2009 Mayıs Anneleri

dırımkızı arkadaşının allah yardımcısı olsun dualarımız ve kalbimiz onunla allahım bebşine sağ sağlim kavuştursun

güle güle cnm
annenin doğumgünü kutlu olsun:teytey:

İyi akşamlar pınarcım,ben bakıyom senin profile ama göremiyorum resimleri,anlamadım gitti yavs,çok önceden eklemiştik biz birbirimizi diye hatırlıyom ben

güle güle cnm
annenin doğumgünü kutlu olsun:teytey:

İyi akşamlar pınarcım,ben bakıyom senin profile ama göremiyorum resimleri,anlamadım gitti yavs,çok önceden eklemiştik biz birbirimizi diye hatırlıyom ben

pınarcım iyiki doğdun annene

Çok tşk ederim kızlar sağolasun. İleteceğim dileklerinizi anneciğime a.s.

Burcu ekledim snei canımarkadaş listeme. Sende kabul et görürsün.

Hadi kaçtımmmm a.s.

pınarcım annene sizlerle beraber niice mutlu sağlıklı yıllar dilerim tatlım...

birsencim çok üzüldüm cnm yaaa.dualarım arkadasınlaaa

Birsencim allah yardımcısı olsun dualarımız onla

offffffffffff bugün çıkış 18:30 zaman geçmiyor çatlıcammmmmmmmm

Canım dayan az kaldı bende 18:15 te çıkıcam.

Toparlanayım hepinizi öpüyorum kızlar pınarcım annenin doğum günü kutlu olsun bizim dileklerimizde ilet

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

eve gitmek istiyorum neyse bende çıkayımda wc filan gideyim dolaşayım vakit geçsin öptüm herkezi iyi hafta sonlar

Aslım az kaldı sabret sonra sende ben gıbı 12:30 kadar uyuyacaksın bu arada uyku problemın ne oldu dedıklerımı yaptın mı ıyı geldımı

canım baktım bende migrosta pahalıydı hazır paket aldım labne falan yedik şimdi şiştim valla.
kız öyle deme annesi duyuyodur onu hadi sen ye biraz bari onu özlemiştir seni valla kaynananı kıskanıyorum bak benimkine biraz örnek olsun öp başına koy kadını
27 haftalik oldu. 19 Mayis civari bekliyoruz...
Aynı zamandayız ama ben sezeryan olucam 10 gün önce olurum heralde

canım dikkat et kendine biraz rahatla geçer inşallah

canım ya gel yiyelim hemen

canım dualarımız onunla ve bebeğiyle Allah yardım etsin
inşallah kavuşur o arkadaşında bebeğine Allah hepimize yardım etsin

Iyi Aksamlar Kizlar,

Yazamiyorum bir süredir ama yazilanlari okumaya calisiyorum.
Dün bebegimi gördüm, saglik durumunun iyi oldugunu söyledi doktor. Cok hareketli bir bebekmis, epeyde kilo almis:) Ama son anda tatsiz bir sey söyledi, vajinal ph derecesini ölcerken, rahim yumusak dedi. Ama tehlikesi var mi, önlem alinmali mi gibi bilgileri vermedi. O tedirgin olmayinca, bende ilk etapta sormadim ne yapmayalim diye, eve gelince kuruntu yaptim. Birde gecen hafta iltihaptan dolayi fitil ve antibiyotik kullanmistim, bir iki gündür iyiydim, dün gece üstüne birde akinti olayi yeniden basladi, moralim iyice sifirlandi Neyseki gün icinde rahatsiz olmadim, normaldir diye kendimi ikna ettim. Bakalim tekrar ederse, yeniden hastane serüveni baslar

Onun disinda mobilyalar bugün geldi, kurulmayi bekliyor. Bir an önce hazirliklar bitsin istiyorum, umarim bir aksilik olmaz...Tatli bir telas ve tedirginlik ic ice gecmis durumda anlayacaginiz...

Her neyse, umarim hepiniz sorunsuz, mutlu geciriyorsunuz bu gecmek bilmeyen günleri...Tüm bebislere ve onlarin güzel annelerine, saglikli ve sihhatli günler...

hoşgeldin cnm... bebişin iyiymiş maşallah...rahimin yumusak olduğunu nasıl anlıyorlarr yani ona ayrı bi şekilde mi baklılıyor.ben de gecen hafta fitil kullanmıştım bu arada.ama arada akıntı su gibi gelio valla...
bu arada mibilyalarda gelmiş..allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin cnm inşallah

slm kızlar
nassılsınız
bugün okuldaydım giremedim foruma
ayağım çok ağrıyor bakalım ne olacak
haftaya dr.a gidince söyliycem artık
neyse
ben kaçtım
herkese iyi geceler

Sagol Fulya'cigim, vallahi rahimin yumusakligi baska nasil anlasilir bilmiyorum ama beni alttan muayene etti doktorum
Iyi dileklerin icin ayrica sagol...Umarim, herkes iyi gecerli olur bu dilegin...

buaksam canım cok sıkılıyor beyazı seyredıyorum bı yandan bebegımın ılk bezınıde almış eşim marketten kıyafetlerı ııcnde dalının sıvı detejanından almış ınsan baktıkca bı garıp oluyo:)))

yarın doktor kontrolu var ondan sıkıntı yaptım galıba.kızlar buara ben kendımı kotu hıssedıyorum bı tanıdıgımın tavsıyesıyle elif şafak sıyah süt dıye bı kitap okuyorum annelıge ılk adımdakı psıkolojık durumlarla ılgılı bı roman evde canı sıkılanlar sureklı yatan anneler tavsıye edılır bı okuyun opuyorum hepınızı gorusurus yarın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…