mayıs anneleri merhaba... sabahtan şeker testim vardı daha yeni geldim işe... sonucunu henüz alamadım iyi çıkar inşallah... sizlerde iisiniz inşallah... geçmişi okuyamadım daha...
buarada doruk ismi nasıl sizce ?
QUOTE=cherry06;5393151]günaydın kızlar..
off bugün çok yorgunumfisfisfis
dün gece kızımızın odası geldi..şimdi de internetten uyku setlerine bakıyoruz..
bi de park yatak almak gerkicek galiba ilk aylar için..tabii bu arada maddi olarak hafif göçüklerdeyiz:bbo:
Aynen canım hepimiz masraflardan dağıldık napalım bebişler bereketiyle gelir demişler.
Alsucum bencede sert darbeler olmadığı sürece önemseme takmamaya çalış inan onlar çok korumalılar güvendeler[
Evet hakkaten bizim bebişler tatlıdan başka bişey yemezler ozaman yandık
Canım güle güle kullansın bebişin en kısa zamanda fotosunu bekliyoruz
Geç olsun tam olsun canım heves ediyo insan haklısın düzenlemek yerleştirmek ama oğluşunun hemen odayı kullanamayacağıda kesin.2 ay sonrasında sende güzelce düzersin hevesini ozaman alırsın :teselli:
Kızlar bende duvar kağıdından vazgeçtim boyattım önce açık bej rengine daha sonrasında babamda uçuk maviyle duvarın yarısını dalga şeklinde boyadı ve stickerlar buldum netten onları yapıştırıcaz bakın bakalım beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
İlgincim bendede acayip bel ağrısı var hele akşam dahada artıyo
Canım benim doktorum erken doğum sancılarının fazlaca ağrılı ve yanında kanama lekelenme yada suyun gelmesiyle birlikte seyredeceği,sanki bir noktaya toplanma şeklinde yada karna ağrı girmesi şeklnde olmadığı kasık ağrısıyla başlayacağını anlatmıştı önlünü ferah tut doktoruna gidene kadar kendini daha fazla kasma derim
Canım hoşgeldin sık göremiyoruz artık seni özletiyosun valla kendini.Kızının cicileri hayırlı olsun iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim.
Kızlar bende duvar kağıdından vazgeçtim boyattım önce açık bej rengine daha sonrasında babamda uçuk maviyle duvarın yarısını dalga şeklinde boyadı ve stickerlar buldum netten onları yapıştırıcaz bakın bakalım beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
Canım benim doktorum erken doğum sancılarının fazlaca ağrılı ve yanında kanama lekelenme yada suyun gelmesiyle birlikte seyredeceği,sanki bir noktaya toplanma şeklinde yada karna ağrı girmesi şeklnde olmadığı kasık ağrısıyla başlayacağını anlatmıştı önlünü ferah tut doktoruna gidene kadar kendini daha fazla kasma derim
[/URL][/IMG]
evet canim gerçekten en güzeli o oluyor..yoksa cok iviz zivir var kafada tutmak zor oluyor..dün iyiki liste yapmişim dedim..yoksa ben luzumsuz ne varsa alip gelirim carsidan :))) ama tabi listeyide yaninda tasimak lazim,evde durmasi pek işe yaramiyor :)))
mayıs anneleri merhaba... sabahtan şeker testim vardı daha yeni geldim işe... sonucunu henüz alamadım iyi çıkar inşallah... sizlerde iisiniz inşallah... geçmişi okuyamadım daha...
canim :) valla bende özlüyorum sizi..giremesemde okuyorum her aksam :) annem bende kaliyor canim..fazla oturtmuyor pc basina..kucagima almamada izin vermiyor cok yakin oluyormus bebege :) hakli oldugu içinde bişey diyemiyorum :) cünkü doktorumda ayni şeyi söyledi..
sen nasilsin canim? bu arada duvar sticikerlarina bayildimm :) güle güle kullansin boncuk yegenimizz
Sağol tatlım, bi saat sonra doktorda olcas inş,çok şükürki hastane hemen lojmanın içinde,2 dkda gidiyos,inş. normal der doktor,kan su falan yok çok şükür,öyle aşırı şiddetl bi sancıda yok,inşallah kaslardan falandır,bu arada sticker güzel olur bencede
Evet canım. Taşımazsan benim gibi yine her mağazadan ne bulursan alıyorsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kizlar bu arada sizin bebişler böyle karninizin bi yerine toplaniyormu ya ??? benim cadi bi toplaniyor midemden cikcakmiş gibi..semsert oluyor o kisim..bazen öyle abartiyorki karnim yirtiliyor gibi aciyor..
:roflol: :roflol: olsun canim..tek derdin bu olsun :)))
kizlar bu arada sizin bebişler böyle karninizin bi yerine toplaniyormu ya ??? benim cadi bi toplaniyor midemden cikcakmiş gibi..semsert oluyor o kisim..bazen öyle abartiyorki karnim yirtiliyor gibi aciyor..
kızlar merhaba bugün maşallah pek bi kalabalığız bebişimle süt keyfı yapıyorus yarın doktor kontrol var annem gelıcek bugun adapazarından şimdiden heyecan bastı
kızlar nst ye bağlanmaya başlıcakmışız ya kaçıncı haftadan sonra başlıcak bileniniz varmı?
kızlar merhaba bugün maşallah pek bi kalabalığız bebişimle süt keyfı yapıyorus yarın doktor kontrol var annem gelıcek bugun adapazarından şimdiden heyecan bastı
kızlar nst ye bağlanmaya başlıcakmışız ya kaçıncı haftadan sonra başlıcak bileniniz varmı?
aynı dert bendede var artık canımı yakmaya basladı senağlamabenımde tam goğsumun altına bastırıyo genelde aksamları hadi kızım dön diye diye acımı hafifletiyorum kaydirigubbakcemile2 yarın doktor kontrolu var bakalım kılosu nekadar olmusda bu zilli bukadar canımı yakabılıyo yasakkelime
Çok şükür canım hihoyyyt
Ayyy olmaz mı? Bi toplanır bi gerilir artık oturup izliyorum. Diyorum ya bu kız içeride ya volta atıyor yada bi inşaat çalışması falan yapıyor? Korkuyorum arkasında eviyle çıkacak diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok şükür canım ya sorunsuz gidiyoruz allah nazarlardan saklasın ama bundan sonrasında zorluk artmaya başlıyo bakalım.Beğenmene sevindim değişik olcak baya oda bitince resimlerinide koyarım öptüm hayatım prensesimizi.
Aman şükür aklına kötü şeyler getirme dediğim gibi yalancı sancılardır inşallah sticker da beğenmenize sevindim valla böle duvar kağıdından daha farklı olacak sizlerede önerebilirim kızlar funtosee yazın google'a çıkıyo kızlar için bebekli çiçekli seçenekler var çok orjinal
Kızlar biz oğlumla yemek yedik, yürüyüş yaptık
ne kadar güzel hava var dışarıda, bütün gece lapa lapa kar yağmıştı
tam kar adamı yapacak zaman kaydirigubbakcemile2
sizler ne yaptınız, bakıyorum da burcu gelmiş, canım nasılsın nasıl oldun? :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?