mide yanma sorunum benimde var hemde acayip( biraz fazla yesem baharatlı yağlı salçalı hemen midem yanıyor çıkarıyorum süt banada iyi geliyor
bozoncım günaydın tatlım nasılsın bende göreceğim defnemi yarın hayırlısıyla:))))))))
Günaydın canım hoşgeldin. Ohh hsende bizdensin. Yarın büyük gün hihoyyyt
İçtim bacım içtim ama bu fenaydı valla canıma okudu :çok üzgünüm:
Akşam değilde öğlen yediğim tavuk dokundu bacım :çok üzgünüm:
Canım sağol bilgi için.Takıl tabi canım ne mutlu sen doğurmuşsun ve büyütüyorsun ay bi o günleri görsek
Aman dikkat et canım yediklerine hadi az kaldı yarına
Hadi inşallah hayırlı haberler alır gelirsin.
Dün bebişimin kilosunu beğenmedim ya dönerken sarelle aldım bir dilim ekmeğe bol booooolca sürdüm yedim.şimdi meyva yiyim de beslensin kuzum ya
iyi o zaman canımya saçım başım çok kötü oldu ben tam saçımı boyatacaktım o ay hamile olduğumu öğrendim kaldı ve bende beyaz çok :::::::(((((((((((((((
valla iyi yapmışsın ojelim keşke bende öncesinde boyasaydım
geçmiş olsun kızlar ya bana da arsıra oluyor çok şiddetli değil bende acıktığımda oluyor
,
oh oh ne güzle valla bekliyoruz kuzunun haberlerini bakalım kaç kilo olmuş bebişimiz
Valla çok memnun kalmış kafam karıştı onun dr Neslihan hanımmış kadın cumartesi tatili iken bile gelmiş kontrol etmiş hemşireler falan da çok iyiymiş bide fiyat 500 müş tek kişilik oda 2 gün çok iyi geldi bana.
Bu kalça çıkığı arkadaşın bebeğinin sonradanmış ya doğum sırasında yada evde yanlış tutuştan olmuş olabilirmiş bebeğede zararı yokmuş bu ultrasonun en azından aklımızda olsun dikkat etmemiz lazım.
KIZLAR BİR TANE BU SİTEYE GİRİNDE BAKIN O KADAR GÜZEL BEBEK MOBİLYALARI VARKİİİİ
BEBECO TEKSTİL MOBİLYA ÇOCUK GEREÇLERİ
kızlar merhaba ben anca geldim.geçmişi okudum şu ana kadar.burcu canım geçmiş olsun.inşallah iyi haberlerle gelirsin.eren sende canını sıkma mayısla temmuz arasında 2 ay var zaten o zaman rahat rahat halledersin..sibiko canım duvar kağıtları çok güzel gerçekten..esracım şeker sonuçların iyi çıkar inşallah..
Ne güzel bacım. Ben sabah 6,30'da bi giriyorum akşam 6'da çıkıyorum :çok üzgünüm:
Aynen bacım 2 aycık idare edersn. Zaten onlar bi doğsun zaman nasıl geçer anlamayız bile a.s.
Hoşgeldin canım nasılsın?
4.cüsü benim ilk istediğim modeldi canım...
Evet canım belki fuarda daha uygundur...
Bende yemeğimi yiyip geliyorum hemen a.s.
Ay canım bu benim mobilyacının kayseri şubesi sanırım çünkü showroomdaki mobilyalar aynııııı hatta..
Canım beğenmene sevindim
Canım afiyet olsun.
Kızlar bakın ojelinin gönderdiği sitede benim mobilyayı buldum bakalım beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
kizlar ben kaciyorum..cok oturdum :) öpüyorum hepinizi kocamannnnn Şeniz bebişlerinizide öpüyorum kocamannnn Şeniz
iyiyim canım sağol :)) prenses neler yapıyor bizimki tekmeleyip duruyor canım
pınarcım bende bugün free olduğum için yürüdüm yoksa yerimden kalkamıyorum bitanem afiyet olsun sana canımmmmm:1hug:
Herkese selaaam.Nasılsınız kızlar 2 gündür giremedim işlerim vardı.Bugun biraz geçmişe baktımda neler kaçırmışıımmklava: Neyse bende bari yemek yiyimde tekrar gelir çene yaparız çok acıktım.cokacimcoook
ojeliii bayıldıım oda takımlarına orası ne güzel bi mağaza öyle ben girsem ordan çıkamam heralde:roflol: ama malesef bu yıl oda takımı felan alamam evimizde yer yok ancak seneye :çok üzgünüm: şimdilik sadece beşikle yetinmeyi düşünyorum.Ama bu mağaza kayseride istanbulda yokmuu çok güzel atta çantaları gördüümm.delikafadulden
yarın bizim görüş günümüz anlaşılan. iyi haberlerle geliriz hepimiz.
