2009 Mayıs Anneleri

mayıs anneleri merhaba... sabahtan şeker testim vardı daha yeni geldim işe... sonucunu henüz alamadım iyi çıkar inşallah... sizlerde iisiniz inşallah... geçmişi okuyamadım daha...
buarada doruk ismi nasıl sizce ?

İnşallah sonuçların iyi çıkar cnm bizde iyiyiz çok şükür bizde yağır yada doruk diye düşünmüştük yağıza karar verdik.Ama bence dorukta çok güzel..gamyoncuiremsu

canim :) valla bende özlüyorum sizi..giremesemde okuyorum her aksam :) annem bende kaliyor canim..fazla oturtmuyor pc basina..kucagima almamada izin vermiyor cok yakin oluyormus bebege :) hakli oldugu içinde bişey diyemiyorum :) cünkü doktorumda ayni şeyi söyledi..

sen nasilsin canim? bu arada duvar sticikerlarina bayildimm :) güle güle kullansin boncuk yegenimizz

Sağol tatlım, bi saat sonra doktorda olcas inş,çok şükürki hastane hemen lojmanın içinde,2 dkda gidiyos,inş. normal der doktor,kan su falan yok çok şükür,öyle aşırı şiddetl bi sancıda yok,inşallah kaslardan falandır,bu arada sticker güzel olur bencede

Canım çok güzel oluyo bunlar. Arkadşaım yapmıştı. Bende şimdi eğer duvar kaplaması kullanırsam bir iki bişeyler yapıştırıp renk vermek istiyorum odaya. Yatağının olacağı büyük duvarı toz pembe , diğer duvarları beyaz yapacağım. Yatağının duvarına da bikaç bişey yapıştıracağım böyle...

Evet canım. Taşımazsan benim gibi yine her mağazadan ne bulursan alıyorsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Hadi bakalım inşallah iyi çıkar sonuçların...

Doruk ismi güzel bence...

İnş. iyi çıkar canım,bence doruk ismi güzel bi isim

hoşgeldin canim..hadi hayirli olsun..inşaAllah normal sınırlarda cikar..bizde iyiyiz cok sukur :) doruk ismi cok hoş canim..gerçi ben eski isimleri daha cok severim :) ama dorukta böyle dolu dolu geliyor kulaga :)

Çok şükür canım ya sorunsuz gidiyoruz allah nazarlardan saklasın ama bundan sonrasında zorluk artmaya başlıyo bakalım.Beğenmene sevindim değişik olcak baya oda bitince resimlerinide koyarım öptüm hayatım prensesimizi.

Aman şükür aklına kötü şeyler getirme dediğim gibi yalancı sancılardır inşallah sticker da beğenmenize sevindim valla böle duvar kağıdından daha farklı olacak sizlerede önerebilirim kızlar funtosee yazın google'a çıkıyo kızlar için bebekli çiçekli seçenekler var çok orjinal

kizlar bu arada sizin bebişler böyle karninizin bi yerine toplaniyormu ya ??? benim cadi bi toplaniyor midemden cikcakmiş gibi..semsert oluyor o kisim..bazen öyle abartiyorki karnim yirtiliyor gibi aciyor..

stikerlar çok şirin görünüyorlar... duvar kağıtları gerçekten çok maliyetli oluyor ama şık da duruyor hani...
ben de kararsızım... ama sanırım stiker yapıştıracağız... nede olsa kendi evimiz değil...

kızlar merhaba bugün maşallah pek bi kalabalığız bebişimle süt keyfı yapıyorus yarın doktor kontrol var annem gelıcek bugun adapazarından şimdiden heyecan bastı

kızlar nst ye bağlanmaya başlıcakmışız ya kaçıncı haftadan sonra başlıcak bileniniz varmı?

kizlar bu arada sizin bebişler böyle karninizin bi yerine toplaniyormu ya ??? benim cadi bi toplaniyor midemden cikcakmiş gibi..semsert oluyor o kisim..bazen öyle abartiyorki karnim yirtiliyor gibi aciyor..

aynı dert bendede var artık canımı yakmaya basladı senağlamabenımde tam goğsumun altına bastırıyo genelde aksamları hadi kızım dön diye diye acımı hafifletiyorum kaydirigubbakcemile2 yarın doktor kontrolu var bakalım kılosu nekadar olmusda bu zilli bukadar canımı yakabılıyo yasakkelime

:roflol: :roflol: olsun canim..tek derdin bu olsun :)))

Çok şükür canım hihoyyyt

Ayyy olmaz mı? Bi toplanır bi gerilir artık oturup izliyorum. Diyorum ya bu kız içeride ya volta atıyor yada bi inşaat çalışması falan yapıyor? Korkuyorum arkasında eviyle çıkacak diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım. Yarın büyük gün çoğumuz için ne güzel hihoyyyt

Valla o bildiğim kadarıyla 35.haftadan sonra falan ya :uhm:

pnrhlt daha çok varmış ozaman ben 30.haftadan sonra dıye duydum ama nasılsa yarın doktor söyler şu izin işini konusacam hem 32.hafta yaklasıyo nısana kadar calısmak ıstıyorum ama bel agrımdanda korkuyorum erken doğum haberlecisi olabilirmiş diye duydum bakalım hayırlısı

sibiko çok begendım ama pahalı geldı bana 120 falan dıyo hepsı buradada falan cok degılmı yahu kıracıyım ben bıde ayrıca kabarıyo bızım duvarlar toz pembeye boyayıp bordür alıcam napalım cok veren malden az veren candan:))))

ay hadi bakalimm :) inşaAllah güzel güzel haberlerle gelirsin canim :) daha cok erken diilmi ya o alet için? he ama bazi doktorlar 7.ayda 1-2kere bakiyor..bi tanidigimiz söylemişti..benim 7.ayda oldugumu ögrenince belki baglar 1-2 kere demişti..

ay yerim onu ben :) inşaAllah güzel beslenmiştir de kilosuda güzel cikar canim

evet görünüyor bide :) top gibi oluyor karnimin üstü..alti bomboş kaliyor :) ama dün bi felaketti..yirticak sandim karnimi..o derece acitti :) ay aman iyi olsunlarda canimin acimasina raziyim :)

Kızlar biz oğlumla yemek yedik, yürüyüş yaptık
ne kadar güzel hava var dışarıda, bütün gece lapa lapa kar yağmıştı
tam kar adamı yapacak zaman kaydirigubbakcemile2
sizler ne yaptınız, bakıyorum da burcu gelmiş, canım nasılsın nasıl oldun? :CüvCüv:

Ay bak böyle olacaksa çok güzel olur canım. Güle güle kullansın odasını minik paşam benim hihoyyyt

afiyet olsun canim..ay bide su ist.da kar yagsa yaaaa..her sene ancak 1 kere (o da sansliysak) kar yagiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…