aa kim kız?ben bakıyodum ara sıra nisan annelerine hangisi acaba?Rabbim yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
Giden tüm arkadaşlarıma güle güleeeeeeeee öptüm sizleriii a.s.
Birsen'cim tüm dualarımız arkadaşınla. Allah bebeğini ona bağışlasın inşallahhhhhh :Saruboceq:
Annemin dün doğum günüydü. Gidememiştim. Bu akşam pastamı alıp uğrayacağım iş çıkışı. Yarında kontrolden sonra akşam girer bilgi veririm sizlere. Öptüm kocaman kızlar yerinseniben Ben yavaş yavaş toparlanıyorum a.s.
Giden tüm arkadaşlarıma güle güleeeeeeeee öptüm sizleriii a.s.
Birsen'cim tüm dualarımız arkadaşınla. Allah bebeğini ona bağışlasın inşallahhhhhh :Saruboceq:
Annemin dün doğum günüydü. Gidememiştim. Bu akşam pastamı alıp uğrayacağım iş çıkışı. Yarında kontrolden sonra akşam girer bilgi veririm sizlere. Öptüm kocaman kızlar yerinseniben Ben yavaş yavaş toparlanıyorum a.s.
güle güle cnm
annenin doğumgünü kutlu olsun:teytey:
İyi akşamlar pınarcım,ben bakıyom senin profile ama göremiyorum resimleri,anlamadım gitti yavs,çok önceden eklemiştik biz birbirimizi diye hatırlıyom ben
pınarcım iyiki doğdun annene
kızlar nisan annesi olacak bir arkadaşım vardı kk da 29 haftada doğum yapmış
gebelik zehirlenmesi olmuşlar kızı ile 1070 gr doğmuş kızı küvezdeymiş çok üzüldüm zor bulmuştu yavrusunu duacı olalım kızlarr
offffffffffff bugün çıkış 18:30 zaman geçmiyor çatlıcammmmmmmmm
canım baktım bende migrosta pahalıydı hazır paket aldım labne falan yedik şimdi şiştim valla.h.buldumm tutkunummm ulen büğtün gece yatmıyorum hala bana uykucu diyonuzz hee :mymeka::mymeka:klava:
ben 3 gündür tiramisu yiyiyorummm valla iyice doydumm :roflol::roflol:
bu arada maskarpone bulacam diye sakın uğraşmayın kızlar çünkü 175 gr 8.5 ytl gerekense 400 gr :roflol::roflol: 17 ytl oluyor ortalama kötükedihüso ben labne ve pasta alltıyla yaptım çokta güsel oldu :sm_cool::sm_cool:
kız öyle deme annesi duyuyodur onu hadi sen ye biraz bari onu özlemiştir seni valla kaynananı kıskanıyorum bak benimkine biraz örnek olsun öp başına koy kadınıYaaa ye sen o eşşek sıpasını. Bana yapıyo yapacağını kaydirigubbakcemile3
Yuh be ne ara yaptın kzıım bunca şeyi kaydirigubbakcemile3 Benim kayınvalidem aradı şimdi. Akşam bizdelerdi ya kalmışlardı. Evden çıkmadan kirlidekileri yıkamış, kurutmuş, ütülemiş. Bana yeni çarşaf almıştı onları takmış. Çıkardıklarını yıkamış. Mutfaktaki halımda bi leke vardı çıkaramamıştım. Halıyı da atmış makinaya yıkamış kaydirigubbakcemile3 Ne bulsam yıkadım diyo. Ay pis misin demek istedi bana acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Anladım canım. Park yataklardan bende hoşlanmadım ya. O zaman şöyle yaparsın. Beşiğini istediğin oda renginde al. Sonra oda yapacağın zaman dolabını, şifonyerini falan beşiğine uygun yaptırısın. İki kere masraf olmaz tatlım yerimseniben
Aynı zamandayız ama ben sezeryan olucam 10 gün önce olurum heralde27 haftalik oldu. 19 Mayis civari bekliyoruz...
