2009 Mayıs Anneleri

MARYLİN'cim pınarcım iyiyim ben de. dr.a gitmedim daha şeker yüksek diyete giriyorum artık çikolata yooookkk bebeğimi kısmetse 3 martta göreceğim. hihoyyyt kayınvalidem park yatak alacaktı bugün eşimle gidip Kraft'ınkinden beğendik bir tane onu alacaklar bir de yine karaftın travel sistem bir arbasını beğendik onu alacağız alınca resimleri koyacağım çok güzel ya hayali bile :)

ay sorma canım bizim müdür herkesten meraklı sağolsunn hastaneyede gelriiz diyor evede çokda iyidir ama benimki bayan müdür canım ay valla şimdiden çok heyecanlı bizimkiler kesin evede gelir sona

o zaman kızlar gelinlik yatağımızda ki takımda olur yane iyi vallahi

selam kızlar... herkes nasıl?
heyecanlıyız sen de yok galiba
canım annem bana lila şöyle süslü bi saten nevresim takımı almış bebeğin yatağı zaten hazır odayıda zaten şu hastane odası için yaptığımız kapı süsü falan varya onu falan takarız bide ben yaptım onuda dış kapıya takıcam balon falan rüküş yapıcam bidamı yapıcam kızıma bunları sanki oğlan olsa sünnetinde yapardım ama ben doğumunda süslüycem zaten yatak odasında beşiğin duvarının olduğu kısım için duvar stikırları alıcam gelip bakarlarsa odaya falan görürler işte feda olsun hepsi kızıma

kızz yimekde öle ağır bişey değil bizim karalahanıyı biz haşlar kavurur yeriz o birde birdilim ekmek yedimmm...........tutkucuğum meyvede yerim kızzzzzz
Ay bende onu ıspanakta yerim çok severim bizde kara lahana yok bilmem çünkü aslında denemek lazım.
Kız Pınar süsle kız görürsün sonra herkes yapar.

kızlar benim gibi sizinde tuvalet probleminiz varmı?
ben gecede 5 kere kalkıyorum gündüz su çok içiyorum ama hemen tuvalete gidiyom aksam üzeri iki bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yaaa yinede gece taşınıyoz tuvalete bigün yatağa yapacan valla

kaç çıktı canım şekerin benimde 50 likte 175 çıktı bende yemiyorrum tatlı ama geçen pazar kaçırdım bir şeyler ne yalan söylüyeyim misafir vardı ıslak kek yaptım tabi daynamadım evde olunca yedim biraz bi daha yapmıycam bir şey

yatak ve araba hayırlı olsun gelince koy bakalım

buda başka bi çeşit...

bahsettiğim badem şekeri şeklindeki bebek şekerleri... fikir olsun diye koydum tabi becerebildiysem...

ya bunlar hem çok şık hemde lezzetli görünüyor ay canım çekti bana tatlı demeyin kızlar

SLM KIZLARa.s.

OOOOHHHH MUHABBETE BAK TAM BENLİK.....

DIRIMKIZI BİZDEDE HANİ DÜGÜN BOHÇASINA ALINAN SATEN SABAHLIK TAKIMLARI FALAN

VARYA MEVLÜTTE O GİYİLİR ŞÖLE DANTELDEN Bİ PİKE TAKIMI SARILMIŞTIR MUHAKKAK

VEYA KIŞSA GELİN YORGANI VARDIR ARA DANTELLİ O SARILIR BEBEK SÜSLENİR ANNE

MEVLÜT OKUNUR SONRA BEBEK ELDEN ELE GEZER GEZEKENDE DANTEL BATTANİYASİNE

İSTEYEN TAKISINI TAKAR SONRA PİLAVI AYRANI TATLISI KALNLARADA CAY İKRAMI FALAN..

AMA BEN SABAHLIK FALAN GİYMİCEM KİME DESEM GÜLDÜ BİZİM ORANIN ADETLERİ BURDA GÜLDÜRÜO VALLA

BENDE 40KINA YAKIN YAPICAM ELE AVUCA GELSİN BEBEK ÖLE İSTİOM HERKES MINCIKLAR YAAAA KIYAMAM

bakk nasıl heycan bastı beniiii yawwww hemen hastene çantası yapasım geldi
eşimin seyhat valizini kullanacağım eve gidip valizi alamazmış paşam haftaya değil ondan sonraki haftaya antlayaya gidecek gelsin hemen el koyacam ......zaten dedim hasta bezi ,ped vs. alacaklarım var neden acele ediyon senin yüzünden bebeklerde gelme vaktimiz gelmiş sanırım diyip çıkmak isteyecekler diyor....sonrada karnıma gelip siz ananıza bakmayın o kendi 7 aylık siz onun gibi olmayın diyor...sonra alii bak sana diyorum en çok biraz anan kılıklısın gibi bide alt kattasın hemen çıkma planı yapma diyor........:roflol::roflol:delüüüüü işteee yaaaaa

sefiyommm ben bu adamııı :smiley-cool::asigim:

tam üstüne bastın cicimmm bizdede öle hatta ben nişan bohçasına pembe fantazi gecelik sabahlık almıştım annem küsmüştü mevlütte bunumu giyecen diye
eşimde anne ben mevlüde daha edpli bişey alırım demişti:lepi::roflol:
yapacaz biz bacımmm anamla ben hevesimizi alak dimmihihoyyyt

