Canım senin doğum ne zaman şimdi?ben memnunum canım doktorum nihan hanım çok tatlı ve iyi ilgileniyor sadece biraz sıra beklemek sıkıcı oda her özel hastanede var artık ama personel falan güler yüzlü ben ayrıntılıya falanda orada girdim radyolog inceledi çok güzle baktı
bakalım, inş doğumlarmız sorunsuz olur benim kesin olmamakla birlikte orada olacak büyük ihtimalle
bırak uçsun gitsin canım sende rahat et
Canım geçmiş olsun bişey yoktur inşallah haberlerini bekliyorumTünaydın kızlar,
Akşam 20:30 dan beri ara ara sağ kasığıma ağrı girdi,saat 00:30'a kadar sürdü nerdeyse,şimdi sabah 11de uyandım yine oluyo,öyle sancı gibi şiddetli bi ağrı değil ama rahatsız ve huzursuz ediyo kızlar,özeldeki doktorum ankaraya gitmiş iş için demin onu aradım,hemen diğer doktora git dedi,hastaneyi aradım,her zaman bana bakan doktor orda değil,ama bi kadın doğumcu var,burdaki hastaneyede randevuyla gidiliyor,dedim randevum yok,o zaman 2 den sonra gel dedi,demekki o zamana kadar hep randevulu hastalar var,korkuyorum kızlar inş. kötü bişi değildir,kasılma falan yok sağ kasığıma ağrı giriyo sadece,annem diyoki doğum böyle başlamaz korkma diyo
Kız Mutaharra en sonunda şu avatarı değiştirdin içim ferahladı senin bile için açılmıştır bu çok güzel.Hadi iyisin iyisinmerhaba kizlar a.s. hayirli cumalarrr a.s. tamda cuma vakti..Rabbim bu vaktin hürmetine bebeklerimizede bizede saglik versin,inşaAllah zamaninda saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alalimmm :)
burcucum panik yapma..farkinda olmadan ters bi hareket yapmişindir yada normal agrilardir..gelince lütfen haber ver emi..
birsencim sevindim canim şekerinin iyi cikmasina,bebişlerin iyi olmasina..prenslerimizin cicileride hayirli olsun canimm :) güle güle giysin tosuncuklar
marylincim bende yazayim sana msnimi..bu resim işinide merak ettim he :) ekliyim hepinizi :)
ay bu arada ben dün ilkkez bebişime bişeyler aldim kizlar cok sukur :))) ama sanki herşeyi varmiş gibi elbise,hirka gibi şeyler aldim :))) neyse basladim ya muhim olan bu dimi :) gerekli olanlarida yavas yavas alirim artik :)
Kız çok tatlı ya Defnecim devam böyle daha tatlı oldu düşündüm halinide çok hoş geldi yerim ben onu annesiSağolasın bitanem. Valla koca bir bardak süt içtim bana mısın demedi. Bide bizim mercimek sanki inadına yapar gibi ayaklarını mideme dayadı mı? Heh dedim kızım afferin bi senin bu hareketin eksikti kaydirigubbakcemile3 Zaten açık olan mide kapakçığını sıkıştır iyice aç kaydirigubbakcemile3
İyi çıkar inşallah Doruk süper beğendimmayıs anneleri merhaba... sabahtan şeker testim vardı daha yeni geldim işe... sonucunu henüz alamadım iyi çıkar inşallah... sizlerde iisiniz inşallah... geçmişi okuyamadım daha...
buarada doruk ismi nasıl sizce ?
Hoş geldin minju cum bende senin gibi yer açılınca alcamHerkese selaaam.Nasılsınız kızlar 2 gündür giremedim işlerim vardı.Bugun biraz geçmişe baktımda neler kaçırmışıımmklava: Neyse bende bari yemek yiyimde tekrar gelir çene yaparız çok acıktım.cokacimcoook
ojeliii bayıldıım oda takımlarına orası ne güzel bi mağaza öyle ben girsem ordan çıkamam heralde:roflol: ama malesef bu yıl oda takımı felan alamam evimizde yer yok ancak seneye :çok üzgünüm: şimdilik sadece beşikle yetinmeyi düşünyorum.Ama bu mağaza kayseride istanbulda yokmuu çok güzel atta çantaları gördüümm.delikafadulden
İstanbuldadamı var nerde canım seninkini çok beğendim kızAy canım bu benim mobilyacının kayseri şubesi sanırım çünkü showroomdaki mobilyalar aynııııı hatta..
Canım beğenmene sevindim
Canım afiyet olsun.
Kızlar bakın ojelinin gönderdiği sitede benim mobilyayı buldum bakalım beğenecekmisiniz?
[/URL][/IMG]
Hoşgeldin ne kadarlık oldu kızınherkese selam,a.s.
uzun suredir forumu takip ediyorum. ben de mayis'ta anne olmayi bekliyorum. bebegimiz kiz olacak. sadece izleyici olarak bile boyle bir gruba katilmis olmak cok hosuma gitti. sonunda ben de araniza katilmaya karar verdim.
simdilik bu kadar detaylari da sonra paylasirim.
herkese kolayliklar diliyorum.
Hoş geldin sende uykucu naber?selamlar güzel annişlerr !!
ben bütün gece yatamadım yaw kafamçokkarıştı Sabah 5 te uyandım belki tv izlersem uykum gelir dedim yok fayda etmedi saat 8 e geliyorduu kociş gitti bende bi sıcak banyo yapamda uyurum diye düşündümm ama nerde bu sefrde şiddetti kalça ağrısıı nese ki ssat 10 gibiydi galiba tekrar uyumaya çalıştımm saat 12.30 da uyandım ama hala sersem gibiyim yaa mirmirmirmir
aramıza yeni arkadaşlarda gelmişş hoşgeldiniz kızlar hayırlı hamilelikler geçirin inş a.s.
kızlar gecmişede baktım herkez çok iyi şükür yine çeneniz düşmüşş :roflol: oku oku bitmediklava: klava:
burcu canımm telaş yapma bebiş gayet iyidir bitanem Şeniz
kısssss caduu bizde bütün gün bu hatun nerde diye düşündük durdukk meğersemm gezmelere çıkmışşş kötükedihüsokötükedihüso
prensesin cicilerini mutlu güzel günlerde giysin inş canımmŞenizŞeniz
Amma yazmışsınız öğlenden beri yetişemedim şimdide eşim geldi ona tiramusu-sigara böreği ve kısır yaptım dedim erkenden atlamış gelmiş.Erkeğin midesinden geçer kalbi diye boşuna demiyorlar.Öpüyorum hepinizi kızlarr