2009 Mayıs Anneleri

yarın bizim görüş günümüz anlaşılan. iyi haberlerle geliriz hepimiz.

saol canım. çok merak ediyorum. ilk defa bu kadar ayrı kaldık. yarın saat 1'de gidecem gelince yazarım prensesimin durumunu.
canım bu aylarda artık bol balık ceviz ve proteinli besinler yersen daha iyi gelir bence. önemli olan drunun sağlıklı demesi. çok fazla kafana takma.

hadi ya ne güzel bende oraya gidiyorum ve doğumuda orada düşünüyorum inş iyi olur evet bensordum paket 500 civarı

aa olumrm ne mahsuru olcak darısı başımıza inş

güle güle kullansın annesi maddi konuyu hiç sorma vallahepimiz hemen hemenaynı yız

olmamıştır annesi ama sen yinede dikkat et ben nedense kimsenin karnıma dokunmasını istemiyorum ayyy ben çok kıskanç anne olucam ya şimdiden öperlerse ne yaparım ne derim diye düşünmeye başladım

allahtan tez zamanda iyileşmişsin canım ne güzel

evet bende iledi onu ama kadın dayaklıktı ha yunusların üstünde gezdi hamileliği boyunca
valla ılgıncım bizimkiler tam türk olur hele benimki acıya baharata bayılır kesin

valal pınarcım doktorlarda çok rahat onlara göre hiç bir şey olmaz zaten[/QUOTE]

teşekkürler canım. yarın drdan hemen gelince yazarım.

KIZLAR BİR TANE BU SİTEYE GİRİNDE BAKIN O KADAR GÜZEL BEBEK MOBİLYALARI VARKİİİİ

BEBECO TEKSTİL MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ

Ay canım bu benim mobilyacının kayseri şubesi sanırım çünkü showroomdaki mobilyalar aynııııı hatta..

Canım beğenmene sevindim

Canım afiyet olsun.

Kızlar bakın ojelinin gönderdiği sitede benim mobilyayı buldum bakalım beğenecekmisiniz?

[/URL][/IMG]

cook güzel .bayıldım valla tatlım... birde içinde bebişle ayyy:))) güle güle kullnasın inşallah..

bu arada kaç odalı eviniz kızlar ?bnim bebek odası yapacak yerim yook ...

sibiko güle güle kullansın canım bebeğin odasını iyi günlerde büyür inşallah...gerçekten çok güzell

minju canım istanbulda bebeco mağazası yokmu ?

kizlar ben kaciyorum..cok oturdum :) öpüyorum hepinizi kocamannnnn Şeniz bebişlerinizide öpüyorum kocamannnn Şeniz

Güle güle canım a.s.

iyiyim canım sağol :)) prenses neler yapıyor bizimki tekmeleyip duruyor canım

pınarcım bende bugün free olduğum için yürüdüm yoksa yerimden kalkamıyorum bitanem afiyet olsun sana canımmmmm:1hug:

Anladım canım. Bende şu 1 haftayı atlatayım sürekli yürüyeceğim valla havalarda böyle güzel olursa inşallah hihoyyyt

Hoşgeldin canım. Afiyet olsun cokacimcoook

yarın bizim görüş günümüz anlaşılan. iyi haberlerle geliriz hepimiz.

Evet canım inşallah güzel haberlerle geliriz a.s.

Çok güzel canım güzel günlerde kullansın inşallah bebişin. Stickerlarla da pek bi güzel olru valla a.s.

cook güzel .bayıldım valla tatlım... birde içinde bebişle ayyy:))) güle güle kullnasın inşallah..

bu arada kaç odalı eviniz kızlar ?bnim bebek odası yapacak yerim yook ...

3+1 canım. Yatak odası, salon, oturma odası. Bi odamı ütü odası olarak kullanıyordum. Orası kızımın odası olacak inşallah...

Senin kaç oda tatlım?

