çıkıyoruz herkese afiyet olsun::)))))))))
ay cok beceriksizim ben ya oldu galiba arabanın resimlerini koydum bacılar
Tünaydın kızlar,
Akşam 20:30 dan beri ara ara sağ kasığıma ağrı girdi,saat 00:30'a kadar sürdü nerdeyse,şimdi sabah 11de uyandım yine oluyo,öyle sancı gibi şiddetli bi ağrı değil ama rahatsız ve huzursuz ediyo kızlar,özeldeki doktorum ankaraya gitmiş iş için demin onu aradım,hemen diğer doktora git dedi,hastaneyi aradım,her zaman bana bakan doktor orda değil,ama bi kadın doğumcu var,burdaki hastaneyede randevuyla gidiliyor,dedim randevum yok,o zaman 2 den sonra gel dedi,demekki o zamana kadar hep randevulu hastalar var,korkuyorum kızlar inş. kötü bişi değildir,kasılma falan yok sağ kasığıma ağrı giriyo sadece,annem diyoki doğum böyle başlamaz korkma diyo
Burcu'cum hoşgeldin canım. Yok bacım ne doğumu? Stres yapma. Normal ağrılardandır. Öyle bişry olsa seni çok rahatsız eder. Ters bi hareket falan yaptın mı? Yada yordun mu kendini?
Yok bitanem ya değil yorulmak,yataktan bile kalkmadım sayılır,sadece oturdum yatakta 3-4 saat falan o mu yaptı acaba ya?off panik oldum ben yineee
Çok hareketsizlikte yapmış olabilir tatlım hemen panik yapma lütfen. Hem kanaman falan da yok çok şükür. Normal kasık ağrılarıdır bence. Sıkma canını. Doktordan gelince de haberdar et bizi mutlaka a.s.
İnşallah canım ya,gidip geleyimde yazarım hemen,sen nasılsın bitanem?,geçmişi okumadan daldım yine foruma,inşallah bi yaramazlık yoktura.s.a.s.
Sağolaısn canım herşey yolunda çok şükür. Dün bende fena bir mide yanması vardı öğlenden beri. Bütün gece uyuyamadım. Sabah geçti çok şükür...
merhaba kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s. tamda cuma vakti..Rabbim bu vaktin hürmetine bebeklerimizede bizede saglik versin,inşaAllah zamaninda saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alalimmm :)
burcucum panik yapma..farkinda olmadan ters bi hareket yapmişindir yada normal agrilardir..gelince lütfen haber ver emi..
birsencim sevindim canim şekerinin iyi cikmasina,bebişlerin iyi olmasina..prenslerimizin cicileride hayirli olsun canimm :) güle güle giysin tosuncuklar
marylincim bende yazayim sana msnimi..bu resim işinide merak ettim he :) ekliyim hepinizi :)
ay bu arada ben dün ilkkez bebişime bişeyler aldim kizlar cok sukur :))) ama sanki herşeyi varmiş gibi elbise,hirka gibi şeyler aldim :))) neyse basladim ya muhim olan bu dimi :) gerekli olanlarida yavas yavas alirim artik :)
heh.. geleyim dedim buraya :) selamlar mayıs anaları :) geleyimde.. hani damdan düşer gibi olmasın diye biraz geçmişi okuyayım öyle yazayım dedim. aman aman pek bir karışık geldi kim kimdir ne demiş çözemedim monitöre bakmaktan içim bulandı :) o yüzden damdan düşüyorum :))) bundan sonrasına yorum katarım artık :)))
canim mide yanmasindan cok ceken ve cok şey deneyen biri olarak tavsiyem rennie içmen..gerçekten geciriyor..biskuvi ile sütte iyi geliyor ama rennie hepten kesiyor..yannida muhakkak bulundur 1 tane
Sağolaısn canım herşey yolunda çok şükür. Dün bende fena bir mide yanması vardı öğlenden beri. Bütün gece uyuyamadım. Sabah geçti çok şükür...
Sanada geçmiş olsun cnm,mide yanması hep oluyo bendede,artık mideler çok yukarı çıktı ondandır bence,biraz ılık süt falan içseydin bana iyi geliyo genelde biraz şiddetini azaltıyo
:1hug:
merhaba kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s. tamda cuma vakti..Rabbim bu vaktin hürmetine bebeklerimizede bizede saglik versin,inşaAllah zamaninda saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alalimmm :)
burcucum panik yapma..farkinda olmadan ters bi hareket yapmişindir yada normal agrilardir..gelince lütfen haber ver emi..
birsencim sevindim canim şekerinin iyi cikmasina,bebişlerin iyi olmasina..prenslerimizin cicileride hayirli olsun canimm :) güle güle giysin tosuncuklar
marylincim bende yazayim sana msnimi..bu resim işinide merak ettim he :) ekliyim hepinizi :)
ay bu arada ben dün ilkkez bebişime bişeyler aldim kizlar cok sukur :))) ama sanki herşeyi varmiş gibi elbise,hirka gibi şeyler aldim :))) neyse basladim ya muhim olan bu dimi :) gerekli olanlarida yavas yavas alirim artik :)
Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım? Olsun bi yerinden başlamışsın işte. Bundan sonra badi tarzı daha gerekli olan şeylerini alırsın bacım. Güzel günlerde giysin inşallah kuzun a.s.
