kızlar benim kocam aksam bana bakıp bakıp hamilelik sana çok yakıştı çok güselleştin diyip duruyor
popomu kaşıdım tabiii ikide bir öle dedi...sonra avatradaki resimleri çekildik....hamişlikte daha bi sevgiii fırtınasıı hasret çeker oldukk
Her daim olsun mutlulugunuz dirimkizi.
şimdi cicim kimi sabahlık gecelikle oluyor yani anne bebekde mevlütlük kıyafetlerini giyiyor
mevlütte tavuk pilav tatlı ayran oluyor kimi hazır lahmacun alıyor işte...
şekerleride kimi mevlütte dağıtıyor kimi eve gelen gidene veriyor.....duruma bağlı
sonra lohusa şerbetide veriliyorr kafan ambalaj oluyor işteeeedelikafadulden
kız ne istersen giy sen lohusasın hepsi gider yani.insan gecelikle çıkmayı tuhaf görüyo ama rahatlık önemli
Afiyet olsun canım.
Tylon kareşin iyi sanırım inşallah emar da iyi çıkar.
Benimde hastanem işime yakın şimdi çıkan gelir hafta içinde şık olanı giyerim orda.Zaten gitmeden bi kuaföre gider saçıma fön falan çektiririm sonra kendimi iyi hissedince makyaj falan yaparım demesinler hiç makyajsız görmediler ya ne çirkin diye bide şimdi iş yerinde 2-3 kişi hariç kimse beni hamileyken görmedi tuhaf gelir onlara ay yine heycanlandım:lepi:
kızlar benim kocam aksam bana bakıp bakıp hamilelik sana çok yakıştı çok güselleştin diyip duruyor
popomu kaşıdım tabiii ikide bir öle dedi...sonra avatradaki resimleri çekildik....hamişlikte daha bi sevgiii fırtınasıı hasret çeker oldukk
Kız yeni yemedinmi sen meyva falan ye hep yemek hep yemek olmazki bebişlerin meyvayada ihtiyacı varherkes yimek yemeğemiiiiiiiiiiii kaçtı yawwww bendemi yesem yawww yeni yemedimmi ben acuktumm işteeeeeeeeeeee
Kız o zaman koltuğunu süsle bari paşa koltuğum dersinAnladım canım. Ben hayatta gezemem ya. Eve gelince eşofman takımı giyerim. mevlütte falan da normal kıyafet giyerim. Hatta lohusa yatağı hazırlarlar ya hani ben onu bile istemiyorum. Paşalar gibi otururum koltuğumda :)
Canım bizde kurban kesilir sonra onun eti ile etli pilav yapılır ayran tatlı ve lohusa şerbeti lokum dağıtılır istersen bebek şekeri verirsin.Mevlüt okunur yatağın hazırlanır bebeğe hediyeler falan.Sonra sana altın takan yada idtediğin birine 40. günde ziyarete gidersin bebeğinle bebeğn o kıyafeti ordada giyer.Kırk uçurursun yani.Gittiğin kişi haberli olur zaten bebeğe hediye alır ayrıca sanada 3-4 yumurta koyar tuz şeker ekmek falan bunlarda yumurta gibi hayatı pürüzsüz kaygan çabuk ilerleyen işler, sonra bereketli ve tatlı bir hayat falan.Ama herkes bilmez ve yapmaz bunları.Bu arada kurban eti de geri kalan dağıtılır.şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor
yaptır kız bi kere herşey aha tekrar düğün yapabildikmi gelinlik giyebildik mi herşey ilkinde güzel.aaaaaaaaaaaaaa o yatakkk olacakkkk yatsamda yatmasamdaaa
yapsınlar yaa boyun bükük gelin oldum ben annem hastanede yattığı içinnn şimdi ne ise olsun derimm
Maşallah maşallahkızlar benim kocam aksam bana bakıp bakıp hamilelik sana çok yakıştı çok güselleştin diyip duruyor
şimdi arkadaşlar bu melvüt töreni nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz neler yapılıyor ben daha önce katılmadım bebek mevlidine ne ikram ediliyor bebk şekeri buradamı veriliyor
aaaaaaaaaaaaaa o yatakkk olacakkkk yatsamda yatmasamdaaa
yapsınlar yaa boyun bükük gelin oldum ben annem hastanede yattığı içinnn şimdi ne ise olsun derimm
şimdi cicim kimi sabahlık gecelikle oluyor yani anne bebekde mevlütlük kıyafetlerini giyiyor
mevlütte tavuk pilav tatlı ayran oluyor kimi hazır lahmacun alıyor işte...
