2009 Mayıs Anneleri

Tünaydın kızlar,
Akşam 20:30 dan beri ara ara sağ kasığıma ağrı girdi,saat 00:30'a kadar sürdü nerdeyse,şimdi sabah 11de uyandım yine oluyo,öyle sancı gibi şiddetli bi ağrı değil ama rahatsız ve huzursuz ediyo kızlar,özeldeki doktorum ankaraya gitmiş iş için demin onu aradım,hemen diğer doktora git dedi,hastaneyi aradım,her zaman bana bakan doktor orda değil,ama bi kadın doğumcu var,burdaki hastaneyede randevuyla gidiliyor,dedim randevum yok,o zaman 2 den sonra gel dedi,demekki o zamana kadar hep randevulu hastalar var,korkuyorum kızlar inş. kötü bişi değildir,kasılma falan yok sağ kasığıma ağrı giriyo sadece,annem diyoki doğum böyle başlamaz korkma diyo

kızlar bizde yemeğe çıkıyoruz herkese afiyet olsun::)))))))))

Afiyet olsun canımmmm a.s.

ay cok beceriksizim ben ya oldu galiba arabanın resimlerini koydum bacılar

Oldu bacım bu sefer. Çok güzelmiş valla. İyi günlerde kullansın inşallah minik kuzum hihoyyyt

Burcu'cum hoşgeldin canım. Yok bacım ne doğumu? Stres yapma. Normal ağrılardandır. Öyle bişry olsa seni çok rahatsız eder. Ters bi hareket falan yaptın mı? Yada yordun mu kendini?

Burcu'cum hoşgeldin canım. Yok bacım ne doğumu? Stres yapma. Normal ağrılardandır. Öyle bişry olsa seni çok rahatsız eder. Ters bi hareket falan yaptın mı? Yada yordun mu kendini?

Yok bitanem ya değil yorulmak,yataktan bile kalkmadım sayılır,sadece oturdum yatakta 3-4 saat falan o mu yaptı acaba ya?off panik oldum ben yineee

Yok bitanem ya değil yorulmak,yataktan bile kalkmadım sayılır,sadece oturdum yatakta 3-4 saat falan o mu yaptı acaba ya?off panik oldum ben yineee

Çok hareketsizlikte yapmış olabilir tatlım hemen panik yapma lütfen. Hem kanaman falan da yok çok şükür. Normal kasık ağrılarıdır bence. Sıkma canını. Doktordan gelince de haberdar et bizi mutlaka a.s.

İnşallah canım ya,gidip geleyimde yazarım hemen,sen nasılsın bitanem?,geçmişi okumadan daldım yine foruma,inşallah bi yaramazlık yoktura.s.a.s.

İnşallah canım ya,gidip geleyimde yazarım hemen,sen nasılsın bitanem?,geçmişi okumadan daldım yine foruma,inşallah bi yaramazlık yoktura.s.a.s.

Sağolaısn canım herşey yolunda çok şükür. Dün bende fena bir mide yanması vardı öğlenden beri. Bütün gece uyuyamadım. Sabah geçti çok şükür...

merhaba kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s. tamda cuma vakti..Rabbim bu vaktin hürmetine bebeklerimizede bizede saglik versin,inşaAllah zamaninda saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alalimmm :)

burcucum panik yapma..farkinda olmadan ters bi hareket yapmişindir yada normal agrilardir..gelince lütfen haber ver emi..

birsencim sevindim canim şekerinin iyi cikmasina,bebişlerin iyi olmasina..prenslerimizin cicileride hayirli olsun canimm :) güle güle giysin tosuncuklar

marylincim bende yazayim sana msnimi..bu resim işinide merak ettim he :) ekliyim hepinizi :)

ay bu arada ben dün ilkkez bebişime bişeyler aldim kizlar cok sukur :))) ama sanki herşeyi varmiş gibi elbise,hirka gibi şeyler aldim :))) neyse basladim ya muhim olan bu dimi :) gerekli olanlarida yavas yavas alirim artik :)

heh.. geleyim dedim buraya :) selamlar mayıs anaları :) geleyimde.. hani damdan düşer gibi olmasın diye biraz geçmişi okuyayım öyle yazayım dedim. aman aman pek bir karışık geldi kim kimdir ne demiş çözemedim monitöre bakmaktan içim bulandı :) o yüzden damdan düşüyorum :))) bundan sonrasına yorum katarım artık :)))

Sağolaısn canım herşey yolunda çok şükür. Dün bende fena bir mide yanması vardı öğlenden beri. Bütün gece uyuyamadım. Sabah geçti çok şükür...

canim mide yanmasindan cok ceken ve cok şey deneyen biri olarak tavsiyem rennie içmen..gerçekten geciriyor..biskuvi ile sütte iyi geliyor ama rennie hepten kesiyor..yannida muhakkak bulundur 1 tane

Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım? Olsun bi yerinden başlamışsın işte. Bundan sonra badi tarzı daha gerekli olan şeylerini alırsın bacım. Güzel günlerde giysin inşallah kuzun a.s.

Hoşgeldin canım. Tekrar burdan da geçmiş olsun diyeyim...

canim mide yanmasindan cok ceken ve cok şey deneyen biri olarak tavsiyem rennie içmen..gerçekten geciriyor..biskuvi ile sütte iyi geliyor ama rennie hepten kesiyor..yannida muhakkak bulundur 1 tane

Evet canım yarın doktora da bi danışayım alacaım hemen...

