sibiko güle güle kullansın canım bebeğin odasını iyi günlerde büyür inşallah...gerçekten çok güzell
minju canım istanbulda bebeco mağazası yokmu ?
sibiko oda harika valla.bende anca seneye yapabilcem odapınarcım iyiyiyim canım saoll
Canım 3+1 bi odam boştu çamaşır ütü odası olarak kullanıyodum orayı oğluma oda yaptık
Canlarıım beğenmenize çok sevindim daha iyileri sizlere olsun inşşallah
Canım modellerin aynıları hiç farkları yok modokoda fantasia mobilyada var.
Canım benim beşik 1m 2 m yani genç odası boyutlarında dolabı 1.80 4 kapılı beşikteki alt açma yeri çalışma masası oluyo valla herşeyi var alsın çeyiz diye evlenirken götürsün artık :roflol::roflol::roflol:
Beşikler çok güzel banada fikir oldu bi tane almak lazım yanımızda olacağı sürede
selamlar güzel annişlerr !!
ben bütün gece yatamadım yaw kafamçokkarıştı Sabah 5 te uyandım belki tv izlersem uykum gelir dedim yok fayda etmedi saat 8 e geliyorduu kociş gitti bende bi sıcak banyo yapamda uyurum diye düşündümm ama nerde bu sefrde şiddetti kalça ağrısıı nese ki ssat 10 gibiydi galiba tekrar uyumaya çalıştımm saat 12.30 da uyandım ama hala sersem gibiyim yaa mirmirmirmir
aramıza yeni arkadaşlarda gelmişş hoşgeldiniz kızlar hayırlı hamilelikler geçirin inş a.s.
kızlar gecmişede baktım herkez çok iyi şükür yine çeneniz düşmüşş :roflol: oku oku bitmediklava: klava:
burcu canımm telaş yapma bebiş gayet iyidir bitanem Şeniz
kısssss caduu bizde bütün gün bu hatun nerde diye düşündük durdukk meğersemm gezmelere çıkmışşş kötükedihüsokötükedihüso
prensesin cicilerini mutlu güzel günlerde giysin inş canımmŞenizŞeniz
canım eğer beşiğini büyüyen beşik alırsan o beşiğin ucunda çekmecesi oluyor. Onlar çıkıyor bebek büyüyünce normal yatak oluyor.şimdi beşiğin önünde parmaklık gibi parça varya onla birlikte çıkan parçada bilgisayar masası oluyor. Oluyor sana genç odası canım. Benim arkadaşım öyle almıştı. şimdi kızı 4 yaşında karyolaya çevirdi beşiği...birde kızının bilgisayar masası olmuş oldu. Bende tüm baktığım modellere öyle bakmıştım öyle alacam zaten.
Kızlar maşallah bir gittim amma çok yazışmışsınız kızlar fuar nezamandı cnrdaki unuttum zamanınıda bakalım orda olan fuarlada baya iyi şeler oluyor ama
pınarcım benim 2 oda bi salon..oturma odasını bozmaya kıyamıyorum.eşimde cok dağınıktır salonu mahveeder valla:))
ay durmadan karar değiştiriyorum ben..bi oda yapayım diyorum sonra vazgeciyorum.i,lk 4 5 ay sepet yeter.sonra yatak odama zar zor girerse tabi:)))) park yatak. 2 yasında falan oda yapsam mı?
pınar ojeli sağolun kızlar valla o zaman süper iki masraf yapmayız bilgisayar masasını çalışma masası şeklinde kullanırsa valla ilkokulu bitirir bizimkiler
bu arada pınar civciv bakın bakalım liste gelmişmi kızlar
Hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin... Geldin hemen kaçıyo musun yaaa :1shok:
Üzülme tatlım. Vakti gelince en güzelini yaparsın a.s.
Eğer yatağını büyüyebilen yatak yaptırırsan, dolabını falan da küçücük yaptırmazsan genç odası olarak çok rahat kullanılıyor...
Kızlar maşallah bir gittim amma çok yazışmışsınız kızlar fuar nezamandı cnrdaki unuttum zamanınıda bakalım orda olan fuarlada baya iyi şeler oluyor ama
canım eğer beşiğini büyüyen beşik alırsan o beşiğin ucunda çekmecesi oluyor. Onlar çıkıyor bebek büyüyünce normal yatak oluyor.şimdi beşiğin önünde parmaklık gibi parça varya onla birlikte çıkan parçada bilgisayar masası oluyor. Oluyor sana genç odası canım. Benim arkadaşım öyle almıştı. şimdi kızı 4 yaşında karyolaya çevirdi beşiği...birde kızının bilgisayar masası olmuş oldu. Bende tüm baktığım modellere öyle bakmıştım öyle alacam zaten.
saol pınarımm sanada gecmişş olsun canımm
maryn geldi cnm bana çok saol
pınarcım benim 2 oda bi salon..oturma odasını bozmaya kıyamıyorum.eşimde cok dağınıktır salonu mahveeder valla:))
ay durmadan karar değiştiriyorum ben..bi oda yapayım diyorum sonra vazgeciyorum.i,lk 4 5 ay sepet yeter.sonra yatak odama zar zor girerse tabi:)))) park yatak. 2 yasında falan oda yapsam mı?
saol pınarımm sanada gecmişş olsun canımm
maryn geldi cnm bana çok saol
Yok yok kacmadim Pinar, buralardayim. bir yandan sizi okuyup bir yandan da islerimi yapiyorum...
Bu arada oda yapamayan arkadaslar da uzulmesinler. Biz de buyuk ihtimalle yapamayacagiz, dogumun ardindan birkac ay icinde buyuk ihtimalle tasinmamiz gerekecek.
Odalari zaten epey bir sure hic kullanilmiyor. Onemli olan bebislerimizin saglikli olmalari...
pınarcım sen hemen onu sil ben şimdi özelden tekrar gönderdim sana ve civcive diğer kızlarada özelden devam ediyorum
evet kızlar bende büyüyen yataklardan alıcam daha sonra oda alırken daha doğrusu mobilyacıya yatağa uygun diğer parçalarını yaptırırım.tabi yatak odam epey daralıcak ama olsunn....
yemeğimi yedim geldim kızlar. cokacimcoook kızlar ben sadece beşik alıcam ama bitürlü karar veremedim acaba çekmeceli olanlardan mobilya beşikmi alsam yoksa park yatakmı.hangisi daha kullanışlı olur acaba.Nerdeyse ilk ayımdan beri düşünüyorum hala karar veremedim ne kararsızım yaaakaydirigubbakcemile2
geliyor kızlar site çok yavaş maalesef inş başarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?