Crystal baby smart travel sistem - Bebek Arabası Grubu kızlar araba isyetenler şuraya bir baksın bana çok ucuz geldi ve chicconun aynısı
ceren canım günaydınn hoşgeldin...
slm ojelim hoşgeldin bizimkilerde toplantıda bende ohhhhhhhhhh netteyim ne güsel
hoş geldin canım yorma kendini
İyiyiz bizde canım bu magnezyum ilacının adı ne verebilirmisin?Dün bizimkide çıkardı eşim resmen eline aldı poposunu bu sefer hoşuna gitti izliyir yakaladığı an yine alacak artık karnımda 2 göz daha var yani
sana bugün için ne desem:uhm:inşallah konuşmanız hayırlı olur sonuçta senin istediğin gibi olur.Bilirim üsttekilerle konuşmak zordur hele konu kendimizsek...:lepi:
ojeli pınar hoşgeldiniz kızlar iyi keyifler yerinde bide şu havalar bir düzelse içimiz açılsa
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını bende aldım ama daha denemedim ama kokusu çok hoş şu çantayı alayım diğer eksikleride ilk işim hazırlamak olucak inş
pınarcım sen konuş bugün üstünden yük kalksın ama bence haklarını iste çekingenlik sakın yapma onca sene emek vermişsin hatta araştırma yap öle çık karşısına şu kanunda şöle diyor şeklinde hazırlıklı git
sibiko sağol canım güzel fikir oldu bana bebek şekerinde çok güzel olucak valla
oh oh yarasın birsencim bende tatlı istiyorum defneyi bir doğurayım kendime tatlı partisi vericem hepiniz davetlisiniz kızlar
sibikocum adresi bana da atarmısın
Canım hoşgeldin merak ettik seni valla bugün bu işi bitir bence ertledikçe üzerine daha çok yük oluyor.Ninni sitesini sanada birsene atıcam birazdan Şeniz
Kızlar bu tek kullanımlık pedli olanları güzelde, bi bulabilsek nerden alacağımız sadece tek kullanımlık nette var ama pedli olanı yok mirmirmirmir
geldimmmm bennnnnnnnnnn kahvaltı yaptım sadece tatlı yedimm sadece tatlı midemi bulandırdı ama
şimdi uzandımmm
pınarr direk gir konuya arkadaşın doğru demişşş
sibiko çok güsel cnm yaaa ben doğumdan sonra halledecem eşim ben aşağıdan uygun bişeyler bakarım dedi...........
Crystal baby smart travel sistem - Bebek Arabası Grubu kızlar araba isyetenler şuraya bir baksın bana çok ucuz geldi ve chicconun aynısı
kızlar neden tek kullanımlık çamaşır alacaksınız zaten kanamamız olacak ped koyacaz
ben hamiş donlarımı koyacam valla
hoşbulduk kızlar sağolun..güne biraz yoğun başladıkta...sürekli giremiyorum.ama takipteyimmmmsengözlerimebaksanab
Canım sana birsene ve pınara özleden attım ninninin sitesini hihoyyyt
kızlar merhaba... geçmişe bi baktım sorun yok gibi herkes ii maşallah...
sibiko kapısüsüne isimliğine özellikle de sepetine bayıldım... güle güle kullanın cnm...
bu bebek şekeri konusunda benim kafam karıştı kızlar... önce malzeme alıp yapalım dedik annemle sonra hazırları sorduk şu bademşekeri şeklinde bebekli olanları kilosu 80 dediler 1 kiloyada yaklaşık 100 adet falan geliyomuş... acaba hiç uğraşmasam da ondan mı alsam diyorum... nasıl olsa aynı fiyata gelcek aşağıyukarı...
kızlar merhaba... geçmişe bi baktım sorun yok gibi herkes ii maşallah...
sibiko kapısüsüne isimliğine özellikle de sepetine bayıldım... güle güle kullanın cnm...
bu bebek şekeri konusunda benim kafam karıştı kızlar... önce malzeme alıp yapalım dedik annemle sonra hazırları sorduk şu bademşekeri şeklinde bebekli olanları kilosu 80 dediler 1 kiloyada yaklaşık 100 adet falan geliyomuş... acaba hiç uğraşmasam da ondan mı alsam diyorum... nasıl olsa aynı fiyata gelcek aşağıyukarı...
canım varsa ben istiyorum.bakalım bir arkadaşıyla konuşacak varsa elinde çok al dedim isteyene gönderirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?