Bizde mevlit 40 kadar yapılır annemle kayınvalidem konuştu 15 günlükken yapacaklar gecelik saten geceliklerim var onları giyicem sanırım pijama olanları yoksa elbise çok dekolte milletin aptezini bozarım :)) annem lousa yatağım için daha çeyizimde pike takımı vermişti yeşil satene kenarları kendi ördüğü dantellerden var onun kaplatmasına hiç unutmam 400ytl vermiştim onu koyucam
mevlütte pilav et ayran ve tatlı verilir bizde tabi oğluşuma kurbanda kesecekler neyseki ben daha yatarken herşey olup bitecek çok orulmıcam buna sevindim

KIZ ALEMSİN BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜNkaydirigubbakcemile3

BENİM ANNEMDE GÖZÜME BAKIO ONLARI GİYEYİM DİE BENİMKİLER

İNCİ BEYAZI VE EDPLİLER ÇOKTA SÜSLÜLER ZATEN BAŞINA OYALI ŞAL FALAN ATINCA ACIK BİYARİ KALMIO BU RADA NERELİSİNİZ SİİZ BİZDE COK YERİZ KARALAHANA KAVURMASI FALAN AMA LAZ DEGİLİZ SAKARYA MEMLEKET

Aman canım dikkat edersen düşer şekerin. Azcık idare ediver yerimseniben

Aaa resimleri koy valla merak ederim. Güzel günlerde kullansın inşallah bebişiniz a.s.

buda başka bi çeşit...

Çok güzel bunlar ya bende sanırım bunlardan alıcam...

Aynen bacım. Zaten nikah günü ben evde kalmadığım , ertesi günde hemen balayına gittiğim için temiz, ütülü aynen duruyor gariplerim a.s Ama yinede istemiyorum ben yaptırmam da yatmam da banane yaaaaaa :çok üzgünüm:

Bebişimin odası zaten süslü olacak da kendi odamı falan istemem bacım. Giderim salona baş köşeye otururum kim naparsa yapsın kaydirigubbakcemile3

Gece yokda gündüz çok su içtiğim için 5 dk'da bir wc'deyim bacım hihoyyyt

Hoşgeldin canım. Benimde çeyizde alınan saten takımlarım aynen duruyor. Annemle dalga geçiyorum istersen hastaneye götüreyim diye hihoyyyt

Ben kızımın cicilerini giydirip ana kucağına otutturacağım. Baş köşeye koyacağım. Yanına da halasını bekçi olarak dikeceğim. Kimse ellemesin. Görmek isteyen öyle görsün. Ne bu ya gıcık oluyorum herkesin elinde. Bi arkadaşımın kızı duada elden ele gezdikten sonra mikrop kapıp 3 gün hastanede yattı garibim. Uzaktan sevsinler klava:

kaydirigubbakcemile3

valla öle tukuncum bizimkiler kız bide gelin olurlar o zaman böle şeyler olur içimizde kalmasın anacığım hepsini yapalım bende odamın her tarafını süslüyecem benimde yatak takımım lila pembe ile uyumu güzel olur balonları nerwye koyucan kız odaya mı bu arada nene hatunda doğum düşünürsen orada kapı süsünü zaten koymuşlar pembe ve mavi kelebek şeklinde hasteneye götürmüycem ben odama asıcam kapı süsünü

sorma aynı dert bendede var hele üşütünce bu ara çook sık canım

knk canım hoşgeldin oo valla çok heyecanlı kızlar

Ay olmazmı en sevdiğim mekan hele alttan vurunca aha kaçırdım galiba diyorum su yatak WC hayatımız bu bizim.

bahsettiğim badem şekeri şeklindeki bebek şekerleri... fikir olsun diye koydum tabi becerebildiysem...

Kız çok güzeller bencede pahalıdır kız bunlar

Kız seninki bayanmış benim müdür koca göbekli resmi, hiç güldüğünü görmedim daha, 60 lı yaşlara yakın koca adam bide bunun kuyrukları var yardımcıları düşün eşim gidip sevk alıyor sadece geçmiş olsun diyorlarmış o kadar nasıl iyimi selam söyleyin falan 5 yıldır orda çalışıyorum 4-5 defa ödül aldılar sayemde yurt dışından teklif geldi onlar gittiler İspanya-İtalya-Romanya falan eşim göndermediği için onlar gitti hiçbişey yada eşime nasılsınız yok bu kadar kös kös ler yani şimdi mecburen gelir ne konuşulur ki onlarlada yani tabi gelirlerse bide.
Bu arada o yatak ta olur.

sabır canım en kısa zamanda düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…