2009 Mayıs Anneleri

çok güzel çıkmış resmınız pek sevgı dolu allah bozmasın şekerima.s.

KIZLAR TEŞEKKÜRLER KARDEŞİMDEN HABE RALIRALMAZ YZARIM SİZE..MAEYLİN CANIM BİZDE MEVLÜTTE etli pilav,tatlı,ayran yaparız.bide dua falan okurlar..sonrada bebek şakeri dağıtırız.en son kalanlar oluncada pasta börek çay ikram ederiz..

hala ısınamadım ben yaa çok üşüyorum karnımda ağrıyo gıbı sankı taş yutmuş gıbıyım bugun.
işler durgun bugun bende ınternette takılıyorumda cok heyecanlandım 30.haftaya gırdım bugun az kaldı azzz..inşallah sakin olur bebeklerimiz bızı hiç üzmezlerrr

okiş canım bakalım ama ben de gecelik giyemem zaten mevlüt 40 ı çıkınca yapılıyor o zamana ben çokdan iyileşirim ya

ay tutkuncum kuaförümüz eksik kalsın kız o telaşta allah iyiliğini versin ben pembe bir taç alıcam onu takıcam gecelikle takım olsun bide makyajımı yaparım çünkü biizmde işyerinde gelcekler hastaneye

allah muhabbetinizi artırsın canım oh oh maşallah

herkes yimek yemeğemiiiiiiiiiiii kaçtı yawwww bendemi yesem yawww yeni yemedimmi ben acuktumm işteeeeeeeeeeee
Kız yeni yemedinmi sen meyva falan ye hep yemek hep yemek olmazki bebişlerin meyvayada ihtiyacı var

Kız o zaman koltuğunu süsle bari paşa koltuğum dersin

şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor
Canım bizde kurban kesilir sonra onun eti ile etli pilav yapılır ayran tatlı ve lohusa şerbeti lokum dağıtılır istersen bebek şekeri verirsin.Mevlüt okunur yatağın hazırlanır bebeğe hediyeler falan.Sonra sana altın takan yada idtediğin birine 40. günde ziyarete gidersin bebeğinle bebeğn o kıyafeti ordada giyer.Kırk uçurursun yani.Gittiğin kişi haberli olur zaten bebeğe hediye alır ayrıca sanada 3-4 yumurta koyar tuz şeker ekmek falan bunlarda yumurta gibi hayatı pürüzsüz kaygan çabuk ilerleyen işler, sonra bereketli ve tatlı bir hayat falan.Ama herkes bilmez ve yapmaz bunları.Bu arada kurban eti de geri kalan dağıtılır.

aaaaaaaaaaaaaa o yatakkk olacakkkk yatsamda yatmasamdaaa
yapsınlar yaa boyun bükük gelin oldum ben annem hastanede yattığı içinnn şimdi ne ise olsun derimm
yaptır kız bi kere herşey aha tekrar düğün yapabildikmi gelinlik giyebildik mi herşey ilkinde güzel.

Maşallah maşallah

tülaycım baya meşaketliymiş yemek olayı gözümü korkuttu neyse yapıcaz bir şeyler artık

aslııcm afiyet olsun

marylin cnaım korkma kalabalık olunca hemen yapılıyor zaten.bide lohusa şerbeti dağıtıyoruz biz onu atlamışım:)))

şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor

Valla normal mevlütler gibi heralde ya. Çok da hatırlamıyorum am apilav, et, ayran , tatlı şeklinde falan olur heralde. Şekeri de dağıtırız. Zaten mevlütü 2 haftalıkken falan yapacağız kısmetse. Herkes bi arada olmuş olur , kuzumu da herkes aynı anda görmüş olur işte.

aaaaaaaaaaaaaa o yatakkk olacakkkk yatsamda yatmasamdaaa
yapsınlar yaa boyun bükük gelin oldum ben annem hastanede yattığı içinnn şimdi ne ise olsun derimm

Sende haklısın canım...

Ayyy bizi boşverinde kuzular mevlükleriyle ne güzel olacaklar dimi ya hihoyyyt

Süslü karı seniiii. Sezaryen olurda vaktim olursa bene evde fönümü falan çekerim. Zaten saçlarım dümdüz hihoyyyt Doğumdan sonrada makyaj yaparım şöyle hafiften allık falan. Kafama da kırmızı kurdele ohhhh hihoyyyt Normalde böyle adetlerden falan hoşlanmam ama şu kırmızı kurdeleyi çok seviyorum ya. Taç falan takmıcam bildiğiniz saten kurdele takıcam ben çok seviyorum çokkkk hihoyyyt

Allah bozmasın canım a.s.

Aminnnnn :Saruboceq:

annem yemek vermiyooooooooo yaa yeni yemişizzzzzzzzzzz nalçak kadınnn

Yeme kız dur. Daha yeni yedin. Meyve falan atıştır...

Biz geldik doyduk şükür oh rahatladım
tutkuncum tamm canım bulursa sana göndericem canım

Afiyet olsun şekerüm yarasın a.s.

tutkun valla çok güzel anlattın canım ama şimdi hepsi yapılmıyordur bunların ya biz kayınvalidemin evinde yapıcaz çünkü benim tarafım burada değil mevlüt okunur yemek olarakda pide ayran olur sanırım işte şekeri tatlısı şerbeti falan verilir takısını takan takar yatağımız naısl olucak lohusa yatağı yani onuda deyin bana valla ben bu adetlerden falan bir haber anlayacağınız ama ben de yaptırayım herşeyi içimde kalır kızlar sona çatlarım valla

kızz yimekde öle ağır bişey değil bizim karalahanıyı biz haşlar kavurur yeriz o birde birdilim ekmek yedimmm...........tutkucuğum meyvede yerim kızzzzzz

Canım bende utanırım hele hastaneye müdürüm falan gelirse ben, gecelik,emen bir bebek bide sezeryan olucam ay ne bunlar AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ay yazık kız heyecanlanıyordur bizimki de baktım bi tuhaf oluyor bide 6 yıldır bekliyoruz ya korku içinde
Canım ayaklarını sıkı tut bu zamanda çabuk alırsın herşeyi yanına bi şal falan alsaydın benim iş yerimde dolabımda hep bi şal olur ben çabuk üşütürüm çünkü aman dikkat et.

Biz geldik doyduk şükür oh rahatladım
tutkuncum tamm canım bulursa sana göndericem canım
Sağol canım ya bulursan çok iyi olur biz ne olursa olsun gidicez yani ücretli yada ücretsiz dün akşam eksik listemi çıkardım ona göre bakalım yne ekstra şeylerde bakılır ama eksiklerde önemli.:teytey:

valla cnm benim anne lohusa yatağı için pike takımı yaptırıyormuş yorgancıyaa
halam dedi.......onu serecekler işte mevlüt günü odan cicili olacak sende bebişi orada emzir vs.işte gelen bakıyoo yatağaa cnmm

hee bizdede kurban olur ama hemen kesemeyiz biz sanırım

Kız o zaman koltuğunu süsle bari paşa koltuğum dersin

Dimi ama :lepi:

dayanamadı verdiiiiiiiiiiii yedim bendeeeeeeeeeee

Afiyet olsun uyuşuk Birso seni hihoyyyt

selam kızlar... herkes nasıl?

Selam canım hoşgeldin. Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?

Valla yatağı da bildiğim kadarıyla hani zaten evlenince yaparlar ya böyle dantelli falan yatak. Aynı öyle yapıyolar heralde. Ayakta görürlerse nazar değer diye yatırıyolarmış lohusayı. Yatmam dedim yatmaaammmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…