Hoşgeldin canım. Tekrar burdan da geçmiş olsun diyeyim...
Evet canım yarın doktora da bi danışayım alacaım hemen...
Sağol bitanem ya panik atak olucam ben yakında zaten,aklım çıkıyo bebeğe bişi olcak diye,Rabbim cicilerini güle güle kullanmayıda nasip etsin inş:Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım?
mide yanmasını ben bayadır çekiyorum doktor gaviscon verdi.. günde 4-5 ölçeğe kadar kullanabiliyorsun..dene istersen bende oldukça işe yarıyor
hoşbuldum canim..hamdolsun iyiyiz bizde :) evet bundan sonra listemle birlikte gezsem fena olmayacak :)) sor canim muhakkak doktoruna..bende cok gec sordum..sütle mütle idre edeyim dedim ama yok yani olmuyor :))
Kızlar günaydın
nasılsınız, pınarcım geçmiş olsun
dün fotolarını gördüm, maşallah canım çok yakışmışsınız
biz de oğluşla işteyiz bugün, babamıza küsüz :dilcikar:
çok kırdı bizi
hafta sonu istanbula gidecektik olmayacak herhalde :1no2:
kızlar dün iş arkadaşım fark etmeden karnımı acıttı, bir şeyler almaya eğilmişti ben de yanındaydım kalkarken karnıma değdi
inşallah bir şey olmamıştır kuşuma :Saruboceq:
anneme de söylemiştim abartma diyor, her şeyi takıyorum kızlar ne yapıyım anneyim işte :CüvCüv:
tutkuncum sarelle yarasın bebişine kızlar bir belgesel vardı çoğumuz izlemişiszdir anne karnında yaşama yolculuk orada anne ne yerse bebişte ilerde o tarz beslenmeye yönelik olurmuş kadın hep italyan yemekleri yiyordu bizimkilerde tatlı canavarmı olacak ne:icecream:
Günaydın Kızlar
Şöyle bir bakayım dedim size arkadaşlar herkes iyimiş ne güzel ben de hazırlıklar tam gaz gidiyor valla Birazdan bankaya cıkıcam kızlar bebek arabası ve puseti aldım intrnetten parasını halledicez buda abimin hediyesi oldu.
ayy kızlar ya ben size kaç gündür anlatıcam hep unuttum.....
bizim bebek odamızı benim babannem alacak tamam mı. hamile kaldığımda demişti odasını ben alacam diye. işte bende biliyorsunuz bebiş büyüdükçe bebek odası bakıyordum. 2 gün önce aradım babannemi ne yapıyorsun diye.. (bu arada babannem izmirde yaşıyor. arada kayseriye gelir) bana dediki aman yavrum şimdi alma şu an borcum var alamam. temmuzda oraya gelecem o zaman alacam diye. hadi buyurun. zaten dedi yeni doğan bebeği daha odasında yatıramazsın dedi. doğru bende yatırmayacaktım zaten yatağımın yanına beşik alacaktım ama ne biliyim odasını da yapmak istiyordum. bende kadına ne diyim tamam o zaman babanne dedim. yazın alalım dedim. zaten almayacam demiyorum söz canım sağ olursa alacam dedi ama şimdi değil temmuzda diyor.yani anlayacağınız şu an benim bebek odası planlarım suya düştü..
duvar kagıdını bende araştırıcam bugun pınar ama cok pahalı ya bir yerde sordum 10 m2 odayı 300 istiyorlar benim kendi evim olmadığı için cok geldi bana inşallah seneye biticek evim oraya yaptırırım koçtaşa baktım ordada işçlikle birlikte 150 oluyor karar veremedim yani daha
kızlar patronumun uçuşunu ayarladım uçurdum gitti:))) sizler neler yapıyorsunuz acayip bel ağrım var benim
Tünaydın kızlar,
Akşam 20:30 dan beri ara ara sağ kasığıma ağrı girdi,saat 00:30'a kadar sürdü nerdeyse,şimdi sabah 11de uyandım yine oluyo,öyle sancı gibi şiddetli bi ağrı değil ama rahatsız ve huzursuz ediyo kızlar,özeldeki doktorum ankaraya gitmiş iş için demin onu aradım,hemen diğer doktora git dedi,hastaneyi aradım,her zaman bana bakan doktor orda değil,ama bi kadın doğumcu var,burdaki hastaneyede randevuyla gidiliyor,dedim randevum yok,o zaman 2 den sonra gel dedi,demekki o zamana kadar hep randevulu hastalar var,korkuyorum kızlar inş. kötü bişi değildir,kasılma falan yok sağ kasığıma ağrı giriyo sadece,annem diyoki doğum böyle başlamaz korkma diyo
Tamam canım yarın doktoruma sorup alacaım hemen hepsini deneyeceğim artık yerimseniben
Evet evet valla en güzeli eksik listesi yapmak. Ben hem elimdekilerin listesini yaptım. Hemde eksik listesi. Şimdi aldıkça üstünü çiziyorum. Çok iyi oluyor. Aklıma bişey geldikçe de ekliyorum. Unutmuyor insan yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?