2009 Mayıs Anneleri

Kızlar eşim bana gecelik sabahlık takımı alacak
ama ben onu hastaneye götürmeyim diyorum
annemin bana pazardan aldığı iki geceliği birde hamişken eşim almıştı
onu koyayım diyorum cici geceliği mevlütte giyecekmişim

Herkese selam,
Gecmisi okumaya calisiyorum...

Tutkun,
Daha alamadik, sadece baktik. Ben biraz kararsiz kaldim... Birkac magazaya daha bakmayi dusunuyorum... Alinca resimleri eklerim...

Güngörcüm eminim aldıkların güzel ve şirindir.Fotolarını bekliyoruz.

Kuzum iyi edersinde bişey sorcam ben mevlüdü 20 gün falanken yapıcam insanların içine gecelikle çıkmak abes olmazmı bilmiyorum gerçi adetleri ama :sm_confused:

birsencim kardeşim emar çekildi yarın 6 da çıkıcak sonuç.bugün gün boyuda diğer tetkikler olucak bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sonuçları. saol.canım...

pınarcığım tatlı derken tatlı kahvaltılıkla yaptım kahvaltımı kızzzzzzzz

Heee efferüm a.s

ay ayaklarım fedci şişti yine ya of allahım yardım et

Ay benim de ya. Çorapların lastikleri en bol olanları alıyorum yine de ayağımı sıkıyor. hani Recep İvedik'in filminde diyodu ya şişman kıza masaj yaparken "Bacakların Roberto Carlos'un bacaklarına benzemiş" diye. Ayyynııı Roberto Carlos oldum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dayanamıcam ben yemeğe gidiyorum herkeze afiyet olsunnnnnnnn

Afiyet olsun canım a.s.

Kız mevlütte gecelikle mi durcan?

Kuzum iyi edersinde bişey sorcam ben mevlüdü 20 gün falanken yapıcam insanların içine gecelikle çıkmak abes olmazmı bilmiyorum gerçi adetleri ama :sm_confused:
cnm annem öle diyor durum ve şartlara göre giyeriz giymeyiz diyorum ama annem mevlütte giymezsen bile hastaneden gelince giy kızım eve gelen giden olur temiz olsun eve erkeklerde gelir sabhalığını üstünde dolaşırsın diyor........
birsencim kardeşim emar çekildi yarın 6 da çıkıcak sonuç.bugün gün boyuda diğer tetkikler olucak bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sonuçları. saol.canım...
tülaycığım hakkında hayırlısı olsun ama strestendir büyük bir ihtimalle cnm merak etmeyinn

olabülürrrrrrrr pınarcığımmmmmmmmm bizde adettir....hihoyyyt

herkes yimek yemeğemiiiiiiiiiiii kaçtı yawwww bendemi yesem yawww yeni yemedimmi ben acuktumm işteeeeeeeeeeee

Anladım canım. Ben hayatta gezemem ya. Eve gelince eşofman takımı giyerim. mevlütte falan da normal kıyafet giyerim. Hatta lohusa yatağı hazırlarlar ya hani ben onu bile istemiyorum. Paşalar gibi otururum koltuğumda :)

şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor

aaaaaaaaaaaaaa o yatakkk olacakkkk yatsamda yatmasamdaaa
yapsınlar yaa boyun bükük gelin oldum ben annem hastanede yattığı içinnn şimdi ne ise olsun derimm

şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor

şimdi cicim kimi sabahlık gecelikle oluyor yani anne bebekde mevlütlük kıyafetlerini giyiyor

mevlütte tavuk pilav tatlı ayran oluyor kimi hazır lahmacun alıyor işte...

şekerleride kimi mevlütte dağıtıyor kimi eve gelen gidene veriyor.....duruma bağlı

sonra lohusa şerbetide veriliyorr kafan ambalaj oluyor işteeeedelikafadulden

kız ne istersen giy sen lohusasın hepsi gider yani.insan gecelikle çıkmayı tuhaf görüyo ama rahatlık önemli

kızlar bizde yemeğe gidiyoruz herkese afiyetler olsun
Afiyet olsun canım.
Tylon kareşin iyi sanırım inşallah emar da iyi çıkar.
Benimde hastanem işime yakın şimdi çıkan gelir hafta içinde şık olanı giyerim orda.Zaten gitmeden bi kuaföre gider saçıma fön falan çektiririm sonra kendimi iyi hissedince makyaj falan yaparım demesinler hiç makyajsız görmediler ya ne çirkin diye bide şimdi iş yerinde 2-3 kişi hariç kimse beni hamileyken görmedi tuhaf gelir onlara ay yine heycanlandım:lepi:

kızlar benim kocam aksam bana bakıp bakıp hamilelik sana çok yakıştı çok güselleştin diyip duruyor
popomu kaşıdım tabiii ikide bir öle dedi...sonra avatradaki resimleri çekildik....hamişlikte daha bi sevgiii fırtınasıı hasret çeker oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…