Canım bende utanırım hele hastaneye müdürüm falan gelirse ben, gecelik,emen bir bebek bide sezeryan olucam ay ne bunlar AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ay yazık kız heyecanlanıyordur bizimki de baktım bi tuhaf oluyor bide 6 yıldır bekliyoruz ya korku içinde
Canım ayaklarını sıkı tut bu zamanda çabuk alırsın herşeyi yanına bi şal falan alsaydın benim iş yerimde dolabımda hep bi şal olur ben çabuk üşütürüm çünkü aman dikkat et.
Sağol canım ya bulursan çok iyi olur biz ne olursa olsun gidicez yani ücretli yada ücretsiz dün akşam eksik listemi çıkardım ona göre bakalım yne ekstra şeylerde bakılır ama eksiklerde önemli.:teytey:
valla cnm benim anne lohusa yatağı için pike takımı yaptırıyormuş yorgancıyaa
halam dedi.......onu serecekler işte mevlüt günü odan cicili olacak sende bebişi orada emzir vs.işte gelen bakıyoo yatağaa cnmm
hee bizdede kurban olur ama hemen kesemeyiz biz sanırım
Dimi ama :lepi:
Afiyet olsun uyuşuk Birso seni hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin. Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
Valla yatağı da bildiğim kadarıyla hani zaten evlenince yaparlar ya böyle dantelli falan yatak. Aynı öyle yapıyolar heralde. Ayakta görürlerse nazar değer diye yatırıyolarmış lohusayı. Yatmam dedim yatmaaammmm kaydirigubbakcemile3
buda başka bi çeşit...
heyecanlıyız sen de yok galibaselam kızlar... herkes nasıl?
canım annem bana lila şöyle süslü bi saten nevresim takımı almış bebeğin yatağı zaten hazır odayıda zaten şu hastane odası için yaptığımız kapı süsü falan varya onu falan takarız bide ben yaptım onuda dış kapıya takıcam balon falan rüküş yapıcam bidamı yapıcam kızıma bunları sanki oğlan olsa sünnetinde yapardım ama ben doğumunda süslüycem zaten yatak odasında beşiğin duvarının olduğu kısım için duvar stikırları alıcam gelip bakarlarsa odaya falan görürler işte feda olsun hepsi kızımatutkun valla çok güzel anlattın canım ama şimdi hepsi yapılmıyordur bunların ya biz kayınvalidemin evinde yapıcaz çünkü benim tarafım burada değil mevlüt okunur yemek olarakda pide ayran olur sanırım işte şekeri tatlısı şerbeti falan verilir takısını takan takar yatağımız naısl olucak lohusa yatağı yani onuda deyin bana valla ben bu adetlerden falan bir haber anlayacağınız ama ben de yaptırayım herşeyi içimde kalır kızlar sona çatlarım valla
Ay bende onu ıspanakta yerim çok severim bizde kara lahana yok bilmem çünkü aslında denemek lazım.kızz yimekde öle ağır bişey değil bizim karalahanıyı biz haşlar kavurur yeriz o birde birdilim ekmek yedimmm...........tutkucuğum meyvede yerim kızzzzzz
MARYLİN'cim pınarcım iyiyim ben de. dr.a gitmedim daha şeker yüksek diyete giriyorum artık çikolata yooookkkbebeğimi kısmetse 3 martta göreceğim. hihoyyyt kayınvalidem park yatak alacaktı bugün eşimle gidip Kraft'ınkinden beğendik bir tane onu alacaklar bir de yine karaftın travel sistem bir arbasını beğendik onu alacağız alınca resimleri koyacağım çok güzel ya hayali bile :)
buda başka bi çeşit...
bahsettiğim badem şekeri şeklindeki bebek şekerleri... fikir olsun diye koydum tabi becerebildiysem...
[k] {n} [k];5450469 .!.:SLM KIZLARa.s.
OOOOHHHH MUHABBETE BAK TAM BENLİK.....