Ay canım bu benim mobilyacının kayseri şubesi sanırım çünkü showroomdaki mobilyalar aynııııı hatta..
Canım beğenmene sevindim
Canım afiyet olsun.
Kızlar bakın ojelinin gönderdiği sitede benim mobilyayı buldum bakalım beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
cook güzel .bayıldım valla tatlım... birde içinde bebişle ayyy:))) güle güle kullnasın inşallah..
bu arada kaç odalı eviniz kızlar ?bnim bebek odası yapacak yerim yook ...
kızlar listeyi göndermeye başlıyorum başka msn eklemek isteyen varmı listeye bu arada işler çok yoğun yeni yazabildim
pınarcım ne zaman bırakıyorsun işi yerine birini bulabildiler mi
herkese selam,a.s.
uzun suredir forumu takip ediyorum. ben de mayis'ta anne olmayi bekliyorum. bebegimiz kiz olacak. sadece izleyici olarak bile boyle bir gruba katilmis olmak cok hosuma gitti. sonunda ben de araniza katilmaya karar verdim.
simdilik bu kadar detaylari da sonra paylasirim.
herkese kolayliklar diliyorum.
ojeli baktım çok güzel mobilyalar olsun tatlım bizde sonra yapıcaz inş bende oda konusunda çok üzlüyorum ama ne yapalım biraz sabır
bir şey sorayım bu arada kızlar bu odaları sizce kaç yaşına kadar kullanabilirler
herkese selam,a.s.
uzun suredir forumu takip ediyorum. ben de mayis'ta anne olmayi bekliyorum. bebegimiz kiz olacak. sadece izleyici olarak bile boyle bir gruba katilmis olmak cok hosuma gitti. sonunda ben de araniza katilmaya karar verdim.
simdilik bu kadar detaylari da sonra paylasirim.
herkese kolayliklar diliyorum.
cook güzel .bayıldım valla tatlım... birde içinde bebişle ayyy:))) güle güle kullnasın inşallah..
bu arada kaç odalı eviniz kızlar ?bnim bebek odası yapacak yerim yook ...[/QUOTE
Canım 3+1 bi odam boştu çamaşır ütü odası olarak kullanıyodum orayı oğluma oda yaptık
Sibiki mobilyan çok güzel iyi günlerde kullanın canım ben bir geçmişe bakıp geliyorum
sibiko oda harika valla.bende anca seneye yapabilcem odapınarcım iyiyiyim canım saoll
sibikom çok güzel bebişin odası içinde sağlıcakla büyür inşallah tatlım
Canlarıım beğenmenize çok sevindim daha iyileri sizlere olsun inşşallah
sibiko güle güle kullansın canım bebeğin odasını iyi günlerde büyür inşallah...gerçekten çok güzell
minju canım istanbulda bebeco mağazası yokmu ?
Canım modellerin aynıları hiç farkları yok modokoda fantasia mobilyada var.
ojeli baktım çok güzel mobilyalar olsun tatlım bizde sonra yapıcaz inş bende oda konusunda çok üzlüyorum ama ne yapalım biraz sabır
bir şey sorayım bu arada kızlar bu odaları sizce kaç yaşına kadar kullanabilirler
Canım benim beşik 1m 2 m yani genç odası boyutlarında dolabı 1.80 4 kapılı beşikteki alt açma yeri çalışma masası oluyo valla herşeyi var alsın çeyiz diye evlenirken götürsün artık :roflol::roflol::roflol:
Beşikler çok güzel banada fikir oldu bi tane almak lazım yanımızda olacağı sürede
[k] {n} [k];5390279 .!.:AAaa senin has. BİLGEYMİŞ benm dedigim İLGİ HAST. yaaacokta sevinmiştim...
aranızda İLGİ HAST. giden varmı pekiii buda güngörendeymiş..
merhaba kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s. tamda cuma vakti..Rabbim bu vaktin hürmetine bebeklerimizede bizede saglik versin,inşaAllah zamaninda saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alalimmm :)
burcucum panik yapma..farkinda olmadan ters bi hareket yapmişindir yada normal agrilardir..gelince lütfen haber ver emi..
birsencim sevindim canim şekerinin iyi cikmasina,bebişlerin iyi olmasina..prenslerimizin cicileride hayirli olsun canimm :) güle güle giysin tosuncuklar
marylincim bende yazayim sana msnimi..bu resim işinide merak ettim he :) ekliyim hepinizi :)
ay bu arada ben dün ilkkez bebişime bişeyler aldim kizlar cok sukur :))) ama sanki herşeyi varmiş gibi elbise,hirka gibi şeyler aldim :))) neyse basladim ya muhim olan bu dimi :) gerekli olanlarida yavas yavas alirim artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?