2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben çıkıyorum,dönünce sonuçları yazıcam,öpüldünüzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz

Evet canım ben daha var diye biliyorum a.s.

Afiyet olsun canım... Bizde sohbete aynen devam...

canlar sağolun valla biraz moral verdiniz oda konusunda.zaten canım sıkkın off offfffffffff

Canım herşeyin hayırlısı diye boşuna dememişler. O zaman çok daha güzelini rahat rahat yaparsın bacım sıkma canını a.s.

canlar sağolun valla biraz moral verdiniz oda konusunda.zaten canım sıkkın off offfffffffff

ya fistigim takma Allah aşkina..bende odayi sonradan almayi düşünüyorum..şimdilik sepet alcam sadece..dolapta almayi düşünüyorum yanina..ama diyorum bu sefer oda alirken dolap sırıtacak sacma olcak..ee şimdi oda alsam cokta işime yaramayacak..en mantiklisi sepetle ve kendi dolabimla biraz idare edip sonra rahat rahat oda almak diyorum..gerçi bugunlerde 2 aydir herşey istegim dişinda gelişiyor :) ama fikrim bu şimdilik..sende sıkma canini..suanda sana yarayacak olan sepet zaten..gerisinide temmuzda rahat rahat yaparsiniz..hem mayisla temmuz arasinda 2 aycik bi zaman var canim..dogumdan sonra sen ve bebiş toparlanana kadar zamanda cabucak geçmiş olur boşverrr sagliklr yerinde olsun gerisi halledilir evelAllah

yeni anne inşallah hayırlı haberlerle dönersin..

ojeli bosver odayı hiç canını sıkma temmuzda yaparsın odasını vardır herseyde bı hayırr unutmaa

yeni annem güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla

ojefıstığım sıkma canını bebiş ilk altı yedi ay seninle kalacak zaten sepet beşik ilk etapta çok mantıklı tatlım

evet arkadaşlar dediğiniz gibi herşeyde vardır bir hayır bende ufak bir beşik alıcam zaten odama koyacaktım. Artık eşyalarınıda kendi dolabıma koyarım.ne yapalım büyüyene kadar..

kızlar merhaba ben anca geldim.geçmişi okudum şu ana kadar.burcu canım geçmiş olsun.inşallah iyi haberlerle gelirsin.eren sende canını sıkma mayısla temmuz arasında 2 ay var zaten o zaman rahat rahat halledersin..sibiko canım duvar kağıtları çok güzel gerçekten..esracım şeker sonuçların iyi çıkar inşallah..

kizlar bu arada sizin bebişler böyle karninizin bi yerine toplaniyormu ya ??? benim cadi bi toplaniyor midemden cikcakmiş gibi..semsert oluyor o kisim..bazen öyle abartiyorki karnim yirtiliyor gibi aciyor..

Ay sorma sanki ordan çıkacak gibi çok komik oluyo karnımın bir yeri sivri diğer tarafı sanki boş gibi

Çok kullanışlı çıkartıp başka bir yerede yapıştırabiliyosun bana duvar kağıdından mantıklı geldi

Canım doktorum 32 haftadan sonra demişti.

Canım evet 120 lira ama duvar kağıdı yaptırmaya kalksan çok daha pahalı ben unkapanına kadar baktım orda duvar kağıdı toptancıları var bebek odasına uygun bi bordür bile 50 euro 2 tane alcam 100 euro oda 210 lira falana geliyo duvar kağıdı hariç bunu görünce 120 lira daha cazip geldi açıkcası

Ay bak böyle olacaksa çok güzel olur canım. Güle güle kullansın odasını minik paşam benim hihoyyyt

Canım aynen öle olcak şuan arka plan hazır babam kalıplarla aynen o dalgarı yaptı sadece stickerlar kaldı mart başında kredi kartı kesilince hemen sipariş vercem bide fuara bakıcam almadan önce belki ordada bulabilirim.

kızlar ben çıkıyorum,dönünce sonuçları yazıcam,öpüldünüzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz

Hayırlı haberlerle gelirsin inşşallah dualarımız seninle.

sibikocum bayıldım duvar kağıdına canım..gerçekten çok güzell yaaaaaaaa

Canım beğenmene sevindim çok seçenek var sitesini incele istersen

kızlar bizde defnemle yürüyüş yaptık yemekten sonra iyi geldi herkese afiyet olsun

Ne güzel bacım. Ben sabah 6,30'da bi giriyorum akşam 6'da çıkıyorum :çok üzgünüm:

evet arkadaşlar dediğiniz gibi herşeyde vardır bir hayır bende ufak bir beşik alıcam zaten odama koyacaktım. Artık eşyalarınıda kendi dolabıma koyarım.ne yapalım büyüyene kadar..

Aynen bacım 2 aycık idare edersn. Zaten onlar bi doğsun zaman nasıl geçer anlamayız bile a.s.

Hoşgeldin canım nasılsın?

KIZLAR BİR TANE BU SİTEYE GİRİNDE BAKIN O KADAR GÜZEL BEBEK MOBİLYALARI VARKİİİİ

BEBECO TEKSTİL MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ

4.cüsü benim ilk istediğim modeldi canım...

Evet canım belki fuarda daha uygundur...

Bende yemeğimi yiyip geliyorum hemen a.s.

kizlar ben kaciyorum..cok oturdum :) öpüyorum hepinizi kocamannnnn Şeniz bebişlerinizide öpüyorum kocamannnn Şeniz

ayy kızlar bi saattirgecmişi okuyorum dayanamadımmm :)
cnm nst bana 30.haftamı doldurduğumda verdi doktorum.3 hafta sonra gideceğim yani..

burcu cnm stres yapma tatlım.önemli bişey yoktur..tek taraflı kasık ağrısı normal diye biliyorum..

birsen cnm cok sevindim testinde iyi cıkmıs...maşallah..

Herkese selaaam.Nasılsınız kızlar 2 gündür giremedim işlerim vardı.Bugun biraz geçmişe baktımda neler kaçırmışıımmklava: Neyse bende bari yemek yiyimde tekrar gelir çene yaparız çok acıktım.cokacimcoook

KIZLAR BİR TANE BU SİTEYE GİRİNDE BAKIN O KADAR GÜZEL BEBEK MOBİLYALARI VARKİİİİ

BEBECO TEKSTİL MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ

ojeliii bayıldıım oda takımlarına orası ne güzel bi mağaza öyle ben girsem ordan çıkamam heralde:roflol: ama malesef bu yıl oda takımı felan alamam evimizde yer yok ancak seneye :çok üzgünüm: şimdilik sadece beşikle yetinmeyi düşünyorum.Ama bu mağaza kayseride istanbulda yokmuu çok güzel atta çantaları gördüümm.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…