2009 Mayıs Anneleri

kızlar neden tek kullanımlık çamaşır alacaksınız zaten kanamamız olacak ped koyacaz
ben hamiş donlarımı koyacam valla

ceren canım günaydınn hoşgeldin...

slm ojelim hoşgeldin bizimkilerde toplantıda bende ohhhhhhhhhh netteyim ne güsel

hoşbulduk kızlar sağolun..güne biraz yoğun başladıkta...sürekli giremiyorum.ama takipteyimmmmsengözlerimebaksanab

sibiko sağol canım güzel fikir oldu bana bebek şekerinde çok güzel olucak valla

oh oh yarasın birsencim bende tatlı istiyorum defneyi bir doğurayım kendime tatlı partisi vericem hepiniz davetlisiniz kızlar

sibikocum adresi bana da atarmısın

Canım sana birsene ve pınara özleden attım ninninin sitesini hihoyyyt

Tamam canım sğaolasın bekliyorum yerimseniben

Afferim. Kahvaltı yerine sadece tatlı yenir mi bacım ya?

Crystal baby smart travel sistem - Bebek Arabası Grubu kızlar araba isyetenler şuraya bir baksın bana çok ucuz geldi ve chicconun aynısı

Gayet güzel canım...

kızlar neden tek kullanımlık çamaşır alacaksınız zaten kanamamız olacak ped koyacaz
ben hamiş donlarımı koyacam valla

Tabi ped kullanıcaz da hani kullan at daha sağlıklı olur heralde ya...

hoşbulduk kızlar sağolun..güne biraz yoğun başladıkta...sürekli giremiyorum.ama takipteyimmmmsengözlerimebaksanab

a.s.

kızlar merhaba... geçmişe bi baktım sorun yok gibi herkes ii maşallah...
sibiko kapısüsüne isimliğine özellikle de sepetine bayıldım... güle güle kullanın cnm...

bu bebek şekeri konusunda benim kafam karıştı kızlar... önce malzeme alıp yapalım dedik annemle sonra hazırları sorduk şu bademşekeri şeklinde bebekli olanları kilosu 80 dediler 1 kiloyada yaklaşık 100 adet falan geliyomuş... acaba hiç uğraşmasam da ondan mı alsam diyorum... nasıl olsa aynı fiyata gelcek aşağıyukarı...

Canım sana birsene ve pınara özleden attım ninninin sitesini hihoyyyt

Sağolasın canım a.s.

Hoşgeldin canım. Bende çok beğeniyorum o badem şekeri şeklinde olanları. Henüz karar vermedim bende :uhm:

Canım beğenmene çok sevindim bu badem şekeri şeklinde olan bebekli nasıl oluyo canım resmi falan varmı elinde çünkü çok uygun geldi banada en azından diğer arkadaşlara fikir olur benden geçtide..kaydirigubbakcemile3

ilgin nerelerde bugünnnnnnnnnn sabah slmm vermiş kaçmışşşşşş

KOCA GÖBÜŞÜNDE İŞLERİ VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…