günaydın millet nasılsınız bakem
Kızlar günaydın a.s.
kimsecikler yok valla
kızlar aranızda hala elevit kullanan varmı? benim doktor doğuma kadar elevit dedi, demir ilacını artık kullanma dedi, kaçamak yapıp eski doktoruma gittim o da tam tersini söyledi demir ilacı sadece doğuma 10 gün kala bırak dedi
kafam karıştı valla kafamçokkarıştı
Mobilyaların gelmiş gözün aydın canım vajinal muayeneyi elle mi çatalda aletle mi yapıyor dr.Iyi Aksamlar Kizlar,
Yazamiyorum bir süredir ama yazilanlari okumaya calisiyorum.
Dün bebegimi gördüm, saglik durumunun iyi oldugunu söyledi doktor. Cok hareketli bir bebekmis, epeyde kilo almis:) Ama son anda tatsiz bir sey söyledi, vajinal ph derecesini ölcerken, rahim yumusak dedi. Ama tehlikesi var mi, önlem alinmali mi gibi bilgileri vermedi. O tedirgin olmayinca, bende ilk etapta sormadim ne yapmayalim diye, eve gelince kuruntu yaptim. Birde gecen hafta iltihaptan dolayi fitil ve antibiyotik kullanmistim, bir iki gündür iyiydim, dün gece üstüne birde akinti olayi yeniden basladi, moralim iyice sifirlandiNeyseki gün icinde rahatsiz olmadim, normaldir diye kendimi ikna ettim. Bakalim tekrar ederse, yeniden hastane serüveni baslar
Onun disinda mobilyalar bugün geldi, kurulmayi bekliyor. Bir an önce hazirliklar bitsin istiyorum, umarim bir aksilik olmaz...Tatli bir telas ve tedirginlik ic ice gecmis durumda anlayacaginiz...
Her neyse, umarim hepiniz sorunsuz, mutlu geciriyorsunuz bu gecmek bilmeyen günleri...Tüm bebislere ve onlarin güzel annelerine, saglikli ve sihhatli günler...
Canım sıkılma güzel haberlerini bekliyoruz boşver bu dönemde öyle kitapları dabuaksam canım cok sıkılıyor beyazı seyredıyorum bı yandan bebegımın ılk bezınıde almış eşim marketten kıyafetlerı ııcnde dalının sıvı detejanından almış ınsan baktıkca bı garıp oluyo:)))
yarın doktor kontrolu var ondan sıkıntı yaptım galıba.kızlar buara ben kendımı kotu hıssedıyorum bı tanıdıgımın tavsıyesıyle elif şafak sıyah süt dıye bı kitap okuyorum annelıge ılk adımdakı psıkolojık durumlarla ılgılı bı roman evde canı sıkılanlar sureklı yatan anneler tavsıye edılır bı okuyun opuyorum hepınızı gorusurus yarın :)))
günaydın kız ojeli gittinmi yoksagünaydın millet....günaydın birsenim...nasılsın bakimm?
Pınarcım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Gerçi bugün pek kimse olmuyor. Cumartesi çoğunuz çalışmıyorsunuz...
Ben geldim malesef 12 olsada gitsem bir an önce...
doğrusun şimdiden zor hareket ediyoruz.Yormayın kendınızı bu enerjı sıze çokkkkkk lazım olacak bırde bebegın alısverıslerını yavas yavas bıtırın artık son zamanlarda hantal mı hantal oluyorsunuz
Alsucum ben Elevit kullanıyorum demiride kullanıyorum.Dr doğuma kadar devam dediKızlar günaydın a.s.
kimsecikler yok valla
kızlar aranızda hala elevit kullanan varmı? benim doktor doğuma kadar elevit dedi, demir ilacını artık kullanma dedi, kaçamak yapıp eski doktoruma gittim o da tam tersini söyledi demir ilacı sadece doğuma 10 gün kala bırak dedi
kafam karıştı valla kafamçokkarıştı
günaydın millet nasılsınız bakem
Biz iyiyiz siz nasılsınızkızlar kızımın şekerllerini yapıyorumm:)))
Mobilyaların gelmiş gözün aydın canım vajinal muayeneyi elle mi çatalda aletle mi yapıyor dr.
oy insanın içi fena oluyor ben çok çekiniyorum bu durumdanSagol Canim. Elle yapiyor vajinal muayeneyi. Ph degeri ölcümü icin gerekliymis.
canım çok güzel olmuş emeğine sağlık ya.Ben tam ara vermiştim şimdi yine heyecanlandım bu şeker işini de en kısa zamanda halledeyimImageShack - Image Hosting :: img0016a.jpg kızımın şekerii bakalım beğenecekmisiniz
oy insanın içi fena oluyor ben çok çekiniyorum bu durumdan
canım çok güzel olmuş emeğine sağlık ya.Ben tam ara vermiştim şimdi yine heyecanlandım bu şeker işini de en kısa zamanda halledeyim
ben aslında evde bi kapı süsü yaptım ama hastane için süslü bişey düşünüyorum.şimdi doğum yapacağım hastaneyi değiştiricem bu sebeple işyerinden birsürü arkadaş gelir evde yapmak daha mantıklı hale geldi yani kararsızım yani ne yapsam şaşırdım.şu hastaneyi netleştirip işe koyulmam lazıma.s.Ama seninki çok tatlı olmuşteşekkürler canım insan yaparken hiç sıkılmıyor çok eğlenceli ben normalde çabuk sıkılan biriyimdir ama hiç sıkılmadım tavsiye ederim
ben aslında evde bi kapı süsü yaptım ama hastane için süslü bişey düşünüyorum.şimdi doğum yapacağım hastaneyi değiştiricem bu sebeple işyerinden birsürü arkadaş gelir evde yapmak daha mantıklı hale geldi yani kararsızım yani ne yapsam şaşırdım.şu hastaneyi netleştirip işe koyulmam lazıma.s.Ama seninki çok tatlı olmuş
esen gördüm cnm nasıl yaptın uygunmu oldu maliyet açısından
biz baya bi içeri göçtük gerçi doğumdan sonra alınır diye düşündüğümden dert etmedim ama
yapılabilecek bişeyse şimdi evde bende yapam
patikleri arkadaşım ördü çok fazla vakit almadığını söylüyor çok küçükler çünkü iine konulan tülün 100 tanesi 5 ytl kelebekte 100 tanesi 7.50 tl kurdele 5 tl şeker ise ben pahalısından aldım 100 patiğe yetecek kadarı 20 tl tuttu .bunların hepsi 100 şeker için sen daha az da yapabilirsin bizim sülale çok delikafadulden
bu arada ben çkmalıyım arkadaşıma gidicem sonra bir öğrencimin doğumgününe ordan da akşam nişan var ordsaya baya geç gelirim
sorun patiği örmek zaten malesef onu bilmiyorumki
hadi güle gülee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?