2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];5412481 .!.:
ben bunu bilmiodum ya gecen ay 20 ama eşimden bagkurluyum ben. Bakalım biz nasıl bi süprizle karşılaşıcaz...
Allah kolaylaıklar versin herkese..
Senin dr gel demedi haldemi gidiosun bide senin tüpbebekmiydi??
Evet canım normalde dr um Almanda ama tahliller için burda özele gidiyorum çünkü Alman çok pahalı.Burdaki dr gidip tahlillerimi yazdırıyorum bir kontrol ediyor sonra 15 gün kontrol ücretsiz oluyor ya bir hafta sonra yine gidiyorum yani süre bitene kadar kullanıyorum.Ben emekli sandığına bağlıyım bu ay yeni gelmiş bu uygulama sinir oldum devletin paralarını harcıyorlar sonra bizden biyerlerden kesiyorlar ne saçma.Düşünsene benim eşim işe 2 gün gitmesin kesinti yapıyorlar o haftayı bide dr için 15 + hastaneye ekstra ödediği para ne anladım ben o zaman.Bide uyanıklık direk maaştan kesiyorlar düşünsene.Zaten çok alıyoruzya onlar Amerikalarda tedavi olsun en iyi yerlerde hemde devlet güvencesi ile biz attığımız adıma para verelim.Bu ne ya

eet cnm alman cok pahalı bi arkdaşımda oraya gidiodu dayanamadı bıraktı valla..

Ii yapıosun kullan hakkını git tabi herkes bi yol tututurmuş gidio bizde canbaz gibi iyürümeye calışıoruz karışık sistemler valla..

kızlar bide hastanede artık 10 TL reçete parası alıyolar ekstradan... sizdende alınıyo mu bu para... ben medikal park a gidiyorum önceden yoktu böle bişi ama şimdi dr ilaç yazsada yazmasada peşin peşin alınıyo bu 10 TL ler...

doğru pahalı ama benim bu erken doğum riskini rahimdeki açılmayı hep onlar gördü yatmam gerektiğini onlar söyledi burdaki dr lar pede kan geliyomu yok diyorum o zaman düşük yok diyolar düştükten sonra ben ne yapayım.Zaten zor bulmuşum ondan güvenim onlara tam.Son zamana kadar gidip malesesf maddi durumdan dolayı burda bi yerde yapcam.

sezaryan olacağını bilmiyodum... ben normal düşünüyorum o zaman baya fark olur aramızda yine...
öyle olcak dr riske atamayız bebeği diyor.38. haftada alcaklar yani.ne güzel normal doğum senin Allah yardım eder inşallah bi avazda derler ya.En sağlıklısı

onu bizim maaştan eczane parası diye 10 tl kesiyorlar bide o var çıldırcam sosyal devletmiş kimi kandırıyorlar.

[k] {n} [k];5412729 .!.:
Tutkun almandamı dogum yapmayı düşünüosun..
yok canım Alman 6500 kim kaybetmiş ben bulcam o parayı.Burda 750 ye buldum şimdi Nene Hatun var ordada 500 müş ikisinden birine gitcem zaten tüp masrafım 10000 i bu kontrollerle buldu geçti hatta

ANLADIM CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ. AKLINA HİÇ KÖTÜ ŞEYLER GETİRME MORAL COK ÖNEMLİ ÖNEMLİ OLAN SENİN KENDİNİ İİ HİSSETMEN İNŞ. HERŞEY İSTEDİGİN GİBİ OLUR:1hug:

[k] {n} [k];5412905 .!.:
ANLADIM CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ. AKLINA HİÇ KÖTÜ ŞEYLER GETİRME MORAL COK ÖNEMLİ ÖNEMLİ OLAN SENİN KENDİNİ İİ HİSSETMEN İNŞ. HERŞEY İSTEDİGİN GİBİ OLUR:1hug:
sağol canım sen nerde ne kadara yapacaksın

Ben vatan cad. 29mayıs hast. Gidiorum drum şimdilik iyi bu 3.gidişim olacak daha önceki dr hast. Ayrıldı ve özel muayene actı dogal olarkta pahalı oldu ama cok memnundum cok bilgili bi hatundu..hast. Normal 850 sezeryan 1250 tl dio
eşimede ilgi hastanesini tavsiye etmişler oda 200tl normal sezeryan 350 farka bakın ya ama daha hiç gitmedim aslında oarayada bakmak istiorum

bugun bende doktordaydım bendende aldılar 10tl ekstradan onceden eczacıların aldıgı bu parayı artık hastaneler alıcakmıs her gun yenı bıseyler cıkarıyolarrklava:

kızlar doktordan geldım dıyetısyene gonderdı benı çok morelım bozuldu senağlama1ayda 5 kılo almısım cok dedı neyapalım persembe dıyetısyenden randevu aldık.idrar kulturu verdık bakalım hayırlısı artık
bebiş artık 1300 gr olmus masallahı var bebegımın agrılar sızılar normal bebek buyuyor bunun bı ılacı yok dedı doktor dogurana kadar boyle gıder dedı 36 haftaya kadar ilişkiye giriliyomuş ayaklardakı şişmelerde oluşan varıslerdenmiş benden bukadar bıraz canım sıkılsada bebegım cok şükür ıyı teyzelerı...
kaydirigubbakcemile2

MAŞ. BEBİŞİNE

BENDE GECEN AY 4 KİLO ALMISTIM BUSEFERDE ÖLE OLMASIN DİO TUTUORUM KENDİMİ AMA HİSSEDİORUM YİNE COK ALDIM:çok üzgünüm: BENİDE KESİN DİYETİSYENE GÖNDERCEK. DİYET LİSTESİNEDE NASIL UYACAKSAK VALLA

fiyatlar iyi canım hangisi sana uygunsa ona git valla.

Canım sadece dikkat ediceksin bide diyet listesi yediğimizden daha fazla yediriyorlar sadece daha saatli ve düzenli birazda dikkatli anladığım kadarı ile şeker yok yani şeker diyeti gibi de zor olmaz.Bak bebeğinde sağlıklı artık bu diyetler rahat doğum yapmamız için gönlünü ferah tut.

kızlar cok öpüorum ben cıkayım annemdeim kardeşimin pc başka odada ve bu oda buuuuzzzz gibi dondum valla kendinize ii bakın iyi haftasonları

canım sor istersen için rahat etsin
benim eski doktorum sadece demire devam diyor, yenisi de demire gerek yok elevit kullan dedi
ben ikisini de kullanıyorum bakalım

canım benim doktorum da 3 aydan sonra eleviti kesti. düzenli beslendiğine inanıyorsan vitamin takviyesine gerek yok dedi. ama demiri doğumdan 3 ay sonraya kadar kullanacakmışım. bebeğimin demir depoları da içtiğim bu haplar sayesinde dolacakmışa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…