2009 Mayıs Anneleri

birsencim...

bi çocuk doktoruna sormak lazım ama ben de ilk 6 ay bu tip taşıyıcılar kullanılmıyor, bebğin kemik gelişimini kötü etkiliyor diye biliyoruım...

cnm bilmiyorumki ikinci el olur aslında ama babamız ne der bilmiyorum
o pek istemez gibi bozulan şeyi bile bi baktırır sarmazsa yeni alır .......
doktora sormak lazım işte

buradayım leynnn sen yoksunnn

yok cnm 2 aylıkken felan düşünüyorum...........

ojeli canım saol kardeşim 22 yaşında daha: yarın sonuçlar çıkınca haber ederim sizede teşekkürler kızlar...

kızlar bişey soracağım şimdi kasılma ile ilgili
benim iki gündür sağ tarafım böle sertleşiyor ama 1 sn sonra geçiyor acaba bebeğimmi diyorum
çünki benim alimin kafası sağ kasık tarafında kalça ve ayaklar yukarı doğru
ikizannelerini okudum hepsi kasılmalarını bebek hareketi sanmışş ağrım sızım yok ama bugün bebeklerimden sesde yok .....kafam .çok karıştı bişeyler yiyim belki harekete geçerler tatlı yemedim hiç

canım burda 3 diyet listesi var
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/253584-hamilelik-sekeri-ve-diyet.html

Birsencim şu linke bi baksana 1. el hem uygun fiyatlarda
PratikEv - Bebek Arabaları - İkiz Bebek Arabaları
inşallah doğrudur 290 a bebek arabası var

biz geldik pınarcım sen şu iştekilerle konuştunmu benim bu hafta son
mimaresra geçmiş olsun canım diyete uyarsın düzelir üzülme sen benimde 140 sınır ama bende 1 haftada tatlıyı kestim hemen düştü canım üzülme sen

Ben geldim kızlar azıcık dolapları topladım benim koçiş fazla dağanıkta

Birsencim napayım sinir oldum işte amann boşverelim gitsin herkes bayılıyo yorum yapmaya zaten

Tülaycım cok geçmiş olsun inşallah dualarımızla hiç birşeycik cıkmayacak stres yapmıştır yanlızca

Esracım üzülme sende azıcık dietle hallolucak seyler bozma moralini canım benim

birsencim kıpırdamması normalmiş.ben geeçn hafta doktora sordum. sertleşmede bebebişlerle alakalıdır canım..

evet cnm sadece haftasonları eve gidiyorum ya..bir anda yapmak istiyorum herseyi.. :))biliyorum tatlım ama uyuyamıyorum solda.

cok sevinidm valla senin adına kuzummm...

saol şekercim...ohh mis gibi olmustur senin ev.. valla benim annem gidiyor arada yapmaya.kayınvalidem bi kere geldi zaten.oda oturmaya.temizliğe gelmez.ne kadar sanslısın..

dırımkızı canım bir sşitede okumuştum ılık şekerli süt iç canım kıpırdıyorlarmış mutlaka olmazsa doktorunu ara tatlım ama kığırdalar sütü içte

Sagol canim. Bende o yüzden tedirginlik yasadim, bir fitil vermisti onu kullanmaya basladim, dünden beridir akinti sorunum yok ama tekrar eder diye korkuyorum. Bu hafta ici hastaneye gidip, birde orada kontol olacagim. Umarim erken dogum olmaz, atlattigim her gün cok önemli oldu artik. Ve doktor söylemesede ben zaten genelde yatakta geciriyorum zamanimi. Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim tekrardan.

tutkucuğum baktım cnm gerçekten çok uygun biz bu arabayı biraz büyüsünler yaza doğru alırız dedik ben baktım 500 ytl ama sarçhaneye inince daha uygun bişey alırız sanırım..........

tülaycığım uyurken hissettim tekmiklerini ama sabhatan beri birkere tekmelediler
karnımı açıyorum bakıyorum titriyo göbişim ...........neyse efam yapmayım bugün hiç recel helva tatlı bişey yemedim ekmeğide azalttım sadece çayıma şeker attım .......biraz tatlı dopinki harekete geçirir ama şeker onlara bana zararlı yaww
o sertlşemede bebişdendir inş.3 martta gideceğim bakalım doktora derim o zaman

aman yawwww babamız antalyaya gidecekmiş 30 haftamızda 3 günlüğüne
son zamanlarımda çıkmayacaktı ama yine gitmek zorunda kalmış....

bu son olur inş.

dırımkızı canım bir sşitede okumuştum ılık şekerli süt iç canım kıpırdıyorlarmış mutlaka olmazsa doktorunu ara tatlım ama kığırdalar sütü içte

ayy cnm öle süt içemem ben soğuk sütü zor içiyorum amanınn yawww hareket ettide işte birkere

Kızlar ya artık çok az kaldı doğumlarmıza 30 haftaya geldik bir çoğumuz zaman nasılda geçti ve bende bir panik paşladı acaba yetişebilecekmiyim diye

Birsencim banada 2 haftadır oluyo sanki bir tarafa toplanıyor gibi acayip sertleşiyo kendini sanki dışarıya doğru ittiriyor gibi

ojeli cnm maşşallahhhhhhh kızzzzzzzz

aslım doğru diyonnnn hahaaa
ben hala çanta hazırlyacam ikiz anneleir çoktan hazırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…