Kızlar hastaneden geldim şimdi,ağrı aynen devam ediyo,doktor elle karnımı muayene etti,ultrasonla bakıldı,kan idrar vs.. tetkik yapıldı,temiz gözüküyo,ağrının nedeni belli değil,eğer ağrı artarsa ve kasılmayla birlikte gelirse yatırıcaz hastaneye dedi,Allah korusun ya,inş. kötü bişi değildir
kızlar ben görevi tamamladım biz çıkıyoruz birazdan herkese iyi akşamlar öptüm hapinizi keşke işyerinde msn olsa
Ojeli evet arkadaş listende eklimiyim
bu arada marylin fulya incihanı bigudiyi ekledim benim adresim kimdeyse olmayana versinn
saolun kızlarrr
yapmak istiyen olursa tarifini veremmmm
kakaolu hazır kek
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 paket (200gr) labne
2 tatlı kaşığı granül kahve
1 fincan sıcak su
kakao
Hazırlanışı
1 fincan sıcak su ile kahve hazırlanır. (İstenirse 1-2 küp şeker konulabilir.)
Kekin tabanı servis tabağına konulup hazırlanan kahve ile ıslatılır.
Un, şeker, yumurta ve süt ocakta muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
Muhallebi ılınınca içine labne ilave edilip mikserle çırpılır.
Önceden ıslatımış kekin üzerine muhallebinin yarısı konulur.
Kekin üst kısmı da kahve ile ıslatılır ve muhallebi üzerine dökülüp düzeltilir.
Soğuduktan sonra servis yapılınncaya kadar dolaba kaldırılır.
Servis yapılmadan önce üzerine çay süzgeci ile kakao serpilir.
Tülaycım,Civcivcim,Ojelim,Aslimmcim,Fulyacım,Siribronum,Birsencim,çok çok çok tesekkürler kızlar,bizde acıktık oğluşla yemek yiyelim şimdi,öpüyoruz hepiniziŞenizŞenizŞeniz
Kızlar hastaneden geldim şimdi,ağrı aynen devam ediyo,doktor elle karnımı muayene etti,ultrasonla bakıldı,kan idrar vs.. tetkik yapıldı,temiz gözüküyo,ağrının nedeni belli değil,eğer ağrı artarsa ve kasılmayla birlikte gelirse yatırıcaz hastaneye dedi,Allah korusun ya,inş. kötü bişi değildir
Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun tekrar. Neyse bak bişey çıkmamış. Dinlenmeye devam. Ama arada birazda hareket lazım. Evin içinde turla mesela. Hiçbişeycik olmaz sen stres yapma sakın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?