DIRIMKIZI BİZDEDE HANİ DÜGÜN BOHÇASINA ALINAN SATEN SABAHLIK TAKIMLARI FALAN
VARYA MEVLÜTTE O GİYİLİR ŞÖLE DANTELDEN Bİ PİKE TAKIMI SARILMIŞTIR MUHAKKAK
VEYA KIŞSA GELİN YORGANI VARDIR ARA DANTELLİ O SARILIR BEBEK SÜSLENİR ANNE
MEVLÜT OKUNUR SONRA BEBEK ELDEN ELE GEZER GEZEKENDE DANTEL BATTANİYASİNE
İSTEYEN TAKISINI TAKAR SONRA PİLAVI AYRANI TATLISI KALNLARADA CAY İKRAMI FALAN..
AMA BEN SABAHLIK FALAN GİYMİCEM KİME DESEM GÜLDÜ BİZİM ORANIN ADETLERİ BURDA GÜLDÜRÜO VALLA
BENDE 40KINA YAKIN YAPICAM ELE AVUCA GELSİN BEBEK ÖLE İSTİOM HERKES MINCIKLAR YAAAA KIYAMAM
gunaydın gençlik bebek arabası alacak olanlara travel sıstem onerıyorum oyle 5 noktalı felan ıstıyorsan CHİCCO CT.02 YE BAK DERIM
tam üstüne bastın cicimmm bizdede öle hatta ben nişan bohçasına pembe fantazi gecelik sabahlık almıştım annem küsmüştü mevlütte bunumu giyecen diye
eşimde anne ben mevlüde daha edpli bişey alırım demişti:lepi::roflol:
yapacaz biz bacımmm anamla ben hevesimizi alak dimmihihoyyyt
MARYLİN'cim pınarcım iyiyim ben de. dr.a gitmedim daha şeker yüksek diyete giriyorum artık çikolata yooookkkbebeğimi kısmetse 3 martta göreceğim. hihoyyyt kayınvalidem park yatak alacaktı bugün eşimle gidip Kraft'ınkinden beğendik bir tane onu alacaklar bir de yine karaftın travel sistem bir arbasını beğendik onu alacağız alınca resimleri koyacağım çok güzel ya hayali bile :)
buda başka bi çeşit...
ay sorma canım bizim müdür herkesten meraklı sağolsunn hastaneyede gelriiz diyor evede çokda iyidir ama benimki bayan müdür canım ay valla şimdiden çok heyecanlı bizimkiler kesin evede gelir sona
o zaman kızlar gelinlik yatağımızda ki takımda olur yane iyi vallahi
heyecanlıyız sen de yok galiba
canım annem bana lila şöyle süslü bi saten nevresim takımı almış bebeğin yatağı zaten hazır odayıda zaten şu hastane odası için yaptığımız kapı süsü falan varya onu falan takarız bide ben yaptım onuda dış kapıya takıcam balon falan rüküş yapıcam bidamı yapıcam kızıma bunları sanki oğlan olsa sünnetinde yapardım ama ben doğumunda süslüycem zaten yatak odasında beşiğin duvarının olduğu kısım için duvar stikırları alıcam gelip bakarlarsa odaya falan görürler işte feda olsun hepsi kızıma
Ay bende onu ıspanakta yerim çok severim bizde kara lahana yok bilmem çünkü aslında denemek lazım.
Kız Pınar süsle kız görürsün sonra herkes yapar.
kızlar benim gibi sizinde tuvalet probleminiz varmı?
ben gecede 5 kere kalkıyorum gündüz su çok içiyorum ama hemen tuvalete gidiyom aksam üzeri iki bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yaaa yinede gece taşınıyoz tuvalete bigün yatağa yapacan valla
[k] {n} [k];5450469 .!.:SLM KIZLARa.s.
OOOOHHHH MUHABBETE BAK TAM BENLİK.....
DIRIMKIZI BİZDEDE HANİ DÜGÜN BOHÇASINA ALINAN SATEN SABAHLIK TAKIMLARI FALAN
VARYA MEVLÜTTE O GİYİLİR ŞÖLE DANTELDEN Bİ PİKE TAKIMI SARILMIŞTIR MUHAKKAK
VEYA KIŞSA GELİN YORGANI VARDIR ARA DANTELLİ O SARILIR BEBEK SÜSLENİR ANNE
MEVLÜT OKUNUR SONRA BEBEK ELDEN ELE GEZER GEZEKENDE DANTEL BATTANİYASİNE
İSTEYEN TAKISINI TAKAR SONRA PİLAVI AYRANI TATLISI KALNLARADA CAY İKRAMI FALAN..
