2009 Mayıs Anneleri

Dedim bacım dedim ama sende bizi anla. Bulamadık düzgün birini. Hem arkadaşını düşün. Birini bulamazsak çok zorlanıcak falan diye duygu sömürüsü yaptılar yaaa...

ilahi Pınar güldürdün beni sırnaşık şey eşin mi boşayacak kaydirigubbakcemile3
çok sıkma canını az zaman çabucak geçer benim izin almama ohoooo haftalar var mart sonunda

kızlar tuvaletten geldim şimdi ben tuvaletimi yapınca yıkamadan önce silerim busefer hafif kahve rengi bişeyler gördüm çok canım sıkıldı yaaa

birsencimhemen panik olma adet zamanındandır satın 18 ağustos değil mi olurmuş böyle şeyler bende de oluyor bu dönemlerde sakin ol

Dedim bacım dedim ama sende bizi anla. Bulamadık düzgün birini. Hem arkadaşını düşün. Birini bulamazsak çok zorlanıcak falan diye duygu sömürüsü yaptılar yaaa...

ne iş yapıyon eleman yollayalım oraya işsiz çokkkkk-tatlicadiarzu-
hem şimdiye kadar bulamamış 15 gündemi bulacak iş olsun işte

Aslında senden önce sorması güzel ama senin için kötü olmuş sen arkadaşın için fedakarlık yapıyorsun o senin için yapmıyor o zorlanıcak ya sen o koca göbüşle yollar bütün gün ayaktasın sen peki.Bence acele bişey deme yarın yada perşembe eşimlede konuştuk de 15 gün uzun bi süre önümüzdeki hafta bırakıyorum sizde o zamana kadar eleman bulursunuz falan.Ağırdan almışlar senin yüzünü yumuşak bulmuşlar 15 gün 2 hafta eder ne gerek var kendini bebeği yormana dimi ama fikir senin bence eşinde bu kadar izin vermez.

birsencimhemen panik olma adet zamanındandır satın 18 ağustos değil mi olurmuş böyle şeyler bende de oluyor bu dönemlerde sakin ol

bilmiyorum cnm yaa korkuyorum iştee evet 18 zi sabahda tuvalte çıktım idrarımda bölr parça akıntı vardı idrarın rengi koyu diye aldırış etmedim

şimdi bu ikiz olduğundan korkuyorum cnm ne olur ne olmaz eşime diyemem annem panik yapma der offffffffffffffffffff

tutkuna katılıyorum canım şu durumda sen daha önemlisin işten bencede eşim izin vermedi de tatlım dinlen hem artık zor olur senin içinde

kızlar yardım edin bana...nolur yardım edin..
dünden beri uyusmus durumdayım yardım edin destek olun noluuurrr..dün eşimin beni aldattığını öğrendim.kadının kocasından.eşimin lisedeki eski kız arkadası.15 sene önceki.aylarca mailleşmişler aşkım diye.ay yazamıyorum off neyse.

birsen doktoruna ara sor istersen ama önemli bişey olduunu sanmıyorum.kılcar damar catlamıs falan olabilir sadece.

ne :1shok::1shok: eminmisin cnm ? kadınıb kocası nereden biliyor ? seni nasıl bulmuş?
ayyy çok karıştım çok üzüldüm

cnm istersen detaylı anlat daha mantıklı yardımcı oluruz

ilahi Pınar güldürdün beni sırnaşık şey eşin mi boşayacak kaydirigubbakcemile3
çok sıkma canını az zaman çabucak geçer benim izin almama ohoooo haftalar var mart sonunda

Ya bacım akşamları çok zorlanıyorum. Tabi eve gidince oflayıp puflayınca eşimde üzülüyor. Çık biran önce diyor. Şimdi çok kızacak çok. Haklı ne yapsın üzülüyor beni öyle görünce :çok üzgünüm:

kızlar tuvaletten geldim şimdi ben tuvaletimi yapınca yıkamadan önce silerim busefer hafif kahve rengi bişeyler gördüm çok canım sıkıldı yaaa

Canım stres yapma önemli dğeildir. Dur biraz bekle bakalım yine olacak mı...

ne iş yapıyon eleman yollayalım oraya işsiz çokkkkk-tatlicadiarzu-
hem şimdiye kadar bulamamış 15 gündemi bulacak iş olsun işte

Sigorta acentesi bacım burası. Bulamaz tabi. Hem işi bilsin, deneyimli olsun istiyo. Hemde az maaş vereyim istiyo. Bizim gibi bi aptal daha bulmazsın dicektim ama susutum yine :jeyyar:

Akşam bakalım nasıl bi tepki verecek bacım ona göre konuşacağım tekrar :çok üzgünüm:

eşimde anlatıı ortaya cıkınca...
ama kıvırıyor 15 sene önce o kız bunu bırakmıs.onun intikamı falan dio.seni seviyorum dioo.....
ya cocuğuma bişey olursa

Ne diyosun bacım? Emin misin? Nasıl yani ya bi baştan anlatsana şunu?

Birsencim kankim benim, bizim bu arada olur bilyosun yat dinlen biraz çok idrar hareket bunlar yaramıyo bize bişi olmaz.Yedin karalahanayı idrarı söktürdü tabi şaka.Sıkma uzan dinlen benimde oluyor arada aslında içerde biriken iltihabıda atıyoruz.önemli olan plesentaya karışması bişey yok yani sen tabi kur öyle geceliklerle hayaller falan kız biz perhizdeyiz kız hadiiiii yatağa bakalım bak ben yatakta yazıyorum herşeyia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…