Güngörcüm eminim aldıkların güzel ve şirindir.Fotolarını bekliyoruz.
Kızlar eşim bana gecelik sabahlık takımı alacak
ama ben onu hastaneye götürmeyim diyorum
annemin bana pazardan aldığı iki geceliği birde hamişken eşim almıştı
onu koyayım diyorum cici geceliği mevlütte giyecekmişim
en azından fikrin olmuş canım hadi artık biraz çabuk az kaldıHerkese selam,
Gecmisi okumaya calisiyorum...
Tutkun,
Daha alamadik, sadece baktik. Ben biraz kararsiz kaldim... Birkac magazaya daha bakmayi dusunuyorum... Alinca resimleri eklerim...
pınarcığım tatlı derken tatlı kahvaltılıkla yaptım kahvaltımı kızzzzzzzz
ay ayaklarım fedci şişti yine ya of allahım yardım et
Dayanamıcam ben yemeğe gidiyorum herkeze afiyet olsunnnnnnnn
Kızlar eşim bana gecelik sabahlık takımı alacak
ama ben onu hastaneye götürmeyim diyorum
annemin bana pazardan aldığı iki geceliği birde hamişken eşim almıştı
onu koyayım diyorum cici geceliği mevlütte giyecekmişim
birsencim kardeşim emar çekildi yarın 6 da çıkıcak sonuç.bugün gün boyuda diğer tetkikler olucak bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sonuçları. saol.canım...
cnm annem öle diyor durum ve şartlara göre giyeriz giymeyiz diyorum ama annem mevlütte giymezsen bile hastaneden gelince giy kızım eve gelen giden olur temiz olsun eve erkeklerde gelir sabhalığını üstünde dolaşırsın diyor........Kuzum iyi edersinde bişey sorcam ben mevlüdü 20 gün falanken yapıcam insanların içine gecelikle çıkmak abes olmazmı bilmiyorum gerçi adetleri ama :sm_confused:
tülaycığım hakkında hayırlısı olsun ama strestendir büyük bir ihtimalle cnm merak etmeyinnbirsencim kardeşim emar çekildi yarın 6 da çıkıcak sonuç.bugün gün boyuda diğer tetkikler olucak bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sonuçları. saol.canım...
Heee efferüm a.s
Ay benim de ya. Çorapların lastikleri en bol olanları alıyorum yine de ayağımı sıkıyor. hani Recep İvedik'in filminde diyodu ya şişman kıza masaj yaparken "Bacakların Roberto Carlos'un bacaklarına benzemiş" diye. Ayyynııı Roberto Carlos oldum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun canım a.s.
Kız mevlütte gecelikle mi durcan?
birsencim kardeşim emar çekildi yarın 6 da çıkıcak sonuç.bugün gün boyuda diğer tetkikler olucak bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sonuçları. saol.canım...
cnm annem öle diyor durum ve şartlara göre giyeriz giymeyiz diyorum ama annem mevlütte giymezsen bile hastaneden gelince giy kızım eve gelen giden olur temiz olsun eve erkeklerde gelir sabhalığını üstünde dolaşırsın diyor........
tülaycığım hakkında hayırlısı olsun ama strestendir büyük bir ihtimalle cnm merak etmeyinn
olabülürrrrrrrr pınarcığımmmmmmmmm bizde adettir....hihoyyyt
Anladım canım. Ben hayatta gezemem ya. Eve gelince eşofman takımı giyerim. mevlütte falan da normal kıyafet giyerim. Hatta lohusa yatağı hazırlarlar ya hani ben onu bile istemiyorum. Paşalar gibi otururum koltuğumda :)
herkes yimek yemeğemiiiiiiiiiiii kaçtı yawwww bendemi yesem yawww yeni yemedimmi ben acuktumm işteeeeeeeeeeee
şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor
kız ne istersen giy sen lohusasın hepsi gider yani.insan gecelikle çıkmayı tuhaf görüyo ama rahatlık önemliKuzum iyi edersinde bişey sorcam ben mevlüdü 20 gün falanken yapıcam insanların içine gecelikle çıkmak abes olmazmı bilmiyorum gerçi adetleri ama :sm_confused:
Afiyet olsun canım.kızlar bizde yemeğe gidiyoruz herkese afiyetler olsun
kızlar benim kocam aksam bana bakıp bakıp hamilelik sana çok yakıştı çok güselleştin diyip duruyor
popomu kaşıdım tabiii ikide bir öle dedi...sonra avatradaki resimleri çekildik....hamişlikte daha bi sevgiii fırtınasıı hasret çeker oldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?