canım dikkat et kendine biraz rahatla geçer inşallahKızlar hastaneden geldim şimdi,ağrı aynen devam ediyo,doktor elle karnımı muayene etti,ultrasonla bakıldı,kan idrar vs.. tetkik yapıldı,temiz gözüküyo,ağrının nedeni belli değil,eğer ağrı artarsa ve kasılmayla birlikte gelirse yatırıcaz hastaneye dedi,Allah korusun ya,inş. kötü bişi değildir
canım ya gel yiyelim hemenBendeeeeeeeeeeee sengözlerimebaksanab
OOOOOO maşşalah hamarat kadın kısır dedin bak şimdi canım çektiiiiii cokacimcoook
Canım geldi 2 msj saol
Afiyet olsun bakayım şu cicilere
Ay canım bu kilo işine takmıyorum artık bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş
Çok şükür canım kötü bişey yokmuş
Canım iyi akşamlar emeklerin için çokkkk saol valla
canım dualarımız onunla ve bebeğiyle Allah yardım etsinkızlar nisan annesi olacak bir arkadaşım vardı kk da 29 haftada doğum yapmış
gebelik zehirlenmesi olmuşlar kızı ile 1070 gr doğmuş kızı küvezdeymiş çok üzüldüm zor bulmuştu yavrusunu duacı olalım kızlarr
inşallah kavuşur o arkadaşında bebeğine Allah hepimize yardım etsinKIZLAR BIZIMKILERIN ÇOGU SEZERYAN OLUYO 38 DOLDURAN TARIH ALIYO BAZI BEBEKLERIMIZ ACELECI DAVRANDI KENDILERI PIRTLADIkaydirigubbakcemile3 2 TANE KUVEZDE BEBEGIMIZ VARDI BIRI ÇIKTI 1 HAFTA OLDU SIMDI ANNESININ KOLLARINDA 1 TANESIDE PAZARTESI ÇIKACAK
Iyi Aksamlar Kizlar,
Yazamiyorum bir süredir ama yazilanlari okumaya calisiyorum.
Dün bebegimi gördüm, saglik durumunun iyi oldugunu söyledi doktor. Cok hareketli bir bebekmis, epeyde kilo almis:) Ama son anda tatsiz bir sey söyledi, vajinal ph derecesini ölcerken, rahim yumusak dedi. Ama tehlikesi var mi, önlem alinmali mi gibi bilgileri vermedi. O tedirgin olmayinca, bende ilk etapta sormadim ne yapmayalim diye, eve gelince kuruntu yaptim. Birde gecen hafta iltihaptan dolayi fitil ve antibiyotik kullanmistim, bir iki gündür iyiydim, dün gece üstüne birde akinti olayi yeniden basladi, moralim iyice sifirlandiNeyseki gün icinde rahatsiz olmadim, normaldir diye kendimi ikna ettim. Bakalim tekrar ederse, yeniden hastane serüveni baslar
Onun disinda mobilyalar bugün geldi, kurulmayi bekliyor. Bir an önce hazirliklar bitsin istiyorum, umarim bir aksilik olmaz...Tatli bir telas ve tedirginlik ic ice gecmis durumda anlayacaginiz...
Her neyse, umarim hepiniz sorunsuz, mutlu geciriyorsunuz bu gecmek bilmeyen günleri...Tüm bebislere ve onlarin güzel annelerine, saglikli ve sihhatli günler...
hoşgeldin cnm... bebişin iyiymiş maşallah...rahimin yumusak olduğunu nasıl anlıyorlarr yani ona ayrı bi şekilde mi baklılıyor.ben de gecen hafta fitil kullanmıştım bu arada.ama arada akıntı su gibi gelio valla...
bu arada mibilyalarda gelmiş..allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin cnm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?