Canım gerçekten çok kullanışlı gözüküyorlar ama ne bileyim ya ben kullanamam gibi geliyo. Sen bunları ne zaman için düşünüyosun? 6.aydn sonra falansa okey ama hani ilk doğduğu dönemlerdeyse sakıncalı gibi?
cnm bilmiyorumki ikinci el olur aslında ama babamız ne der bilmiyorumgenelde kemikleri kakılır derler yani çocuk başını tutmaya ve vücudunu kullanmaya başlamadan kullanılmaz derler bi dr sor istersen onlarda ilk aylarda bebeği ayakta tutmak oturtmak yada dike yakın yatırmayı tavsiye etmiyorlar kangurunun yan yatanları var baş destekli fiyatlarıda 120 falan 2 tane alınca 240 ediyor çok pahalı ikinci eller var aslında hiç kullanılmamış onlar uygun ama belki istemezsin tabi bide portbebe çanta gibi omzuna çarpraz taktıkların var 50 falan onlarda biz arkadaşımın ikizlerine arabasını beraber ikinci el bakıp almıştık çok temiz ve güzeldi çokta uygun oldu tabi herkes istemez.Benim görümcemde almıştı hiç kullanmamış şimdi bana vercek bende kullanırmıyım bilmem.İyi düşünmen lazım kullanamayıp boşa masrafta olur.Tabi bu benim dediklerim bi fikir sen durumunu daha iyi bilirsin
buradayım leynnn sen yoksunnnMİMARESRACIM canım geçmiş olsun yediklerine dikkat edersen düşer kesin. kafanı çok takma diyetle geçen birşey...
BİRSENNNNN HEEEYYYTTTTTTTTT çık ortaya geldim ulen...kim kimi yenermiş şimdi göstericez sana ...
TÜLAYCIM geçmiş olsun kardeşine üzüldüm ya kaç yaşında kardeşin allah iyiliğini versin bize haber et tamammı merakta bırakma...
Canım gerçekten çok kullanışlı gözüküyorlar ama ne bileyim ya ben kullanamam gibi geliyo. Sen bunları ne zaman için düşünüyosun? 6.aydn sonra falansa okey ama hani ilk doğduğu dönemlerdeyse sakıncalı gibi?
canım burda 3 diyet listesi varTutkuncum anketi oyladım oyum gökçeye kaydirigubbakcemile2
Bu arada mesajını aldım bende mesaj attım sana.Birde şu diyet listelerinin olduğu linki buraya yazarmısın bi arkadaşımla paylaşıcamda şimdiden teşekkürler canım Şeniz
Sıkma canını bacım. Hastane araştırmak istemiştir o yüzden göndermemişlerdir. Bişey çıkmaz Allah'ın izniyle :Saruboceq:
Salla gitsin yerimseniben
Ohhh bak ne güzel bacım yaaaa hihoyyyt
Hoşgeldin canım. Afferim yor kendiniklava: Yavaş yavaş yapar insan. Acelen ne?
Sağ tarafında ana damarlar olduğundan sağa yatınca kan dolaşımın tam olmuyor. O yüzden tutulmalar, kramlar, kas kasılmaları falan oluyor canım. Doktorum öyle dedi
fulyacığım bende sağıma dönmeden yatamaz uyuyamazdım ama mide olayı baskın çıktı
sağ döndüğüm an boğazıma kadar yanıyorum yawww
eklem ağrılarımda gitti kızlarrr
cok sevinidm valla senin adına kuzummm...
ojeli niredeeeeeeeee koca göbüşşşş çık ortaya çarpuşturak göbüşleriiii
Canım telaş yapma sinirsel bişey olabilir.Böyle durumlarda yada miğdesinde sorun yaşarsada kalbe sıkıştırma ve ağrı yaparmış gönlünü ferah tut bizide bilgilendir.
Canım aynen canım bende yatamıyodum ama 2 haftadan beridir solda çok rahat yatıyorum
Fulyacım hoşgeldin temizlikte yapılmış ohh benim gibi bende cumartesi acayip bi temizlik vardı evde 4 kadın :roflol: çantayıda biraz daha bekliycem sanırım 32 haftadan sonra yaparım diyorum bende
Canım kullanışlı ve hoş ama bu 6 aydan sonra kullanma durumunu bilmiyorum bi araştır netten
Canım, seni üzmek istemem ama bunları bilmen gerek diye düşünüyorum,senin olayınla benim olayım aynı gibi geldi bana,önce iltihap oluşuyo,sonra o iltihap rahmi yumuşatıyor ve bu yumuşamanın geri dönüşü yok maalesef,eğer sürekli yatılmazsa bi süre sonra rahim dahada yumuşayıp kanama ile birlikte doğum başlıyormuş Allah korusun,doktor bana 3 dkdan fazla ayakta kalma dedi,hep yatıyorum ben,nasıl olduda sana yat demedi şok oldum,çünkü çok tehlikeli bişi bu,ben yatakta oturmuyorum bile düşün,hatta sırf bu sebepten bana düşük önleyici nidilat verdi ,valla ben çok şaşırdım,bence baska bi doktora daha görün canım,inş. kötü bişi değildir seninki,ama sen daha avantajlısın benden çünkü bebek 30. haftayı geçmiş,doğsa bile kuvözde yaşatırlar bu yüzden üzülme,bence bi doktora daha görün inşallah sendeki durum bu değildir,güzel haberlerini bekliyorum
dırımkızı canım bir sşitede okumuştum ılık şekerli süt iç canım kıpırdıyorlarmış mutlaka olmazsa doktorunu ara tatlım ama kığırdalar sütü içte
kızlar bişey soracağım şimdi kasılma ile ilgili
benim iki gündür sağ tarafım böle sertleşiyor ama 1 sn sonra geçiyor acaba bebeğimmi diyorum
çünki benim alimin kafası sağ kasık tarafında kalça ve ayaklar yukarı doğru
ikizannelerini okudum hepsi kasılmalarını bebek hareketi sanmışş ağrım sızım yok ama bugün bebeklerimden sesde yok .....kafam .çok karıştı bişeyler yiyim belki harekete geçerler tatlı yemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?