Sanada geçmiş olsun cnm,mide yanması hep oluyo bendede,artık mideler çok yukarı çıktı ondandır bence,biraz ılık süt falan içseydin bana iyi geliyo genelde biraz şiddetini azaltıyo

:1hug:

mide yanmasını ben bayadır çekiyorum doktor gaviscon verdi.. günde 4-5 ölçeğe kadar kullanabiliyorsun..dene istersen bende oldukça işe yarıyor

Sanada geçmiş olsun cnm,mide yanması hep oluyo bendede,artık mideler çok yukarı çıktı ondandır bence,biraz ılık süt falan içseydin bana iyi geliyo genelde biraz şiddetini azaltıyo

:1hug:

Sağolasın bitanem. Valla koca bir bardak süt içtim bana mısın demedi. Bide bizim mercimek sanki inadına yapar gibi ayaklarını mideme dayadı mı? Heh dedim kızım afferin bi senin bu hareketin eksikti kaydirigubbakcemile3 Zaten açık olan mide kapakçığını sıkıştır iyice aç kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem ya panik atak olucam ben yakında zaten,aklım çıkıyo bebeğe bişi olcak diye,Rabbim cicilerini güle güle kullanmayıda nasip etsin inş:Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım?

hoşbuldum canim..hamdolsun iyiyiz bizde :) evet bundan sonra listemle birlikte gezsem fena olmayacak :)) sor canim muhakkak doktoruna..bende cok gec sordum..sütle mütle idre edeyim dedim ama yok yani olmuyor :))

Sağol bitanem ya panik atak olucam ben yakında zaten,aklım çıkıyo bebeğe bişi olcak diye,Rabbim cicilerini güle güle kullanmayıda nasip etsin inş:Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım?

canim benim yapma böyle..stresle bebegi daha cok yoruyorsun..bişey olmayacak inşaAllah..karnini sev sürekli..ov yavas yavas..artik esas zor günlerimiz basliyor canim..inşaAllah atlatcaz bugunleride

saolasin canim..boncuklarin hepsi güle güle kullansin cicilerini inşaAllahh

bende iyiyim cok sukur canim :)

mide yanmasını ben bayadır çekiyorum doktor gaviscon verdi.. günde 4-5 ölçeğe kadar kullanabiliyorsun..dene istersen bende oldukça işe yarıyor

Tamam canım yarın doktoruma sorup alacaım hemen hepsini deneyeceğim artık yerimseniben

hoşbuldum canim..hamdolsun iyiyiz bizde :) evet bundan sonra listemle birlikte gezsem fena olmayacak :)) sor canim muhakkak doktoruna..bende cok gec sordum..sütle mütle idre edeyim dedim ama yok yani olmuyor :))

Evet evet valla en güzeli eksik listesi yapmak. Ben hem elimdekilerin listesini yaptım. Hemde eksik listesi. Şimdi aldıkça üstünü çiziyorum. Çok iyi oluyor. Aklıma bişey geldikçe de ekliyorum. Unutmuyor insan yerimseniben

QUOTE=cherry06;5393151]günaydın kızlar..

off bugün çok yorgunumfisfisfis
dün gece kızımızın odası geldi..şimdi de internetten uyku setlerine bakıyoruz..
bi de park yatak almak gerkicek galiba ilk aylar için..tabii bu arada maddi olarak hafif göçüklerdeyiz:bbo:[/QUOTE]

Aynen canım hepimiz masraflardan dağıldık napalım bebişler bereketiyle gelir demişler.

Alsucum bencede sert darbeler olmadığı sürece önemseme takmamaya çalış inan onlar çok korumalılar güvendeler [

Evet hakkaten bizim bebişler tatlıdan başka bişey yemezler ozaman yandık

Canım güle güle kullansın bebişin en kısa zamanda fotosunu bekliyoruz

Geç olsun tam olsun canım heves ediyo insan haklısın düzenlemek yerleştirmek ama oğluşunun hemen odayı kullanamayacağıda kesin.2 ay sonrasında sende güzelce düzersin hevesini ozaman alırsın :teselli:

Kızlar bende duvar kağıdından vazgeçtim boyattım önce açık bej rengine daha sonrasında babamda uçuk maviyle duvarın yarısını dalga şeklinde boyadı ve stickerlar buldum netten onları yapıştırıcaz bakın bakalım beğenecekmisiniz?

[/URL][/IMG]

kızlar patronumun uçuşunu ayarladım uçurdum gitti:))) sizler neler yapıyorsunuz acayip bel ağrım var benim

İlgincim bendede acayip bel ağrısı var hele akşam dahada artıyo

Canım benim doktorum erken doğum sancılarının fazlaca ağrılı ve yanında kanama lekelenme yada suyun gelmesiyle birlikte seyredeceği,sanki bir noktaya toplanma şeklinde yada karna ağrı girmesi şeklnde olmadığı kasık ağrısıyla başlayacağını anlatmıştı önlünü ferah tut doktoruna gidene kadar kendini daha fazla kasma derim

Canım hoşgeldin sık göremiyoruz artık seni özletiyosun valla kendini.Kızının cicileri hayırlı olsun iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim.

evet canim gerçekten en güzeli o oluyor..yoksa cok iviz zivir var kafada tutmak zor oluyor..dün iyiki liste yapmişim dedim..yoksa ben luzumsuz ne varsa alip gelirim carsidan :))) ama tabi listeyide yaninda tasimak lazim,evde durmasi pek işe yaramiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…