Amin canımben kapı süsünü hazır aldım odasını hazırladığımda toplu resimlerini çekip gösteririm size inşallah
hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda gerisi önemli değil hallolur
çokta uyguna gelmiş bende 40-50 yeter kim gelcekki derken anneme bahsettim gelmeyenler bile bizde istiyoruz demiş bizim akrabaların çoğu uzakta mevlüde de ayırmam lazım evdeki hesap çarşıya uymadı yani.patikleri arkadaşım ördü çok fazla vakit almadığını söylüyor çok küçükler çünkü iine konulan tülün 100 tanesi 5 ytl kelebekte 100 tanesi 7.50 tl kurdele 5 tl şeker ise ben pahalısından aldım 100 patiğe yetecek kadarı 20 tl tuttu .bunların hepsi 100 şeker için sen daha az da yapabilirsin bizim sülale çok delikafadulden
bu arada ben çkmalıyım arkadaşıma gidicem sonra bir öğrencimin doğumgününe ordan da akşam nişan var ordsaya baya geç gelirim
canım bilen biri de mi yok etrafında çok uzun sürmüyor örmesi hırka öreceklerine patik örsünler küçücük bişe zaten
hadi öptüm byeeee
kızlar selam ...hepiniz iisiniz inşallah...
geçen gün hani bebeğin ismine yapılmış ninnilerden bahsediyorlardı yaa onu indirdim netten akşamdan beri dinliyorum çok güzel ya her dinlediğimde gözlerim doluyo mutlaka indirin ve dinleyin... çook güzel yaaa....
merhaba arkadaşlar canım o hangi site bana özelden msj atarmısın
slm kızlarrr...
nasılsınız bakalım..kımsecıkler yokmuuuu
Kızlar günaydın a.s.
kimsecikler yok valla
kızlar aranızda hala elevit kullanan varmı? benim doktor doğuma kadar elevit dedi, demir ilacını artık kullanma dedi, kaçamak yapıp eski doktoruma gittim o da tam tersini söyledi demir ilacı sadece doğuma 10 gün kala bırak dedi
kafam karıştı valla kafamçokkarıştı
slm bugün kimseler yok ... biz iiz sen nasılsın...
Canım ben indirdim dinleyemedim şimdi bi bakıyım şunakızlar selam ...hepiniz iisiniz inşallah...
geçen gün hani bebeğin ismine yapılmış ninnilerden bahsediyorlardı yaa onu indirdim netten akşamdan beri dinliyorum çok güzel ya her dinlediğimde gözlerim doluyo mutlaka indirin ve dinleyin... çook güzel yaaa....
Burdayız naberslm kızlarrr...
nasılsınız bakalım..kımsecıkler yokmuuuu
Canım bende yeni kullanmaya başladım kan oranın iyiki vermiyor benim düştü ondan verdi dr u dinle sen o gerektiğinde verir ezbere veriyor bazı dr lar kan sonucun önemli halbuki[k] {n} [k];5411680 .!.:KIZLAR SLMLARa.s.
HERKES İİDİR İNŞ. HEPİNİZİ ÖPÜORUUMM:1hug:
BEN HAMİLE KALMADAN FOLİK ASİT İÇİODUM HAMİLE KALINCA ELEVİTE
BAŞLATTI DRUM HALADA KULLANIORUM 3KUTUM VE DEMİR İLACINA FALANDA
GEREK DUYMADI KİME SORSAM HERKES DEMİR İÇMİŞ BANA VERMİO KANIN
PIRIL PIRIL DİO ANLAMADIM BENDE BAŞKA Bİ DR GÖSTERSEMMİ KAN TAHLİLLERİMİ KAFAM KARIŞTI
eşimde benim çocuğu rahatsız etme diyor.Aslında niye ki ben oturup onu okşadığımda daha çok oynuyor neymiş uyandırıyomuşum işte doğunca bol bol uyusun ama dimi.Canım ayda birmi gidiyorsun kontrole[k] {n} [k];5411889 .!.:Haklısın az kaldı zaten kontrolümüze bekleyelim
çok özledim kızımı cok büyüdü teyzeleri cok
acayip hareketli maş. Yan yatınca cok sevnio sanki dans edio
ya ben tutuyorum onu sizinde elinize geliomu kafası ayagı falan bana cok oluo
eşime hissettirdim korktuu
eşimde benim çocuğu rahatsız etme diyor.aslında niye ki ben oturup onu okşadığımda daha çok oynuyor neymiş uyandırıyomuşum işte doğunca bol bol uyusun ama dimi.canım ayda birmi gidiyorsun kontrole
vALLA ÇOK TATLILAR ŞİMDİDEN KIYAMIYORUM ona.[k] {n} [k];5412119 .!.:dimi ya bazen elimi herangi biyere koyuyorum oraya gelio sıkıorum bende onuuu şimdiden cok tatlı ya dogunca nasıl olacaklar dimi???
Eet ayda bir gidorum bakalım 28de gidicem belkide artık sık sık görmek ister. Sen nasıl gidiodun?
oluyor canım bazen çıldırıyor bazende 1-2 gün susuyor sen geceye kadar dinle arada karnını aç hafif vur oyna ışığa dikkat kesiliyorlarmış hareket eder o zaman yada ışık tut döner hemen.kızlar hergün çok oynardı oluşum bugün çok hareketsiz... keyfi yok sanırım... sizde de oluyor mu böle...
valla çok tatlılar şimdiden kıyamıyorum ona.
Ben abarttım her hafta gidiyodum şimdi dr mart 13 te gel dedi nasıl dayanırım bilemem heralde yine giderim bekleyemem.şimdi devlet yeni uygulamaya başlamış her dr gittiğimizde bizim maaşlardan 15 tl alacakmış soyguncu oldular iyice zaten hastaneye veriyoruz ne anlamı kaldı.muayene genelde özelde 40 tl indirimle sigortayla yani 20 devlette alacak 15 oldu 35 ben ne anladım sosyal güvencemden o zaman.kimsede itiraz etmiyor herşeye he diyoruz
oluyor canım bazen çıldırıyor bazende 1-2 gün susuyor sen geceye kadar dinle arada karnını aç hafif vur oyna ışığa dikkat kesiliyorlarmış hareket eder o zaman yada ışık tut döner hemen.
tatlı bişiler yiyip duruyorum arada karnımada vuruyorum ama tık yok...((
buarada aramızda 1 hafta var gibi doğumlarımız yakın zamanlarda olacak galiba...
[k] {n} [k];5412547 .!.:ENDİŞE ETME CNM YA UYUYODU YADA YORULMUŞTUR...
ARADA GÜNDÜZLERİ BANADA OLUO ÖYLE BÜYÜDÜLER ARTIK YER KALMIOMUS FAZLA TEPİKLEMEYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?