2009 Mayıs Anneleri

Ben Elevit nasil bir ilac bilmiyorum ama benim doktorum demir ilacini aksatmadan kullanmam gerektigini söylemisti en son kontrole gittigimde...

Mobilyaların gelmiş gözün aydın canım vajinal muayeneyi elle mi çatalda aletle mi yapıyor dr.

Canım sıkılma güzel haberlerini bekliyoruz boşver bu dönemde öyle kitapları da
günaydın kız ojeli gittinmi yoksa

Yormayın kendınızı bu enerjı sıze çokkkkkk lazım olacak bırde bebegın alısverıslerını yavas yavas bıtırın artık son zamanlarda hantal mı hantal oluyorsunuz
doğrusun şimdiden zor hareket ediyoruz.

Alsucum ben Elevit kullanıyorum demiride kullanıyorum.Dr doğuma kadar devam dedi

günaydın millet nasılsınız bakem

kızlar kızımın şekerllerini yapıyorumm:)))
Biz iyiyiz siz nasılsınız
Bu arada Günaydın anneler naber

Sagol Canim. Elle yapiyor vajinal muayeneyi. Ph degeri ölcümü icin gerekliymis.
oy insanın içi fena oluyor ben çok çekiniyorum bu durumdan

ImageShack - Image Hosting :: img0016a.jpg kızımın şekerii bakalım beğenecekmisiniz
canım çok güzel olmuş emeğine sağlık ya.Ben tam ara vermiştim şimdi yine heyecanlandım bu şeker işini de en kısa zamanda halledeyim

oy insanın içi fena oluyor ben çok çekiniyorum bu durumdan

canım çok güzel olmuş emeğine sağlık ya.Ben tam ara vermiştim şimdi yine heyecanlandım bu şeker işini de en kısa zamanda halledeyim

teşekkürler canım insan yaparken hiç sıkılmıyor çok eğlenceli ben normalde çabuk sıkılan biriyimdir ama hiç sıkılmadım tavsiye ederim

teşekkürler canım insan yaparken hiç sıkılmıyor çok eğlenceli ben normalde çabuk sıkılan biriyimdir ama hiç sıkılmadım tavsiye ederim
ben aslında evde bi kapı süsü yaptım ama hastane için süslü bişey düşünüyorum.şimdi doğum yapacağım hastaneyi değiştiricem bu sebeple işyerinden birsürü arkadaş gelir evde yapmak daha mantıklı hale geldi yani kararsızım yani ne yapsam şaşırdım.şu hastaneyi netleştirip işe koyulmam lazıma.s.Ama seninki çok tatlı olmuş

ben kapı süsünü hazır aldım odasını hazırladığımda toplu resimlerini çekip gösteririm size inşallah
hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda gerisi önemli değil hallolur

esen gördüm cnm nasıl yaptın uygunmu oldu maliyet açısından
biz baya bi içeri göçtük gerçi doğumdan sonra alınır diye düşündüğümden dert etmedim ama
yapılabilecek bişeyse şimdi evde bende yapam

patikleri arkadaşım ördü çok fazla vakit almadığını söylüyor çok küçükler çünkü iine konulan tülün 100 tanesi 5 ytl kelebekte 100 tanesi 7.50 tl kurdele 5 tl şeker ise ben pahalısından aldım 100 patiğe yetecek kadarı 20 tl tuttu .bunların hepsi 100 şeker için sen daha az da yapabilirsin bizim sülale çok delikafadulden
bu arada ben çkmalıyım arkadaşıma gidicem sonra bir öğrencimin doğumgününe ordan da akşam nişan var ordsaya baya geç gelirim

sorun patiği örmek zaten malesef onu bilmiyorumki
hadi güle gülee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…