kızlar benim kocam aksam bana bakıp bakıp hamilelik sana çok yakıştı çok güselleştin diyip duruyor
popomu kaşıdım tabiii ikide bir öle dedi...sonra avatradaki resimleri çekildik....hamişlikte daha bi sevgiii fırtınasıı hasret çeker oldukk
yimek yiyemeyecemmmm mutfak çamaşır suyu kokmuş yaaaaaaaaaa annem temizliğe girmişşş
KIZLAR TEŞEKKÜRLER KARDEŞİMDEN HABE RALIRALMAZ YZARIM SİZE..MAEYLİN CANIM BİZDE MEVLÜTTE etli pilav,tatlı,ayran yaparız.bide dua falan okurlar..sonrada bebek şakeri dağıtırız.en son kalanlar oluncada pasta börek çay ikram ederiz..
annem yemek vermiyooooooooo yaa yeni yemişizzzzzzzzzzz nalçak kadınnn
Hoşgeldin canım. Benimde çeyizde alınan saten takımlarım aynen duruyor. Annemle dalga geçiyorum istersen hastaneye götüreyim diye hihoyyyt
Ben kızımın cicilerini giydirip ana kucağına otutturacağım. Baş köşeye koyacağım. Yanına da halasını bekçi olarak dikeceğim. Kimse ellemesin. Görmek isteyen öyle görsün. Ne bu ya gıcık oluyorum herkesin elinde. Bi arkadaşımın kızı duada elden ele gezdikten sonra mikrop kapıp 3 gün hastanede yattı garibim. Uzaktan sevsinlerklava:
HOŞBULDUM:1hug:
ZATEN EN GÜZELİ ONUDA EN GÜZEL HALALAR YAPIO KİMSE BBİŞİ DİYEMİO KOCA TARAFINA...
ZATEN LAF YAPANLARDA ELLEMEK İSTEYENLERDE KOCA TARAFINAN ÇIKIO
SONRADA DARILIP GÜCENİYOLAR GELİN COCUGU VERMEDİ DİE!!
AMA BİZİM HALAMIZ YOOOOKKKK ZATEN EŞ TARAFIMDA BENİ ANLAYACAK YAŞITIM KIZ YOK HEPSİ ERKEK İLK KIZ TORUN BENDEN SÜLALEYEEEE
Aman canım dikkat edersen düşer şekerin. Azcık idare ediver yerimseniben
Aaa resimleri koy valla merak ederim. Güzel günlerde kullansın inşallah bebişiniz a.s.
Çok güzel bunlar ya bende sanırım bunlardan alıcam...
Aynen bacım. Zaten nikah günü ben evde kalmadığım , ertesi günde hemen balayına gittiğim için temiz, ütülü aynen duruyor gariplerim a.s Ama yinede istemiyorum ben yaptırmam da yatmam da banane yaaaaaa :çok üzgünüm:
Bebişimin odası zaten süslü olacak da kendi odamı falan istemem bacım. Giderim salona baş köşeye otururum kim naparsa yapsın kaydirigubbakcemile3
Gece yokda gündüz çok su içtiğim için 5 dk'da bir wc'deyim bacım hihoyyyt
Hoşgeldin canım. Benimde çeyizde alınan saten takımlarım aynen duruyor. Annemle dalga geçiyorum istersen hastaneye götüreyim diye hihoyyyt
Ben kızımın cicilerini giydirip ana kucağına otutturacağım. Baş köşeye koyacağım. Yanına da halasını bekçi olarak dikeceğim. Kimse ellemesin. Görmek isteyen öyle görsün. Ne bu ya gıcık oluyorum herkesin elinde. Bi arkadaşımın kızı duada elden ele gezdikten sonra mikrop kapıp 3 gün hastanede yattı garibim. Uzaktan sevsinlerklava:
kaydirigubbakcemile3
[k] {n} [k];5450643 .!.:KIZ ALEMSİN BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜNkaydirigubbakcemile3
BENİM ANNEMDE GÖZÜME BAKIO ONLARI GİYEYİM DİE BENİMKİLER
İNCİ BEYAZI VE EDPLİLER ÇOKTA SÜSLÜLER ZATEN BAŞINA OYALI ŞAL FALAN ATINCA ACIK BİYARİ KALMIO BU RADA NERELİSİNİZ SİİZ BİZDE COK YERİZ KARALAHANA KAVURMASI FALAN AMA LAZ DEGİLİZ SAKARYA MEMLEKET
güll bacımmm gülll biz giresunluyuz cnmm eşim arnavuttt
bahsettiğim badem şekeri şeklindeki bebek şekerleri... fikir olsun diye koydum tabi becerebildiysem...
buda başka bi çeşit...
kızlar benim gibi sizinde tuvalet probleminiz varmı?
