2009 Mayıs Anneleri

Sağol tatlım,inş. yoktur,bekliyoruz bakalım şimdilik,a.s.

VET BENIM 26 GUNUM KALDI BIZIM KIZLAR SUBATTA BASLADI DOGURMAYA SIZDE NISANDA BASLARSINIZ AZ KALDIdelikafadulden

İyi akşamalr , iyi tatiller bacım. Öpüyorum bende seni ve kuzularını kocamannnn a.s. Yarın büyük günnnn hihoyyyt

kızlar özel msj nasıl açılıyorki ben açık sanıyordum anlatırmısın

Canım kullanıcı panelinden ayarlar&özellikleirn altındaki seçenekleri düzenleye gir. email ve özel mesajlar bölümünde özel mesaj sistemi aktif kısmını işaretle a.s.

Sağol canım:CüvCüv:yaa ben geçmişi okuyom bi yandan resimlerini göremediim,çatlarım ben görmezseeeem

Arkadaş listemde ekli olmalısın bacım görebilirsin yerimseniben

Kızlae ben mart annseıyım ee nasıl heycan varmı bakalım sızde aslımmmmmm da buradaymıs

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı naip etsin inşallah a.s.

afiyett olsunn pınarımmm

Merüs bacummm a.s.

VET BENIM 26 GUNUM KALDI BIZIM KIZLAR SUBATTA BASLADI DOGURMAYA SIZDE NISANDA BASLARSINIZ AZ KALDIdelikafadulden

Ay heyecan yaptım valla hihoyyyt

Leynnnnnnnnnnnnnnnnnn çok yoruldum msn kk kıyafetttttttttttttt çocuklar alışkın değil leynnn bu koşturmacaya

ıyıyım aslım bakım dedım mayısdakı hatunlarda heycan varmı ne konusuyorlar bızımkıler dr.gıttıkçe pıtır pıtır dogum ıçın gun alıyorlar

ne listesi bu bahsettiğiniz? ne adresi? bana da sööleyin amaaa:a015:

Leynnnnnnnnnnnnnnnnnn çok yoruldum msn kk kıyafetttttttttttttt çocuklar alışkın değil leynnn bu koşturmacaya

Yorma leyn kendini hatun kişi yat dinlen azcuk klava:

ıyıyım aslım bakım dedım mayısdakı hatunlarda heycan varmı ne konusuyorlar bızımkıler dr.gıttıkçe pıtır pıtır dogum ıçın gun alıyorlar

Aaaa olmaz mı hihoyyyt Elimizde olsa yarın doğurucaz kaydirigubbakcemile3

Sizinde son günler geçmez artık değil mi?

kızlar bu mart anneleri niye şubatta doğurmaya başladı daha erken değilmikiii.ya bizde nisanda başlarsaak anaamm heycanlandım şimdiiidelikafadulden

evet emelcim bizde doğursak diyoruz artık hazırlıklar felan heyecanlı oluyor ya
kızlar msnde asli.topaloglu olan benim adresim bilginize

ben herkezi ekledim kızlarrr :sm_cool::sm_cool:

Bendeeeeeeeeeeee sengözlerimebaksanab

OOOOOO maşşalah hamarat kadın kısır dedin bak şimdi canım çektiiiiii cokacimcoook

ılgı n ve sibiko bakın bakalım kızlar 5 kişye bir defada önderiliyor karakter fazla geliyor ikiye bölüp yollladım o yüzden azcuk zahmetli

Canım geldi 2 msj saol

size yetişemiyorum bebeklerin eşyalarını koydummm ama sizi yoracak tek tek koydum
geçmişi okuyamayacam şimdi yemek yiyecez acıktık vallaa

Afiyet olsun bakayım şu cicilere

Ay canım bu kilo işine takmıyorum artık bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş

Çok şükür canım kötü bişey yokmuş

kızlar ben görevi tamamladım biz çıkıyoruz birazdan herkese iyi akşamlar öptüm hapinizi keşke işyerinde msn olsa

Canım iyi akşamlar emeklerin için çokkkk saol valla

evet emelcim bizde doğursak diyoruz artık hazırlıklar felan heyecanlı oluyor ya
kızlar msnde asli.topaloglu olan benim adresim bilginize

Aslıcıım biz seni tutmayalım sen önden doğurabilirsin.:jeyyar: Mümkünse ben mayısı beklemeyi düşünüyorum :asigim: benim daha çok eksiğim vaarr.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…