şekerleride kimi mevlütte dağıtıyor kimi eve gelen gidene veriyor.....duruma bağlı
sonra lohusa şerbetide veriliyorr kafan ambalaj oluyor işteeeedelikafadulden
kız ne istersen giy sen lohusasın hepsi gider yani.insan gecelikle çıkmayı tuhaf görüyo ama rahatlık önemli
Afiyet olsun canım.
Tylon kareşin iyi sanırım inşallah emar da iyi çıkar.
Benimde hastanem işime yakın şimdi çıkan gelir hafta içinde şık olanı giyerim orda.Zaten gitmeden bi kuaföre gider saçıma fön falan çektiririm sonra kendimi iyi hissedince makyaj falan yaparım demesinler hiç makyajsız görmediler ya ne çirkin diye bide şimdi iş yerinde 2-3 kişi hariç kimse beni hamileyken görmedi tuhaf gelir onlara ay yine heycanlandım:lepi:
hala ısınamadım ben yaa çok üşüyorum karnımda ağrıyo gıbı sankı taş yutmuş gıbıyım bugun.
işler durgun bugun bende ınternette takılıyorumda cok heyecanlandım 30.haftaya gırdım bugun az kaldı azzz..inşallah sakin olur bebeklerimiz bızı hiç üzmezlerrr
annem yemek vermiyooooooooo yaa yeni yemişizzzzzzzzzzz nalçak kadınnn
Biz geldik doyduk şükür oh rahatladım
tutkuncum tamm canım bulursa sana göndericem canım
Canım bende utanırım hele hastaneye müdürüm falan gelirse ben, gecelik,emen bir bebek bide sezeryan olucam ay ne bunlar AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAokiş canım bakalım ama ben de gecelik giyemem zaten mevlüt 40 ı çıkınca yapılıyor o zamana ben çokdan iyileşirim ya
ay tutkuncum kuaförümüz eksik kalsın kız o telaşta allah iyiliğini versin ben pembe bir taç alıcam onu takıcam gecelikle takım olsun bide makyajımı yaparım çünkü biizmde işyerinde gelcekler hastaneye
allah muhabbetinizi artırsın canım oh oh maşallah
ay yazık kız heyecanlanıyordur bizimki de baktım bi tuhaf oluyor bide 6 yıldır bekliyoruz ya korku içindesağolll cnmmmm:teytey:zaten öleydik ama bebekler gelince eşim dahada eridiii
bide sıkıntımı gördükce benle yaşıyor
arkadaşlarına 65 günüm var doğuma diyorrr:roflol::roflol:delüüüüüüüüüüü:tomato:
Canım ayaklarını sıkı tut bu zamanda çabuk alırsın herşeyi yanına bi şal falan alsaydın benim iş yerimde dolabımda hep bi şal olur ben çabuk üşütürüm çünkü aman dikkat et.hala ısınamadım ben yaa çok üşüyorum karnımda ağrıyo gıbı sankı taş yutmuş gıbıyım bugun.
işler durgun bugun bende ınternette takılıyorumda cok heyecanlandım 30.haftaya gırdım bugun az kaldı azzz..inşallah sakin olur bebeklerimiz bızı hiç üzmezlerrr
Sağol canım ya bulursan çok iyi olur biz ne olursa olsun gidicez yani ücretli yada ücretsiz dün akşam eksik listemi çıkardım ona göre bakalım yne ekstra şeylerde bakılır ama eksiklerde önemli.:teytey:Biz geldik doyduk şükür oh rahatladım
tutkuncum tamm canım bulursa sana göndericem canım
tutkun valla çok güzel anlattın canım ama şimdi hepsi yapılmıyordur bunların ya biz kayınvalidemin evinde yapıcaz çünkü benim tarafım burada değil mevlüt okunur yemek olarakda pide ayran olur sanırım işte şekeri tatlısı şerbeti falan verilir takısını takan takar yatağımız naısl olucak lohusa yatağı yani onuda deyin bana valla ben bu adetlerden falan bir haber anlayacağınız ama ben de yaptırayım herşeyi içimde kalır kızlar sona çatlarım valla
Kız o zaman koltuğunu süsle bari paşa koltuğum dersin
dayanamadı verdiiiiiiiiiiii yedim bendeeeeeeeeeee
selam kızlar... herkes nasıl?
tutkun valla çok güzel anlattın canım ama şimdi hepsi yapılmıyordur bunların ya biz kayınvalidemin evinde yapıcaz çünkü benim tarafım burada değil mevlüt okunur yemek olarakda pide ayran olur sanırım işte şekeri tatlısı şerbeti falan verilir takısını takan takar yatağımız naısl olucak lohusa yatağı yani onuda deyin bana valla ben bu adetlerden falan bir haber anlayacağınız ama ben de yaptırayım herşeyi içimde kalır kızlar sona çatlarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?