ben gecede 5 kere kalkıyorum gündüz su çok içiyorum ama hemen tuvalete gidiyom aksam üzeri iki bardak en fazla 3 bardak su içiyorum yaaa yinede gece taşınıyoz tuvalete bigün yatağa yapacan valla
bakk nasıl heycan bastı beniiii yawwww hemen hastene çantası yapasım geldi
eşimin seyhat valizini kullanacağım eve gidip valizi alamazmış paşam haftaya değil ondan sonraki haftaya antlayaya gidecek gelsin hemen el koyacam ......zaten dedim hasta bezi ,ped vs. alacaklarım var neden acele ediyon senin yüzünden bebeklerde gelme vaktimiz gelmiş sanırım diyip çıkmak isteyecekler diyor....sonrada karnıma gelip siz ananıza bakmayın o kendi 7 aylık siz onun gibi olmayın diyor...sonra alii bak sana diyorum en çok biraz anan kılıklısın gibi bide alt kattasın hemen çıkma planı yapma diyor........:roflol::roflol:delüüüüü işteee yaaaaa
sefiyommm ben bu adamııı :smiley-cool::asigim:
[k] {n} [k];5450469 .!.:SLM KIZLARa.s.
OOOOHHHH MUHABBETE BAK TAM BENLİK.....
DIRIMKIZI BİZDEDE HANİ DÜGÜN BOHÇASINA ALINAN SATEN SABAHLIK TAKIMLARI FALAN
VARYA MEVLÜTTE O GİYİLİR ŞÖLE DANTELDEN Bİ PİKE TAKIMI SARILMIŞTIR MUHAKKAK
VEYA KIŞSA GELİN YORGANI VARDIR ARA DANTELLİ O SARILIR BEBEK SÜSLENİR ANNE
MEVLÜT OKUNUR SONRA BEBEK ELDEN ELE GEZER GEZEKENDE DANTEL BATTANİYASİNE
İSTEYEN TAKISINI TAKAR SONRA PİLAVI AYRANI TATLISI KALNLARADA CAY İKRAMI FALAN..
AMA BEN SABAHLIK FALAN GİYMİCEM KİME DESEM GÜLDÜ BİZİM ORANIN ADETLERİ BURDA GÜLDÜRÜO VALLA
BENDE 40KINA YAKIN YAPICAM ELE AVUCA GELSİN BEBEK ÖLE İSTİOM HERKES MINCIKLAR YAAAA KIYAMAM
Bizde mevlit 40 kadar yapılır annemle kayınvalidem konuştu 15 günlükken yapacaklar gecelik saten geceliklerim var onları giyicem sanırım pijama olanları yoksa elbise çok dekolte milletin aptezini bozarım :)) annem lousa yatağım için daha çeyizimde pike takımı vermişti yeşil satene kenarları kendi ördüğü dantellerden var onun kaplatmasına hiç unutmam 400ytl vermiştim onu koyucam
mevlütte pilav et ayran ve tatlı verilir bizde tabi oğluşuma kurbanda kesecekler neyseki ben daha yatarken herşey olup bitecek çok orulmıcam buna sevindim
Kızlar ya son 2 ay geldi ağdaya gidicem sorun olmaz dimi varmı fikri olan
[k] {n} [k];5450993 .!.:MAŞ.
ÇOK ŞEKERSİNİZ İKNİZDE ALLAH MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN KUZULARLA İNŞ.
AAAA hiç gitmedim bilmiyodum bende onu alacaktım evde bebek arabalı yaptım bitane o zaman almayım boşuna.heryere asılan yere yerlere falan atraksiyon olsun.valla öle tukuncum bizimkiler kız bide gelin olurlar o zaman böle şeyler olur içimizde kalmasın anacığım hepsini yapalım bende odamın her tarafını süslüyecem benimde yatak takımım lila pembe ile uyumu güzel olur balonları nerwye koyucan kız odaya mı bu arada nene hatunda doğum düşünürsen orada kapı süsünü zaten koymuşlar pembe ve mavi kelebek şeklinde hasteneye götürmüycem ben odama asıcam kapı süsünü
sorma aynı dert bendede var hele üşütünce bu ara çook sık canım
knk canım hoşgeldin oo valla çok heyecanlı kızlar
oy oy ay doğurduk kırkını çıkardık sıra doğumgününe mi geldi ne.Ay kız ne istersen giy boşver adetler tabiki var ama senin isteklerin de önemli[k] {n} [k];5450469 .!.:SLM KIZLARa.s.
OOOOHHHH MUHABBETE BAK TAM BENLİK.....
DIRIMKIZI BİZDEDE HANİ DÜGÜN BOHÇASINA ALINAN SATEN SABAHLIK TAKIMLARI FALAN
VARYA MEVLÜTTE O GİYİLİR ŞÖLE DANTELDEN Bİ PİKE TAKIMI SARILMIŞTIR MUHAKKAK
VEYA KIŞSA GELİN YORGANI VARDIR ARA DANTELLİ O SARILIR BEBEK SÜSLENİR ANNE
MEVLÜT OKUNUR SONRA BEBEK ELDEN ELE GEZER GEZEKENDE DANTEL BATTANİYASİNE
İSTEYEN TAKISINI TAKAR SONRA PİLAVI AYRANI TATLISI KALNLARADA CAY İKRAMI FALAN..
