2009 Mayıs Anneleri

pınarcım benim 2 oda bi salon..oturma odasını bozmaya kıyamıyorum.eşimde cok dağınıktır salonu mahveeder valla:))
ay durmadan karar değiştiriyorum ben..bi oda yapayım diyorum sonra vazgeciyorum.i,lk 4 5 ay sepet yeter.sonra yatak odama zar zor girerse tabi:)))) park yatak. 2 yasında falan oda yapsam mı?

sibiko güle güle kullansın canım bebeğin odasını iyi günlerde büyür inşallah...gerçekten çok güzell

minju canım istanbulda bebeco mağazası yokmu ?

Ben var diye hatırlıyorum ya. Zaten olmasa bile bu modellerin hepsi modokodaki mağazalarda var. Mesela 4.olanı ve birçoğunu ben Modoko Fantasia mobilyada gördüm canım...

sibiko oda harika valla.bende anca seneye yapabilcem oda pınarcım iyiyiyim canım saoll

Allah iyilik versin bitanem a.s.

bende sanırım şimdilik bu beşikten alırım herhalde.100 tl fiyatı kıslar..

Alınca güle güle kullan canım a.s.

Aynen bacım. Bende dolabını 1,70'e 2,15 3 kapılı yaptırdım. Yatağı 90'a 190 oluyo ayak ucundaki komidinler çıkınca. Şifonyeri de genişliği 1,10 yaptırdım. Daha ne olsun valla delikafadulden Teyzemde böyle almıştı. Bu sene kızı için yatağı büyütmüş. Şimdi prenses gib iyatıyo valla 5 yaşındaki zillimiz kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Uykusuz mu kaldın yine? Bende bütün gece mide yanmasından uyuyamadım valla :1no2:

Aynen bacım en güzeli öyle yapmak. Gerçi eşim bunu büyütmeden 2.bebiş kullanır. Kızıma genç odası alırım diyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden adamda ki planlara bak yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınar ojeli sağolun kızlar valla o zaman süper iki masraf yapmayız bilgisayar masasını çalışma masası şeklinde kullanırsa valla ilkokulu bitirir bizimkiler

bu arada pınar civciv bakın bakalım liste gelmişmi kızlar

Kızlar maşallah bir gittim amma çok yazışmışsınız kızlar fuar nezamandı cnrdaki unuttum zamanınıda bakalım orda olan fuarlada baya iyi şeler oluyor ama

26 Şubat - 1 Mart arası bacım...

Valla sen bilirsin bacım. Yerin yoksa bekle tabiki. 2 sene sonra yaparsınız. Ev sizin mi? Belki daha sonra 3+1 bi eve geçersiniz?

Aynen bacım çok kullanışlı oluyo yeni mobilyalar. Adamlar her şeyi düşünüyolar...

Gelmiş mesajın bacım. Sağolasınnn ellerine sağlık a.s. Ama misafir mesjaı olarak görünüyor? Bunu herkes görüyo mu? Sadece arkadaş listemizdekiler mi?

Yok yok kacmadim Pinar, buralardayim. bir yandan sizi okuyup bir yandan da islerimi yapiyorum...

Bu arada oda yapamayan arkadaslar da uzulmesinler. Biz de buyuk ihtimalle yapamayacagiz, dogumun ardindan birkac ay icinde buyuk ihtimalle tasinmamiz gerekecek.

Odalari zaten epey bir sure hic kullanilmiyor. Onemli olan bebislerimizin saglikli olmalari...

pınarcım sen hemen onu sil ben şimdi özelden tekrar gönderdim sana ve civcive diğer kızlarada özelden devam ediyorum

evet kızlar bende büyüyen yataklardan alıcam daha sonra oda alırken daha doğrusu mobilyacıya yatağa uygun diğer parçalarını yaptırırım.tabi yatak odam epey daralıcak ama olsunn....

yemeğimi yedim geldim kızlar. cokacimcoook kızlar ben sadece beşik alıcam ama bitürlü karar veremedim acaba çekmeceli olanlardan mobilya beşikmi alsam yoksa park yatakmı.hangisi daha kullanışlı olur acaba.Nerdeyse ilk ayımdan beri düşünüyorum hala karar veremedim ne kararsızım yaaakaydirigubbakcemile2

Kızlar maşallah bir gittim amma çok yazışmışsınız kızlar fuar nezamandı cnrdaki unuttum zamanınıda bakalım orda olan fuarlada baya iyi şeler oluyor ama

Canım 26 Şubat-1 Mart cnm

Aynen oğluşun odası öle valla kızlar çok avantajlı oluyo.Uzun süre kullanabilir.

saol pınarımm sanada gecmişş olsun canımm

maryn geldi cnm bana çok saol

Marylin canım bana gelmediiiiiii senağlama

Bizim su anda 3+1 ama dogumdan sonra 2+1'e tasinma ihtimalimiz var. Bu nedenle de bebek odasi yapamiyoruz su anda. Tasindiktan sonra da oturma odasini dagitmadan bir sifonyer bir yatak sigdirabilirsek bebek odasinda kanapelerin (en azindan birinin) kalmasini istiyorum. Oturma odasinda su anda 2 kanapem var. Takim olarak almamistik... Hem bebegin odasinda kanape olmasi iyi olabilir diye dusundum. Bence nasilsa baslarda odada kalmiyor bunun icin sonradan da karar verebilirsin...

saol pınarımm sanada gecmişş olsun canımm

maryn geldi cnm bana çok saol

Sağolasın canım a.s.

Heee efferim kaçma hemen hihoyyyt

pınarcım sen hemen onu sil ben şimdi özelden tekrar gönderdim sana ve civcive diğer kızlarada özelden devam ediyorum

Sildim canım okişşşş a.s.

evet kızlar bende büyüyen yataklardan alıcam daha sonra oda alırken daha doğrusu mobilyacıya yatağa uygun diğer parçalarını yaptırırım.tabi yatak odam epey daralıcak ama olsunn....

En güzeli öyle canım...

Ne kadar süre oda yapmayacaksın canım? Eğer uzun bi süre yapmayacaksan beşik al. Ama 1 yaşına kadar yatırıcam sonra odasına geçicez falan derken park yatak olabilir. Çünkü beşiğin sonra alacağın mobilyaya uymayabilir. Boşuna gitmiş olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…