2009 Mayıs Anneleri

günaydınlar heheheeeee h.sonu ya açılışı ben yapıyorum
bigudi cnm ben o kitabı okudum hemde çocuk tedavisi görürken
sonunda o çok idalist kadın içindeki meleğini çok sevdi...
beni annelik sevdamdan geçirmedi yani....sokma kendini bunalımaa cicim boşverrrrr
bana şimdilerde ayyyy 2 çocuk nasıl bakacan diyip duruyolar .......boşver herkesii herşeyi sarıl göbişinee

günaydın millet....günaydın birsenim...nasılsın bakimm?
Pınarcım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Gerçi bugün pek kimse olmuyor. Cumartesi çoğunuz çalışmıyorsunuz...
Ben geldim malesef 12 olsada gitsem bir an önce...

Himm, merak ettim bende Siyah Süt'ü simdi. Bu arada ojelifistik ve dirimkizi, günaydin ikinizide. Bizlerden baska kimse hatta yok galiba:)

günaydın kızlar tekrardan aksam erken yatınca uyandım erkenden sabahtan beridir
birderdim var köşesinde bir yazı okuyorum..........

kıvılcım cnm kitapda bir yazar olma yolunda kadın ve içindeki küçük kadıncıklar
biraz piskolojisi karışık geldi ...al oku ama hamiş hamiş tavsiye etmem hamişlik sıkıntıları varken bide o kitap iyi gitmez beeee

çokkk açımmmm yimek yiyecem
koca göbişşşşş sende işdesin hee bugün kuşum izin ne vakit iyi çalıştınız valla kızlar ben popumu tuvaşete zor atıyorum hahahaa

Yormayın kendınızı bu enerjı sıze çokkkkkk lazım olacak bırde bebegın alısverıslerını yavas yavas bıtırın artık son zamanlarda hantal mı hantal oluyorsunuz

Mesela ne eksık kaldıgını dusunuyorsun bu arada benım doktor nıvea urunlerı al dedı oyle çok sey alma dedı sampuan pişik kremi ve losyon ılk basta yeterlı dedı

Kızlar günaydın a.s.
kimsecikler yok valla
kızlar aranızda hala elevit kullanan varmı? benim doktor doğuma kadar elevit dedi, demir ilacını artık kullanma dedi, kaçamak yapıp eski doktoruma gittim o da tam tersini söyledi demir ilacı sadece doğuma 10 gün kala bırak dedi
kafam karıştı valla kafamçokkarıştı

Pardon canim ya, takvim yapmaya calisiyorum basaramiyorum. Benim oglum olacak...Ve ben biberon takimi falan daha hic almadim, sütüm nasil olur, biberon almak ilk etapta gereklimidir pek kestiremiyorum yani

Kıvılcım ıstersen yıne bır bılgı paylasayım benım doktor dr.browns alabılırsın dedı bır tane ondan aldım bırde kuçuk suluk aldım bu kadar yeterlı oyle set met almadım sutum yeterlı gelırse ılerde meyve suyu ıçer

Pardon güzelim, yanlis yazmisim. Kafam Mayis'da ya, hersey ona göre gidiyor. Son adet tarihim, 25 Temmuz:)

Edit yazan yere tikliyorum ama silemedim hala, bugün benim günüm degil galiba((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…