2009 Mayıs Anneleri

ay kızlar ne güzel muhabbetler bunlar ya:) bir ara neydi öyle herkes hasta herkesin sorunu vardı neyseki geçti o günler inşallah hep böyle neşeli geçer günlerimiz:) biz de kısmetse doğduktan sonra hemen düşünüyoruz mevlüdü haftasına yani. kuzenim öyle yaptı bebeği sadece bir kez dolaştırdılar sonra annesinin yanına anne de o hengameye karışmadı hiç yatağında yattı bebek için de iyi oldu bağışıklık sistemi çok güçlü olmadığından çok fazla ellenmeye öpülmeye maruz kalmadı. bebeğe slayt falan hazırlamışlar onları izlettiler gelen misafirlere güzel oldu

birsencim bazen yarım saatte bir kalkıyorum çişli olan esas benim tuvalatten geliyorum odaya giriyorum yine tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum gecelerim berbat oluyor vallaha

sibiko resmin üzerindeki adrese bi bak istersen... ben netten almayı düşünmediğim için dikkat etmedim... burda carrefourda şeker satan bi yer var orda vardı ordan alacağım galiba...

aslımmm nisan annlerininki daha büyük olacak tabi cnm ne kaldı doğumlarına dimi gerçi benimkilerde dombili ama .....biri bana dediki sen ultrasona bakma daha az olur kilosu dedi .....yalanmı yanii şimdi bu kilolar yawww...............

tutkucuğum düşünsene ben pembe kombinazonla çıkmışım pembe şifon gecelikk göbüşşşş kocaman

BEN BEBEKLERİN ÖPÜLMESİNE KARŞIYIM
BEN BEBEKLERİN KUCAĞA ALINMASINADA KARŞITIM

Bundan herkesin haberi var söylerimde kırılan kırılsın çünkü ben kimsenin bebeğini torununu almadım verdiklerinde de almadım ben sevmem ne olur ne olmaz dedim benimkinide vermem dedim hatta espri yaparlar sen yokken öperiz falan diye boğazlarım valla onları en fazla 1m yaklaşma mesafesi benim kucağımda baksınlar o kadar klava:klava:
Aslım normal kilosu merak etme bebek sağlıklıysa önemli değil zaten diyorum kardeşim benim 2250 doğdu 1 ay sonra boğa gibi götürmüş annem dr inanamamış bu o bebek mi diye.
MARLIYN cim bizim de çok güzel hele biz bayanlar kahvaltılara gideriz yemekler eğlence falan gezmeler kuaför hele komik arkadaşlar vardır toplantıları sabote eder müdürde onları bilir gülmez ama bakmadan laf gönderir ama müdürümüz işte nemrut suratlı ama kötü değil sadece suratsız çoooooooooook resmi konuşmaz oda öyle bizde onu öyle kabul ettik.Adam bay prosedür tipik devlet müdürü

birsencim kilolarda yanılabiliyormuş bazen aletler aman sağlıklı olsunlar da alırlar daha kilo hele son aylarda çok alıyorlarmış vallahi ben bilmiyorum nasıl taşıyacağım tek bebek içimde ama top gibi olmak üzereyim

sorma cnm yaaa bazen yatağa yapasım geliyor hiç ayağa kalkmayım hemen çişşş
ayy bide oturuyom hemen gelmiyor aman yaaaa.......son ayımda klozette yatacam oturur vaziyette ...evde zaten kimse duşa girdimi kapıyı kitleyemiyor tek tuvalet var
tuvalette olan çıkıyor çok fenayım yaaa

Bız hızlıyız şubat ayında nerdeyse 20 dogum oldu
aman bizde zamanında gelsin herkesinnnn inş...

kızlar bende yoğundum ancak geldim...bayağı çene yapmışınız yine valla..
gocaaa gübüşümmmm hojjjj geldin beyaaaa:lepi:

ayy bengiciği edelim tabi neydi o karartırıcı günler şimdide gülelim cnm
az gülün doğurmayınm heeee karışmamm fallaaadelikafadulden

knk sağol tatlım valla ağdaydı mevlüttü gidiyor muhabbet bende gece sık kalkıyorum wcye ağda olayınıda şimdiye kadar kendim hallettim ama bu aydan sonra tekrar kuaförüme gideceğim mecburen
herkesin keyfi yerinde maşallah mayıs anneleri ve onların bebişlerine

Son düzenleme:
birsencim öyle fazla oynamıyor ya ama bazen doktorun tam dediği kilo çıkıyor..herkesin dediğine bakacak olursakk:):)):)

valla bende öle öptürmem bebeklerimiii büyüsünlerrr ama başta annem var nasıl mani olurum bilmem yawwwwwwwww

kızlar ultrasonda kilolar farklı çıkabiliyor arkadaşıma 3,200 dendi doğumda bebişi 2,800 doğdu mesela
bizde bebişimin sepetinin içine yatağını hazırladık akşama çekip koyarım inşallah kızlar

birsencim bebişi öpenleri bende sevmem insanlar biraz anlayışlı olmalı bu konuda Allahtan sadece benim ailem burada kayınvalidemler uzak gelmezler zaten bebiş olunca o konuda rahatım :)))))

Ay düşünmek istemiyorum çok ....... olurdu herkes ikiz doğurduya kadın şaşırdı derlerdi heralde

birsencim öyle fazla oynamıyor ya ama bazen doktorun tam dediği kilo çıkıyor..herkesin dediğine bakacak olursakk:):)):)
canlarım 250-300 gr yanılabiliyorlar birde bebek doğduktan sonra şişliği iniyor oda farkediyor amaaaaan sağlıkla kucağımıza alalımda biz onları besleriz
Sibikocum bilgi için sağol

ilgincim koy da görelim merak ettim:) ben de sağlık açısından doğru bulmuyorum herkese de söyledim bir süre uzaktan sevecekler

bengicim en mantıklısı tatlım zaten hassas olacaklar ilk doğduklarında
akşama çekerim tatlım defnemin sepetini :)))))))))))))

Kızlar şimdi patronlarla yemek yedik. Sen ne zaman gidiyosun dedi patron. Bu hafta son dedim. Biliyosun eleman bulamadık. 15 gün daha idare eder misin bizi dedi? Biliyorum zorlanıyosun ama o kadar hatrımız vardır heralde diye bide duygu sömürüsü yaptı. Offffff. Halit kesin boşayacak beni bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…