canım benim geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur bitanem stres yapma olur mu gelişmelerden bizide haberdar et :1hug:
kızlar bizde çıkacağız birazdan hepinizi kocaman öpüyorum iyi haftasonları diliyorum bol bol dinlenelim artık ihtiyacımız var iyi akşamlar sevgilerrrrrr herkeseeea.s.
Kızlae ben mart annseıyım ee nasıl heycan varmı bakalım sızde aslımmmmmm da buradaymıs
canım benim geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur bitanem stres yapma olur mu gelişmelerden bizide haberdar et :1hug:
kızlar bizde çıkacağız birazdan hepinizi kocaman öpüyorum iyi haftasonları diliyorum bol bol dinlenelim artık ihtiyacımız var iyi akşamlar sevgilerrrrrr herkeseeea.s.
kızlar özel msj nasıl açılıyorki ben açık sanıyordum anlatırmısın
Sağol canım:CüvCüv:yaa ben geçmişi okuyom bi yandan resimlerini göremediim,çatlarım ben görmezseeeem
Kızlae ben mart annseıyım ee nasıl heycan varmı bakalım sızde aslımmmmmm da buradaymıs
afiyett olsunn pınarımmm
VET BENIM 26 GUNUM KALDI BIZIM KIZLAR SUBATTA BASLADI DOGURMAYA SIZDE NISANDA BASLARSINIZ AZ KALDIdelikafadulden
günaydın kızlar
pınarcım fotolarına şimdi bakabildim hepsi çok güzel tam aklımda canlandırdığım gibi tatlı ve güleryüzlüsün mutluluğun katlanarak çoğalsın öpüyorum
fulya bengi mimaresra ve incihancım hepinizi ekledim listeye
mayıs annesi yok mu başka adres verecek listeyi bu akşam üzeri göndercem herkese
ojeli ılgın civciv sizlerde çok güzelmişsiniz kızlar birer fıstık valla mayıs annelerinin hepsi birbirinden güzel ve bakımlı hepinizi öpüyorum
Leynnnnnnnnnnnnnnnnnn çok yoruldum msn kk kıyafetttttttttttttt çocuklar alışkın değil leynnn bu koşturmacaya
ıyıyım aslım bakım dedım mayısdakı hatunlarda heycan varmı ne konusuyorlar bızımkıler dr.gıttıkçe pıtır pıtır dogum ıçın gun alıyorlar
ben herkezi ekledim kızlarrr :sm_cool::sm_cool:
Canım senin doğum ne zaman şimdi?
Canım geçmiş olsun bişey yoktur inşallah haberlerini bekliyorum
Kız Mutaharra en sonunda şu avatarı değiştirdin içim ferahladı senin bile için açılmıştır bu çok güzel.Hadi iyisin iyisin
Kız çok tatlı ya Defnecim devam böyle daha tatlı oldu düşündüm halinide çok hoş geldi yerim ben onu annesi
İyi çıkar inşallah Doruk süper beğendim
Hoş geldin minju cum bende senin gibi yer açılınca alcam
İstanbuldadamı var nerde canım seninkini çok beğendim kız
Hoşgeldin ne kadarlık oldu kızın
Hoş geldin sende uykucu naber?
Amma yazmışsınız öğlenden beri yetişemedim şimdide eşim geldi ona tiramusu-sigara böreği ve kısır yaptım dedim erkenden atlamış gelmiş.Erkeğin midesinden geçer kalbi diye boşuna demiyorlar.Öpüyorum hepinizi kızlarr
ılgı n ve sibiko bakın bakalım kızlar 5 kişye bir defada önderiliyor karakter fazla geliyor ikiye bölüp yollladım o yüzden azcuk zahmetli
size yetişemiyorum bebeklerin eşyalarını koydummm ama sizi yoracak tek tek koydum
geçmişi okuyamayacam şimdi yemek yiyecez acıktık vallaa
slm mayısın guzel annişkolarıııı......
naptınız bakalım dunden berii...kızlarrr yaaaa bole yıyoz tatlıları şişioz yaaa....:çok üzgünüm:şişelim ııde ben abarttım iice nolcek sonum?yahu bugun saglıkocagında 2.aşı dozumuz wardı sabah işten gelınce gıttık eşimle...ebe baktı kılo tansıyon falan...ben gene 1 ayda 4 kılo almayı basarmışım yaaa:çok üzgünüm:yahu ole homınıgırtlakta yemıorum nereme alıorum anlmadım..2 aydır kılolar 4 4 gıdıo valla ucunu bırturlu tutamadım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-bebişler ii olsun gerisi boş dıom ama bukadarıda bana fazla gıbı geldı yahu..7.ayımız bıtcek oglusla ben yaklasık14 kılo falan aldım :CüvCüv:yakında kapılardan gecemıcem yanıkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
Kızlar hastaneden geldim şimdi,ağrı aynen devam ediyo,doktor elle karnımı muayene etti,ultrasonla bakıldı,kan idrar vs.. tetkik yapıldı,temiz gözüküyo,ağrının nedeni belli değil,eğer ağrı artarsa ve kasılmayla birlikte gelirse yatırıcaz hastaneye dedi,Allah korusun ya,inş. kötü bişi değildir
kızlar ben görevi tamamladım biz çıkıyoruz birazdan herkese iyi akşamlar öptüm hapinizi keşke işyerinde msn olsa
evet emelcim bizde doğursak diyoruz artık hazırlıklar felan heyecanlı oluyor ya
kızlar msnde asli.topaloglu olan benim adresim bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?