2009 Mayıs Anneleri

Ay ay aşkınıza nazar değmesin canım allah bozmasın :Saruboceq:

yimek yiyemeyecemmmm mutfak çamaşır suyu kokmuş yaaaaaaaaaa annem temizliğe girmişşş

Ay bizim çamaşır suyundan uzak durmamız gerekiyomuş kızlar temizlik yaparken bile kullanmayın solumayın dediler.

Aynen bizdede canım ama bide kurban meselesi var akik kurbanı bunu duydunuzmu? yada bilen varmı erkekse 2 tane kesiliyomuş yandık :bbo:

annem yemek vermiyooooooooo yaa yeni yemişizzzzzzzzzzz nalçak kadınnn

Ay kıyamam kızzzzz

nasıl rahat ediyosan öyle yap bacım kime ne ama şu bebek öpme kucaktan kucağa alma olayı beni şimdiden sinir ediyor allahtan bizim mevlüt kırkı çıktıktan sonra olacak ben beklerim kızımın başını kimseye elletmem ay çok kıskanç olduk kaydirigubbakcemile3

güll bacımmm gülll biz giresunluyuz cnmm eşim arnavuttt

kızlar yaa şu bebeği öpme işi benide açmıyorr
ama nasıl derim yaaaa görmemiş diyecekler herkes benden bekliyo gerçi ama ne bilem yaaa

Kızlar nisan annelerine baktım bebişlerin kiloları maşallah baya var benim oğlum 29 hafta 1100dü normalmi sizce

bahsettiğim badem şekeri şeklindeki bebek şekerleri... fikir olsun diye koydum tabi becerebildiysem...

buda başka bi çeşit...

Canım alabileceğimiz bi adres varmı?

Ay sorma birsencim aynı durum bendede var kaydirigubbakcemile3

Ay allahım yaaaa kız adamıda kendine benzettin ilahiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar bizdede aynısı biek lohusa şerbeti detayı eksik kalmış

Kızlar ya son 2 ay geldi ağdaya gidicem sorun olmaz dimi varmı fikri olan

Ben sürekli yaptırıyorum canım yaptırdığın yer hijyenikse sorun yok benim ağdacım hatta evime geliyo

AAAA hiç gitmedim bilmiyodum bende onu alacaktım evde bebek arabalı yaptım bitane o zaman almayım boşuna.heryere asılan yere yerlere falan atraksiyon olsun.

oy oy ay doğurduk kırkını çıkardık sıra doğumgününe mi geldi ne.Ay kız ne istersen giy boşver adetler tabiki var ama senin isteklerin de önemli

Kız çok güldüm kız ay düşünemedim kocamanız zaten öyle çıktığını

oooo yatıcam diyosun süper
Pınarcım bende yatmam kız odayı hazırlarım bebeği orda bırakırım zaten kalabalıkta sıkılmasın bebek sonra emzirmeye falan giderim ağlarsa falan otururum orda yani hazır olsun yoksa bende kadınlarla otururum zaten evde sıkılmışım hareket lazım bana bende gecelik bilmemeki giymem heralde annem bana şöyle askılı mendil elbiselerden almış pek şık ve güzel onu giyerim hem bol döküm rahat olur.Kafasına bandıda var.Zaten kudeleli saten taç aldım kendime bide geceliklerimde bantlarıyla takım.Bide bizim şimdi sülalede gençler var yeni evliler falan ben odada olursam oraya gelirler diğer akrabalar salonda oturur.Çünkü memeleketten anneannem 2 yengem gelinimiz gelecek.Kalabalık olur yani düğün evi gibi.:teytey::teytey:

ay canım senin fenaymış bizim işyerimiz güzel samimi bir ortam müdiremizde çok iyidir sendne iyi olmasın bakalım nasıl olucak şu hazırlıkları bir bitirelimde hayırlısı ile

kurban bende kesicem allah nasip ederse kızıma sağ salim kucağımıza alalım ben kan akıtmaya çok inanıyorum çok rahatlıyorum

Kızlar ya son 2 ay geldi ağdaya gidicem sorun olmaz dimi varmı fikri olan

baktımda canım size sormadan rahat edemedim
emelim hoş geldin canım mart anneleri maşallah doğumlar artmış

anladığım kadari ile herkes çişliiii benim gibi

eşim diyorki nezaman uyuyup işe gidiyorsun bukadar çok wc gidermi insan bir anormallik olmasın diyor sn ayında ayırıcam yatağı sen her kalktıkça ben doğum sanıp orkarım diyor ama bende ayrılamazki hehe :) doktora sordum tatlım ben bebişler baskı yaprıkları için olurmuş bu kalkmalar son aylarda artacak dedi demektirki son ayda wc yatak arası uyku uyumıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…