2009 Mayıs Anneleri

Kızlarr geçmişi okudum şimdi,bence cerene en çok kızıl yakısmış,sibelede en çok sarı yakışmış

:Alsucum,Maşallah bebişimize,inşallah doğumlarımızda gerçekten rüyandaki gibi olur,bu arada cumhurbaskanı falan olcak heralde senin minnoş:Saruboceq:

Tutkuncum gözün aydın,bebişinde iyiymiş,şekerde yokmuş ne güzel,ay çok sevindim çünkü çok zordur o listelerle hesaplamalarla uğraşmak,gerçi şeker olsada çağresi var iyiki,iğnenin adınıı hatırlayamadım cnm,özeldeki doktora gittiğimde sorucam yine o yapalım demişti çünkü

Tülaycım gözün aydın,sapasağlammış bebişin ne güzel hemde tosuncuk olmuş maşallah,yisin onu tetesii

Bengicim benimde 50lik sınırda çıkmıştı,genellikle çoğunluğun 100lükte normal çıkıyomuş bitanem üzülme lütfen

Birsencim,masallah tosunlarınaaaa,şeker sınırda çıktı yazmışsın doktorun tavsiyelerine uyunca sorun olmuyomuş tatlım,bu arada ben anca zıbın takımı ve bebek havlusu aldım,baska hiiiç bişi almadım,son haftalara doğru ben hala yatıyo olursam annemle eşim alır artık napalm

kızlar ben çıkıyorum eşim geliyor almaya hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum h.sonu girersem görüşürüz...

Sağol burcucum, inşallah sen de yatmazsın hastaneye :Saruboceq:
en zorunu atlattın bence :CüvCüv:

kızlar nisan annesi olacak bir arkadaşım vardı kk da 29 haftada doğum yapmış
gebelik zehirlenmesi olmuşlar kızı ile 1070 gr doğmuş kızı küvezdeymiş çok üzüldüm zor bulmuştu yavrusunu duacı olalım kızlarr

gıdenlere ii akşamlar kızlarrrr...
bizde mutfaga gecıoz babişko acıkmışşş...cok opuorum hepinizi akşma gırersem gorusuruz ii bakın bebişlere....
DIRIMKIZI uzuldum cnm ya..dualarımız onlarla olsun...Allah yavrusunu bağışlasın..su gebelık zehırlenmesını cok duydum..

Sağol burcucum, inşallah sen de yatmazsın hastaneye :Saruboceq:
en zorunu atlattın bence :CüvCüv:

Sağol bitanem,şimdi kk'den aynı olayı yaşayan (rahim yumuşaması) biri daha mesaj çekti bana,ona 29. haftada olmuş aynı şey,şimdi 34+5 teymiş,rahim yumuşamasının geri dönüşü yokmuş ama bebeğide iiyiymiş,ay nasıl mutlu oldum bilemezsin öyle moral olduki şu olanlardan sonra,Bencede hastaneye yatmak zor olur gerçekten evdeki gibi olmaz,ama mecbur kalırsak yatıcaz artık napalm,Rabbim bebişlerimizi korusun

KIZLAR BIZIMKILERIN ÇOGU SEZERYAN OLUYO 38 DOLDURAN TARIH ALIYO BAZI BEBEKLERIMIZ ACELECI DAVRANDI KENDILERI PIRTLADIkaydirigubbakcemile3 2 TANE KUVEZDE BEBEGIMIZ VARDI BIRI ÇIKTI 1 HAFTA OLDU SIMDI ANNESININ KOLLARINDA 1 TANESIDE PAZARTESI ÇIKACAK

aa kim kız?ben bakıyodum ara sıra nisan annelerine hangisi acaba?Rabbim yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Afiyet olsun canım,öpüyoruz oğluşumla siziiiiiŞenizŞeniz

kötü şeyler düşünme :mymeka:yatmak lazımsa yatılır ama yeterki kuzun ve sen iyi ol

sibiko cnm çok sağol

Giden tüm arkadaşlarıma güle güleeeeeeeee öptüm sizleriii a.s.

Birsen'cim tüm dualarımız arkadaşınla. Allah bebeğini ona bağışlasın inşallahhhhhh :Saruboceq:

Annemin dün doğum günüydü. Gidememiştim. Bu akşam pastamı alıp uğrayacağım iş çıkışı. Yarında kontrolden sonra akşam girer bilgi veririm sizlere. Öptüm kocaman kızlar yerinseniben Ben yavaş yavaş toparlanıyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…