AMA BEN SABAHLIK FALAN GİYMİCEM KİME DESEM GÜLDÜ BİZİM ORANIN ADETLERİ BURDA GÜLDÜRÜO VALLA
BENDE 40KINA YAKIN YAPICAM ELE AVUCA GELSİN BEBEK ÖLE İSTİOM HERKES MINCIKLAR YAAAA KIYAMAM
bakk nasıl heycan bastı beniiii yawwww hemen hastene çantası yapasım geldi
eşimin seyhat valizini kullanacağım eve gidip valizi alamazmış paşam haftaya değil ondan sonraki haftaya antlayaya gidecek gelsin hemen el koyacam ......zaten dedim hasta bezi ,ped vs. alacaklarım var neden acele ediyon senin yüzünden bebeklerde gelme vaktimiz gelmiş sanırım diyip çıkmak isteyecekler diyor....sonrada karnıma gelip siz ananıza bakmayın o kendi 7 aylık siz onun gibi olmayın diyor...sonra alii bak sana diyorum en çok biraz anan kılıklısın gibi bide alt kattasın hemen çıkma planı yapma diyor........:roflol::roflol:delüüüüü işteee yaaaaa
sefiyommm ben bu adamııı :smiley-cool::asigim:
heyecanlıyız sen de yok galiba
canım annem bana lila şöyle süslü bi saten nevresim takımı almış bebeğin yatağı zaten hazır odayıda zaten şu hastane odası için yaptığımız kapı süsü falan varya onu falan takarız bide ben yaptım onuda dış kapıya takıcam balon falan rüküş yapıcam bidamı yapıcam kızıma bunları sanki oğlan olsa sünnetinde yapardım ama ben doğumunda süslüycem zaten yatak odasında beşiğin duvarının olduğu kısım için duvar stikırları alıcam gelip bakarlarsa odaya falan görürler işte feda olsun hepsi kızıma
Ay bende onu ıspanakta yerim çok severim bizde kara lahana yok bilmem çünkü aslında denemek lazım.
Kız Pınar süsle kız görürsün sonra herkes yapar.
kızlar benim gibi sizinde tuvalet probleminiz varmı?
ben gecede 5 kere kalkıyorum gündüz su çok içiyorum ama hemen tuvalete gidiyom aksam üzeri iki bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yaaa yinede gece taşınıyoz tuvalete bigün yatağa yapacan valla
Ay olmazmı en sevdiğim mekan hele alttan vurunca aha kaçırdım galiba diyorum su yatak WC hayatımız bu bizim.kızlar benim gibi sizinde tuvalet probleminiz varmı?
Kız çok güzeller bencede pahalıdır kız bunlarbahsettiğim badem şekeri şeklindeki bebek şekerleri... fikir olsun diye koydum tabi becerebildiysem...
Kız seninki bayanmış benim müdür koca göbekli resmi, hiç güldüğünü görmedim daha, 60 lı yaşlara yakın koca adam bide bunun kuyrukları var yardımcıları düşün eşim gidip sevk alıyor sadece geçmiş olsun diyorlarmış o kadar nasıl iyimi selam söyleyin falan 5 yıldır orda çalışıyorum 4-5 defa ödül aldılar sayemde yurt dışından teklif geldi onlar gittiler İspanya-İtalya-Romanya falan eşim göndermediği için onlar gitti hiçbişey yada eşime nasılsınız yok bu kadar kös kös ler yani şimdi mecburen gelir ne konuşulur ki onlarlada yani tabi gelirlerse bide.ay sorma canım bizim müdür herkesten meraklı sağolsunn hastaneyede gelriiz diyor evede çokda iyidir ama benimki bayan müdür canım ay valla şimdiden çok heyecanlı bizimkiler kesin evede gelir sona
o zaman kızlar gelinlik yatağımızda ki takımda olur yane iyi vallahi
sabır canım en kısa zamanda düzelir inşallahkaç çıktı canım şekerin benimde 50 likte 175 çıktı bende yemiyorrum tatlı ama geçen pazar kaçırdım bir şeyler ne yalan söylüyeyim misafir vardı ıslak kek yaptım tabi daynamadım evde olunca yedim biraz bi daha yapmıycam bir şey
yatak ve araba hayırlı olsun gelince koy bakalım
ya bunlar hem çok şık hemde lezzetli görünüyor ay canım çekti bana tatlı demeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?