Yedim geldim ohh doydum cokacimcoook

kızlar listeyi göndermeye başlıyorum başka msn eklemek isteyen varmı listeye bu arada işler çok yoğun yeni yazabildim

herkese selam,a.s.

uzun suredir forumu takip ediyorum. ben de mayis'ta anne olmayi bekliyorum. bebegimiz kiz olacak. sadece izleyici olarak bile boyle bir gruba katilmis olmak cok hosuma gitti. sonunda ben de araniza katilmaya karar verdim.

simdilik bu kadar detaylari da sonra paylasirim.

herkese kolayliklar diliyorum.

kızlar listeyi göndermeye başlıyorum başka msn eklemek isteyen varmı listeye bu arada işler çok yoğun yeni yazabildim

Tamam canım ellerine sağlık sağolasın a.s.

pınarcım ne zaman bırakıyorsun işi yerine birini bulabildiler mi

Canım haftaya son inşallah. Henüz kimseyi bulmadılar. Artık onların sorunları beni ilgilendirmiyo. Ben hamile olduğumu söylediğim anda konuştum. Mart başı çıkarım dedim. Bu zamana kadar bulsalardı artık Çok üzgünüm çoook

ojeli baktım çok güzel mobilyalar olsun tatlım bizde sonra yapıcaz inş bende oda konusunda çok üzlüyorum ama ne yapalım biraz sabır

bir şey sorayım bu arada kızlar bu odaları sizce kaç yaşına kadar kullanabilirler

Hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin... Geldin hemen kaçıyo musun yaaa :1shok:

Üzülme tatlım. Vakti gelince en güzelini yaparsın a.s.

Eğer yatağını büyüyebilen yatak yaptırırsan, dolabını falan da küçücük yaptırmazsan genç odası olarak çok rahat kullanılıyor...

aramıza hoşgeldin canım sen de bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah benimde kızım olacam inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn

selamlar güzel annişlerr !!

ben bütün gece yatamadım yaw kafamçokkarıştı Sabah 5 te uyandım belki tv izlersem uykum gelir dedim yok fayda etmedi saat 8 e geliyorduu kociş gitti bende bi sıcak banyo yapamda uyurum diye düşündümm ama nerde bu sefrde şiddetti kalça ağrısıı nese ki ssat 10 gibiydi galiba tekrar uyumaya çalıştımm saat 12.30 da uyandım ama hala sersem gibiyim yaa mirmirmirmir

aramıza yeni arkadaşlarda gelmişş hoşgeldiniz kızlar hayırlı hamilelikler geçirin inş a.s.

kızlar gecmişede baktım herkez çok iyi şükür yine çeneniz düşmüşş :roflol: oku oku bitmedi klava:klava:

burcu canımm telaş yapma bebiş gayet iyidir bitanem Şeniz

[k] {n} [k];5390279 .!.:
AAaa senin has. BİLGEYMİŞ benm dedigim İLGİ HAST. yaaacokta sevinmiştim...
aranızda İLGİ HAST. giden varmı pekiii buda güngörendeymiş..

kısssss caduu bizde bütün gün bu hatun nerde diye düşündük durdukk meğersemm gezmelere çıkmışşş kötükedihüsokötükedihüso

prensesin cicilerini mutlu güzel günlerde giysin inş canımmŞenizŞeniz

Son düzenleme:

canım eğer beşiğini büyüyen beşik alırsan o beşiğin ucunda çekmecesi oluyor. Onlar çıkıyor bebek büyüyünce normal yatak oluyor.şimdi beşiğin önünde parmaklık gibi parça varya onla birlikte çıkan parçada bilgisayar masası oluyor. Oluyor sana genç odası canım. Benim arkadaşım öyle almıştı. şimdi kızı 4 yaşında karyolaya çevirdi beşiği...birde kızının bilgisayar masası olmuş oldu. Bende tüm baktığım modellere öyle bakmıştım öyle alacam zaten.

Kızlar maşallah bir gittim amma çok yazışmışsınız kızlar fuar nezamandı cnrdaki unuttum zamanınıda bakalım orda olan fuarlada baya iyi şeler oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…