pnrhlt daha çok varmış ozaman ben 30.haftadan sonra dıye duydum ama nasılsa yarın doktor söyler şu izin işini konusacam hem 32.hafta yaklasıyo nısana kadar calısmak ıstıyorum ama bel agrımdanda korkuyorum erken doğum haberlecisi olabilirmiş diye duydum bakalım hayırlısı
sibiko çok begendım ama pahalı geldı bana 120 falan dıyo hepsı buradada falan cok degılmı yahu kıracıyım ben bıde ayrıca kabarıyo bızım duvarlar toz pembeye boyayıp bordür alıcam napalım cok veren malden az veren candan:))))
Kızlar biz oğlumla yemek yedik, yürüyüş yaptık
ne kadar güzel hava var dışarıda, bütün gece lapa lapa kar yağmıştı
tam kar adamı yapacak zaman kaydirigubbakcemile2
sizler ne yaptınız, bakıyorum da burcu gelmiş, canım nasılsın nasıl oldun? :CüvCüv:
canlar sağolun valla biraz moral verdiniz oda konusunda.zaten canım sıkkın off offfffffffff
kızlar ben çıkıyorum,dönünce sonuçları yazıcam,öpüldünüzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz
canlar sağolun valla biraz moral verdiniz oda konusunda.zaten canım sıkkın off offfffffffff
kizlar bu arada sizin bebişler böyle karninizin bi yerine toplaniyormu ya ??? benim cadi bi toplaniyor midemden cikcakmiş gibi..semsert oluyor o kisim..bazen öyle abartiyorki karnim yirtiliyor gibi aciyor..
stikerlar çok şirin görünüyorlar... duvar kağıtları gerçekten çok maliyetli oluyor ama şık da duruyor hani...
ben de kararsızım... ama sanırım stiker yapıştıracağız... nede olsa kendi evimiz değil...
kızlar merhaba bugün maşallah pek bi kalabalığız bebişimle süt keyfı yapıyorus yarın doktor kontrol var annem gelıcek bugun adapazarından şimdiden heyecan bastı
kızlar nst ye bağlanmaya başlıcakmışız ya kaçıncı haftadan sonra başlıcak bileniniz varmı?
pnrhlt daha çok varmış ozaman ben 30.haftadan sonra dıye duydum ama nasılsa yarın doktor söyler şu izin işini konusacam hem 32.hafta yaklasıyo nısana kadar calısmak ıstıyorum ama bel agrımdanda korkuyorum erken doğum haberlecisi olabilirmiş diye duydum bakalım hayırlısı
sibiko çok begendım ama pahalı geldı bana 120 falan dıyo hepsı buradada falan cok degılmı yahu kıracıyım ben bıde ayrıca kabarıyo bızım duvarlar toz pembeye boyayıp bordür alıcam napalım cok veren malden az veren candan:))))
Ay bak böyle olacaksa çok güzel olur canım. Güle güle kullansın odasını minik paşam benim hihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum,dönünce sonuçları yazıcam,öpüldünüzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz
sibikocum bayıldım duvar kağıdına canım..gerçekten çok güzell yaaaaaaaa
kızlar bizde defnemle yürüyüş yaptık yemekten sonra iyi geldi herkese afiyet olsun
evet arkadaşlar dediğiniz gibi herşeyde vardır bir hayır bende ufak bir beşik alıcam zaten odama koyacaktım. Artık eşyalarınıda kendi dolabıma koyarım.ne yapalım büyüyene kadar..
kızlar merhaba ben anca geldim.geçmişi okudum şu ana kadar.burcu canım geçmiş olsun.inşallah iyi haberlerle gelirsin.eren sende canını sıkma mayısla temmuz arasında 2 ay var zaten o zaman rahat rahat halledersin..sibiko canım duvar kağıtları çok güzel gerçekten..esracım şeker sonuçların iyi çıkar inşallah..
KIZLAR BİR TANE BU SİTEYE GİRİNDE BAKIN O KADAR GÜZEL BEBEK MOBİLYALARI VARKİİİİ
BEBECO TEKSTİL MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ
Ay sorma sanki ordan çıkacak gibi çok komik oluyo karnımın bir yeri sivri diğer tarafı sanki boş gibi
Çok kullanışlı çıkartıp başka bir yerede yapıştırabiliyosun bana duvar kağıdından mantıklı geldi
Canım doktorum 32 haftadan sonra demişti.
Canım evet 120 lira ama duvar kağıdı yaptırmaya kalksan çok daha pahalı ben unkapanına kadar baktım orda duvar kağıdı toptancıları var bebek odasına uygun bi bordür bile 50 euro 2 tane alcam 100 euro oda 210 lira falana geliyo duvar kağıdı hariç bunu görünce 120 lira daha cazip geldi açıkcası
Canım aynen öle olcak şuan arka plan hazır babam kalıplarla aynen o dalgarı yaptı sadece stickerlar kaldı mart başında kredi kartı kesilince hemen sipariş vercem bide fuara bakıcam almadan önce belki ordada bulabilirim.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşşallah dualarımız seninle.
Canım beğenmene sevindim çok seçenek var sitesini incele istersen
hoşbulduk ilgin cnım iyiyim allah aşükür.sen nasılsın?
KIZLAR BİR TANE BU SİTEYE GİRİNDE BAKIN O KADAR GÜZEL BEBEK MOBİLYALARI VARKİİİİ
BEBECO TEKSTİL MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?