AMA BEN SABAHLIK FALAN GİYMİCEM KİME DESEM GÜLDÜ BİZİM ORANIN ADETLERİ BURDA GÜLDÜRÜO VALLA
BENDE 40KINA YAKIN YAPICAM ELE AVUCA GELSİN BEBEK ÖLE İSTİOM HERKES MINCIKLAR YAAAA KIYAMAM
bakk nasıl heycan bastı beniiii yawwww hemen hastene çantası yapasım geldi
eşimin seyhat valizini kullanacağım eve gidip valizi alamazmış paşam haftaya değil ondan sonraki haftaya antlayaya gidecek gelsin hemen el koyacam ......zaten dedim hasta bezi ,ped vs. alacaklarım var neden acele ediyon senin yüzünden bebeklerde gelme vaktimiz gelmiş sanırım diyip çıkmak isteyecekler diyor....sonrada karnıma gelip siz ananıza bakmayın o kendi 7 aylık siz onun gibi olmayın diyor...sonra alii bak sana diyorum en çok biraz anan kılıklısın gibi bide alt kattasın hemen çıkma planı yapma diyor........:roflol::roflol:delüüüüü işteee yaaaaa
sefiyommm ben bu adamııı :smiley-cool::asigim:
Kız çok güldüm kız ay düşünemedim kocamanız zaten öyle çıktığınıtam üstüne bastın cicimmm bizdede öle hatta ben nişan bohçasına pembe fantazi gecelik sabahlık almıştım annem küsmüştü mevlütte bunumu giyecen diye
eşimde anne ben mevlüde daha edpli bişey alırım demişti:lepi::roflol:
yapacaz biz bacımmm anamla ben hevesimizi alak dimmihihoyyyt
oooo yatıcam diyosun süperBizde mevlit 40 kadar yapılır annemle kayınvalidem konuştu 15 günlükken yapacaklar gecelik saten geceliklerim var onları giyicem sanırım pijama olanları yoksa elbise çok dekolte milletin aptezini bozarım :)) annem lousa yatağım için daha çeyizimde pike takımı vermişti yeşil satene kenarları kendi ördüğü dantellerden var onun kaplatmasına hiç unutmam 400ytl vermiştim onu koyucam
mevlütte pilav et ayran ve tatlı verilir bizde tabi oğluşuma kurbanda kesecekler neyseki ben daha yatarken herşey olup bitecek çok orulmıcam buna sevindim
Ay olmazmı en sevdiğim mekan hele alttan vurunca aha kaçırdım galiba diyorum su yatak WC hayatımız bu bizim.
Kız çok güzeller bencede pahalıdır kız bunlar
Kız seninki bayanmış benim müdür koca göbekli resmi, hiç güldüğünü görmedim daha, 60 lı yaşlara yakın koca adam bide bunun kuyrukları var yardımcıları düşün eşim gidip sevk alıyor sadece geçmiş olsun diyorlarmış o kadar nasıl iyimi selam söyleyin falan 5 yıldır orda çalışıyorum 4-5 defa ödül aldılar sayemde yurt dışından teklif geldi onlar gittiler İspanya-İtalya-Romanya falan eşim göndermediği için onlar gitti hiçbişey yada eşime nasılsınız yok bu kadar kös kös ler yani şimdi mecburen gelir ne konuşulur ki onlarlada yani tabi gelirlerse bide.
Bu arada o yatak ta olur.
sabır canım en kısa zamanda düzelir inşallah
Ay ay aşkınıza nazar değmesin canım allah bozmasın :Saruboceq:
Ay bizim çamaşır suyundan uzak durmamız gerekiyomuş kızlar temizlik yaparken bile kullanmayın solumayın dediler.
Aynen bizdede canım ama bide kurban meselesi var akik kurbanı bunu duydunuzmu? yada bilen varmı erkekse 2 tane kesiliyomuş yandık :bbo:
Ay kıyamam kızzzzz
Kızlar ya son 2 ay geldi ağdaya gidicem sorun olmaz dimi varmı fikri olan
[k] {n} [k];5450859 .!.:olmaz canı bildiğim kadarı ile
HOŞBULDUM:1hug:
ZATEN EN GÜZELİ ONUDA EN GÜZEL HALALAR YAPIO KİMSE BBİŞİ DİYEMİO KOCA TARAFINA...
ZATEN LAF YAPANLARDA ELLEMEK İSTEYENLERDE KOCA TARAFINAN ÇIKIO
SONRADA DARILIP GÜCENİYOLAR GELİN COCUGU VERMEDİ DİE!!
AMA BİZİM HALAMIZ YOOOOKKKK ZATEN EŞ TARAFIMDA BENİ ANLAYACAK YAŞITIM KIZ YOK HEPSİ ERKEK İLK KIZ TORUN BENDEN SÜLALEYEEEE
ay yesinler valla onları varsın kötü gelin desinler canım çokda tındı elletmem kızımı kimseye o benim :teytey:
kızlar nisan annelerine baktım bebişlerin kiloları maşallah baya var benim oğlum 29 hafta 1100dü normalmi sizce
anladığım kadari ile herkes çişliiii benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?