2009 Mayıs Anneleri

Burcu cum çok geçmiş olsun bir daha olmaz görüyormusun ya.

Dırımcım eklimisin bende derken anlamadım.arkadaş listendemi?

yeni anne canım bak bende aynı ağrıdan 2 kaldım hastanede sonra çıktım inş iyi olursun bol bol dinlen

burcu cnm tahlillerin temiz çıkmıs çok sükür..bol bol dinlen tatlım..sıkma canını inşallah hiç birşey olmayacak

kızlar ben görevi tamamladım biz çıkıyoruz birazdan herkese iyi akşamlar öptüm hapinizi keşke işyerinde msn olsa

Ojeli evet arkadaş listende eklimiyim

bu arada marylin fulya incihanı bigudiyi ekledim benim adresim kimdeyse olmayana versinn

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun tekrar. Neyse bak bişey çıkmamış. Dinlenmeye devam. Ama arada birazda hareket lazım. Evin içinde turla mesela. Hiçbişeycik olmaz sen stres yapma sakın a.s.

kızlar ben görevi tamamladım biz çıkıyoruz birazdan herkese iyi akşamlar öptüm hapinizi keşke işyerinde msn olsa

Ellerine sağlık canım. Öptüm kocaman a.s.

Ojeli evet arkadaş listende eklimiyim

bu arada marylin fulya incihanı bigudiyi ekledim benim adresim kimdeyse olmayana versinn

Bana da mesaj at kızzzzz

Tülaycım,Civcivcim,Ojelim,Aslimmcim,Fulyacım,Siribronum,Birsencim,çok çok çok tesekkürler kızlar,bizde acıktık oğluşla yemek yiyelim şimdi,öpüyoruz hepiniziŞenizŞenizŞeniz

Sağolasın canum hafta sonu denim bari yerimseniben

canım benim geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur bitanem stres yapma olur mu gelişmelerden bizide haberdar et :1hug:

kızlar bizde çıkacağız birazdan hepinizi kocaman öpüyorum iyi haftasonları diliyorum bol bol dinlenelim artık ihtiyacımız var iyi akşamlar sevgilerrrrrr herkeseeea.s.

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun tekrar. Neyse bak bişey çıkmamış. Dinlenmeye devam. Ama arada birazda hareket lazım. Evin içinde turla mesela. Hiçbişeycik olmaz sen stres yapma sakın a.s.

Sağol canım:CüvCüv:yaa ben geçmişi okuyom bi yandan resimlerini göremediim,çatlarım ben görmezseeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…