2009 Mayıs Anneleri

Canım senin doğum ne zaman şimdi?

Canım geçmiş olsun bişey yoktur inşallah haberlerini bekliyorum

Kız Mutaharra en sonunda şu avatarı değiştirdin içim ferahladı senin bile için açılmıştır bu çok güzel.Hadi iyisin iyisin

Kız çok tatlı ya Defnecim devam böyle daha tatlı oldu düşündüm halinide çok hoş geldi yerim ben onu annesi

İyi çıkar inşallah Doruk süper beğendim

Hoş geldin minju cum bende senin gibi yer açılınca alcam

İstanbuldadamı var nerde canım seninkini çok beğendim kız

Hoşgeldin ne kadarlık oldu kızın

Hoş geldin sende uykucu naber?
Amma yazmışsınız öğlenden beri yetişemedim şimdide eşim geldi ona tiramusu-sigara böreği ve kısır yaptım dedim erkenden atlamış gelmiş.Erkeğin midesinden geçer kalbi diye boşuna demiyorlar.Öpüyorum hepinizi kızlarr

ılgı n ve sibiko bakın bakalım kızlar 5 kişye bir defada önderiliyor karakter fazla geliyor ikiye bölüp yollladım o yüzden azcuk zahmetli

taşınana kadar yapamam oda bir yılı bulur sanırım.yanda çekmeceli beşik olursa bebişin eşyalarınıda oraya koyarım daha düzenli olur diye düşünüyorum.Ama dediğin gibi uymama sorunu olur.Park yataktalarda gözüme hoş gelen olmadı şuana kadar çok koyu iç karartıcı renkleri var..Şöle süslü püslü bişi bulsam hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
h.buldumm tutkunummm ulen büğtün gece yatmıyorum hala bana uykucu diyonuzz hee :mymeka::mymeka:klava:

ben 3 gündür tiramisu yiyiyorummm valla iyice doydumm :roflol::roflol:

bu arada maskarpone bulacam diye sakın uğraşmayın kızlar çünkü 175 gr 8.5 ytl gerekense 400 gr :roflol::roflol: 17 ytl oluyor ortalama kötükedihüso ben labne ve pasta alltıyla yaptım çokta güsel oldu :sm_cool::sm_cool:

size yetişemiyorum bebeklerin eşyalarını koydummm ama sizi yoracak tek tek koydum
geçmişi okuyamayacam şimdi yemek yiyecez acıktık vallaa

Yaaa ye sen o eşşek sıpasını. Bana yapıyo yapacağını kaydirigubbakcemile3

Yuh be ne ara yaptın kzıım bunca şeyi kaydirigubbakcemile3 Benim kayınvalidem aradı şimdi. Akşam bizdelerdi ya kalmışlardı. Evden çıkmadan kirlidekileri yıkamış, kurutmuş, ütülemiş. Bana yeni çarşaf almıştı onları takmış. Çıkardıklarını yıkamış. Mutfaktaki halımda bi leke vardı çıkaramamıştım. Halıyı da atmış makinaya yıkamış kaydirigubbakcemile3 Ne bulsam yıkadım diyo. Ay pis misin demek istedi bana acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anladım canım. Park yataklardan bende hoşlanmadım ya. O zaman şöyle yaparsın. Beşiğini istediğin oda renginde al. Sonra oda yapacağın zaman dolabını, şifonyerini falan beşiğine uygun yaptırısın. İki kere masraf olmaz tatlım yerimseniben

Afiyet olsun sana. Bende izne çıkayım neler neler yapcam kötükedihüso

size yetişemiyorum bebeklerin eşyalarını koydummm ama sizi yoracak tek tek koydum
geçmişi okuyamayacam şimdi yemek yiyecez acıktık vallaa

Hepsini gördüm canım. Çok güzeller. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

Afiyet olsun...

Hoş geldin minju cum bende senin gibi yer açılınca alcam

Hoşbulduk canım.Herşeyleri birden olmuyor malesef ne yapalım zamanla olucak inş.gamyoncuiremsu

Afiyet olsun civciv bizim yerimizede yeseydin barii bidaha uraşmayalım biz:roflol: Buarada labne ve pasta altıda iyi fikirmiş :jeyyar:

kız pınar pismisin yoksa:):): yok canımya daha neler:)):) ama içi rahat etmemiştir makinaya ondan atmıştır halıyı..ben mutfak halısı lekelrinden bıktığım için koyu kahve tonlarında shagy halı aldım ama oda kirleniyor:):)):

slm mayısın guzel annişkolarıııı......
naptınız bakalım dunden berii...kızlarrr yaaaa bole yıyoz tatlıları şişioz yaaa....:çok üzgünüm:şişelim ııde ben abarttım iice nolcek sonum?yahu bugun saglıkocagında 2.aşı dozumuz wardı sabah işten gelınce gıttık eşimle...ebe baktı kılo tansıyon falan...ben gene 1 ayda 4 kılo almayı basarmışım yaaa:çok üzgünüm:yahu ole homınıgırtlakta yemıorum nereme alıorum anlmadım..2 aydır kılolar 4 4 gıdıo valla ucunu bırturlu tutamadım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-bebişler ii olsun gerisi boş dıom ama bukadarıda bana fazla gıbı geldı yahu..7.ayımız bıtcek oglusla ben yaklasık14 kılo falan aldım :CüvCüv:yakında kapılardan gecemıcem yanıkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şaka yapıyorum bacım zaten. O ben uğraşmayam hafta sonu diye eline ne geçse yıkamış ütülemiştir sağolsun. Evide temizlemiştir. Dünden de yemek yapmıştı. Hafta sonu rahatım yani hihoyyyt

canım geldi teşekkürler tatlımmm

Canım sen gündüzleri msn açamıyorsun galiba?

Hoşgeldin canım. Valla bende geçen ay 3 kilo almıştım. En son pazar günü tartıldığımda hiç almamıştım 3 haftadır. Pazardan beri korkuma tartılamadım. Ak kara yarın belli olucak bakalım kaydirigubbakcemile3

canım merhaba nasılsın hiç takma bu aylardan itibaren alınıyor hızlı bir şekilde tatlım a.s. doğumdan sonra veriririz bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…