bende bendeeeeeeeeee
banada yolla bacım
kızlar sımdı geldım 100 luk şeker yuklemesınden yarına sonuc cıkıcak ayy mıdem maf oldu ya
pınarcım malesef msn yasak iş yerinde açamıyorummm
Bizim su anda 3+1 ama dogumdan sonra 2+1'e tasinma ihtimalimiz var. Bu nedenle de bebek odasi yapamiyoruz su anda. Tasindiktan sonra da oturma odasini dagitmadan bir sifonyer bir yatak sigdirabilirsek bebek odasinda kanapelerin (en azindan birinin) kalmasini istiyorum. Oturma odasinda su anda 2 kanapem var. Takim olarak almamistik... Hem bebegin odasinda kanape olmasi iyi olabilir diye dusundum. Bence nasilsa baslarda odada kalmiyor bunun icin sonradan da karar verebilirsin...
slm mayısın guzel annişkolarıııı......
naptınız bakalım dunden berii...kızlarrr yaaaa bole yıyoz tatlıları şişioz yaaa....:çok üzgünüm:şişelim ııde ben abarttım iice nolcek sonum?yahu bugun saglıkocagında 2.aşı dozumuz wardı sabah işten gelınce gıttık eşimle...ebe baktı kılo tansıyon falan...ben gene 1 ayda 4 kılo almayı basarmışım yaaa:çok üzgünüm:yahu ole homınıgırtlakta yemıorum nereme alıorum anlmadım..2 aydır kılolar 4 4 gıdıo valla ucunu bırturlu tutamadım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-bebişler ii olsun gerisi boş dıom ama bukadarıda bana fazla gıbı geldı yahu..7.ayımız bıtcek oglusla ben yaklasık14 kılo falan aldım :CüvCüv:yakında kapılardan gecemıcem yanıkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
yenianne canım seninde özelin kapalı mesaj gitmiyor almayan varmı arkadaşlar
pınarcım şimdi açıyorum msn i arkadaşın kendi bilgisayarından:))))))))))
evet haklısın cnm..zaten 2 odalı olunca mecburan öyle olacak...
pınarcım evet ev bizim..o yuzden bir kaç sene tasınmayız..
aaa bende 4 kg aldım 1 ayda..doktorum kızdı amaa..
hani bana.. hani banaaaaaaaa:))
hosbulduk kızlarrr...
MARYLİN ne gonderıon ole sen...merak ettım ben bişi almadım yenı geldım ama konuyada daldım hani...
yahu ne hızlısınız okumaya calıstım gecmışı sayfalar dakıka bazında ılerlıo yaniiii...
YENI_ANNE canım gecmiş olsun ..bişicık yoktur bebişinde telaş yapma emiii...
Afiyet olsun sana. Bende izne çıkayım neler neler yapcam kötükedihüso
Hepsini gördüm canım. Çok güzeller. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
Afiyet olsun...
Hoşbulduk canım.Herşeyleri birden olmuyor malesef ne yapalım zamanla olucak inş.gamyoncuiremsu
Afiyet olsun civciv bizim yerimizede yeseydin barii bidaha uraşmayalım biz:roflol: Buarada labne ve pasta altıda iyi fikirmiş :jeyyar:
Kızlar hastaneden geldim şimdi,ağrı aynen devam ediyo,doktor elle karnımı muayene etti,ultrasonla bakıldı,kan idrar vs.. tetkik yapıldı,temiz gözüküyo,ağrının nedeni belli değil,eğer ağrı artarsa ve kasılmayla birlikte gelirse yatırıcaz hastaneye dedi,Allah korusun ya,inş. kötü bişi değildir
saolun kızlarrr
yapmak istiyen olursa tarifini veremmmm
kakaolu hazır kek
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 paket (200gr) labne
2 tatlı kaşığı granül kahve
1 fincan sıcak su
kakao
Hazırlanışı
1 fincan sıcak su ile kahve hazırlanır. (İstenirse 1-2 küp şeker konulabilir.)
Kekin tabanı servis tabağına konulup hazırlanan kahve ile ıslatılır.
Un, şeker, yumurta ve süt ocakta muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
Muhallebi ılınınca içine labne ilave edilip mikserle çırpılır.
Önceden ıslatımış kekin üzerine muhallebinin yarısı konulur.
Kekin üst kısmı da kahve ile ıslatılır ve muhallebi üzerine dökülüp düzeltilir.
Soğuduktan sonra servis yapılınncaya kadar dolaba kaldırılır.
Servis yapılmadan önce üzerine çay süzgeci ile kakao serpilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?