Kızlar şimdi patronlarla yemek yedik. Sen ne zaman gidiyosun dedi patron. Bu hafta son dedim. Biliyosun eleman bulamadık. 15 gün daha idare eder misin bizi dedi? Biliyorum zorlanıyosun ama o kadar hatrımız vardır heralde diye bide duygu sömürüsü yaptı. Offffff. Halit kesin boşayacak beni bu akşam
Dedim bacım dedim ama sende bizi anla. Bulamadık düzgün birini. Hem arkadaşını düşün. Birini bulamazsak çok zorlanıcak falan diye duygu sömürüsü yaptılar yaaa...
Kızlar şimdi patronlarla yemek yedik. Sen ne zaman gidiyosun dedi patron. Bu hafta son dedim. Biliyosun eleman bulamadık. 15 gün daha idare eder misin bizi dedi? Biliyorum zorlanıyosun ama o kadar hatrımız vardır heralde diye bide duygu sömürüsü yaptı. Offffff. Halit kesin boşayacak beni bu akşam
Aslında senden önce sorması güzel ama senin için kötü olmuş sen arkadaşın için fedakarlık yapıyorsun o senin için yapmıyor o zorlanıcak ya sen o koca göbüşle yollar bütün gün ayaktasın sen peki.Bence acele bişey deme yarın yada perşembe eşimlede konuştuk de 15 gün uzun bi süre önümüzdeki hafta bırakıyorum sizde o zamana kadar eleman bulursunuz falan.Ağırdan almışlar senin yüzünü yumuşak bulmuşlar 15 gün 2 hafta eder ne gerek var kendini bebeği yormana dimi ama fikir senin bence eşinde bu kadar izin vermez.Dedim bacım dedim ama sende bizi anla. Bulamadık düzgün birini. Hem arkadaşını düşün. Birini bulamazsak çok zorlanıcak falan diye duygu sömürüsü yaptılar yaaa...
birsencimhemen panik olma adet zamanındandır satın 18 ağustos değil mi olurmuş böyle şeyler bende de oluyor bu dönemlerde sakin ol
kızlar tuvaletten geldim şimdi ben tuvaletimi yapınca yıkamadan önce silerim busefer hafif kahve rengi bişeyler gördüm çok canım sıkıldı yaaa
kızlar yardım edin bana...nolur yardım edin..
dünden beri uyusmus durumdayım yardım edin destek olun noluuurrr..dün eşimin beni aldattığını öğrendim.kadının kocasından.eşimin lisedeki eski kız arkadası.15 sene önceki.aylarca mailleşmişler aşkım diye.ay yazamıyorum off neyse.
ilahi Pınar güldürdün beni sırnaşık şey eşin mi boşayacak kaydirigubbakcemile3
çok sıkma canını az zaman çabucak geçer benim izin almama ohoooo haftalar var mart sonunda
kızlar tuvaletten geldim şimdi ben tuvaletimi yapınca yıkamadan önce silerim busefer hafif kahve rengi bişeyler gördüm çok canım sıkıldı yaaa
ne iş yapıyon eleman yollayalım oraya işsiz çokkkkk-tatlicadiarzu-
hem şimdiye kadar bulamamış 15 gündemi bulacak iş olsun işte
Aslında senden önce sorması güzel ama senin için kötü olmuş sen arkadaşın için fedakarlık yapıyorsun o senin için yapmıyor o zorlanıcak ya sen o koca göbüşle yollar bütün gün ayaktasın sen peki.Bence acele bişey deme yarın yada perşembe eşimlede konuştuk de 15 gün uzun bi süre önümüzdeki hafta bırakıyorum sizde o zamana kadar eleman bulursunuz falan.Ağırdan almışlar senin yüzünü yumuşak bulmuşlar 15 gün 2 hafta eder ne gerek var kendini bebeği yormana dimi ama fikir senin bence eşinde bu kadar izin vermez.
kızlar yardım edin bana...nolur yardım edin..
dünden beri uyusmus durumdayım yardım edin destek olun noluuurrr..dün eşimin beni aldattığını öğrendim.kadının kocasından.eşimin lisedeki eski kız arkadası.15 sene önceki.aylarca mailleşmişler aşkım diye.ay yazamıyorum off neyse.
Birsencim kankim benim, bizim bu arada olur bilyosun yat dinlen biraz çok idrar hareket bunlar yaramıyo bize bişi olmaz.Yedin karalahanayı idrarı söktürdü tabi şaka.Sıkma uzan dinlen benimde oluyor arada aslında içerde biriken iltihabıda atıyoruz.önemli olan plesentaya karışması bişey yok yani sen tabi kur öyle geceliklerle hayaller falan kız biz perhizdeyiz kız hadiiiii yatağa bakalım bak ben yatakta yazıyorum herşeyia.s.kızlar tuvaletten geldim şimdi ben tuvaletimi yapınca yıkamadan önce silerim busefer hafif kahve rengi bişeyler gördüm çok canım sıkıldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?